اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor
اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor
اینجا میتونید یه سری عکس از تست استرس + یه گونی عکس و فیلم دوربین گوشی رو ببینید:
من یکی دو تا از عکس های رو دیدم نسبت به نسخه ای که جی اس ام هست (که قدیمتره) نویزاش خیلی کمتر شده....احتمالا با آپدیت جدید بهتر شده....مثلا این عکس:کد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fmobile.mail.ru%2Farticles%2Fphones%2FLG_GC900_Viewty_Smart_Tobia_on_vacations.html&sl=ru&tl=en&hl=&ie=UTF-8
البته این عکس هم دنیایی از نویز رو به همراه داره: :27:کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/GC900_tobia/cam/P1353_18-05-09.jpg
فکر کنم با Indoor ها مشکل داره....کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/GC900_tobia/cam/P2032_19-05-09.jpg
سلام.
دوستان دیروز رفتم تو علاءالدین (بازاریاب ها) و با این گوشی و ارینا کار کردم.
محشر بودن.
کیفیت عالی صفحه نماش ، حساسیت خیلی خوب تاچ ، اینترفیس عالی.
دوربین ویوتی هم انقدر که میگید بد نیست و از نظر من خوبم هستش.
فقط جنس بدنه ویوتی یکم نا امیدم کرد.
اما ارینا واقعا همه چیش محشر بود .جز قیمتش که 130 دلار بیشتر از جهانیشه :41:
واقعا حیف ال جی که تو ایران دست شرکت دزد و بی انصافی مثل کامتل افتاده.
البته با توجه با تجربیات اندک من ... عکسای خیلی خوب و غیر عادی ای که تو نت هستن همیشه یه سر و گردن از عکسایی کا ما با گوشیامون میگیریم بالاترن :46:نقل قول:
قیمت گوشی 10 تومن پایین اومدش:دی
+ ارینا هم 4 تومن ارزون شدش
سلام
به دوستان
یه سوال
این ویوتی اسمارت حداکثر رزولیشنی رو ساپورت میکنه و به راحتی تو اون رزولیشن فیلمو پخش میکنه چنده؟(چه فرمت aviچه 3gpچه mp4 و ..
کلا میخوام بدونم واسه فیلم دیدن گوشی خوبی هست یا نه (مخصوصا فیلم های divxو xvid)
حداکثر تا رزولوشن 720 در 480 رو ساپورت میکنه، فرمت های DivX و XviD رو هم ساپورت میکنه، البته فکر کنم باید Convert بشن....
منم میخواستم بدونم که اینم مثل آرنا حتما باید convert بشه ؟کسایی که دارن میشه یه امتحانی کنن ؟ برنامه جاوایی مثل core player واسه جاوا نیست که بشه همه فرمت رو راحت اجرا کنه اخه زور داره رنوار قدیمی با اینترفیس قدیمیتر و سخت افزار ضعیف تر divxرو بدون تبدیل میخونه؟ یعنی هیچ راهی نداره (لطفا اگه امکانش واسه کسی هست تحقیق کنه در مورد این موضوع)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
میگم اونایی که آرنا یا اینو دارن یا دیدن - روش با این رزولیشن بالا برنامه های جاوا چطوری اجرا میشه؟ مثل قرآن - دیکشنری، نقشه و ...؟ کوچیکشون میکنه؟
کسی اینو نداره؟
.یکی جواب بده لطفا
برنامه ها مثه نقشه تهران و دیکشنری زیر 3 مگ هست؟ اجراشون می کنه؟ کوچیک نمیشن اخه صفحه این 3 اینچه...
بنده جواب سوالت رو نمیدونم ولی اطمینان داشته باش که تو جاواها برنامه خوری ارنا و ویوتی اسمارت از جت بهتره!!!
با اینکه جت محدودیت حجم نداره!!!
درود
در کل بهتره معیار های خریدت رو بگی امانقل قول:
این گوشی رو یک نفر داشته که زیاد به فروم سر نمیزنه؛ من رنوار دارم که تا حدودی مشابه هست؛ واسه همین جسارت میکنم و جواب میدم ؛
به قسمت برنامه های رنوار که بری؛ یه برنامه خوب واسه GPS هست ؛برنامه حجم کمی داره و نقشه ها رو باید در مموری کارت کپی کنی؛ پس از این نظر هیچ گونه مشکلی با حجم نداره (و ما رنواری ها که راضی هستیم :31:) - دیکشنری هم بگردی ؛ پیدا میکنی. رنوار هم صفحه اش 3 اینچه و من رو راضی کرده و مشکلی نیست، هر چند صفحه های بزرگتر هم هست که دلفریبی هم میکنند:31: بستگی به خودت داره.
پیروز و سربلند باشید
آقا یه سوال
رو این گوشی میشه بدون convert فیلم های divx رو دید ؟ یعنی این مثل آرنا نیست ؟ اگه اینم اینجو ریه احتمال داره با آپدیت این موضوع divx حل بشه چون من با تمام عیب های این گوشی میتونم کنار بیام الا این پخش divx اون که نا امید کرده همه رو
مرسی اقا فرشاد
من یه گوشی تاچ با دوربین 5حداقل میخوام نازک و قشنگ که برنامه و بازی هم روش نصب بشه.n73 دارم که از اولش بیچارم کرد از بس کند بود.یه برنامه که روش میریزم اینقد میگه مموری ندارم و همه چیش از کار میفته !که پاکش میکنم...واسه همین دور سیستم عاملو خط کشیدم.اچ تی سی ها هم بی ریختن.... فک کنم با این ملاکا همین گوشی خوبه.نه؟ رنوا و ارنا هم خوبن اما این خوشگل تره!
در خوشگلی این گوشی شکی نیست ، منتها ، دوربین آرنا و رنوار از ویوتی اسمارت ، از لحاظ کیفیت بهتره ، از لحاظ پیکسل با رنوار برابره و از لحاظ امکانات هم از آرنا فکر کنم پیشرفته تر باشه ولی خیلی نویز داره تصاویرش.
در مورد Divx هم اینطور که من تو نظرات افراد تو سایت gsmarena خوندم همچنان مشکل آرنا رو داره و نمی دونم با فیرمویر جدید درست میشه یا نه. در کل ساپورت رنوار از فایل های Divx از آرنا و ویوتی اسمارت فکر کنم بهتره.
درود
اول از همه باید دو تا نکته رو بگم :دی :
1. همونطور که میدونید، من رنوار دارم. اما چون فقط یه نفر تو اینجا این گوشی رو داره که اونم فوق العاده کم فعالیته؛ در مقام پاسخ گویی به دوستان بر اومدم.
2. همیشه نهایت تلاشم رو میکنم تا از چیزایی که مطئنم حرف بزنم تا شرمنده هیچ دوستی در انتخابش نشم.
والله من میتونم در مورد رنوار نظر بدم :31: که مشکلی نداره تو این زمینه؛ ولی از مشکل ویوتی اسمارت و آرنا بی خبرم:41: :13:نقل قول:
اول از همه درسته من فن بوی الجی هستم :دی اما یه نگاه هم به جت سامسونگ بنداز.نقل قول:
منم قبل از خرید رنوار، N73 داشتم ، ولی از سیمبین خوشم نمیاد و دنبال گوشی تاچ بودم.
کلا جاوا که آنچنان برنامه خوری ای نداره. بستگی به نیاز های خودتون داره.
دوربین آرنا از 5 های خوب هست و ویوتی اسمارت هم در بین 8 مگاپیکسلی ها اینطور که گفته میشه، تصاویرش با نویز همراه هست. اما فک میکنم که هر دو راضی کننده باشند.
هم ویوتی اسمارت و هم آرنا صفحه نمایش های خوبی دارند.
در مورد ظاهر هم که یه چیز شخصی هست و نمیشه نظر داد اما با توجه به دختر بودن شما که به خوشگلی و جذابیت گوشی اهمیت زیادی میدید :دی ؛ میشه گفت اگر دور رنوار رو خط بکشید بهتره، چرا که ویوتی اسمارت و آرنا یه برگ برنده تو زمینه جذابیت دارند؛ اونم اینترفیس شون هست.
پس میون این هایی که گفتید؛ هر دو گوشی های خوبی اند اما این شما هستید که باید با توجه به تفاوت های میون ویوتی اسمارت و آرنا، نظر شخصیتون (در مورد ظاهر) و بودجه و انتظاراتتون؛ یکی رو انتخاب کنید.
پیروز و سربلند باشید
از کجا شما فهمیدی من دخترم؟!!! :دی
راستش همین الان از علا الدین اومدم.... ویوتی اسمارت و کوکی رو باش کار کردم.از این سه بعدی اسمارت اصصصصصصلا خوشم نیومد. بعد رفتم سامسونگ با جت خیلی حال کردم.صفحه نمایش و رنگ هاش و فیلم برداریشم عاااالی بود!.. البته تاچ اسمارت فوق العاده و بدون خطا و خیلی سریع بود اما جت این جوری نبود حتی هنگ میکرد! خلاصه رفتم از بین الجی ها انتخاب کنم ولی از جت خوشم اومد!!! :دی
سلام بچه ها میشه لطف کنید و قیمت جدید ویوتی اسمارتو بزارید.
بجه ها من یه دونه از این اسباب بازی ها خریدم، نمی دونم چی هستش، فقط بچه ها صداش میکنن: ویوتی اسمارت! دیدم این تاپیک هم نامشه، گفتم شاید خوب باشه بگم! :دی
قیمت: 368 چوق با گارانتی کامتل! :دی
پی نوشت: توصیه میکنم اصلا سراغ جت نرید، باور کنید تاچش از استار بدتره!!! امروز دوباره باهاش کار کردم به هوای اینکه آدم شده باشه، اصلا انگار نه انگار! همون مثل قبول کلوخ هم هست، مخصوصا تو قسمت مکعب، پدر در میاره....
درود
ای خائن :دی جرات داری کل بنداز !!! :دی
عزیز مبارکت باشه؛ یه ریویو توووووپ از همه چیزش :دی (برای جلوگیری از فرافکنی منحرفین :دی : همه ی قسمت هاش) بنویس
به پای هم پیر شید
مرسی فرشاد جوووون! :دی به موقش ریویو هم میذاریم، فعلا ریویو استار + کوکی رو بزارم تا بعد! :دینقل قول:
عزیز مبارکت باشه؛ یه ریویو توووووپ از همه چیزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای جلوگیری از فرافکنی منحرفین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : همه ی قسمت هاش) بنویس
یه چند تا نکته بگم! :دی
مرورگر گوشی، فلش و جاوا می ساپورتد! :دی بعد اینکه میشه هم برای چهارتا دسکتاپ + هم برای لوگوی خاموش و روشن کردن گوشی + صفحه قفل + صفحه تماس (یکی بهت زنگ میزنه) = والپیپر دلخواه گذاشت!!!! :18::18::18::27:
کیلیلیلیلیلیلی :31:نقل قول:
حسین چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد :27:
مبارکه حسین جون ...
یه چندتا عکس باهاش بگیر بزار بینیم
بچه ها بازی هاش خیلی باهاله! یه 6-7 تا بازی داره.....دوتاشون با فوت کار میکنه، بقیه حرکتین.....اون فوتی ها اینجوریه که باید تو میکروفون فوت کنید تا شمع خاموش بشه، یه دونه دیگه هم هست که فوت میکنید، از این حباب ها تولید میشه.....:دی (نمونه هاش تو آیفون هست....)
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
حسن خودتی؟! :دی ببینم اگه جت خریده بودم حتما هواپیما دربست میگرفتی میومدی تشکر میکردی ازم! :دینقل قول:
کیلیلیلیلیلیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه حسین جون ...
یه چندتا عکس باهاش بگیر بزار بینیم
جدای از شوخی، مرسی ممنونم، عکس هم هوارتا میزارم آروم آروم، چون الان داره غذاشو میخوره (تو شارژه!). :دی
عکس هاش نویزی هست، ولی اگه با رزولوشن پایین (مثلا 1024 در 768) نگاه کنید، مشکلی نداره و با کیفیت به نظر میاد (به خاطر پیکسل های زیادشه که نویزهاش دیگه معلوم نیست....).
آپدیت براش نیومده ؟نقل قول:
این چیزا بیشتر نرم افزاریه و با آپدیت درست میشه
اصلاً الجی برا گوشیاش آپدیت میده ؟ :27:
تاچش چجوریه ؟ نسبت به خازنی بودنش بگو
یکم با تنظیماتش ور برو .. باید بتونی عکس خوب بگیری !
اگه نشه هم مهم نیست .. ویوتی 2 هم کارایی های خودشو داره .. ولی فکرشو بکن !
الجی میومد واسه ویوتی 2 دوربین اصلاح شده ی رنوار رو میذاشت !!!
چه حالی میداد !! :8:
چقد اینا به فکر پول و سودن !:2:
یک کلام، فوق العاده!!! :46: اصلا من که با تاچ استار خیلی حال می کردم، الان که دوباره اومدم باهاش کار کنم، گفتم چقدر تاچش مزخرفه!!!! :18: :دی از بس عادت کردم به این خازنی (تو این مدت کوتاه!) :27:نقل قول:
تاچش چجوریه ؟ نسبت به خازنی بودنش بگو
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
آره، وقتی شارژ شد، همه کار باهاش میکنم! :دی ولی همونطور که گفتم، تو رزولوشن پایین با کیفیت دیده میشه که همین برای من کفایت میکنه، من هیچ موقع با رزولوشن بالا عکس نگاه نمی کنم که! :دینقل قول:
یکم با تنظیماتش ور برو .. باید بتونی عکس خوب بگیری !
همینجا یه چیز رو اعتراف کنم! :دی تنها چیزی که تو این گوشی منو اذیت میکنه، نداشتن کاور لنز هست، آخه خودش عکساش نویزیه، بعد لنز کثیف بشه واویلاست! :دی
ببین سیستم حذف نویز نرم افزاریهنقل قول:
اگه ال جی مثه سامسونگ آدم بود براش یه اپدیت میداد درستش میکرد
آقا مایکی انشالله مبارکت باشه! :11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز یه امضا به ما هم میدی...؟ :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش جون چی شد پستتو ویرایش کردی :دی ؟
تو از کجا فهمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
گفتم نخست به دوستم تبریک بگم، بعد بزنم توی گوش سامسونگ! :دی
حالا دیر هم نشده! گفتم:
سامسونگ در این چند وقته نشون داد که چقدر ضد ایرانه! من دیگه حالم از این شرکت به هم می خوره :2: و تا هنگامی که رسما محصولات درست و حسابیشو با بهترین فرمویرها و پشتیبانی فارسی برای ایران نسازه، سمت این شرکت نمی رم... 100 رحمت به نوکیا!
تبریک میگم واقعا گوشی خوبی گرفتی تم هم که میخوره
راستی اگه خواستی اپدیت کنی به این سایت یه سری بزن
. mylgcellphone . comکد:http://www
فریمور های جدید اومده به احتمال زیاد مشکل دوربین هم حل شده
آخه من خیلی iq م بالاست :دینقل قول:
آخه میدونی چیه ... تو ایران گوشیای های اند سامسونگ فروش زیادی ندارن
بعدشم تو ایران کلاً شاید 1 دهم درصد مردم بدونن اصلاً فریمور چیه
منم واسه جت همین مشکلو دارم
باز مثلاً 8910 خوبه که سیستم عامل داره میشه یه جوری فارسیش کنی ولی جاوا هیچی
راه حل این مشکل اینه که به مایکروتل بگیم واسه این مشکل یه فکری کنه
برای اینکه به موضوع ربط داشته باشه : ویوتی خوبه :27:
میپم قیمت "جهانی" این ویوتی اسمارت ، می خوام ببینم دقیقا چقدر هست که شاید وایسیم قیمت مناسب تر بشه ، من تو چند تا سایت خارجی رفتم فکر کنم توهم زده بودم ، ولی قیمتا خیلی از ایران پایین تر بود.
حسین جان؛ ترک بادی رو روش اجرا کن؛ ببین چی به چی و کی به کیه !
آقا یه چیزی... شنیدین که نوکیا برای سری 40 گوشیاش برنامه Nokia Ovi Map Loader داده بیرون...؟ :21:
*** !!نقل قول:
(فحش رو ساسنورش کردم تا دیگه به خاطر توئه *** اخطار نگیرم :31: )
مرد مؤمن (!!!) .. کاملا مشخصه که LG نمیخواسته کیفیت دوربین این گوشی خیلی بره بالا :19:
و اگه بخاد آپدیتی بده من گمون نکنم خیلی کن فیکون بشه
البته دوربینش بد نیست ها ! میشه گفت متوسط رو به بالا :31:
نویز رو هم راحت میشه با ACDsee حذف کرد :27:
میخواستم همینو ازتون بپرسم! :دی نصبش چه جوریه آموزشی داره؟!نقل قول:
حسین جان؛ ترک بادی رو روش اجرا کن؛ ببین چی به چی و کی به کیه !
این که ال جی کم آپدیت می ده بیرون نشان دهنده این نیست که شرکت عقب مونده ایه... نشان دهنده اینه که مشکلات نرم افزاری محصولاتش، از شرکتای دیگه کمتره و این یه مضیته! :31:نقل قول:
آقا کی گفته الجی آپدیت نمیده؟! اتفاقا آپدیت هم میده ولی مثل سامسونگ نیست که واسه فعال شدن هر قابلیتی (زنگ زدن، اس ام اس دادن، آهنگ گوش دادن و...) یه آپدیت جدا بده! :27::27::27::27: