آره خودشه، ممنون از شما...
Printable View
آره خودشه، ممنون از شما...
شما این فایل رو بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.NET Framework چیه که موقع نصب این برنامه می خواد؟؟
فایلش رو تو نت پیدا کردم ولی حجمش خیلی بالاست، نمی تونم دانلود کنم، تو سی دی های ویندوز پیدا میشه؟؟
اطلاعات می دید لطفاً...
بستهاى هست كه خيلى از برنامهها براى كار كردن بهش نياز دارن...
گرهى كه با دست باز مىشه با دندون باز نمىكنن! چرا تورنت برادر من؟ تو خود سايت Microsoft موجوده.
Microsoft .NET Framework v2.0:
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
◙
نگفتم "تورنت"، گفتم توی نت(توی اینترنت!!).نقل قول:
منم همین آدرسی رو که شما دادی رو پیدا کردم، ولی فایلهایی حجیمی توش هست، با دیال آپ نمی تونم دانلودشون کنم.
سی دیش باید توی بازار باشه، درست می گم؟؟
ببخشيد، تند خوندن اين سوتى دادنها رو هم در پى داره. :blush:
بله، تو بازار به وفور قاطى مجموعههاى نرمافزارى يافت مىشه (ورژن 1.0ش رو نگيرى يه موقع).
البته حجمش خيلى هم زياد نيستها، مىشه دانلودش كرد. ما با همين اتصال زپرتى فيلم هم دانلود مىكنيم!
◙
کدام ورژنش رو بگیرم؟؟نقل قول:
شما جداً با دیال آپ فیلم دانلود می کنید؟؟!!! کارت خیلی درسته ها، حالا چقد طول می کشه؟؟(می دونم جاش اینجا نیست ولی یه کوچولو جواب بده دیگه ادامه نمی دم!!!)
جديدترين ورژن برنامه، ورژن 3 هست (فكر نكنم تو بازار باشه، اگه بود چه بهتر) كه به تازگى منتشر شده، اما فعلا همون نسخهى 2 كار آدم رو راه مىندازه و ورژن 1 هم كه ديگه قديمى شده و به اون صورت جوابگو نيست.
يك هفته (در شرايط ايدهآل)!
◙
یک هفته؟؟!!!!!
خوب الان شما هر فیلمی رو بخوای به صورت دایویکس با قیمت کمتر از صد تومان پیدا می شه، چرا اینکار رو می کنی با خودت؟؟!!!!!
چگونه میشه یک Glossary برای بابیلون نوشت .
مثلا آلمانی به فارسی و فارسی به آلمانی.
تقریبا در بابیلون برای همه زبان ها به فارسی یک چیزی پیدا میشه . ولی برای آلمانی نه .
سلام من نمیدونم چرا این بابیلونم انگلیسی به انگلیسی نداره؟
شایدشما ورژن دیگری از بابیلون را دنلود کرده اید آخرین ورژن از بابیلون که زبان انگلیسی داره باید Babylon7_setup_eng_eng_oxford.exe باشه ، همان طوری که مشاهده می کنید از اسم فایل معلومه که دارای دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست ...
پس ما اینجا داریم راجع به چی بحث می کنیم؟؟!!نقل قول:
با Babylon Builder میشه یه دیکشنری برای بابیلون نوشت دیگه، اگه طرز کارشم بلد نیستی بگم...
الان فهمیدم ظاهرا انگلیسی به انگلیسی هم داره اما برای یه کلمه میده برای 4 تا کلمه نمیده
....
شما لینک کم حجم بابیلون انگلیسی به انگلیسی رو دارین؟ خودم یه دونه پیدا کردم که درست دانلود نمیشد
فکر کنم اینجا بتونید دانلود کنید !کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=11590
من دارم اما متاسفانه 33 مگابایته !!!!!!!!!!!
لینکشو بدین ممنون میشم
با سلام به خدمت همه دوستان:
سه سوال داشتم آیا بابیلون لغتنامه یا دائره المعارف در مورد پزشکی یا موارد مشابه داره ؟
از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر
سلام بهنازینقل قول:
تا جایی که من می دونم اره بابیلون در مورد اکثر رشته های تخصصی لغتنامه داره . حتی پزشکی . چون خودم سی دی اونا دیدم و تخصصی پزشکی هم داره .
دانلود کردنش را هم باید بری و تو قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدی .
ممنونم مهدی
ولی نمیشه اینجا لینکشو بدین؟
تو اینجا میتونی همهی دیکشنریهای بابیلون رو ببینی:
http://www.babylon.com/gloss/glossaries.php
سلام بهنازینقل قول:
خوب مثل اینکه Carl عزیز زحتمشا براتون کشیدن
می بخشید دوبار ارسال شد
خب نسخه جدیدش 18 مگابایته
لینکش رو هم فکر کنم با یه سرچ بشه پیدا کرد
سلام دوستان شاید این سوال همه ما باشه اما خیلی راحت میشه این کار را انجام داد که وقتی به اینترنت متصل شدیم بابیلون کارایی خودش رو از دست نده
برای این کار بابیلون رو اجرا و مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu بعد configuration بعد که یک صفحه برای شما باز شد از منوی بالا connection رو انتخاب و تیک connection through proxsy / filewall sarver رو انتخاب کنید سپس در قسمت proxy server عدد زیر را انتخاب کنید : 127.0.1.12 و در قسمت port عدد 1080 را وارد کنید و تیک remmeber password را هم بزنید
از این پس بابیلون صداش در نمیاد تا ویندوز خراب بشه . تحت هر شرایطی صداش در نمیاد و به راحتی به اینترنت وصل بشین و از بابیلون هم استفاده کنید .
نکته مهم : اعداد را در بابیلون کپی نکنید خودتان وارد کنید و بجای( ،) بین اعداد نقطه ( . ) بزارید .
نکته : تمام کلمات انگلیسی رو از روی خودم نوشته پس اگه غلط املایی بود ببخشید اگه سوال هم داشتید بپرسید .
نکته : چرا من خودم نقطه بین اعداد نذاشتم ؟ جوابش راحته اشتباه تایپی بود و حسش نبود که دوباره بنویسمش ( حاضر بودم نقطه نزارم ولی دو تا نکته بنویسم )
--------------------------------------------------------------
میدونم این مشکل رو خیلی ها دارند اما من این پست رو قبلا زده بودم اما نمیدونم چرا مدیران محترم به تراش فرستادن این پست را . و من هم این دفعه گذاشتم توی بحث نرم افزاری ، فکر کنم دفعه قبل توی درخواست نرم افزار بود به هر حال اگه مدیران اشکالی در این پست میبینند لطف کنند و ما رو با یه پیغام خصوصی خبر کنند
با تشکر
دوست عزیز ببیلون برای تشخیص جعلی بودن یا نبودن نرم افزارش فید بک می فرسته و کاری با آپ دیت و کانکشن برای ترجمه نداره
این مشکل رو در آخرین ورژن این نسخه تا اندازه ای حل کردند کرکر ها
بهر حال ممنون از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون
ver7..0.2(r3)
خيلي وقت پيش هست كه اين مشكل حل شده
در ضمن اعداد ذكر شده مهم نيست
هر چي از خودتون بنويسيد فرقي نميكنه چشاتونو ببنديد و اعداد را وارد كنيد
این نرم افزار که فقط برای ساخت دیکشنریه!!
برای اصلاح و اضافه نمودن یک لغت به یک دیکشنری باید چه کرد؟؟
تا اونجايى كه مىدونم فايلهاى توليد شده توسط اين برنامه قابل ويرايش نيستن.
◙
تا اونجایی هم که من می دونم از سایت بابیلون میشه این کار را کرد، اما دقیقاً نمی دانم چگونه...نقل قول:
سلام به همه
چطور می تونم اولین کلمه داخل هر کدام از دیکشنری های بابیلون رو ببینم؟
سلام
من که منظور شما رو نفهمیدم.
اولین کلمه رو میخوای ببینی یعنی چی؟
خوب توضیح بده.
سلام دوستان
امروز یه فایلی دانلود کردم که لغات تخصصی رشته تحصیلیمو داره و متاسفانه برای babylon هست . ایا راهی وجود داره که بنده این فایل رو که مخصوص babylon در narcis اجرا کنم .
(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید چون خودمم نفهمیدم چی گفتم:31:)
منتظر شما.
من وقتي توي بابيلون 7 يه کلمه رو مي نويسم نميتونه ترجمش کنه کرکش رو هم نصب کردم مشکل از چيه ؟
يه سوال ديگه اينکه اين 3 تا Glossarie وجود داره ؟
1- فارسي به عربي
2- عربي به فارسي
3- فارسي به فارسي
سلام
بابیلونو از اینترنت دانلود کردی اگه اینکارو کردی باید Glossarie های اونو دانلود کنی.
اینم آدرس برای دانلود Glassarie های بابیلون.
[HTML]http://www.babylon.com/category/21/Persian.html[/HTML]
دوستان 3 روزه که این تاپیکو زدم ! حداقل یه نظری بدید .
ساختار فایلهای هرکدام از این نرم افزارها کاملا متفاوت است. یعنی اصلا امکان ندارد. مگه اینکه یکی بیاد و یه Convertor بنویسه!!!
حالا که این نشد میشه یه درخواست کنم (البته میدونم که جاش اینجا نیست):
رشته من مهندسی صنایع ست ، ایا میشه مثل babylon لغات تخصصی رشتمو به نارسیس اضافه کنم؟
سلام
میخواستم ببینم میشه کلمات glossary های babylon به صورت فایل قابل ویرایش مشاهده کرد یا نه.
سلام دوستان.
بابیلون 6 من به هیچ وجه قسمت Rate (که مربوط به تبدیل ارز و واحد پول کشور هاست) رو آپدیت نمی کنه ,ازتون می خواستم که اگر کسی این مشکلو نداره آخرین فایل آپدیت شده رو برای من بذاره , برای این کار کافیه به مسیر زیر برید و فایل 4 کیلوبایتی Rates رو برام آپ کنید.
\Babylon\Babylon-Pro\Updates
ممنون و متشکرم:11: