نه برای PC که میاد اینو خوده توسعه دهنده بازی در کنفرانس یوبی سافت فکر کنم گفت.نقل قول:
Printable View
نه برای PC که میاد اینو خوده توسعه دهنده بازی در کنفرانس یوبی سافت فکر کنم گفت.نقل قول:
خدا کنه جای قلبی رو بگیره...قبلی بعد از عملیاتش خیلی حال می داد با اون آهنگ خفنش!:8:
این یکی گرافیکش که خیلی عالی باید باشه ولی قبلی اساسین واقعی بود.یکی از داستان های فدائیان اسماعیلی بود که به بازی تبدیل شده بود ولی این یکی فکر کنم یه کم تخیلی شده:13:
یه تریلر از مصاحبه با Creative Director وExecutive Director در نمایشگاه E3 دیدم، که یسری نکات جالب گفتن که من خلاصه میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتهای AC 1 یا AC 2 در انجام مراحل در چه چیزهایه؟
در AC 1 چیزی حدود 5-6 نوع مأموریت متفاوت وجود داشت در AC 2 ما شاهد 15-16 نوع مأموریت متفاوت هستیم،دنیای AC2 یک دنیای Open World هست و شما از آدمهای متفاوتی مأموریت میگیرید؛ در AC2 چیزی حدود 200 مأموریت مختلف وجود دارد که حدود 100 تاش مأموریت اصلی بازیه و 100 تایه دیگه مأموریت های فرعی هستن، کلاً میشه گفت AC 2 بازی به مراتب بزرگتر از AC 1 است.
رابطه AC 1 و AC 2 چطوریه؟
خوب رابطه این دو بازی رو در حقیقت شما در نسخه PSP پیدا میکنید، شما در PSP در ادامه AC 1 با الطایر بازی میکنید و در پایان به AC 2 میرسید، البته شما در Ac 2 هم در بعضی از قسمت ها اثراتی از بازی قبلی میبینید.
خوب کمی در مورد Ezio و اینکه چطور این شخصیت رو انتخاب کردید بگید؟
Ezio یک جوان ایتالیایی است که در ابتدا بازی یک قاتل نیست ولی در حین بازی با کمک گرفتن از دیگران خود را ارتقاء میدهد و در پایان بازی یک قاتل کامل میشود؛ همچنین او نسبت به الطایر شخصیت جوانانه و مردانه بهتری دارد برای مثال از خانمها خوشش میآید و...؛ یکی دیگه از مشکلات در مورد AC 1 و الطایر این بود که الطایر از ابتدا یک قاتل حرفهای بود، و رابطه قوی با کاربر برقرار نمیکرد و ما این را نمیخواستم، در AC 2 شخصیت Ezio و کاربر با هم به جلو میروند و پیشرفت میکنند. Ezio چیزهای جدید زیادی دارد اماّ خیلی از چیزهای خوبم از الطایر ما در Ezio نگه داشتیم.
خوب سایت آمازون که واسه 20 نوامبر 2009 برای PC پیش فروش کرده !
کد:http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-Assassins-Creed-PC/dp/B001TK3DO0
اسكرين شات هاي بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://picfront.org/d/2Pjr5rl4e/5.jpg
http://picfront.org/d/5uVqSw4ZD/2.jpg
http://picfront.org/d/gb9r6TIag/3.jpg
http://picfront.org/d/sPxpJCit2j/4.jpg
سايز اصلي از راست به چپ
کد:http://picfront.org/d/K8Mc7gkXf/8.jpg
http://picfront.org/d/n48baGdnMP4/6.jpg
http://picfront.org/d/UYA0JvRK/img_show.asp.jpg
http://picfront.org/d/vpxfApFi/7.jpg
بنظرم نسخه اول این بازی چیزی جز گرافیک جذاب چیز دیگهای نداشت گیم پلیش بسیار تکراری بود اگه این نسخهام اینجوری باشه ساخته نشه بهتره...ممنون
به نظر من که پر از نو اوری بود نسخه اولش و. ولی توی مراحل ... یکم تکراریو خسته کننده بود . من که تمومش کردم خیلی بهم فاز داد . امیدوارم این نسخه هم خوب از اب در بیاد و سیستمم برای تنظیمات اخرش بکشه که امیدی ندارم بکشه !!!
فکر میکم چهرهای به خوبی رندر نشده مردم شهر مثل نسخه قبلی باشه و بهبود گرافیکیه نه چندان زیادی به روی کاراکترها صورت گرفته باشه
این طور که من مشاهده کردم فیزیک چرکتر ها شکستگی داره بجز دست ezio که انعطاف جالبی داره ولی بدنش هموار نیست و شاید با antialiasing بالا بشه حلش کرد و شنل.
شهر مانند نسخه قبل بسیار زیبا وتاریخی همراه با کستردا شدن زاویه دید دوربین به هنگام دادن مامورتها به ezio ودیالوگها و فوکوس شد رو شخصیت ها و fade شدن backround
و حرکت نرم و روان بازیکن ezio و همچنین مردم شهر
دوستان عزیز اینها صرفا نظرات منه و هیچ تحمیلی روش نیست !
من عقیده دارم که نسخه یک به جز گرافیک چیز خوب دیگه ای نداشت . ببینیم ای نسخه چه وضعیتی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دست آدم بسته می مونه از این که روی این بازی نقد کنه !
شاهکاره ! همین !
من شنیدم که داوینچی وسیله ای رو اختراع میکنه که ezio میتونه باهاش پرواز کنه
بله ماشین پرواز داوینچی تو دموی بازی تو E3 نشان داده شد که Ezio باهاش پرواز کرد!!خیلی هم کیف میداد!
بله در زمانی که شخصیت بازی است داوینچی اختراعی میکنه و ezio میتونه باهاش پرواز کنه
در ضمن یکی از کارهای دیگه هم این است که میتونه شنا هم کنه
یکی دیگر از کارهای تو بازی چرخش شب و روز هست
ببجشین من خیلی این تایپک رو دنبال نکردم (به دلیل مشکلاتی)
تریلری از گیم پلی با حجم کم منتشر شده ؟! اگه شده واسم بزارین ! خیلی ممنونم دوستان عزیزم
باتشکر ، خشایار
سلام.نقل قول:
تریلری از گیم پلی با حجم کم منتشر شده ؟! اگه شده واسم بزارین ! خیلی ممنونم دوستان عزیزم
بله چند تریلر از بازی منتشر شده, حتی قبل از E3 هم چند تریلر منتشر شده بود, من خودم بخاطر اینترنت ذغالی ای که دارم نتونستم تریلرها رو ببینم ولی تا اونجایی که شنیدم خیلی تریلهای قشنگی بودن.
به هر حال الان ساعت 3:30 صبح هست باید برم بخوابم فردا تونستم تریلرها رو براتون میزارم البته اگه کسی قب از من این کار رو نکرده باشه
مي گم عجب بازي خيفنيه!دموهاش تو e3 رو ديدم.راستي تلفظezioاتسيو هست.در ضمن فك نكنم با4گيگ رمو مارت گرافيكgtx295 مشكلي داشته باشه؟
منم یک زمانی یک همچین فکری رو میکردم ( زمانی که انقلاب بازی ها یعنی GTA IV اومد! )نقل قول:
اما دیدم نه! با سیستم عوض کردنم نمیشه!
خیلی از بازی ها رو PC مشکل دارند! مثلا همین GTA IV یا Prototype و ... واقعا من داشتم خسته میشدم از این کرک و نصب و مشکلاتشو و استرس و ... !
البته این چیزا هیچ وقت برای یوبیسافت پیش نیومده!
اما همین نسخه ی قبلی هم توی بعضی از نسخه ها مشکل داشت ( از یکی از شهر هاش نمی تونستی رد بشی !!!! )
برا همین من که خودمو راحت کردم!
با این سیستم شما تا اواسط ساله 2010 و یا بیشتر کاملا Ultra High ساپورتی ! اما CPU ت رو نگفتی که مهم ترین رکن بعضی از بازی ها مانند GTA IV هست!
خدا از دهنت بشنوه ! به خاطر این وضوع 3 بار AC 1 رو خریدم ! اخر سر هیچکدوم جواب نداد !!! خدا کنه این یکی اونجوری نشه !نقل قول:
اما همین نسخه ی قبلی هم توی بعضی از نسخه ها مشکل داشت ( از یکی از شهر هاش نمی تونستی رد بشی !!!! )
الان سیو اون مرحله هنوز رو هاردمه ! به امید روزیم که بتونم این مرحله رو بازی کنم !!
یکی وا3 من یه تریلر کم حجم از گیم پلی بزاره دارم دیوونه میشم (البته دیوونه بودما ) یکی بزاره دیگه !نقل قول:
باتشکر ، خشایار
با تشکر قبلی ، خشایار
سلام خشایار جاننقل قول:
بازی ac1 خیلی وقته(تقریبا 1هفته بعد از اینکه تومد نسخه کاملشو خریدم) که نسخه کاملش اومده من خودم 4 بار تمومش کردم.
شانس من بد بود دیگه ! وگرنه 3 تا بازی پشت سر هم از جاهای مختلف که مشکل دار نمیشد ! بیخیال بابا ! تا همون جاشم کهنقل قول:
سلام خشایار جان
بازی ac1 خیلی وقته(تقریبا 1هفته بعد از اینکه تومد نسخه کاملشو خریدم) که نسخه کاملش اومده من خودم 4 بار تمومش کردم.
بازی کردم کلی حال کردم
اینو جواب ندین خودمو میکشم امشبا !!!
نقل قول:
یکی وا3 من یه تریلر کم حجم از گیم پلی بزاره دارم دیوونه میشم (البته دیوونه بودما ) یکی بزاره دیگه !
با تشکر قبلی ، خشایار
میگم ظاهرا اتفاقات بازی فقط توی یک شهر(ونیز) رخ میده!
نمیدونم شهر دیگه ای هم طراحی کردند که مثلا مسافت دو شهر را با اسبی چیزی بریم؟
بیا بیا خودتو نکشیا!!!!:نقل قول:
E3 09: Conference Gameplay
Jun 2, 2009
sd
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50252
hd:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50342
قربونه دستت ولی 52 مگ زیاد نیست یه خورده ؟! sd هست 52نقل قول:
اگه خودت داری واسم کانورت کن اپ کن دیگه پیر شی بنده با دایل اپم !! ممنون میشم با حجم کم بزاری :40:
وگرنه خودمو میکشما ! گفته باشم !
با تشکر ، خشایار
داستان بازی در سه شهر میگذره: فلورانس, ونیز, توسکانی... فلورانس و توسکانی نزدیک به هم هستن ولی ونیز از این دو تا شهر فاصله زیادی داره. در قلمرو پادشاهی برعکس بازی قبل اینبار ماموریت هم وجود داره.نقل قول:
تو نسخه ی پی سی ماموریت هاس فرعی هم داره دیگه نه؟
سلام من با Video Converter سعیكردن كانورتش كنم ولی به هر فرمتیخواستم كانورت كنم اررور ميداد نميشدنقل قول:
جالبه فقط تريلر های E3 كانورت نميشه وگرنه من الان ميتونم بقيه تريلر های سايت Game trailers رو كانورت كنم
در هر حال برای دوستانی كه نميتونن اين تريلر رو دانلود كنن يه توضيح در مورد تريلر با يه سری عكس گذاشتم ( شرمنده به خاطر كيفيت بد عكس ها ) :
اول شخصيت بازی روی يه صندلی كنار دو نفر نشسته كه يه مأمور مياد و به اون شك ميكنه
در همين حالت در حالی كه مردم متوجه نيستند Ezio مأمور رو با تيغش ميكشه و اون رو روی صندلی ميشونه و فرار ميكنه
بعد از اون از در و ديوار بالا ميره كه من لازم نميدونستم از اون عكس بگيرم :31:
بعد از اون به يه برجی ميرسه كه يه نگهبان داخلشه و با استفاده از تيغه به سبك Sam fisher ( اگه يادتون باشه سم هم يكی رو از پنجره به اين روش پرت كرد پايين ! ) اون رو از برج پرت ميكنه پايين ...
وقتی از برج هم بالا ميری ميرسی به ماشين پرنده ی لئوناردو داوينچی ! Ezio ميره سوار ماشين ميشه (!) بعدش باهاش پرواز ميكنه !
در همين هنگام نگهبان ها با تير های آتشين سعی دارند كه ماشين پرنده رو بسوزونن ... اما در اينجا Ezio ميتونه نزديك نگهبان ها بشه و به اونها با لگد آسيب برسونه
اينم يه عكس ديگه از لحظه ی پرواز !
بعد از اون يكی از تير ها به ماشين پرنده ميخوره و اون ميسوزه در همين حال Ezio اون رو ول ميكنه و به روی يك ساختمان ميپره ( خلبان فرود مياد ! )
اون ماشين پرنده هم به سمت دشمن ها ميره و به يكی از اونها برخورد ميكنه
تا اينجا رو داشته باشيد ... بعدا از ادامه ی تريلر هم عكس ميزارم :46:
اينا هم كوچيك شده ی عكس های تريلر : ( اينارو من نگرفتم )
خب اونكه نسخه ي دزدي بود،اون نسخه قبل از اينكه يو بي سافت بده بيرون پخش شد و خراب بود، من براي دومين بار كه خريدم سالم بود، در پمن براي بقيه ي كنسول ها كاملآ سالم بود!نقل قول:
اگر با لينك مشكل داشتيد و نتونستيد دانلود كنيد از اين لينك مستقيم دانلود كنيد ::
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/11094/t_assassinsc2_e309_gp_gt_v2.flv
اقا دستتون درد نکنه که واسم عکس و تریلر گذاشتین ! ممنون بازم !
راستی این قضیه وجود تفنگ واقعی بود یا شایعه ؟!
با تشکر ، خشایار
واقعيه توی يه تريلر نشون ميده كه Ezio چون هدفش دور از خودش هست و نميتونه بره اونجا اون رو بكشه دستش رو مياره به سمت دشمن و يه دفعه شليك ميكنه !! زير تيغش يه اسلحه هست كه طبق گفته ی سازنده ها محدوديت های زيادی داره ( تعداد تير و ... ) اينم عكس هاش :نقل قول:
اينم لحظه ی شليك
تاریخ انتشار؟!
=-=-=-=-=-=
صفحه ی اول پست اول هر تاپيك بازی اطلاعات دقيق بازی اعم از سازنده و ناشر و سبك بازی و تاريخ انتشار رو ميگهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_ranger22
Ezio منظورت بود ديگه:31:نقل قول:
شباهتش به الطیار خیلی زیاده !!نقل قول:
الطیار بوقه !! هست تو این نسخه ؟!
نقل قول:
نه بابا ، اين داستانش ماله 300 سال بعد الطاير هست!
توی صفحه قبل هم به جایEzio نوشته بودم الطير تا ميخواستم ارسال كنم چشمم خورد همشو درست كردم :31:نقل قول:
ممنون كه گفتی:11:
بابا باریکلا به یوبی با این ایده هاش ! بسیار جالبه یعنی روانیه !! ایول!! حال کردم دستت درد نکنه سعید جون زحمت دادیم بهت عزیزنقل قول:
واقعيه توی يه تريلر نشون ميده كه Ezio چون هدفش دور از خودش هست و نميتونه بره اونجا اون رو بكشه دستش رو مياره به سمت دشمن و يه دفعه شليك ميكنه !! زير تيغش يه اسلحه هست كه طبق گفته ی سازنده ها محدوديت های زيادی داره ( تعداد تير و ... ) اينم عكس هاش :
با تشکر ، خشایار
من که assassin's 1 رو نفهمیدم داشتانش چیه با اینکه تا اخر رفتم , اینم اینه شماره 1 گنگ میزنه داستانش ؟؟ همش بریم این و اون رو بکشیم و با کله گنده هاشون بجنگیم ؟؟
ووو یوبی سافتو نگاه E3 2009 چه کرد ؟!
پوستر بزرگ
سایز اصلی:
کد:http://i40.tinypic.com/nd3hvq.jpg