موزیک ویدئو فوق العاده زیبا از کنسرت اخیر رضا صادقی در سالن برج میلاد با کیفیت بالا
دانلود با حجم 47.216 مگابایت
برگرفته از سایتکد:http://www.dlbia2music.com/music/Be%20to%20Madyounam.www.tehranhits.org.avi
کد:http://www.tehranhits.org
Printable View
موزیک ویدئو فوق العاده زیبا از کنسرت اخیر رضا صادقی در سالن برج میلاد با کیفیت بالا
دانلود با حجم 47.216 مگابایت
برگرفته از سایتکد:http://www.dlbia2music.com/music/Be%20to%20Madyounam.www.tehranhits.org.avi
کد:http://www.tehranhits.org
من تازه آلبوم 10 ثانیه رو گوش دادم ... آخرین آلبوم رضا صادقی همینه دیگه ؟
یکی به من بگه تنظیم این کار رو کی به عهده داشته که اینقدر مزخرف و آماتور تنظیم کرده ؟
واقعا مسخره س !!
چرا اینجوری میخونه !!
منظورت کدوم آلبومه ؟نقل قول:
اگه منظورت 10 ثانیه هست که این آلبوم مال تقریبا 10 سال پیشه و تنظیمش رو خود رضا انجام داده
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18:نقل قول:
منظورت کدوم آلبومه ؟
اگه منظورت 10 ثانیه هست که این آلبوم مال تقریبا 10 سال پیشه و تنظیمش رو خود رضا انجام داده
راست میگیو ... منو نگا اصلا قاطی کردم حواسم نبود !! :27:
رفتم تو یه سایت آلبوم آخرش رو دانلود کنم بر عکس شد آلبوم اولش رو دانلود کردم.
آخه از بالا اومده بود پایین منم فکر میکردم بالاترین آلبومه جدیدترینه :31:
آخرین آلبومش یه تک سواره ؟ :31:
اصلا آلبوم تک سوار نداره :31:نقل قول:
آخرین آلبومش وایسا دنیا هست
آلبوم یکی بود یکی نبود هم قراره تا آخرین این ماه بیاد
این همونیه که یه تیکه رو هی تکرار میکنه ؟ (نم نم بارونه چشات ... )نقل قول:
نه این ویدیو به تو مدیونم هست که تو کنسرت اجرا شده
مطمئنی ؟نقل قول:
اصلا آلبوم تک سوار نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین آلبومش وایسا دنیا هست
آلبوم یکی بود یکی نبود هم قراره تا آخرین این ماه بیاد
مگه بعد از وایسا دنیا یه آلبوم دیگه نداد که ملت گفتن از آلبوم قبلی ضعیف تر کار کرده ؟
ايران گام امروز آلبوم مهيار كاووسي رو بيرون داد واقعا كه:13:
بجاي اين البوماي چرت آلبوم رضا صادقي و علي اصحابي رو منتشر كنه:19:
اسم آلبوم جدید رضا صادقی و علی اسحابی چیه ؟ :20:نقل قول:
بجاي اين البوماي چرت آلبوم رضا صادقي و علي اصحابي رو منتشر كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي بود يكي نبود و تو راست ميگي:8:نقل قول:
ولی این آلبوم 10 ثانیه خیلی مسخره س :31:
این نشونه اینه که خواننده ها چقدر تو کارشون پیشرفت کردن :11:
هموني كه عيد پخش شد؟اونو در حد رضا صادقي نامردي كردن اصلا قرار نبود اونجوري باشهنقل قول:
آقا این ویدئو موزیک که از کنسرت گذاشتی خیلی باحال بود . دمت گرم :40::10:
اگه بازم از کنسرت ها داری از ما دریغ نکن :8:
نه بابا ... 10 ثانیه اولین آلبوم رضا صادقیه که اگه گوش بدی خندت میگیره :31:نقل قول:
هموني كه عيد پخش شد؟اونو در حد رضا صادقي نامردي كردن اصلا قرار نبود اونجوري باشه
آخرین آلبومش که "چقدر سخته" س ...
ولی یکی به من گفت "وایسا دنیا" ... کی بود یادم نیست :31:
پست اول فرياد مشكي :
خبر خوب یکی از هواداران سلطان مشکی...
نقل قول:
امروز ایران گام بودم. جلو در شرکت پوستر آلبومو زده بودن، چقدر هم خفن بود ( رضا جلو آیینه بود، تو آیینه هم شکل پیریش افتاده بود ). ازشون پرسیدم، گفتن معلوم نیست. ولی با کلی اصرار بالاخره گفت شاید هفته دیگه بیاد !
يك هفته ديگه فرزاد فرزين با كمپاني ايران گام مياد چه خفنم خونده البومشو واقعا صدا صداي فرزاد والسلام اين
البومم ميمونه براي اواسط اذر انشالله
اين حميد عسكريو بوسيدم گذاشتم رو طاقچه:5:
رضا صادقي به عنوان خواننده ميهمان بهنام ابطحي را در كنسرت بزرگ سال همراهي خواهد كرد
در28 و 29 آبان ماه 1388 بهنام ابطحی همراه با گروه ارکستر 50 نفره خود در تالار برج میلاد به اجرای کنسرت ویژه می پردازند.این ارکستری که متشکل از سازهای بادی ، کلاسیک و ساز های بیس پاپ را تشکیل میدهند.نوازندگان برجسته اي همچون همايون نصيري دارا دارايي ، پدرام مرندي ، مسعود همايوني ،ميلاد نيك زاد ، سرمست و ارستو ميرزايي اجرا ميگردد
همچنین حضور تعداد زیادی از بازیگران و خوانندگان نام آشنا و اجرای قطعات تلفیقی از: راک , کلاسیک جاز و موسیقی شرقی در این کنسرت باشکوه را مشاهده خواهید کرد.
این کنسرت به همت موسسه صوت آوای هنر تهیه گردیده است .منبع خبر: اخبار موسیقی ایران
رضا صادقی تو برنامه ی شب شیشه ای گفت که داره یه کتاب مینویسه به اسم ((خدایا با تو ام)) این کتابش چاپ شد؟
نه مثل اینکه رضا هنوز در حال نوشتن کتابش هستنقل قول:
--------------------
ای خدا ...........
فرزاد فرزین دو تا آلبوم داد
اونوقت هنوز آلبوم سلطان نیومده
هر وقت آلبوم اومد اولین نفری هستم که لینکشو توی تاپیک میزارم ! (......ایرانگام)
چه کاور باحالی ...
دمش گرم. :46:
بقيه عكس ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكرنكنم اون عكس كاورش بشه !نقل قول:
نميدونم ؟!
بچه ها كسي زنگ نزده ايران گام بپرسه آلبوم كي مياد !؟
كو پس اين آلبوم ؟!
پس کی میاد این آلبوممممممممممممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذاريد مال فرزين بياد بعد خودم ميزنگمنقل قول:
راستی رضا صادقی فلجه ؟! :31:
آخه من شنیده بودم فلجه و موقع کنسرت دادنش روی صندلی میشینه !!
وقتی بچه بوده تب میکنه و میبرنش تنها دکتر منطقشوننقل قول:
دکتره هم معلوم نبوده حالش خوب یا نه و آمپول پنی سیلین رو میزنه توی رگ عصب پاش
با این کار کل بدنش فلج میشه و با پیگیری های خانوادش همه جاش درست میشه به غیر پاهاش
البته رضا صادقی این رو حکمت میدونه و میگه : "اگه اینجوری نشده بودم قطعا الان اینجا نبودم"
بچه ها آبان هم تموم شد . آلبوم نیومد
توی این هفته هم چون آلبوم فرزاد میخواد بیاد احتمالا خبری از آلبوم سلطان نیست
من گفتم كه اگه تا اخر ابان بياد اسممو ميذارم غضنفر:27:نقل قول:
رمز شب آمد...
خبرهای تکمیلی به زودی
خبر خوش برای طرفداران رضا صادقی؛
مستند «رمز شب» منتشر شد
موسیقی ما- مینا آتشی: مستند «رمز شب» به کارگردانی مصطفی منصوريار، دیروز در شهرستانها منتشر و امروز در تهران عرضه خواهد شد.
بنابرگزارش خبرنگار «موسيقی ما»، مستند «رمز شب» که مقاطعی از چهار سال زندگی رضا صادقی را پوشش داده و دارای لوکیشنهای مختلف و متفاوتی از این هنرمند موسيقی پاپ ايران است، به تکههایی از اجراهایش، نوحهخوانیهایش، و... در اين فيلم پرداخته شده است.
«رمز شب» که به تهیهکنندگی مصطفی منصوریار، کارگردان کلیپساز تهیه و تدارک دیده شده است روز گذشته در شهرستانها و امروز در تهران منتشر شد. البته قرار بود که این فیلم مستند مدتی بعد از انتشار آلبوم جدید رضا صادقی به نام «یکی بود، یکی نبود» انتشار یابد، اما بنابر دلایلی نامعلوم این فیلم امروز منتشر شد.
لازم به ذکر است که این فیلم مستند توسط موسسه فرهنگی هنری پارسیان انتشار و عرضه شده و همچنین شب گذشته رضا صادقی اجرای مشترکی را در سالن همایشهای برج میلاد به همراه بهنام ابطحی داشت که با استقبال ویژهای روبهرو شد.
به گزارش اخبار موسيقي ايران آلبوم يكي بود يكي نبود رضا صادقي و آلبوم شانس از فرزاد فرزين از صبح امروز در سراسر ايران منتشر گرديده است.
در مورد البوم شانس بايد گفت كه : نام این البوم سرانجام پس از "یادگاری" و چند اسم دیگر به "شانس" تغییر پیدا کرد. طبق معمول کارهای فرزاد فرزین ، فضای این البوم متفاوت از آلبوم های قبلی می باشد. این آلبوم شامل 10 قطعه از ترانه سرایانی چون یغما گلرویی ، حامد هاکان ، علی مهرگان ، مریم اسدی ، مرجان نوری نژاد ، روزبه بمانی و شخص فرزاد فرزین می باشد.فرزاد فرزین ، پدرام کشتکار و حامد هاکان آهنگسازان این آلبوم خواهند بود. تنظیم کنندگان نیز فرزاد فرزین ، نوید سپهر ، مهران خلیلی و پدرام کشتکار هستند.
آلبوم رضا صادقي هم بعد از تغيير نام هاي چقدر سخته است و نه به تو مدیونم به نام<<يكي بود يكي نبود>> تغيير نمود و با همين نام وارد بازار گرديد.
آلبوم يكي بود يكي نبود داراي 16 قطعه مي باشد و از طريق شركت ايران گام منتشر گرديده است.
منبع : اخبار موسيقي ايران
کسی گرفته آلبوم رو ؟!
آلبوم رو کسی گرفته یا نه؟ تا بخواد اینجا برسه یه 1 هفته ای طول میکشه..
اگه خبر اومدن آلبوم راست باشه باید بهت بگیم غضنفر :دینقل قول:
من گفتم كه اگه تا اخر ابان بياد اسممو ميذارم غضنفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکای دانلود کیفیت 320 پس کو ؟ :31:
آقا قول میدم نسخه اصلشو بخرم ولی تا برسه اینجا یکی دو هفته گذشته :8:
لینک سایت این منبع رو میشه بهم بدین؟نقل قول:
منبع : اخبار موسيقي ايران
نقل قول:شاد باشی:40:کد:http://www.iranmusicnews.net/component/content/article/37-1387-12-27-07-59-21/370-1388-08-30-11-12-34.html