راستی به نظر من تو باید تو ی تاپیک بزرگ فعالیت کنی انرژیشو داری...
نظرت چیه ی تاپیک برا koei
را بندازیم؟دیناستی-اوروچی-سامورایی
ب صرفه تره اینجا دیگه کسی نمیاد
Printable View
راستی به نظر من تو باید تو ی تاپیک بزرگ فعالیت کنی انرژیشو داری...
نظرت چیه ی تاپیک برا koei
را بندازیم؟دیناستی-اوروچی-سامورایی
ب صرفه تره اینجا دیگه کسی نمیاد
1 - Dilemmaنقل قول:
2 _ به پایان رسوندن مرحله ای که توش اهنگ رو میذاره و تمام کردن همه ی مراحل
من تاریخ دان ژاپنی نیستم که بخوام بگم تو کدوم نبرد لقب به وی داده شد. درضمن بهم ثابت کن Tadakatsu با Ginchiyo نسبت داره وتو همه ی سوالام رو پاسخ ندادی که من بدم.
Hard :
1 - علت جنگ Edo میان Uesugi و Tokugawa
2 - اهنگ مخصوص مرحله های حساس و هیجانی
3 - علت جنگ Nagashino
4 - توضیح کامل جنگ Mikatagahara
5 - از دلایل مهم وقوع جنگ Sekigahara
6 - علت زنده ماندن نیرو های Tokugawa در Mikatagahara
7 - فردی که هیچ گاه به مقام های بلند نرسید به علت وفاداری زیاد به خاندانش
8 - نحو انلاک سلاح چهارم Tadakatsu در Samurai Warriors 2
9 - علت وقوع جنگ Anegawa
10 - علت وقوع جنگ Odawara بین Hideyoshi و خاندان Hojo
11 - ?Are you asking for itl ...
من ساختم همچین تاپیکی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینا میگن سوال:n04:نقل قول:
ثابت میکنم...نقل قول:
منتظرم ...نقل قول:
هیچ نسبتی باهم ندارن ...
به اینجا بیا دیگه به این تاپیک سر نمیزنه ...
گویا خیلی وقته کسی به اینجا سر نمیزنه ؟؟؟ بحث رو ادامه بدید...:n05::n05::n05:
سلام دوستان چطور میتونم همسر سون سی رو انلاک کنم؟؟؟
کسی دیگه اینجا نمیاد؟:n03:
عجب این بازی سالهاست که تاپیک داره
یادش به خیر اول این بازی داینستر واریور بود یک بازی مبارزه ای مثل تیکن در پلی استیشن 1 بعد تو دو فغان کر و میدان باز نبرد شد
یادمه تو 2 یه lubu بود ایستاده بود وسط میدان ارتش می اومد جلو اون می ایستاد و نمی تونیست از اون رد بشه نمی شد کشتش می افتاد دنبالم چه عذابی که به ادم می داد یادش به خیر :n27: :n09:
حالا هم شده اروچی واریور فکر کنم بازی مثل wow ساختن و انلاین هست دنبالش نرفتم ولی چند باز انلاین رو جلو اسم بازی دیدم
یادش به خیر :n12:
هوس کردم با lu bu به افتم به جان بقیه دوباره نصب کردم
با داینستر واریور 2 این چه دورانی داشتم من
تو داینستر واریور 2 حافظه تو صندوق های داخل بازی بود اگه حافظه پیدا می کردم جشن می گرفتم چه حالی می داد وسط بازی سیو کردن به خصوص اگه lu bu وسط نقشه بود دیگه هیچ عید برام می شد که دارم سیو می کنم اگه کشته شدم می تونم دو باره با lubu به جنگم :n01:
باید X2رو در WU بازی کنی تمام پادگان های دشمن رو بگیری بعد سه تا SUPPIY CA PTAIN به شما میده بذار به قلعه خودی برن بعد KOTARO FUMA میاد نذار وارد قلعه بشه و سریع بکشش و بعد فرمانده دشمن رو بکش.:n16::n06:
من اینکارو کردم جواب نداد میشه کمکم کنی؟:n29::n18:
من تمام مرحله های 7 استوری ها رو متابق دستور العمل پیش می رم ولی مرحله های 7گروه های SWوSHU انلاک نمی شن. چرا؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n18:
دوست عزیز اگه تاپیک رو مطالعه کنی جواب همه ی سوالات نوشته شده در ضمن با اواتارت خیلی حال کردم ایول...
مرحله 7 wu کفر منو در او وورده هر کاری میکنم مرحله x8 انلاک نمی شه.راه دیگه ای برای انلاک اون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::n13::n28::n13::n28 ::n13::n28::n13:
علی جان (demon king) سیو کامل بازی warriors orochi1 رو داری ؟ اگه داری و برات مشکلی نیست می تونی اونو به این ادرس بفرستی؟ yaghotblak12345@gmail.com
حسین عزیز توی این تاپیک لینک نمیذارم ولی نیم ساعت منتظر بمون یه تاپیک بهت معرفی میکنم برو اونجا هر چی سیو و ترینر خواستی هست خودم اونو ساختم فعلا ... در ضمن ادرس تاپیک رو همینجا میذرما سر بزن
حسین جان بیا اینم ادرسش ببخشید منتظر موندی اگه خواستی از این به بعد اونجا میتونی فعالیت کنی...
علی جان دست درد نکنه خیلی عاااااااااااااااالی بود.:n19::n19:فقط نمی دونم چرا سیو کامل بازی warriors orochi1 دانلود نمی شد:n13::n13:
تست کردم مشکلی نداشت !!!
مشکل از سیستم من بود.:n01: راستی علی جان دست در نکنه سیو بازی فوق العاده بود.:n19::n12::n19::n12::n19:
کسی می دونه warriors orochi2رو می تونم از از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13::n13:
چه جوری میشه orochi x را در بازی warriors orochi 2 باز کرد:n04:
katsuie Shibata و Kojiro Sasaki در warriors samurai2 فقط بادیگاردهستند؟؟؟:n05::n27::n05::n27::n05:
داستان بازی راجب 4قبیلس
(شو)Shu
"لیو بی"دستگیر و قرار بود کشته شود در حالی که "ژاو یون" در" قلعه ی اویدا"نگه داشته،شده بود وقتی او تمام امیدیش را برای بازسازی "شو" از دستداده بود،بدست "سو زی"،"یوشیهیرو شیمازو"و"شینگسای"نجات پیدا کرد.سو زی به او گفت که لیو بی هنوز زنده است.ژاو یون ازشنیدن این خبر خوشحال شد و برای نجات اربابش مسافرت خود را شروع کرد.در این میان،ژاویون خبری دریافت کرد که اربابش مکان خاصی است به هر حال انها فریب خورده بودند که باعث از دست رفتن روحیه ی ارتش شد. در(Hasedō) بعد از نجات دادن اسیر "یوی ینگ" ژاو یو فهمید که متخصص جنگی شو،"ژوگی لیانگ"برای اروچی کار می کند،که این موضوع انها را گیج کرد.در قلعه ی ایدو(Edo Castle) جنگ غیر منتطره با "کوان یو"و"ژنگفی" برادران لیو بای،جنگی که اونا میکردن از جمله ژوگی لیانگ،فقط بخاطر اینبود که اون برادرشان را زندانی نگه داشته است،با امید و منطق اونا دیدن که حاکم مستبد اونها در حال نابودی است،انها به شو ملحق شدند تا اروچی را شکست دهند.
(وو)Wu
در قلمرو "وو"اروچی خانواده ی "سون"را ساکت نگهداشته.همینطور "ایه یاسو توکوگاوا"، با زندانی کردن پدر "سونسی"،"سون جیان".گونه ی پاداش،هر گاه سون سی یکی از ماموریتها را بهاتمام رساند اروچی یکی از اسیرانش را ازاد می کند.نا خشنودی اصلی سون سی از جانبخواهر و برادرش است که فکر می کنند ادم خودخواهی است، و تمرد اروچی را فراموشکردند.در این میان سون سی توسط برادرش "سون کوان" مورد حمله قرار گرفت وپی در پی شکست می خورد،برای همین اعلام شد که او و سون جیان در(Komaki-Nagakute) اعدام شوند،که سون سی با موفقیت انها را نجات داد.خوشبختانه بعداز به هم پیوستن،خانواده ی سون، وو را به سمت شکست اروچی هدایت کردند.
(وی)Wei
در این داستان،"ساو پی"بعد از گم شدن پدرش"ساوساو" رهبری"وی" را به عهده می گیرد.بعد از پیشنهاد اتحادی که توسط"دا جی" (متخصص جنگی اروچی)داده شد.ساو پی قبول کرد که با اروچی متحد شود.طبق اتحادی ساو پی باید هرشورشی بر ضد اروچی را سرکوب می کرد.دا جی برای زیر نظر داشتن ساو پی،میتسوناری ایشیدا را در وی قرار داد.بعد از مدتی رابطه ساو پی و ایشیدا بهتر شد و کم کم شروع به سرپیچی از دستورات اروچی کردند.دا جی ناگهان ساو پی را در حال ازاد کردن سون سی که دست انها اسیر بود دید.با تشویق "نوبوناگا اودا" و"شاهودون" که ضد اروچی بودند،به همراه "شاهویوان" و "پانگتونگ" به وی ملحق شدندو در اواخر داستان درمنطقه ی (Yamazaki) "دیان وی"و"ساو ساو" برای کمک به انها ظاهر شدند.وبا شکل گیری وی قدرتمند و افزایش روحیه ی سربازان و دلسردکردن دشمنانشان وی سرانجام اروچی را شکست داد.
(سامورای)samurai
اینجا،"نوبوناگا اودا"،"کنشین اویسوگی"و"شینگن تاکدا" سه دایمو قوی که هر سه در برابر اروچیمقاومت می کنند ولی حاضر نیستند باهم اینکارو بکنند.هر کدام از دایمو ها بجای اینکه شکست دادن اروچی را در اولویت قرار دهند سعی میکنند افرار بیشتری با خود متحد کنند تا خود را قویتر نشان دهند.درحکایات گفته می شد که نوبوناگا توانایی پیشگویی اینده را داشت و با گذاشتن نقشه های پیچیده همراه ساو پی ضربه های ناگهانی و سنگینی را به اروچی وارد میکرد و"ساکون شیما" را به کمک وو فرستاد.سرانجام هر سه دایمو برای شکست دادن اروچی باهم متحد شدند.بعد مدتی متحدان به منظور اماده شدن برای جنگی که در اینده قرار است صورت بگیرد،تقسیم شدند.
امید وارم خوشتون آمده باشه
Warriors orochi
به بازیکن اجازه میده سه نفر رو برای مبارزه در میدان جنگ انتخاب کنه و در یک زمان فقط میتونه با یک نفر بازی کنه. گر چه بازیکن سه جنگجو انتخاب کند اگر یکی از جنگجویان بمیرد به شکست کل مر حله منجر می شود. همکاری با بقیه ی دوستان در جنگ باعث افزایش میزان صحت می شود. ویژگی ای که باعث دلگرمی بازیکن می شود اینه که به همراه نیرو های متحد جنگ می کند. همه ویژگی های شخصی به دسته قدرت و سرعت و تکنیک تقصیم می شوند. یه کاراکتر از هر درجه باعث میشه که مهارت درخشندگی (flash skill) اجرا بشه که باعث شکسته شدن سپهر دشمن می شود. افزایش امتیاز ها که با به اتمام رساندن مراحل بدست میاد برای با لا بردن سطح کاراکتر و پیشرفته کردن اسلحه از ان استفاده می شود.
.از ایتم های منحصر به فرد برای بهتر اجرا شدن حرکات خاصی استفاده میشود.هر کاراکتری ایتم مخصوص خودش رو دارد،و نیازهای خاصی دارند که انها را برطرفکنند.با انجام دادن این حرکات خاص،می توان اسلحه ها را نیز به درجات بالاتری ارتقاداد،با استفاده کردن از تکنیک ادغام اسلحه.از عناصر مثل اتش،یخ،چندگانگی،چابکی، شجاعت می توان با به دست اوردن امتیاز انها رو ارتقا داد.هرکدام از این عناصر تاثیر خاصی بر اسلحه دارد.:n06::n05:
باید تمام دریم مود dream mod رو تموم کنی:n05:نقل قول:
بله ولی در wo2 samurai warriors exterme legend میشه آنلاکشون کردنقل قول:
اگه میخوتید لینک دانلود musou orochi z رو بذارم
سلام. اگه میشه لینک دانلود بازی musou orochi z بذار:n16::n05:نقل قول:
Ok
لینک دانلود اشتباهی بود لینک خرید دارم
از ی سایت معتبر
سلام من یک سوال دارم چجوری بایداون جعبه که توی همین عکس کنار آدمک تقییرلباس هست رو آزاد کرد.تازه به چه دردی میخوره:n03::n03::n03::n15::n15::n15::n29::n2 9::n29::n27::n27::n27:
سلام من یک سوال دارم اون جعبه که تو عکس کنار آدمک تغییر لباس Mitsuhide Akechi به چه درد میخوره و چطوری آزادمیشه:n03::n03::n03::n29::n29::n29::n27 ::n27::n27::n15::n15::n15:
نقل قول:
سلام اون جعبه که کنار آدمک تغییر لباس است چیکار میکنه و چجوری آزاد میشه.
اون جعبه آخرین عکس هر کاراکتر هست و وجودش نشون میده که آخرین عکسش رو آنلاک کردید.
سلام ببخشید چطوری tadakatsu honda رو ازاد کنم هر کار میکنم نمیشه خواهشا سریع پاسخ دهید با تشکر فراوان:n02:
پارسا۹سلام ببخشید چطوری tadakatsu honda رو ازاد کنم هر کار میکنم نمیشه خواهشا سریع پاسخ دهید با تشکر فراوان:n02:
اگه منظوره تو در بازی wo1هست که اینطوریه:باید در 7xهر استوری این کار هایی که میگم انجام بدی:
wu:بعد از باز گشت دوم تاداکاتسو هوندا 2دقیقه ای فرمانده دشمن رو بکش.
wei:شما باید دو تا پسر تاداکاتسو رو زنده نگه دارید.
shu:هر سه تا peaseht زنده به مقصد برسند.
sw:با ید mesenjer به مقصد برسه بعد لوبو با تاداکاتسو با هم صحبت می کنند . بعد از صحبت انها لوبو رو بکشید.بعد حتما صبر کنید تا نیروی کمکی برسه بعد ماسا مونه داته رو بکشید.
خیلی ممنون واقعا متشکرم راستی منظور شما در wuبعد از بازگشت دوم تاد اکاتسو هندا فرمانده اصلی در دو دقیقه بکشی یعنی خود تاداکادسا هندا یا نه dong zou :n02:
سلام ببخشید راستی درsw در اخر بعد از کشتن لوبو منظورتون یار خودی که باید صبر کنیم بیاد یا نه سرباز تاداکاتسو هندا و خودش .منتظرم با تشکر:
سلام من همه ی 7x هارا رفتم اما نمیدونم چرا تاداکاتسو را نگرفتم همه ی ادم ها ها ی این بازی رو گرفتما فقط تاداکاتسو و اروچی موندن خواهشا کمک کنین منتظرم:n28::n28: با تشکر