دوستان گرافیک این بازی فوق العاده است. تا حالا بازی با این گرافیک ندیده بودم.متاسفانه مولتی پلیرش هم مثل mw 2 به این راحتی نمیشه بازی کرد.lan هم که نداشت. باید ببینیم اینو چکارش می کنن.
Printable View
دوستان گرافیک این بازی فوق العاده است. تا حالا بازی با این گرافیک ندیده بودم.متاسفانه مولتی پلیرش هم مثل mw 2 به این راحتی نمیشه بازی کرد.lan هم که نداشت. باید ببینیم اینو چکارش می کنن.
دوستان کسی خبر داره بازی مجوز گرفته یا نه؟؟؟
آقایون این بازی در حد cod 6 هست ؟
دلت خوشه ها دادا ، چه فرقی به حال ما داره :دینقل قول:
من بازی رو در سون نصب کردم وقتی وارد بازی میشم کلا با موس وصفحه کلید مشکل داره
اصلا درست کار نمیکنن با تنظیمات هم خیلی کار کردم انگار اشکال از چیز دیگست کسی از دوستان
این مشکل رو داشته میتونه از کرک بازی باشه در ضمن کرک شما چند مگه لطفا دوستان جواب بدن
من در Seven 64-bit نصب کردم و مشکلی از لحاظ کنترل نداره.نقل قول:
من بازی رو در سون نصب کردم وقتی وارد بازی میشم کلا با موس وصفحه کلید مشکل داره
اصلا درست کار نمیکنن با تنظیمات هم خیلی کار کردم انگار اشکال از چیز دیگست کسی از دوستان
این مشکل رو داشته میتونه از کرک بازی باشه در ضمن کرک شما چند مگه لطفا دوستان جواب بدن
ای بابا اگه با لن نشه بازی کنی که حال نمیده به نظرتوم پچی در این مورد میاد؟
نقل قول:
منم همین جور پس لطفا کرک شما چندی مگی میخوام ببینم مال همین reload هستش
یا نه مال من 18 مگی بود اعصاب برام نگذاشته اصلا کلا قاطی داره با ماوس و صفحه کلید:18:
برای من تو آخر مرحله Snowblind اونجایی که رو سقف یه خونه میخواد سوار هلیکوپتر شه،بدون هیچ پیغامی میندازه بیرون.با همین دی وی دی و همین کرک تو یه سیستم دیگه اینجا رو رد کردم.مشکل از کجاست؟؟؟
چرا مال بعضی ها اینقدر مشکل داره؟
من مشکلم گرافیکمه که نمی تونم بازی کنم تیک می زنه فجیح اونجا هستم که سوار کامیون هستی و از پشت ماشین و از اینجور چیزا میاد باید بزنیشون چون effect هاش اونجا زیاده دیگه می ترکه!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی هم اگه راهی واسه online پیدا کرد همینجا بزارش!!!!
اونایی که با موس مشکل دارن این کرک رو بگیرن. همون 18 مگ هست ولی درستش میکنه :نقل قول:
کد:http://s81.eu.rapidbaz.com/get/_lwWP/kakiparea_pontikifix.rar
این مشکل مال نسخه ی خاصی از بازی هست که مشکل ایجاد کرده؟نقل قول:
اقا کسی پیدا نمیشه به من بگه این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!! تهران
CD فروشی البته این بازی چون تازه کرک شدش منتشر شده بهتره از یک CD فروشی اپدیت بخری
والا فکر نمیکنم از نسخه باشه. آخه دیشب با دوستم رفتیم بازی رو خریدیم. روی سیستم اون مشکلی نداشت ولی مال من چرا.نقل قول:
منم رفتم توی یه فروی خارجی این کرک رو پیدا کردم و استفاده کردم. درست شد.
با دسته میشه بازی کرد برای PC ?
چه عجیب!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
دسته؟ شک دارم اخه دسته ی PC که دسته ی PS3 نیست که!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
مشکل اینجاست که از کدام cd فروشی یا سایت معتبر ؟؟؟؟
آره. من با دسته 360 که مایکروسافت واسه pc زده تونستم بازی کنمنقل قول:
ولی خوب من ترجیح میدم یه بازی fps رو با موس و کیبرد بازی کنم
قسمت یک نفره اش داستان داره ؟
بله ، کیلویی که نیست شما بریزی همینطوری بری جلو :دینقل قول:
دوستان تو مرحله cold war چه طور میشه اون تانک را از بین برد . ؟
سلام، من نسخه بتا رو دانلود کردم. هيچ جوره نميشه single بازی کرد؟
واسه multiplayer بايد چيکار کنم؟
معمولا تانک ها رو میشه با Rocket Launcher یا همون RPG از بین برد !نقل قول:
باید دکمه 5 رو بزنید با دوربینی که به دستش می گیره روتانک کلیک کنید بعد از یه مدت تانک به وسیله هواپیماهای جت نابود میشه:27:نقل قول:
آقا من به اون مرحله که تو برف تنها هستیم رسیدم آخرش وقتی از ساختمون دارم میرم بالا پیش هلیکوپتر همین که از نردبون میام بالا از بازی میاد بیرون !! چیکار کنم !؟ پچی چیزی هست که اینو درست کنه !؟
بازی خوبیه، ولی نمی دونم چرا تمام مراحلش برام آشناست؟!!!
هر کدوم از مراحل بازی من رو به یاد یکی از قسمت های Call Of Duty یا Medal Of Honor میندازه!
به نظرم سازنده ها خیلی سعی کردن تا سطح بازی رو بالا ببرن، که با این کار یه کپی ماهرانه از این دو بازی ساختن.
در مورد گرافیک باید بگم که عالی نیست ولی خوبه، نورپردازی هم به ظاهر خوبه ولی اگه یکم دقت کنید ضعف های بزرگی توش می بینید.
ولی فیزیک و صداگذاری بازی حرف نداره و عالی کار شده.
در کل بازی رو به همه پیشنهاد میکنم.
نقل قول:
مشکل من با این کرک هم حل نشد.
وقتی وارد بازی میشم (همونجا که چاقو در میاره) شروع میکنه به چرخیدن دور خودش.مشکل از کجاست؟؟؟
برای منم همینجوری بود ولی با ریختن اون کرک درست شد !نقل قول:
اگه گیم پد یا چیزی وصله به سیستم جداش کن.
شما همه فایل های داخل اون فایل Rar که دان میکنی رو باید با محتویات پوشه بازی Replace کنیا. یه وقت فقط همون فایل بازی رو تنها کپی نکنی.
یکی از دوستان لطف میکنه این دو تا فایل jabberwocky.txt و pitoni.txt رو از پوشه کرک برام اپلود کنه ؟ خیلی کم حجمه .
نقل قول:
خیلی ممنون دوستان منم همین اشتباه رو کردم و این دو تا فایل متنی رو کپی
نکردم میرم از اول امتحان میکنم این ها رو هم کپی میکنم خدا کنه درست شه.:10:
اینهم برای شما دو تا فایل متنی:
کد:http://rapidshare.com/files/358896978/jabberwocky.txt.html
کد:http://rapidshare.com/files/358897223/pitoni.txt.html
بفرمایید :نقل قول:
همزمان شد . . .کد:http://aghamajid1369.persiangig.com/Bad%20company%202.rar
سلام رفقا:5:
آقا من زنگ زدم dc game گفت اوریج نداره کسی میدونه از کجا میتونم تهیش کنم.
خیلی دلم میخواد اینو آنلاین بزنم واسه اولین بار میخوام اریج اینو بگیرم لطفا کمکم کنید الان دارم نسخه کرک شد شو مینصبونم ببینم چطوریاس
اینم یه ترینر عالی battle feeld2 badcompany
100 درصد کارمیکنه
2shared.com/file/11843326/e9527bf2/Battlefield_Bad_Company_2_V101.html
نه خوشم امد خیلی بازی خفنیه مخصوصن تخریب پذیریش.فقط از داستانش سر در نمیارم .راستی یکی به سوال بالاییم جواب بده لطفا.:10:
DC زنگ بزنی داره ، من سفارش دادم ، حدود 23 اسفند میاد ایران ... اول باید بیعانه بدی
سلامنقل قول:
در مورد سختی بات موافقم اما انچنان هم گرافیکش بد نیست. چیزای جالبی داره . افکت های زیبایی هم بکار برده شده. افکت های برف و آب و هوا و جنگل عالی نه ولی خوبه. حداقل در حد همون 5 هست. تازه تو 5 تخریب پذیری محیط نداشت که تو این بازی تخریب پذیری محیط بازم نه عالی ولی خوب کار شده. اینم بگم که من یه طرفدار متعصب کال آفم.
به نظر من که اومده از mw2 پیروی کنه و اصلا هم موفق نبوده به هیچ وجه
باتوجه به بخش آخر جملتون ، باز نظراتون نصبت به بقیه مثبت تره ....نقل قول:
سلام...حجم بازی بعد از نصب چقدر باید باشه؟ یه جا میگفتند باید 10 گیگابایت باشه ولی برا من فقط 5 گیگه...مراحلش هم به نظر کامل میاد.