ممنون امیر آقا تایپیک خیلی مفیدیه . موفق باشید .:46:
Printable View
ممنون امیر آقا تایپیک خیلی مفیدیه . موفق باشید .:46:
1987msb
عزیز سایت خوبی بود ولی batman begins توش نبود اگه سایت باحالی پیدا کردی خبرم کن
سلام
درباره مافيا مرحله 4 جايي كه بايد بره دوستشو از تو هتل بيرون شهر يا همون پمپ بنزين نجات بده آخرش كه يك يارو پولارو ور ميداره مي خواد با ماشين دربره چيزي مي دوني كمك كني ؟ هرچي با مسلسل مي زنم چيزي نمي شه . گير كردم
دوست عزیز این بازی که خیلی راحته بگو کجاش گیر کردی تا برات بگم راهنماش تو اینترنت پیدا نمیشه اگه انگلیسی اونو میخوای درخدمتم.
سلام.
دوستان من بازی manhunt 2 رو تموم کردم بعدش یه گزینه آزاد شد که همون مراحل از اول تا آخر هستن و زیر هرکدوم 5 تا مربع کشیده که بعضیها پرن و بعضیها خالی میخواستم ببینم چهجوری میشه تموم اون مربعها رو پر کرد و چیکار باید کنم.؟
راهنمای سایلنت هیل 5 رو اگه دارید:ممنون میشم بزارید:11:البته میدونم با یه سرچ ساده به دستش میارم ولی من چون فونت فارسی ندارم به هین خاطر وقتی دانلودش میکنم نوشته هاش درست نمیان:19:
سلام به همه
میخواستم بدونم این غوله که به پشتش لوله وصله و با عصبانیت به طرف بتمن میادو چه جوری باید کشت؟
وقتی با عصبانیت به سمتم میاد تیر خفاش به سرش میزنم تصویر آهسته میشه و غوله با سر محکم میره تو دیوار ولی اصلا گیج نمیشه بعدشم هر چی با تیر خفاش یا مشتو لگد بش ضربه میزنم لوله ها از پشتش کنده نمیشه خواهشا کمک کنید
بعد که با سر رفت تو دیوار چه جوری باید بش ضربه زد تا لولها از پشتش کنده بشه؟
متشکرم
سلام
تورو خدا راهنمایی کنید من در بازی batman begins
در مرحله ای که به صندوق بزرگی که توسط زنجیر اویزون میباشد رسیده ام وقتی از زنجیر بالا میروم روبروی ان دو تا زنجیر اویزون هست هر کاری میکنم که به روی ان زنجیر ها بروم نمیشود لطفا هر چه سریعتر منو راهنمایی کنید.فکر میکنم باید انجا سه تا زنجیر باید باشه.
اون درجه ای است که وقتی مرحله ها را بهتر تا اخر ببرید اونا هم بیشتر پر میشن و باید سعی کنید مخفیانه و به بهترین نحو دشمنان را بکشید.نقل قول:
مجید جون باید یکم توضیح بیشتر و اگه با کامپیوتر داری بازی میکنی یه عکس بزاری اونوقت میتونم کمکت کنم شماره ی مرحله هم بگو اخه صندوق های زیادی تو بازی هست که اویزونند ...:31:نقل قول:
آیا اگه همش به ته برسه اتفاقی میوفته و چیز خاصی میشه؟(یا سرکاریه؟)نقل قول:
اون درجه ای است که وقتی مرحله ها را بهتر تا اخر ببرید اونا هم بیشتر پر میشن و باید سعی کنید مخفیانه و به بهترین نحو دشمنان را بکشید.
اگه میشه راهنمای the matrix path of neoبزارین تشکر پیدا نکردین تو این مرحه گیر کردم توی مترو که باید اهرم بکشم تا واسه از مترو خارج شم این پیام میده: listen for the conductor,s announce befor trying to stop the train .بعد try stoping the train when the car right-side up
بازی Dark Sector در مرحله سوم وقتی از اسانسور میاد بیرون همه رو میکشی چه طوری باید از فنسا بپری اون طرف من هر کار میکنم نمیتونم ردش کنم...!!!!
دربازیcrysis warhead میرسم به یه مرحله ای که توی یه جای فضا مانندی هستی وموجودات آبی رنگ در ان محیط وجود دارم وبعد از اینکه یکم از اون مرحله رو میری یه در هستش که باز نمیشه هرکاری میکنم نمیشه اون مرحله رو رد کرد همون جایی که برای یه لحظه محیط سیاه میشه:2: لطفا جواب دهید
کسی نیست جواب دهد:10:
اقا اینجا مثل انکه کسی جواب نمیده:13:برای بار دوم راهنمای سایلنت هیل 5 رو اگه دارید:ممنون میشم بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جون من که نمیشه بیام برات فونت فارسی بخرم فونت فارسی بخر دانلود کن.اقای فلاح شما باید کلیک راست کرده و خود را قدرتی کرده و در را بشکنید.اول میدوی بعد میپری اونطرف.
پست پاک شود
سلام
میشه راهنمای بازی stronghold + قلعه رو هم بذارین
لطفاً
راهنمای بازی saw رو میخواستم
بگو كجا گير كردي بهت بگم......................نقل قول:
راهنمای بازی wanted : a wild western adventure رو دارید اگه دارید بزارید ممنون
سلام
من مخلصتونم بازی batman begins رو با ps2انجام میدهم در مراحل اولیه داخل gathaham رو اشاره کرده بودم ترو خدا راهنمایی کنید وقتی از جعبه بزرگی که با زنجیر اویزون هست بالا رفته و روی سکو میپره روبرویش زنجیر هایی هست که پایین انها چراغ داره . باز هم خواهش میکنم راهنمایی کنید تا از انجا عبور کنم .
قربان همگی
اگه میشه راهنمای the matrix path of neoبزارین تشکر پیدا نکردین تو این مرحه گیر کردم توی مترو که باید اهرم بکشم تا مترو واسه از مترو خارج شم این پیام مینویسه: listen for the conductor,s announce befor trying to stop the train .بعد try stoping the train when the car right-side up
Stronghold Legends v1.10 رو اگر بذارین ممنون میشم
دوستان شما فقط پارازیت2 رو گذاشتید . لطفا پارازیت 1 رو هم بزارید . ممنون
thank you:19::10::2::40:نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من توی بازی RUNAWAY A TWIST OF FATE گیر کردم مرحله اول قسمت 7.11.12
که میره پیش زنه agatha .راهنمایی که میکنه f1 را که میزنم این را می نویسه
nows when you say: hey!translater that pseudo iked thing into proper english
for me !got it خواهش می کنم اگر بلدی به ایمیلم بفرستی متشکرم
اگر اشتباهی کردم این بازی سخت را خریدم اگر کسی بلده این بازی را توضیح بدهد فقط قسمت اول را
سلام , آقا این مرحله ی Epilouge بازی Braid باید چه کار کرد , یکی جواب بده دیگه , این قاشق تو عسل موندیم ...
سلام دوست عزیز این تاپیک حرف نداشت من توی 10 صفحه ی اول از شما تشکر کردم از تمامی پست ها واقعا مفید بود
لطفا اگه امکانش هست راهنمای بازی Constantine رو هم بزارید
سلام.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من توی بازی RUNAWAY A TWIST OF FATE گیر کردم مرحله اول قسمت 7.11.12
که میره پیش زنه agatha .راهنمایی که میکنه f1 را که میزنم این را می نویسه
nows when you say: hey!translater that pseudo iked thing into proper english
for me !got it خواهش می کنم اگر بلدی به ایمیلم بفرستی متشکرم
اگر اشتباهی کردم این بازی سخت را خریدم اگر کسی بلده این بازی را توضیح بدهد فقط قسمت اول را
میری به انتهای قبرستون. همونجایی که چند تا پله میخوره میره پایین. توی اون جا که تاریکه میری، که یک در هست که باز نمیشه .
اونجا یه دونه کتاب هست که زیرش یه پایه هست. کنار در بزرگ. به وسیله ی چراغ قوه باید اون رو بخونی که بعدش جای یک قبر رو پیدا میکنه، میری به آگانتا خبر میدی و میره روی دمو.
nاقا این نظر لطف شماست تو فقط بگو کجای جنگیر گیر کردی تا من برات توضیح بدم راهنماش نیست.
اقا جون اگه خوب بگردی هردوشون جفت همن و گذاشتیم.:10:نقل قول:
لطفا یکی منو راهنمایی کنهنقل قول:
راهنمای فارسی Fallout 3 رو میخواستم.
بذارید ممنون میشم
از چند صفحه پیش چند نفر راهنمای سایلنت هیل 5 رو خواستن...یه نفر هم گذاشته بود ولی فایل دانلودی خراب بود....چرا یه بازی که انقدر طرفدار داره رو توجهی بهش نمیکنید....فقط میگید کجاش گیر کردین....بگو تا راهنماییت کنم....بابا شاید یکی بخواد از همون اولش با راهنما بره....اگه هست که لطف کنین بزارین....اگرم نیست که بگید نیست خیال همه رو راحت کنید
سلام و درود
کسی نیست که راهنمای فاریس بازی ها رو بده
بازی فال اوت 3 رو میخوام یه جایی گیر کردم .:19:
با سلام
من توی بازی The Saboteur مشکل دارم . بازی رو تا 88 درصد رفتم و دیگه مرحله نمیده . مسابقات ماشینی رو هم رد کردم ...
سلام خدمت دوستان من تو یکی از مراحل Dragon Age Origins موندم یعنی یجایی شبیه پل باید کاری کنم که پل وا بشه یعنی در اطرف پل چیزای شبه به پله هست که باید روی اونا وایستم تا پل کامل بشه ولی روی هر کدوم که میرم یک یا 2 تکه پل ظاهر میشه میشه کمکم کنید اگه بشه عکس اون مرحلرو میزارم ممنون میشم کمکم کنید:11:
سلام خدمت دوستان من میخواستم اگه میشه درمورد بازیDragon Age Origins یا همون عصر ازدها ها توضیح بدین من تو یکی از مراحلش مندم یعنی یجای که یه پل نامریی داره بغل پل هم 12 چیزای شبیه به اهرم داره که با ایستادن روی اونا تیکه های پل ظاهر میشن اگه امکان داره کمکم کنید