یه سوالی من دارم فرق بین MacBook Pro MC406LL و MacBook Pro MB986LL چیه؟ کدوموشون بهتره؟
گانفیگشون که یکی هستش
یه سوالی من دارم فرق بین MacBook Pro MC406LL و MacBook Pro MB986LL چیه؟ کدوموشون بهتره؟
گانفیگشون که یکی هستش
با سلام به شما دوست عزیز ، (بلاخره تو این تاپیک یک سئوال خوب پرسیده شد! چرا؟ بهت میگم!:31:)نقل قول:
شاید در برند های دیگه یک همچین تفاوت کوچیکی ! ، رو نبینی ! ولی در اپل از این چیز ها زیاده!
خیلی ساده هست! تفاوت در صفحه ی نمایش دستگاه هست! شاید بگی جفتش LED وجفتش هم با رزولوشن 1440x900 ارائه شده!
اما ، ما دونوع صفحه نمایش LED داریم ، یکی براق یا Glossy و یکی مات یا Antiglare هست!
صفحه نمایش مدل MB986LL/A از نوع اول (یعنی براق یا Glossy) و مدل MC406LL/A از نوع دوم (یعنی مات یا Antiglare) هست!
--خب حالا کدوم بهتره!؟؟؟؟،
-به نظر من خوبی LED اینه رنگها رو بصورت زنده می بینی! و این مهمترین تفاوت با LCD ، حالا اگر براق باشه ، رنگها ی شما زنده خواهند بود ولی اگر مات باشه تقریبا میشه تو مایه های LCD!(البته تقریبا!):18:
--حالا چرا مات 100$ گرونتره!!؟؟؟؟
-بزرگترین ضعف صفحه نمایش LED براق این هست که اگر در محیطی باشید که از لامپ های رشته ای استفاده میشه! سایه ی این لامپ در LED براق باز تاب میشه ، وتقریبا میشه آینه!(البته تقریبا!):18:
نتیجه گیری : هر دو خوب اند اما با توجه به کار خود انتخای کنید! اگر کار شما تدوین ، ویرایش ، وکارهای گرافیکی هست مات بهتره ، در غیر اینصورت براق!:10:
باتشکر،
M24
اره منم بعد از اینکه سوال کردم تحقیق کردم فهمیدم یکیشون ماته یکی دیگشون براقنقل قول:
منم کارم تو بازیو و اتوکدو مولتی مدیا خلاصه میشه البته دیزاین لب تاپم خیلی برام مهمه از کانفیگش مهمتره که رفتم سراغ مک بوک
پس فرقشون فقط فقط تو ال سی دیشونه تو دیزاینی فرقی با هم ندارن؟یا مثلا تعداد پورتاشون؟یا خلاصه هرچیز دیگه؟
ببینم کدومشون تو نور افتاب صفحش بهتر جواب می ده البته حدس خودم اون ال سی دی ماته هستش ولی از لحاظ مثلا خوانا بودن صفحه مظورمه
ببین هیچ فرقی از نظر پورت و ... ندارن ! اصلا کل مک بوک پرو های 15" (یا 13" یا 17") دارای دیزاین ، پورت و.... کاملا مشابه اند! وتفاوت فقط تو کانفیگ شونه!نقل قول:
این تفاوت توی صفحه خیلی محسوس نیست! اما اگه تو آفتاب یا نور شدید باشید مات بهتره!
از نظر خوانا بودن حتی زیر نور شدید هیچ مشکلی نیست !(در هردو : مات و براق) چون خود مک نور صفحه رو تنظیم میکنه!LED از نظر خواناییی مشکلی نداره!
چینی ها به Macbook هم رحم نکردند مهندسی معکوس خودشون را انجام دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگش که دیگه هیچی
Hardware configuration
Intel 8245,N270 1.6Ghz,
:18:
Memory: DDR2 1GB
SATA 80GB
Display
12. "LCD 1024 * 600
Audio Devices:
Output: AC97
:18::18::18:
Wi-Fi + Lan
Software Configuration
OS "Support Window XP SP2
Package
من که نمیدونم تولید کننده چه فکری کرده :13:
خب چین ه دیگه!!!:31::10::41:نقل قول:
به نظر من که اصلا از لحاظ زیبایی قابل قیاس با اپل نیستش .
اپل واقعا در زیبای حرف نداره مخصوصا سری macbook air رو خیلی دوست دارم .
با درود . آيا ميشه تو ايران apple آمريكايي پيدا كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
تمامي مدلهاي فعلي در چين ساخته ميشن تا جايي كه من ميدونم و تحت ليسانس اپل آمريكانقل قول:
ساخت آمريكايي وجود ندارد
كيفيت چينيش در چه حده ؟؟
این ویندوز که نصب میشه رو اپل ضرر نداره برای لپ تاپ؟در آن واحد فقط 1سیستم عامل میشه استفاده کرد؟لوازمش اینجا گیر میاد مثل باطری؟ برای تعمیرش باید فرستاد خارج از کشور؟
بله گير مياد ، انواع باتري ها و همينطور لوازم جانبي كامل اپل رو نقش داره ، البته قيمتي كه دلش ميخواد ميگهنقل قول:
لوازمش اینجا گیر میاد مثل باطری؟ برای تعمیرش باید فرستاد خارج از کشور؟
همين نقش مك بوك ها رو گارانتي ميكنه
شركت هاي ديگه اي هم هستن كه روي اپل كار ميكنن
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
ببینید ، اشتباه نکنید ، محصولات اپل در هیچ جای دنیا حتی خود ایلات متحده ، اسمبل آمریکا نیست!
البته روی تمام محصولات اپل از آیپاد و آیفون تا مک بوک نوشته که طراحی و ساخت در آمریکا واسمبل در چین!
Designed by apple in california assembled in china
توجه کنید که ، قطعات به چین ارسال می شه و در اونجا سرهم میشه!!! نه اینکه چین بیاد برای خودش مک بوک بزنه!:13:
من خودم ، از آلبرتا (کانادا) گرفتم ! اما با اینایی که تو ایران هست ، هیچ فرقی نمی کنه!
با تشکر ،
M24
دوست عزیز اگه منظور از چینی همونی ست که چند پست قبل تصویرش بود! منهای بینهایت!نقل قول:
اما اگر منظور شما اسمبل چینه! که دیگه معلومه!
نقل قول:
همونطور که در پست قبلی گفتم ! ، ساخته نمی شن ، بلکه اسمبل می شن! ودیزاین وطراحی با اپل در کالیفرنیاست!
یک نمونه آیفون 3 جی هست ، که در تصویر زیر مشخص هست! این نوشته بروی تمام محصولات اپل نوشته شده!:5:
Designed by apple in california assembled in china
با تشکر ،
M24
-دوست من چه ضرری باید داشته باشه!؟؟؟؟:10:نقل قول:
من که تو این 5 سالی که با ویندوز در مکینتاش کار میکنم! تا حالا چیزی ندیدم!
-ببینید شما هر وقت برای ویندوز مشکلی پیش بیاد!، مثل ویروسی و.... فقط کافی هست تو BootCamp مک بگید هارد رو یکی کن! ویندوز رو پاک میکنه! وهارد میشه مثل روز اول ! با یک سیستم عمل!!!(مک)
-اما اگر بخوایید فقط ویندوز باشه ، هم میشه ، اما سیستم عامل مک آنقدر بی ارزش نیست که بخوایید Remove ش کنید!
-لوازمش گیر میاد! ، از باطری ، آداپتور ، مجیک موس ، ریموت ، ... در شرکت های مختلفی هم مثل نقش ، رادان مک ، الماس پایتخت و.... عرضه میشه!
-شرکت نقش تعمیر گاه مجهزی برای اپل واقع در میدان ونک ، برج نگار طبقه ی دهم درست کرده ، اپل ایران و رادان هم همینطور ! البته من که تا حالا مشکلی ندیدم ، !!
با تشکر از دوست عزیزم ، اما در حال حاضر (منظور سال 2009) قیمت ها با خارج از کشور زیاد اختلاف نداره! 20% تا 30% بالاتره!نقل قول:
بزار يك مثال بزنم كه اينها دارند با اپل سر مردم رو بدجوري كلاه ميزارن ، قيمت يك Time Capsule 1TB رو من تو اينترنت 329.99 دلار آمريكا ديدم ، نقش داره ميده 590 هزار تومن !نقل قول:
كمي كمتر از 2 برابر
با اين اوصاف خريدن حتي يك تبديل ساده DVI to VGA عاقلانه نيست
دوستان در همین تاپیک گفتن که داغ میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟ Mini MB464LL/A
میشه به هر مانیتوری وصلش کرد؟......hdmi هم داره؟.....در کل به نظرم خیلی مقرون به صرفه اومد ....در حد imac میتونه پاسخگو باشه؟؟؟؟
یعنی میشه به lcd 40 اینچ وصلش کرد و بعدش با یه موس و کیبورد وایرلس لم داد روی مبل و فوتوشاپ کار کرد؟؟؟؟؟
دوست من ، داغ کردن مسئله ی مهمی نیست!!!نقل قول:
در ضمن فقط در موارد خاص داغ میکنه! مثلا در حین بازی کردن با ویندوز !!! نه در حین کار بامک!!!!
شما با هر لپ تابی که بازی کنید! داغ میشه ! وبعد دور فن ها زیاد میشه! و خنک میشه! ، اپل هم از این قاعده مستثنا نیست!:19::5:
mac mini چیز جالبی ست! اما از نظر اقتصادی تو ایران بدرد نمی خوره!نقل قول:
چون همونطوری که می دونید ، تو کشور ما همیشه ارزون ها گرون و گرون ها ارزون میشه! بعنوان مثال شما یک Mac mini رو دو برابر قیمت می خرید!!(559$ = 1,100,000 تومان,)!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::18::18:
اما imac رو با 20% بالاتر می خرید! 2500$ رو میخرید 2,750,000 تومان !
در حد imac هم نیست!
اما میتونی به یک LCD وصلش کنی ! (اپل باشه بهتره! تا 30"جواب میده!)
اگر منظور شما خرید از نقش هست! کاملا با شما موافقم!!!!!!!!:5::10:نقل قول:
من منظورم نقش نبود! دلیلش هم واضحه!:11:
ba salamo khaste nabashiin.ma chan vaghte pish ye dell xps 1640 kharidiim ke bade 10 rooz bad vasate game GTI be fana rafto sookht.fekr konam baraye kharide oon lop top yeki do mahii vaght sarf karde boodam va be in natije resiidam ke khoobe vali khob khodayash biyamorzad.
bade oon majaraa ye sony cs38gd khariidam ke configesh nesbat be oon delli ke gerefte boodam payin tar bood vali khob vaghan too khariidash jav giir shodam valii khob bade kar kardan dar hamoon saat haye avaliye ba in soniye diidam baba oon delle kojavo in kojaa safheye shafafe oon koja va in koja aslan rangash zende bood khoda biyamorz.
kholase 3-4 saat soniyaro bala payiin kardamoo diidam na baba oon dele ye chize dige bood.tasmim gereftam beram yeki dige az hamoon 1640 bekharam ama khob tarsiidam dobare besooze.va khob bade oon ghaziiye aslan dige soraghe dell nemitoonam beram.
hala moondam beyne 2 seta model az sony va 1 model az hp va khob donyaye apple
mahdoodeye gheymat :nahayataan ta 2200000
mavarede estefade:multi media (manzooram pakhshe musico filmo az in ghabil interneto in joor sargarmii ha)
kar ba photoshop va mahsoolate office va barnamehaye mortabet ba virayeshe film
game ham beshe bahash bazii kard allbatee na be soorate modam vali khob har az chand gahii Ye PES 2010 beshe bahash zad
va khob tebghe tahghighatam moondam beyne yeki az mahsoolate ziir
HP-DV6 2020
SONY FW490 DFB
SONY FW490JGB
AGE AZ beyne mahsoolate apple ham pishnehadii dariin mamnoon misham.
va amma yeki do ta soal
che meghdar (%) az barnamehaye tahte windows ke too windows karayi daran roo system amele mac ham ghabele nasb hastaan?
va inke man teyye chan rooze ayande baraye edame tahsil azeme hend hastam benabar in man az inja bekharam ya oonja?
koja ba sarfe tare?
ba tashakor (ajab toomari shod:D(
نقل قول:
دوست عزیز ، من واقعا شرمنده ام!:10:
شما اول فارسی تایپ کن!:10::8::5:
بعد بهت میگم!:5:
ممنون از تذكرنقل قول:
دوست عزیز ، من واقعا شرمنده ام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول فارسی تایپ کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بهت میگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به قوانين كلي انجمن نگاهي بيندازيد ميبينيد كه پست دادن با زبان پارسي در اين انجمن مجاز است
در ضمن اينجا تاپيك APPLE هست
در تاپيك مربوطه سوالتون رو با زبان پارسي بنويسيد
با تشكر
این پست رو تو ایرماگ دادم ، دلم نیومد اینجا ندم! گفتم اینجا هم شاید کسی این مشکل رو داشته باشه!!
تصویر مربوط به مک بوک خودم هست !(2 ماه پیش!!!!!!)
خب ، بریم سر اصل مطلب :
دوستانی که از بون کمپ استفاده میکنند ! واز صدای ویندوز ناراضی هستند! (یعنی ولوم در ویندوز کمتر از مک است!) یا با روشن شدن چراغ قرمز در جک 3.5mm هدفون مواجه هستند ! می تونند !
از این آپدیت استفاده کنند!!!! :10::5::46:
دانلود نسخه ی 32 بیتی :دانلود نسخه ی 64 بیتی :کد:http://www.megaupload.com/?d=QT5I33NN
کد:http://www.megaupload.com/?d=O3IOOKWD
بعد از دانلود و Extract از داخل پوشه Cirrusx64 یا Cirrusx32 فایل DPInst.exe رو اجرا کنید!
بعد از آپدیت هم یک ری استارت!
همین !
با تشکر ، :8::5:
M24
ويرايش شد
....
با سلام
تا سقف 2 میلیون و 300 تومان چه مدلی از محصولات اپل رو پیشنهاد می کنین
موارد استفاده:موزیک و فیلم و اینترنت و کار با نرم افزارهای گرافیکی مانند فوتو شاپ و نرم افزارهای ویرایش فیلم
هر از چند گاهی هم بشه باهاش گیم بازی کرد یعنی مثلا پی ای اس 2010 (PES 2010) رو بکشه و در کل چند درصد از نرم افزارهایی که در ویندوز قابل نصب هستن در سیستم عامل مک هم قابل اجرا هستن؟
و خوب من با همچین قیمتی میتونم برم سراغه SONY FW490 که خوب BLUERAY هم داره و 1 میلیون و 900 تومنه ولی مایلم اپل بگیرم اما میخوام بدونم دچار مشکل نمیشم؟
یعنی کمی و کاستی نداره نصبت به ویندوز؟البته میدونم نهایتا مشکلی هم پیش بیاد فوقش میشه ویندوز نصب کرد منظورم اینه که من چه کارهایی با ویندوز میتونم انجام بدم که انجام اون کارها در سیستم عامل مک غیر قابل اجراست؟و در کل میخوام بدونم که واقعا ارزش پرداخت هزینه اضافی رو داره؟(البته میدونم که شما طرفداره پرو پا قرص اپل هستین)
و اینکه من از کجا میتونم یک ریویو (REVIEW) کامل از مک بوک ها بگیرم؟
و بین بعضی مدل ها فقط مقدار کش سی پی یو ها تفاوت داره که در یکی 3 و در دیگری 6 هست و باعث تفاوت زیادی در قیمت شده سوالم اینه که ایا ارزش پرداخت هزینه اضافی رو داره و اصلا این مقدار اضافی کش به درد من و مورد استفاده ی من میخوره یا نه؟ممنون میشم اگه مدل مناسبی رو معرفی کنید و کانفیگش رو هم ذکر کنید
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
خب ببینید تا سقف 2,300,000
من از سه مدل به شما پیشنهاد میدم! (یعنی 13" و 15" و Air)
Apple MacBook Pro MC118LL/A
Part Number: MC118LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 73-watt-hour lithium-polymer
Display: 15.4'' WXGA+ LED-backlit Glossy display (1440x900)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.49 kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
19,500,000 Rials with Naghsh Warranty
Apple MacBook Pro MB990LL/A
Part Number: MB990LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8400 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 160GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
Weight: 2.04 Kg
14,500,000 Rials with Naghsh Warranty
Apple MacBook Air MC233LL/A
Part Number: MC233LL/A
Processor: Intel Core 2 Duo SL9400 1.86 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048 MB DDR3 SDRAM (1066 MHz FSB)
Hard Drive: 120GB Serial ATA (4200 RPM)
Ext. MacBook Air SuperDrive
Battery: 40-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
LAN: Apple USB Ethernet Adapter
Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi (802.11n)
I/O: USB 2.0 / Micro DVI
Other: Mini DisplayPort output port with support for DVI, VGA, and dual-link DVI
iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad, Precision aluminum unibody
Weight: 1.36 Kg
20,500,000 Rials with Naghsh Warranty
قیمت های بالا با گارانتی نقش هستند ، اگر با گارانتی الماس پایتخت بخواین یه خورده پایین تر در میاد!
دو لیست قیمت اپل الماس پایتخت و نقش رو بصورت فایل PDF می تونید از لینک های زیر بگیرید!
الماس پایتخت :نقش :کد:http://tiny.cc/pzAWF
خب فکر کنم دیگه تمام قیمت ها ومشخصات کلیه ی رایانه های اپل موجود در بازار رو بهتون دادم! (خودتون مقایسه و انتخاب کنید! سئوالی بود بپرسید!)کد:http://tiny.cc/2srHX
ببین من نمی تونم درصد دقیقی به شما بدم! شاید بشه گفت بیش از 30 درصد! که البته این نظر منه!
چون اگثر برنامه ها ورژن مک دارند! حتی Windows Media Player که مختص ویندوزه ، ورژن مک داره!!!
سایت نرم افزار های شرکت مایکروسافت برای مک :
اینو گفتم که ببینید حتی مایکروسافت خودش رو رقیب اپل نمی دونه! بلکه همونطور که اپل چند بازی پر فروش xbox رو زده ، مایکروسافت هم آفیس و ... رو برای مک زده!کد:http://www.microsoft.com/MAC/default.mspx
در مورد بازی باید بهتون بگم که اکثر بازی ها هم وزژن مک دارند ، مثلا من خودم Shift رو تحت مک بازی کردم!(در مورد ویندوز هم که مشخصه!)
من در مورد سونی حرف نمی زنم!:19:
کم کاست ، که فکرکنم ویندوز نصبت به مک کم وکاست داره!!!!(بدون اغراق) یک مثال براتون میزنم شما با نرم افزار QuickTime Player X که در حقیقت یک ویدیو پلیر ساده هست! می تونید کانورت کنید! ، از دسکتاپ فیلبرداری کنید!
و...
نصب ویندوز هم که دیگه مشخصه ! اگر از 7 استفاده کنید ، دما به هیچ وجه بالا نمی ره! از XP و Vista هم میتونید! دما یه خورده بالا می ره! (البته نگفتم منفجر میشه!!!:27:)
ببین عزیزم شما اگر مک خریدی ! امکان نداره پشیمون بشی !!! ، مگر دهن بین باشی!!!
ببین در مورد REVIEW ، بهترینش خود سایت اپله!!!
درمورد مک :
در مورد مک بوک :کد:http://www.apple.com/macosx
در مورد مک بوک پرو :کد:http://apple.com/macbook
و....کد:http://www.apple.com/macbookpro
اما سایت های دیگه ای هم هستند ، مثل appleinsider.com و Amazon.com و ...
ببین تفاوت در کش CPU نیست !!!!!!!! بلکه تفاوت در نوع هسته ی CPU ست! مثلا بعضی سری T و بعضی سری P هستند!
برای کار شما ، سعی کنید از کش بالا استفاده کنید! فکر کنم 6 مگ کش بیشتر بدرد تون بخوره!
توجه کنید که مدل خاصی رو نگفتم! شما اون دو لیست قیمت رو مطالعه کنید ! کاندیدا های مورد نظر تون رو بگید ! تا من براتون مقایسه کنم!
با تشکر،
M24
با تشکر از توضیحات بسیار مفیدتون
می خواستم اگر امکانش باشه 3 مدل زیر رو مقایسه کنید:
MB985LL/A
MC118LL/A
MB986LL/A
و اینکه من تو همین تاپیک خوندم که Glossy رنگ هارو شفاف تر نشون میده می تونم بپرسم دلیل ارزون تر بودنش نسبت به ANTI GLARE چیه؟
و میشه در مورد گرافیک هم یه توضیحی بدین من دقیقا از مقدار 256 DDR3 سر در نیاوردم یعنی حدودا چقدر توانایی داره؟ و در ضمن از هاردهای اکسترنال برندهای مختلف پشتیبانی می کنه؟اخه شنیدم باید از هاردهای خود اپل استفاده بشه و لیست قیمت هاردهاشو من از کجا میتونم تهیه کنم؟
و سوال بعدیم اینه که Time Capsule چیه؟
خب بزار اول کانفیگ شون رو مرور کنیم! :نقل قول:
Apple MacBook Pro MB985LL/A
Part Number: MB985LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8800 2.66 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Hard Drive: 320GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 256MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
Weight: 2.49 Kg
Apple MacBook Pro MC118LL/A
Part Number: MC118LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Weight: 2.49 kg
Apple MacBook Pro MB986LL/A
Part Number: MB986LL/A
Processor: Intel® Centrino2 T9600 2.8 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Hard Drive: 500GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 512MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
Weight: 2.49 Kg
خب ببن ، MB985LL/A و MB986LL/A از سری جدید مک بوک پرو هستند که در جولای 2009 معرفی شدند وبدنه ی یکپارچه آلومینیومی دارند! اما MC118LL/A از مدل های اولیه ی سری Unibody هست که در ژانویه ی 2009 معرفی شد!(در مدل هایی که ژانویه معرفی شدند باطر از بده قابل جدا شدن هست و تا 4 ساعت باطری رو نگه می داره ، اما سری جدید که در جولای معرفی شدند بدنه ای یکپارچه دارند وتا 7 ساعت باطری نگه می دارند!)
MB985LL/A و MC118LL/A از CPU با هسته ی سری P و فرکانس 1066MHZ و سرعت 2.66GHZ و 2.53GHZ و کش 3MB هست!(کلا سری P کش کمتری دارند!)
MB986LL/A از CPU با هسته ی سری T و فرکانس 1066MHZ و سرعت 2.8GHZ و کش 6MB هست!(کلا سری T کش و سرعت بالایی دارند!)
هر سه مدل از 4GB رم DDR3 با باس 1067 استفاده میکنند!! در اینجا توجه داشته باشید که MB986LL/A و MB985LL/A توانایی ارتقا رو تا 8GB را دارند! (با استفاده از دو ماژوال 4GB و قیمت 800$)
از نظر هارد هر سه مدل از هارد 2.5" هیتاچی با سرعت 5400rpm استفاده می کنند ! که فوق لاده کم صداست!
MB985LL/A از 250GB و MC118LL/A از 320GB وMB986LL/A از 500GB استفاده میکند!
این مدل هارد از هیتاچی دارای یک سنسور است که در هنگام تکان های شدید ، یا افتادن دستگاه به زمین ، سوزن هارد برداشته می شود تا هارد شما بد سکتور نزند!
تفاوت این سه مدل از نظر گرافیکی زیاد هست!!!!
چرا که MC118LL/A از یک چیپست گرافیکی GF9400 با حافظه ی 256MB به صورت Detected که با main memory هم شیر میشه ،اسفاده میکنه! اما MB985LL/A و MB986LL/A از دو چیپست گرافیکی استفاده میکنند!
به صورت زیر :
MB985LL/A از دو چیپست GF9400 و GF9600 استفاده می کند ، البته در این مدل هر دو چیپست از 256MB حافظه ی گرافیکی به صورت Detected استفاده می کنند ! که هر دو با main memory شیر میشه! اما شاید بگویید جفتش که 256Mb هست ! نه! اشتباه نکنید! فرکانس عملیاتی این دو فرق میکند!!! یعنیGF9600 به مراتب سریعتر از GF9400 هست!
MB986LL/A نیز از دو چیپست گرافیکی GF9400 و GF9600M GT استفاده میکند! ، که چیپست گرافیکی GF9400 از 256MB حافظه ی گرافیکی به صورت Detected و چیپست گرافیکی GF9600M GT از 512MB حافظه ی گرافیکی به صورت Detected که هردو چیپست گرافیکی با main memory شیر میشن!
در مورد صفحه نمایش مات وبراق بهتون بگم که :
به نظر من خوبی LED به این هست که رنگ های زنده دارد! بنابراین مات LED فرق زیادی با LCD نداره!
حالا این که چرا گرونه ! مشخصه!: دلایل زیادی داره ، تو خیلی از فروم های خارجی هم بحث شده ، اما به جایی نرسیده ، یکی میگه این یکی میگه اون! اما به نظر من این یه سیاست ه!
چون صفحه نمایش های Glossy اپل LG هست! اما ANTI GLARE ماله یه شرکت دیگه (اسمش دقیق یادم نیست! ) هست!
در مورد هارد های اکسترنال ، هر چی شنیدی رو فراموش کن! تمام هارد های اکسترنال موجود در دنیا چه با USB چه با FireWire 800 و... رو می تونی بهش وصل کنی ! البته باید با Disk Utility به فرمت HFS+ که فرمت مک هست در بیاد! اینم که طبیعی ! همونطور که وقتی به PC وصل میکنی باید با Disk Manegment ویندوز به فرمت NTFS در بیاد!
در مورد هارد های اپل بگم ! که اپل هارد اکسترنال نداره ! یک Time Capsule داره که با 1TB و 2TB حافظه هست ! که کار اصلیش یه چیز دیگه هست! (یک روتر بی سیمه! + از حافظه اش می تونی بصورت بی سیم برای بک اپ های تایم ماشین استفاده کنی!)
M24:10::5::5::8::8:
سلام . من تازه مدتی هست که لپ تاپ خریدم و مارک سونی هستش . به دلایل مشکلاتی که باهاش دارم از جمله بزرگی و سنگینی تصمیم گرفتم که عوضش کنم و 13 اینچ بخرم . ولی یکی از دوستان من بهم پیشنهاد داد که بجای اینکه بری و سونی 13 اینچ بخری برو مک بوک بخر . با توجه به اینکه کار اصلی من عکاسی هست و گرافیست هستم و نرم افزار تخصصی من هم فتوشاپه . بجز اون من با کامپیوترم موزیک گوش میکنم . مطلب مینویسم توی وورد و اکسل کمی کار میکنم و گاهی فیلم تماشا میکنم با فرمت دایو اکس و توی اینترنت گشت زنی میکنم و بجز اینها کار دیگه ای انجام نمیدم . حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم .
البته وقتی من با چند جا تماس گرفتم پاسخ های ضد و نقیضی شنیدم . مثلن خیلی ها به من گفتن تو ایران بهتره اصلن سراغ مگ نری و یا بعضی ها گفتن چرا مک بوک پرو نمیهخری ؟ و یا بعضی ها گفتن مک بخر و سیستمش رو پاک کن روش ویندوز بریز و سریعتر هم میشه !
خودم واقعن گیج شدم من تا حالا با مک کار نکردم . تنها محصول مک که داشتم آیپاد نانو بوده و بس . از ویندوز هم راضی هستم . ولی متاسفانه لپ تاپ خودک چ.ن 16.4 اینچ هست و 3 کیلو وزن داره برای من مشکله حملش چون توی کول ه عکاسی میذارم و با وزن دوربین و لنزها در حدود 6=7 کیلو بار باید حمل کنم که از توانم خارجه . در ضمن کسی هم میگفت بهتره مک 13 بخری و یک ال سی دی 19 اینچ بگیری و توی خونه که هستی به اون وصلش کنی ! خلاصه من واقعن گیج شدم .
سوالم از شما دوستان خوب اینه که میشه کمی منو راهنمایی کنین ؟
و اینکه فرق بین مک بوک و مک بوک پرو چی هست ؟ با هم فرق میکنن یا اسمشون فرق داره ؟
و یا پیشنهاد میکنین همون برم 13 اینچ سونی وایو رو بخرم ؟ میشه کمکم کنین تا انتخاب درستی داشته باشم ؟
سیستم فعلی خودم هم این بوده : رم 4 گیگ . وای فای . بلوتوث . وب کم . دی وی دی درایو . هارد 320 دور بالا کمه البته من حتا با هارد 250 هم کارم راه میافته چون 5 تا هارد یک ترابایت برای بانک عکس ها دارم . سی پی یو 2.66 و اچ دی ام آی و مموری ریدر و مودم و سوکت شبکه . آیا یه همچین سیستمی با مک هم میتونم مثلن با 1.500 بخرم ؟ لپ تاپ خودمو 1.200 میخرن همون قیمتی که خریدم . یکماه چون نیست خریدمش . نهایت میتونم 300 تومن روش بذارم و بشه 1500 . به نظرتون یه چیزی شبیه سیستم خودم با 1.500 میشه مک خرید ؟
مرسی.
آقا نمیدونم چرا بعضیها میگن که مک به درد کارای گرافیکی نمیخوره در صورتی که مک در اصل برای این کارها ساخته شده
در جواب این دوستمون میگم که برای مک کلا کمتر از انگشتتون ویروس هست که همشون هم قدیمینقل قول:
آقا لطفا لینک شیفت واسه مک رو بذار
اگه میل کنی ممنون میشم
اونایی که از ۹۹۰ استفاده کردن نظرشون رو بگن میخوام یه مک جدید بگیرم
کاملا با دوستمون موافقم
لطفا بعضی از دوستان یه سری از حرفا رو وقتی بزنند که با مک کار کرده باشن
۹۹۰ و ۹۹۱ تو ۱۳ها رو میتونی با این قیمت بگیرینقل قول:
با تشکر فراوان از اطلاعات بسیار مفیدتون.
با این حساب MB986LL/A از بقیه بهتره و البته تنها چیزی که منو نگران میکنه گرافیکشه که منو به شک انداخته و می ترسم کم بیاره.
میشه مشخصات 3 مدل زیر رو هم بنویسین که من آخرین مقایسه رو بکنم و تصمیم نهایی رو بگیرم؟!کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
SONY FW 490 JGB
SONY FW 56GF/B
SONY FW 590 FWB
MC026LL/A
راستش به غیر از رم DDR3 که در اپل هست در بقیه موارد میشه گفت این 3 تا سونی کانفیگ بالاتری دارن (گرافیک بالاتر و HDMI و FULL HD و 7200 RPM و...)و البته این 3 تا سونی نسبت به کانفیگ بالاترشون 600 - 700 تومن هم ارزونترن نسبت به MB986LL/A
(عقلم میگه سونی در حالی که دلم میگه اپل )
ولی خوب اپله دیگه همونطور که یک بنز همیشه یک بنزه
فقط اگه کانفیگ این سونی ها رو محبت کنید و فرق MC026LL/A و MB986LL/A رو هم بنویسید بی نهایت سپاسگزار میشم.
و به عنوان آخرین سوالم می خواستم بپرسم در همین تاپیک خونده بودم که کسی که مک بوک میگیره باید یک اکانت رپیدشیر هم بگیره!!!
به چه منظور؟؟!!
با تشکر فراوان