وقتی از کار افتاد سپس تریال ریستر رو اجرا کنید.نقل قول:
توی پست های بالایی چندین نوع تریال ریستر و کرک و سریال گذاشته شده. تست کنید.
موفق باشید.
Printable View
وقتی از کار افتاد سپس تریال ریستر رو اجرا کنید.نقل قول:
توی پست های بالایی چندین نوع تریال ریستر و کرک و سریال گذاشته شده. تست کنید.
موفق باشید.
به نظرم از kasper خیلی خیلی بهتر و سبک تره
دوستان kasper کار اینو یه تست بزنید دست از سر این kasper روسی مسخره ور میدارید به خدا
پر از باگ هست این kasper
اون widget که واسه سون داره رو دیدین بعضی موقع ها که قرمز میشه دیگه تا ریست نکنی سبز نمیشه ؟؟؟
مثل زالو هم می چسبه به cpu
این gdata یه گزینه پیدا کردم توی تنظیماتش اگه فعالش کنی موقعی که داری با کامپیوتر کار سنگین می کنی خودش اتوماتیک تشخیص میده و اسکن درایو ها رو تا وقتی که کارتون تموم بشه موقتا نگه میداره !!!!!!!!
واقعا که فوق العادس - هیچ فایلی رو هم زرتی پاک نمی کنه - واسه همه چیز ازتون اجازه میخواد
فقط ای کاش key بهش می خورد . به این تریال ریست ها زیاد اعتماد ندارم
حال کردم در کل باهاش
حداقل key می دونی که نصفه نیمه قانونی هست : دی
سلام
اون تاریخ داره بهتون میگه تا 24 نوامبر فعال هستش نه تا فردا ، در مورد سرعت هم فکر میکنم که ورژنهای جدید نورتون سبکتر هستند
اما این هم زیاد سنگین نیست ، من هر دوتا رو تست زدم .
خوب مگه قرار نبود لایسنس 1 ماه بده ؟؟؟نقل قول:
من همین الان دوباره تریال ریست رو زدم
بازم تا فردا فعال هست
سلامنقل قول:
حداقل key می دونی که نصفه نیمه قانونی هست : دی
نگران نباشید ، این ریستر ها هم در همون حد هستند ، به جمع جی دیتایی ها خوش اومدید . :20:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
نقل قول:
خوب مگه قرار نبود لایسنس 1 ماه بده ؟؟؟
من همین الان دوباره تریال ریست رو زدم
بازم تا فردا فعال هست
اون تا یک ماه هست ، نگران نباشید .
اوه اوه عجب سوتی ای دادم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون یکماه بود که من یک روز خوندم
آره زیاد هم سنگین نیست اما وقتی از نورتون یا آویرا کوچ کنی به اینا متوجه میشی که خیلی سنگینه اما الان بهش عادت کردم و واقعا فوق العادس
فقط لطفا یه را بگید واسه جمع آوری آپدیت ها
ای بابا یعنی هیچ راهی نیست فعلا ؟؟
شرمنده یه سوال دیگه :
آپدیتش چند وقت به چند وقت هست ؟؟ مثلا چند دقیقه چند دقیقه ؟؟
با روزی چند بار هست ؟؟؟
الان آخه 3 یا 4 ساعته آپدیت نکرده
وقتی آپدیت تموم بشه آیا notify یا پیغامی میده که آپدیت تموم شد ؟؟؟
سلامنقل قول:
فقط لطفا یه را بگید واسه جمع آوری آپدیت ها
راهی نیست
من هر وقت روشن میکنم ( معمولا روزی یک تا دو بار ) آپدیت میکنم اما همیشه منظم نیست ، معمولا انجین A آپدیت بیشتری داره .نقل قول:
آپدیتش چند وقت به چند وقت هست ؟؟ مثلا چند دقیقه چند دقیقه ؟؟
فکر کنم قابلیت تنظیم داره ، خودت مرتب روی گزینه آپدیت کایک کن و تمام .نقل قول:
الان آخه 3 یا 4 ساعته آپدیت نکرده
سلام
دوستان من در مورخه سوم مهرماه 1389 و ساعت 23 این انتی ویروس رو با یکی از ریسترهای 1.8 روی لپ تاپ دوستم ریست کردم و
آپدیت کاملشد . ریسترها کار میکنند و مشگلی هم ندارن .
سلام.میشه راهی برای گرفتن بک آپ از آپدیت هاش بگید؟:31:منظورم اینه که میدونید آپدیت هاشو کجا میریزه؟:11:
میخوام ویندوز عوض کنم،بدبخت میشم اگه دوباره بزنم آپدیت کنه.:41:
متاسفانه تا حالا هیچ راه حلی براش گفته نشده.نقل قول:
موفق باشید.
نحوه این کار چه جوریه؟:18:نقل قول:
این gdata یه گزینه پیدا کردم توی تنظیماتش اگه فعالش کنی موقعی که داری با کامپیوتر کار سنگین می کنی خودش اتوماتیک تشخیص میده و اسکن درایو ها رو تا وقتی که کارتون تموم بشه موقتا نگه میداره !!!!!!!!
سلامنقل قول:
نحوه این کار چه جوریه
از همون دوستمون درخواست کنید تا آموزش این مورد رو براتون بزارن .
سلام.
من بعد از نصب total care فرصت 30 روزه تریالش تموم شد.:41:بعد با یکی از تریال ریست ها ریست کردم کار کرد البته نه به صورت تریال یه لایسینس چند ماه داده بود:20:.بعد ورژن نرم افزار رو آپدیت کردم به 21.1.0 .الان هم اون لایسنس تموم شده و با هیچ کدوم از کرک ها هم دوباره لایسنس نمیشه.:41::45:چه کار کنم؟عاشق این آنتی ویروس بودم دارم میمیرم:37:
بیبنید تو آخرین تست چه کار کرده این G DATA.به افتخارش یه کف مرتب بزنین.:33::26:99.9% از ویروس ها رو شناسایی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعتش کمه. در کل خوبه.نقل قول:
تریال ریستر رو وقتی اجرا کنید که هیچ برنامه ای درحال اجرا نداشته باشید.نقل قول:
حتی اگر هم 10 دقیقه طول کشید و جوابی نداد صبر کنید.
مجموعه راهنمایی ها:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447923&postcount=239
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447483&postcount=233
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447582&postcount=235
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447602&postcount=236
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447637&postcount=238
آقا ممنون.ولی راه های بالا اثر نکرد:41:
سلام.راهشو فهمیدم.
یه تریال ریست دارم ورژن 1.8
بعضی هاشون با سون مشکل دارند و در یک مرحله گیر می کند و نمی تواند با سرور ارتباطش را برقرار سازد.
برای حل این مشکل.باید روی آن ها راست کلیک کنید و propertis را بزنید.در سربرگ compatibilty مانند شکل زیر عمل کنید.
--------------
سلام
بابا ایول ، خیلی عالی
فقط یه سئوال ، زمانی که ریستر رو اجرا نکردیم باید روی اون راست کلیک کنیم ، یعنی روی آیکون ریستر ؟
ممنون
خواهش می کنم.:11:
بله.قبل از اینکه اجراش کنید باید روی آیکونش راست کلیک کنید (روی آیکون ریستر)و ادامه کار..:20:
سلام دوستان
من هم دیروز این آنتی ویروس قدرتمند رو نصب کردم
ولی هر چی تلاش می کنم نمی تونم آپدیت کنم
کل این تاپیک رو خوندم و همش رو امتحان کرم ولی نشد
در ضمن
من فول ورژنش رو نصب کردم(یعنی تریال رو نصب نکردم) ایرادی نداره که؟
آپدیت کنید یا فعال کنید ؟نقل قول:
فرقی نداره اما به نظر اولین بار همان تریال ورژن بهتره.
اگه فعال کردن این پست:
اگر تریال ریستر ها اجرا نمیشند این پست :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5466552&postcount=256
اگر فعال شده و اعتبار رو گرفتید ارور آپدیت رو اینجا بذارید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467353&postcount=258
موفق باشید.
وقتی اکتیو می کنم همچین چیزی میگه
تا حالا 50 بار هم تست کردم ولی باز همین رو گفت
یه کرک دیگه هم امتحان کردم می ره تو اون قسمت که یه فرم پر میشه و یه دکمه ی سفارش(order)داره گیر می کنه بعد یه پیام میاره که میگه ریست شد و اون صفحه سر جاش می مونه
وقتی اون صفحه رو می بندم و روی آپدیت کلیک می کنم یه صفحه میاره که میشگه وقت تریال تموم شده باید سفارش خرید بدید
حتی وقتی با کرک های دستی هم با دستور العمل ریست می کنم می گه اطلاعات غلطه
حالا باید چی کار کنم؟
نقل قول:
سلام.
شما هم مشکل من رو دارید. یک تریال ریست از چند صفحه قبل ورژن 1.8 رو دانلود کنید و مراحل پست 258 رو برید درست میشه.من هم همین مشکل رو داشتم.
اگه سوال بود در خدمتم:46::11:
سلام
دوستان حتما نتیجه رو اعلام بفرمایید تا برای ما هم یه آموزش باشه ، ممنون .
سلام
این سیستم من ویروسی شده بد نود نتونست بشناسش
کاسپر رو اومدم نصب کنم موقع نصب پیغام میده انتی ویروس آوست 5 رو سیستم نصبه باید اول اونو پاک کنی
مشکل اینجاس که من اصلا آوست رو نصب نکردم فقط چند روز پیش یه بار ستاپ آوست رو اجرا کردم ولی بلافاصه کنسل رو زدم حالا کسپر گیر داده که آوست نصبه؟
چی کار کنم
اگر فعلا هیچ آنتی ویروسی در سیستم نصب نداری این کار رو بکن.نقل قول:
Avast رو نصب کن.
ریستارت کن.
بعد Uninstall کن.
اینطوری فایل ها و رجیستر کی های Avast موقع Uninstall کردن پاک میشند و به احتمال زیاد مشکل شما هم حل میشه.
در ضمن اینجا تاپیک کسپرسکی نیست یک دو پله رو اشتباه اومدی :31:
دستت درد نکنه اصلا حواسم نبود تو تاپیک کسپر نیستم بعد 3 ساعت دانلود کسپر یهو این ارور لعنعتی رو می ده احسابی اعصابم خورد شد اشتباهی راه گم کردم
ممنون
مشکل رو پیدا کردم
یه نکته ی خیلی مهم داشت که من زیاد رعایت نمی کردم
همه ی برنامه ها باید بسته باشن
حتی یاهو مسنجر رو باید بست و گرنه کرک کار نمی کنه
منم هر کاری کردم نشد تمام نرم افزار ها رو بستم و مراحل پست 258 رو هم رفتم اما نشد ویندوز من سون است و ورژن انتی ویروس من 20 و به صورت تریال نصبش کردم.
نقل قول:
ارتباط به اینترنت رو حتی اگر هم 5 دقیقه طول کشید ، قطع نکنید.
مراحل ریست رو یک بار بعد از بالا آمدن مجدد ویندوز تست کنید.
اگر از برنامه هایی مثل tuneup استفاده میکنید که در پروسس به صورت فعال هستند در هنگام اجرای تریال ریستر به طور کل از پروسس ببندید.
در هنگام اجرای تریال ریستر کل پهنای باند رو به ریستر در اختیار بدید یعنی دانلود و آپلود نداشته باشید
موفق باشید.
دوست عزیز در ادامه پست دکتر و همانطور که بارها گفته شده باید بگم اگر اتوماتیک ریست انتخاب کردید و پیغام faild داشتیدبه صورت manuale reset میتونید 100% آخرین ورژن Gdata ریست کنید امرو من آخرین نسخهنقل قول:
G-Data totalcare2011 .v.21.0.4.1 رو باتریال ریست نسخه 1.7 و بصورت دستی ریست وآپدیت کردم و به 21.1.05 آپگرید شد
به نظر تو این ورژن نسبت به 2010 سبکتر و روانتر کار میکنه .در کل خیلی سبک شده.:10:
پیشنهاد میشه یه سری مطالب که اکثر کاربرها با این آنتی ویروس مشکل پیدا میکنند تو پست اول طبقه بندی بشه که یه نفر که مشکل داره تموم صفحات نخونه وراحت به جوابش برسه مثل آویرا وکسپر مثل :
1. روش جلوگیری از چک کردن دانلود هاکه جی دیتا چک میکنه
2. جدیدترین ورژن ها و تریال ریست
3. نحوه اضافه کردن برنامه به وایت لیست .
4. نحوه ارسال فایل مشکوک به G-data
...
و ....
موفق باشید:11:
[/COLOR]نقل قول:
سلام
بسیار پیشنهاد خوبیه و باعث راحتی کاربران این آنتی قدرتمند میشه ، تشکر از دوست خوبمون .
من هم امروز آخرین نسخه totalcare 2011 نصب کردم با توجه به اینکه از 2 انجین استفاده میکنه اما
خیلی سبک و با قدرت هست و از منابع سیستم هم در حالت عادی خیلی کم استفاده میکنه
به دوستان پیشنهاد میشه یه بار امتحان کنن تا مشتری دائم شن
ضمنا با پست بالا موافقم خیلی کمک میکنه
:8:
سلام دوستان
بعد از اویرا نورتون رو تست گرفتم!با روحیاتم سازگار نبود و خیلی زود عوضش کردم و فعلا چیزی ندارم
دوستان
روی لپ تاپ اپلم ( یه سیستم عامل مکینتاش داره) g data جواب میده یا نه؟؟؟
G DATA InternetSecurity 2011 New Serial
PABJU-NXIQZ-0XJKF-K2GDY-IGP20
Name: quynh17039
Password: TDTIM5
سلام
دوستان خیلی جالبه ، من برای همه دوستام فعال میکنم اما امروز بعد از سه ماه سیستم خودم رو بستم ولی هر کار میکنم ریست
نمیشه ، همه کارها رو هم انجام دادم اما بازم نشد ، اگه یه راه پیدا کردید به ما هم بگید ، ویندوز 7 - 64 بیتی قبلا هم روی همین ویندوز ریست کردم .
ممنون
امیر جان سریال این پست رو تست کردید ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5486505&postcount=277
سلام
من نسخه 2011 رو به صورت تریال نصب کردم و با یوزر پسورد پست 277 خیلی راحت الان داره آپدیت میکنه
حالا یک سوال
موقع نصب اگر به صورت تریال نصب نکنیم و فول ورژن نصب کنیم چه اتفاقی می افته؟