بچه ها اختلاف رو ببینید حال کنید:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها اختلاف رو ببینید حال کنید:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی هست با من بازی کنه.
ID YAhoo : Magic_Black2000
آقا تو تاپیک بازی آنلاین بیا پست بدهنقل قول:
من الان ادد کردم
الان هماهنگ میشیم
عزیز هم هست 3 نفریم
بازی رو بالاخره تموم کردم : دی بعد از یک هفته دوری از میادین!
سلام برو بکس.
چه جوری باید اون مرحله هایی رو که هلی کوپر از بالا با موشک میزنت بعد تو با جا خالی دادن امتیاز می گیری و می تونی با ctrl با موشک بزنیش.بعد بستگی به وقت هم داره.؟
چه جوری باید این مرحله ها رو رد کرد؟ من هر کاری می کنم نمی تونم این مراحله اول دوم شم در حالی که اون یک بار هم منو نزده و من چند بار اومنو زدم و یک بار هم تصادف نکردم باز هم هشتم می شم.
چههههههههههههههه جوووووووووووووری ؟
شما باید صبر کنی drift _ت کامل شه بعد با زدن RSHIFT بزنیش...نقل قول:
ببینم ، چرا تنه زدن ها انقدر ضعیفه؟ هرکاری می کنم فقط با پاور پلی می تونم ناک اوتشون کنم.
خیلی بازی قشنگیه و در ضمن بازی واسه پی سی هم اومده. من خودم الان دارم رو پی سی بازی می کنم
اين بازي رو كنترلر تنظيم ميشه؟
فکر کنم فقط رو کنترلر X360 تنظیم شه.نقل قول:
اين بازي رو كنترلر تنظيم ميشه؟
من خودم دارم با همین کنترلر میرم.
نقل قول:
با اين كنترلر ميشه؟
به احتمال زیاد، همه ی گیم پد ها رو ساپورت می کنه.من با یه گیم پد 7-8 تومنی بازی کردم.هیچ مشکلی نداشت، شوک ها هم خیلی عالی بود.
بازی قشنگی بود. جالب تموم شد. من هم به آنلاینی ها اضافه می شم.
هر كاري ميكنم تنظيم نميشه چيكار كنم؟:41:
شما تو قسمت Controls جهت های راست و چپ (<-- -->)کیبورد رو بزن. بعد دکمه ها رو تنظیم کن.چون تو menu ها mouse کاربردی نداره، منو ها یه مقدار گنگ شده.نقل قول:
نقل قول:
مر30 عزیزم حل شد:11:
حریف میطلبیم!:21:
بازیش خیلی جالبه ....
حال میده
ولی چند تا سوتی اساسی داره:31:
تازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت . :27:نقل قول:
حالا من یه بار از جاده رفتم بیرون بعد برگشت تو جاده سریع دوربین از دور نشون داد و انگار که ماشین منفجر شدهنقل قول:
تازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تصادف میکنی هم خیلی تابلوئه ماشین انگار 10 کیلوییه....
اصلا حس سنگین بودن رو نمیده
خوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!نقل قول:
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله:5:
خب بهتر از این هم میتونستن درستش کنننقل قول:
خوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا وقتی کاملا چپ نکنی ماشین هیچیش نمیشه فقط روش خط میفته
ولی در کل قبولش داریم
آقا ایول عجب بازی. ترکوندم . با صدای بلند بازی کردم امروز خیلی حال داد . میگم چرا صدای ماشین اینقدر کمه و صدای موزیک و صدای اطراف زیاد ؟ ماله خودشه یا نه ؟ انگار روی حالت dolby 5.1 باشه صدای ماشین کمه !
توی option بخش sound effect رو زیاد کن باید بهتر شه:46:نقل قول:
من وقتی بازی رو نصب میکنم اول تو آپشنش میرم همه چی رو تنظیم میکنم بعد بازی میکنم اون رو هم زیاد کردم تا ته .:31:
من نتونستم از حالت كيبورد روي گيم پد بيارم ، چطوري بايد انجام بدم ..؟
نقل قول:
اول برو كنترلو وصل كن به كيس بعد وارد بازي شو بعداً برو قسمت contorols بعدش دو سه تا جهت راست ( روي كيبورد ) رو بزني اسم كنترلرتو مينويسه كه بايد تنظيمش كني!:20:
آقا با دسته بی نهایت فاز میده
بدو بدو تنظیمش کن
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تایید میشهنقل قول:
من وقتی بازی رو نصب میکنم اول تو آپشنش میرم همه چی رو تنظیم میکنم بعد بازی میکنم اون رو هم زیاد کردم تا ته . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات روی ته نباشه اون فاز اصلی رو نمیده
حال میده همون طور که سازنده ها ساختن با گرافیک اصلی بازی کنی:5:
آفا اون مشكلم درست شد .
حالا من وقتي ميخوام قسمت split screen رو بازي كنم ، فقط كيبورد كار ميكنه و گيم پد كار نمي كنه .
چطوري بايد كاري كنم كه دسته يا همون گيم پد كار كنه در بخش دونفره يا همون split screen
هيچ كس نميدونه
من هر كاري ميكنم لاگين نميكنه ميگه پسورد اشتباهه!:37:
نكنه بايد از سايتي چيزي اكانت درست كنم؟:24:
مشکل این بازی اینه که ارور مناسب نمی ده. به احتمال زیاد نام کاربری که شما انتخاب می کنی، قبلا توسط یه نفر دیگه انتخاب شده. نام کاربری رو عوض کنی درست می شه. در ضمن لطف کنید برای بازی آنلاین به این تاپیک مراجعه کنید:نقل قول:
موفق باشی:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=413839&page=32
:19::19::19::19:نقل قول:
بالاخره برای X360 سفارشش دادم!
یه دو روز دیگه ما هم 2 نفره میزنیمش: دی
كسي نميدونه چطوري بايد دسته رو تنظيم كنم كه تو حالت SPLIT SCREEN بتونم به جاي كيبورد با دسته بازي كنم.
همچنان در اپیزود8 به سر میبریم! دیگه اون هیجان اولیه رو نداره گذاشتم کنار!
آره منم گذاشتم كنار
سلام دوستان
من اینم بازی رو تو ویندوز قبلیم نصب کردم و امروز رفتم ویندوز عوض کردم ولی حالا بازی رو اجرا می کنم Close Program میده ویندوز هم 7 هستش ؛ بنظر شما مشکل کجاست؟ ( ِDirecx هم نصب کردم !!!!!! )
ممنون میشم جواب بدید
اتفاقا به نظر من بازی جذابیتش رو تا آخر حفظ می کنه !
هر اپیزود یه چیز جدید رو می کنه و در کل شما رو تا اپیزود 12 ( آخرین اپیزود ) راضی و پرهیجان نگه می داره !
واقعا بازی فوق العاده ای بود !
من تا آخر رفتم همرو هم اول شدم واقعا تا آخرش جذابه ...
بازی فوق العاده ای است.من که خیلی باهاش حال می کنم.
من يه ركورد خفن زدم .در كمتر از 0.01 نفر اول شدم . الان هم تو اپيسد آخرم . تا حالا تو عمرم بازي ريسينگ با اين همه هيجان نديده بودم . در ضمن نبايد most wanted قديم رو هم فراموش كرد والبته undercover
واقعا بازی عالیه و پر هیجانیو ساخته من به شخصه طرفدار سر سخت این بازیم
در ضمن کسی نمیدونه چطوری میشه این بازیو آنلاین بازی کرد؟
با هاماچی نمیشه؟
با تشکر