خیلی ممنون دوست عزیز .... خودم فهمیدم اشکال از چی بود ... باید فایل رو تغییر نام میدادم .... ولی انگار cer / key هاش کار نمیکنه .....
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیز .... خودم فهمیدم اشکال از چی بود ... باید فایل رو تغییر نام میدادم .... ولی انگار cer / key هاش کار نمیکنه .....
آقا دستت درد نکنه کار ما را که راه انداخت فقط کسانی که میگن نمیاد هر مشکلی داشتید نوشته هایش را کاپی کنید و به بخش ترنسلتنقل قول:برید و از چینی به انگلیسی ترجمه کنید بهتان میگه کی فایلتان را آپلود میکنه آخه اینجا گفته بود بعد از شش یا دوازده ساعت ولی وقتی ترجمه کردم تقریبا سه روز بعد بود و بلاخره گذاشت به هر صورت ممنون :10:کد:http://translate.google.com
ببخشید دوستان من یه جا به مشکل برخوردم .
اونجا که گفتین 6 الی 12 ساعت دیگه مراجعه کنید ،
من دیشب ساعت 12 ثبت نام کردم .
الان که میرم تب دوم این پیغام رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
آقا 3 روز ديگه آماده ميشه !!!نقل قول:
ارورش رو تو translate.google.com كپي پيست كن.
یه سئوال دیگه داشتم .
وقتی اینو دانلود کردم باید باهاش چیکار کنم ؟!
1بار دانلود کنم کافیه ؟ یا بازم باید دانلود کنم ؟
ببخشید آیا توی این سایت iMobile.com.cn میشه بیش از یک درخواست داد ؟
آقا من فایل cer و key رو داتلود کردم حالا چطوری باید ازش استفاده کنم ؟ کمک کنید لطفا ....
با سلام..........من فایلم را از سایت opda گرفتم........و برنامه دیکشنری UNIDIC2 N95_signed.sisx و UNIDIC2 FOR OS 9.1.SiGNED.SISX را باهاشون ساین کردم و روی گوشی ریختم ولی موقع نصب پیغام update error را میده.........در ضمن ورژن گوشیم 20.0.062 هستش.............اشکال از کجاست...........با همین روش یه دیشکشنری به اسم msdict ولی روی گوشیم نصب شد که اون ساین نبود ولی بعد از ساین شده روی گوشیم نصب شد..........
خوب به سلامتی موفق شدیم که دانلود کنیم !
با تشکر از دوستان .
کسی نسیت جواب بده ؟نقل قول:
دوستان كسي برنامه signer ميتونه جاي ديگه اي اپلود كنه؟
تو تاپيك ساين كردن بودش اما دانلود نميشد و اون تاپيك هم كه بسته شده به همين خاطر مجبور شدم اينجا درخواست بدم!
سلام یونوس جون.
از این سایتچندا سر وکی میشه گرفت.کد:http://isign.imobile.com.cn
سلام دوستان من برنامه x-plore رو ساین کردم ولی وقتی میخام نصب کنم این پیغام رو میده Requested application access not granted مشکل از چیه کمک کنین لطفا ......
Plz
آقا اینجا آدم زنده نیست هر وقت پست میدیم بی جواب میمونه این چه انجمنیه دیگه :18: کسی نیست اینجا رسیدگی کنه مدیر ها و همکار لطفا بررسی کنین :10:نقل قول:
اقا جمع کنین بندو بساطتون اینجا آدم زنده نیست
هك كردن گوشي با نرمافزارهاي helloOX و يا استفاده از اين روشها چقدر ريسك داره، يعني امكان داره امنيت گوشي شكسته بشه و كسان ديگه بتونن از اطلاعات داخل گوشي (از طريق بلوتوث، sms , ...) و يا از تماسها و مكالمات آگاهي پيدا كنند؟ و يا ويروسها بتونند به فايلهاي سيستم دسترسي پيدا كنند.و اينكه بعدا ميشه گوشي رو واقعا به شرايط اوليه بازگردوند؟
ممنون ميشم اگه دوستان جواب بدند.
سلام دوستان
من بعد از ثبت نام و قبل از اينكه شماره ها را وارد كنم مشكل دارم
به اين عكس توجه كنيد به نظر ميرسه يه چيزيش كمه
خواهش ميكنم كمكم كنيد
نقل قول:نقل قول:اون نسخه از X-Plore که شما میخوای نصب کنی ویرایش شده وبرای نصبش حتما" باید گوشیت هک شده باشه...نقل قول:
خیر دوست عزیز...شما فقط موقعی که احتیاج داری گوشیتو تو حالت هک میزاری...به دلخواه خودت...نقل قول:
با یه اکانت هر چقدر بخوای میتونی بگیری ولی به این شکل که با درخواست Cert جدید قدیمیه پاک میشه از سرور...!نقل قول:
ضمیمه شده...چه مشکلی داره؟نقل قول:
=========================
عنوان ویرایش شد...
آموزش جدید رو هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم...
شاد باشید:40:
ممنون از legend بخاطر پاسخشون.
ميشه يه سوال ديگه من رو جواب بدين: روشهاي مختلفي براي ساين كردن گوشي ها وجود داره مزيتشون نسبت به هم چيه؟
مثلا با وجودي كه در روش HelloCarbide نياز به فايل cer يا key نيست و راحتتر هستش باز خيليها دنبال روش ساين عادي يعني گرفتن فايل از سايت OPDA و ........ هستند. چرا؟
چون با اومدن ورژن فریمور جدید برای گوشی ها روش های قدیمی مثل HelloCrbide و SecMan دیگه پاسخگوی هک گوشی ها نیستند و به روش های جدید مثل HelloOX احتیاج هست..نقل قول:
شاد باشی:40:
خيلي ممنون، موفق باشي legend
سلام به همه ...
همونطور که میدونید فروم معروف OPDA نحوه ی گرفتن Cert رو تغییر داده ... خوشبختانه با این تغییرات مشکل OP هم حل شده ... برای یاد گیری با من همراه
شوید ...
اگه ثبت نام نکردید اول باید ثبت نام کنید ...
به آدرس زیر برید و طبق عکس روی گزینه ی ثبت نام کلیک کنید
کد:http://cer.opda.cn
حالا فیلد های زیر رو بنابر عکسی که گزاشتم پر کنید و گزینه ی تایید رو بکلیکید : دی
بعد از Log In به صفحه ی زیر میرید .. روی آیکونی که مشخص کردم کلیک
کنید ...
بنابر عکس فیلد ها رو پر کنید ...
یه نکته در مورد شماره تلفن ... اولش با 13 - 15 یا 18 شروع بشه و یازده رقم
بیشتر نباشه ..یعنی همراه اون ارقامی که گفتم 11 رقم بشه ...
بعد به این صفحه میرید ...
حالا باید 12 تا 36 ساعت صبر کنید تا فایل هاتون حاضر شه ...
بعد از صبر کردن دوباره Log In شین و مثل عکس زیر Cert رو دان کنید ...
شرمنده اگه عکس ها زیاد واضح نبود به بزرگی خودتون ببخشید ..
برای ساین کردن برنامه ها هم از نرم افزار SignSiS استفاده کنید ...
خوشبختانه الان متوجه شدم این سایت نسخه انگلیسی هم داره و میتونید از اون استفاده کنید ... طبق همین آموزش هم میتونید از نسخه ی انگلیسیش استفاده کنید ...
کد:http://cer.opda.cn/en/
قابل توجه دوستان ... این سایت در عرض 10 ساعت به شما Cert ... و هر چقدر بخواید می تونید بگیرید ... .
استفاده از این مطلب با ذکر نام
P30World مانعی ندارد
عکس ها قیلتره .............. ؟!
واسه من میاد!نقل قول:
ضمیمه شد .
فکر نکنم ...تو Frezzpic آپ کردم ...نقل قول:
در هرحال یونس ممنون ...
سلام دوست عزیز از آموزش بسیار خوبت ممنونم
بلا خره این opda زبان انگلیسی رو به منوی سایتش اضافه کرد.دیگه راحت شدیم:26:
سلام دوستان من یه شماره ای ام ای رو دادم به این سیستم جدید opda حواسم نبودتو کافی نت بودم یه اکانت جدید ساخته بودم
حالا نمیدونم اکانته اسمش چیه الان یه اکانت سایختم نمیتونم همون شماره رو سرچ کنم ایا راهی هست
من که تقریبا تمام روش ها رو امتحان کردم
بعد از 6 روز هنوز هیچکدومشون جواب ندادن
...
قبلا این کار اینقدر دردسر نداشت
سلام
آقا من فايلا رو گرفتم، ساين هم كردم اما بازم نصب نميشه. چيكارش كنم؟
فايل cer رو كه باز مي كنم، يه علامت مثلث زرد رنگ كنارش داره اون بالا. اين طبيعيه يا فايل مشكل داره؟
مشکل باید از نرم افزار ساینر شما باشه! با یه برنامه دیگه ساینش کنید.نقل قول:
سلام
آقا من فايلا رو گرفتم، ساين هم كردم اما بازم نصب نميشه. چيكارش كنم؟
فايل cer رو كه باز مي كنم، يه علامت مثلث زرد رنگ كنارش داره اون بالا. اين طبيعيه يا فايل مشكل داره؟
پیشنهاد من : Free Signer (Mobile Version)
اقا اینچه اروریه میده...نقل قول:
BBS return:非常感谢您的注册,现在将以 员身份登录论坛。
از آموزشی که تو امضام هست استفاده کن...انگلیسی هم هست ... OPDA جدید ... 6 ساعته CERT میده ...نقل قول:
برای معنی اون هم :
کد:Translate.GooGLE.com
معنی اون هم :
انگلیسی :
BBS return: Thank you very much for the registration, will now Chuan? Forum Members log
فارسی :
بسیار متشکرم برای ثبت نام ، شما در حال حاضر Chuan؟ بخش اعضا ورود است.
گوگل ترسنلیت خودمون
از همين برنامه هم استفاده كردم، از BINPDA هم استفاده كردم. درواقع از همون بسته اي كه Legend لينك داده بود استفاده كردم. اما جواب نداد. مشكل از اون علامت زرده نيست؟ ممكنه فايل سرتيفيكيتم خراب باشه؟نقل قول:
مشکل باید از نرم افزار ساینر شما باشه! با یه برنامه دیگه ساینش کنید.
پیشنهاد من : Free Signer (Mobile Version)
سلام دوستان
من امروز فايل cer و كليد رو از سايت opda دانلود كردم ولي ويندوز اونو بعنوان سرتيفيكت نميشناسه و unknown هست چيكار كنم مال برادرم هم همين جوريه قبلا" اينجوري نبود
با سپاس
یه بار دیگه دان کن ... احتمالا خوب دانلود نمی کنی ... حالا شاید اینم کار کنه تست کن ..نقل قول:
دوست عزیز بار اولم نیست چندها بار این کار رو کردم این شماره رو هم تتا حالا دو بار دانلود کردم نمیشناسه باید خود دراخر فایل اونو rename و .cer ر. به اخرش اضافه کنی تا درست شه
اصلا" شما برو تو اکانتم و دانلودش کن اگه درست بود برام بزارش اینم اکانتش
matin22
رمز
101010
منظرم لطفا"
با تشکر
بفرما ... صحیح و سالم :نقل قول:
تشکر یادت نره ...!:10:کد:http://rapidshare.com/files/270251930/356842022489061.RAR.html
دوست عزیز تورو خدا تو یه سایت دیه مثل 4شیرد و غیره دانلود کن همین الان راپبد مشکل دارم ممنون
سلام
می خواستم ببینم این رو چیکار باید بکنم! بعد از 10 روز معطلی 2 تا برنامه ساینر چینی تحویل می ده فقط
هرکدوم از گزینه های اونجا که فلش زدم رو انتخاب می کنم و دکمه آبی رو می زنم، یه فایل Zip میده بهم که یکیش هست Signtool و دیگری Signtool2 که تو هرکدومش یه برنامه ساینر به زبان چینی هست. فایل های Cer و Key رو از کجاش باید بگیرم؟
ممنون