نقل قول:
اقا راستی نمایندگی سازگار کجاست؟
بازم ممنون
شما لطف کردی تو این فروم به من کمک کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تمام سری های ایسوز دارای کارتن بزرگه که همون چیزیایی که گفتین داره؟
و دمت گرم:40:
نقل قول:
اقا راستی نمایندگی سازگار کجاست؟
بازم ممنون
شما لطف کردی تو این فروم به من کمک کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تمام سری های ایسوز دارای کارتن بزرگه که همون چیزیایی که گفتین داره؟
و دمت گرم:40:
تمامی مدلهای فعلی Asus دارای این بسته بندی است.نقل قول:
آدرس سازگار رو هم از سایتش میتونی پیدا کنی(شرمنده من نداشتم).
در ضمن قابلی نداشت.وظیفم بود.:10:
شما از پایتخت خریدی؟نقل قول:
کدام مغازه؟
می خوام بدونم کدوم نمایندگی وجدانی تر کار میکنه؟
یا اینکه فرقی نداره؟
دوست عزیز شما اگر میخوای خرید مطمئن داشته باشی مستقیم از خود شرکت گارانتی بخر یا نمایندگی که خود شرکت معرفی میکنه.نقل قول:
من مستقیمآ از خود امرتات خریدم.
سلام عزيزم ميشه از نحوه خريدت برام توضيح بديد؟نقل قول:
ممنون
شما اگر میخواهی این مدل رو بخری پیغام خصوصی بده تا کمکت کنم.:20:نقل قول:
دوستان من آدرس و مشخصات نمایندگی های فروش لپ تاپ های سونی و ایسوس و اچ پی در دبی رو میخواستم از دو ستانی که اطلاع دارن یا خریدی انجام دادن ممنون میشم منو کمک کنن
اگه مرکز خرید معتبری هم میشناسید به جز لپ تاپ پلازا لطفا بگی
vaioman جون تو صفحه های قبلی نوشته بودی که ویندوز 32یبت رو لبتابت نصب کردی.مگه مال خودش 64 بیتی نبود؟ دلیل خاصی داشت که اینکارو کردی؟؟؟
چون مال من با اینکه این ویندوز اورجینال 64 بیت روش نصبه امتیازات ویندوزش یه خورده کمتر از اون امتیازاس که شما گفتی.به جز cpu که بهش نمره 6.9 داده به به بقیه چیزاش نمره 5.9 داده.
راستی هاردشم با اینکه زده 640 گیگ ولی مال من 580 گیگ فضای خالی داره.فروشنده گفت بقیش واسه ریکاوری و از این چیزا کنار گذاشته شده.مال شما هم اینجوریه؟؟؟
خیر.متاسفانه من با نرم افزارهای خاصی کار میکنم که رو Win 64bit جواب نمیدن.من امتیازات Win خودش رو ندیدم چون همون ابتدا عوضش کردم.نمرات ویندوز همونطور که قبلآ هم گفتم در شرایط مختلف متغیر است.در ضمن هارد 640 فضای واقعیش حدود 594 است که حدود 14 تای ان توسط درایو ریکاوری اشغال شده وبقیه هم(580) در دسترس است.نقل قول:
ebi_kasra عزیز
من بعد از پست شما نمره دهی ویندوز رو مجددآ اجرا کردم و نتایج زیر حاصل شد:
Processor 7.0
Memory 5.5
Graphics 6.7
Gaming Graphics 6.7
Primary Hard Disk 5.9
حالا وقتی با نتایج قبلی مقایسه میکنم میبینم که نتایج همونه.شما ممکن که نمرات ویندوزت رو بگی.
خوب منم اجراش کردم.این نتایج اومد:نقل قول:
Processor 6.9
Memory 5.9
Graphics 6.7
Gaming Graphics 6.7
Primary Hard Disk 5.9
تقریبا مثل همن! تو قسمت help توضیح داده که معیار امتیازدهیش چه جوریه.به نحوه استفاده ما از سخت افزارها هم مربوط میشه.
راستی شما وقتی تو منزل ازش استفاده میکنی باتریشو درمیاری؟ با این که جناب biostar گفت دربیاری بهتره ولی به نظر من یه خورده خطریه.چون اگه برق بره مادربوردش که خیلی ارزشمندتر از باتریه آسیب میبینه.البته هنوز اطلاع ندارم که میشه از محافظ برق مثلا ups واسه لبتاپ استفاده کرد یا نه.
نقل قول:
سلام:5:
برای محافظت از لپتاپت پیشنهاد میکنم اینجا رو بخون[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=232898[/HTML]
نکات مفیدی داره که من خودم تحقیق کردم دیدم صحت داره:27:
راستی vaioman عزیز شما از نحوه خریدت برامون بیشتر توضیح میدی؟
ممنون:10:
شما باتری رو با خیال راحت در بیار چون شارژر شما مثل یک فیلتر عمل میکنه و کاملآ جلوی نوسانات برق رو میگیره.اگر روی شارژر رو بخونی میبینی که ورودی برق در یک بازه تعریف شده(مثلآ 220 الی 240)ولی خروجی همیشه یک عدد ثابته.در نوسانات شدید برق هم نهایتآ شارژر شما خواهد سوخت که این مشکل رو هم با یک محافظ به راحتی میتونی حل کنی.اما در مورد نمرات ویندوز.فرق این دو تا فقط در نمره مربوط به Memory است و اونم به این دلیله که Win 32bit بیشتر از 3G رو نمیشناسه.نقل قول:
دوست عزیز در جواب شما یک پیغام خصوصی فرستادم.:20:نقل قول:
با چه نرم افزاري اين تست رو ميشه گرفت ؟؟ ميشه بيشتر توضيح بدين:18:نقل قول:
این نتایج اومد:
Processor 6.9
Memory 5.9
Graphics 6.7
Gaming Graphics 6.7
Primary Hard Disk 5.9
خود ویندوز این کارو انجام میده(Win Vista ,Win 7)نقل قول:
Start.Contrl Panel.System.Windows Experience Index
سلام بر دوستان
من هم می خوام این لپ تاپ (Asus N61JQ) رو بخرم
طرف گفت نقد 1400 میده
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با صفحه نمایش و کیفیت کلی لپ تاپ بیشتر توضیح میدین
با تشکر
تو پستهای قبلی توضیح دادم.کیفیت صفحه نمایش واقعآ عالیه.خود لپ تاپ هم حرف نداره.انتخاب خوبی کردی.در خرید این مدل شک نکن.فقط با گارانتی معتبر.:46:نقل قول:
با سلام به دوستان
من از چند ماه پیش در مورد این لپ تاپ(n61 jq) تحقیق می کردم ...تقریبا از بهمن ماه.... الان هم خریده شده ولی هنوز به دستم نرسیده ( امریکاست)
دوستانی که می خوان در موردش اطلاعات کسب کنن پیشنهاد می کنم این فروم رو مطالعه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه مقدار زیادی زیاد شده (356 صفحه تا امروز) و تقریبا همشو خوندم
امیدوارم مفید باشه
اگر سوالی بود در خدمتم
سلام
من می خوام لپ تاپم رو ریکاوری کنم
ولی پیامعجیبی میده :
writing boot sector !
virus : continue (y/n) l
لپ تاپم اسوس مدل F80S هست و با کلید F9 میخوام برم برای ریکاوری روی هارد که این پیام رو میده . چکار کنم ؟ ادامه بدم یا ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
boot sector هارد شما ویروسی شده.اما مشکلی نیست.با یک انتی ویروس آپدیت رفع خواهد شد اما اگر رفع نشد مجبور به فرمت هارد هستید.به هرحال در روند ریکاوری شما خللی ایجاد نخواهد کرد.میتوانید ادامه دهید.نقل قول:
لام
من یه لپ تاپ Asus خریدم امروز
گرافیکش Gf 325m هستش
ولی موقعی که میرم تویه تنظیمات گرافیک ، گرافیک Onboard رو می شناسه یعنی intel Mobilety
از تویه Device manager هم وقتی نگاه می کنی، داخل قسمت Display هر دو تا گرافیک رو نشون میده. یعنی هم GF رو و هم Intel رو
حالا وقتی Intel رو disable می کنم، که بتونم از Gf استفاده کنم، این اتفاق نمی افته. یعنی با این حال که Intel رو Disable کردم و GF رو Enable، ولی یه جوری تصویر می ده انگاری اصلا کارت گرافیکی وجود نداره
داخل تمظیمات Bios هم گزینه ای نداره که بشه رویه گرافیک ها Swich کرد
چیکار کنم به نظرتون؟؟ به جز راه های معمول اگه کسی راهی دیگه سراغ داره بگه
و در کل... فرق این سری 300 geeforce با سری های معمولی قبلی چیه؟؟ بهتره یا بدتره؟؟؟
اين قابليت كارت هاي جديد جي فورسه وقتي نياز به گرافيك بالا نيست اونو غير فعال ميكنه و از گرافيك داخلي سي پي يو استفاده ميكنه تا مصرف انرژي كم بشه.نقل قول:
مدل لپ تاپت چيه؟
دوست عزیز آیا CPU لپ تاپ شما از سری Core i است؟لطفآ کانفیگ لپ تاپتون رو بگید.نقل قول:
asus x64 jv
cpu i5
ram 4 ddr3
hdd 640
vga GF 325m
lcd led hd 16
بعد اون قابلیت صرفه جویی انرژی که می گید رو داره GPU
ولی خوب باهاش یه بازی رو تست کردم، ولی اجرا نشد به خوبی
اگه اتوماتیک باشه که باید بازی رو راحت اجرا کنه
سلام برعزیزان دل(البته از نوع گوشتیش نه لپتاپیش)
من یک لپ تورنج قیمتی11200تا1300می خواستم تو تحقیقاتی که داشتم دوتا مدل از دوتابرند متفاوت نظرم رو جلب کرد:
1-ASUS n61jq
2-Dell 1558-A
البته قیمت اولی هولو هوش 1400هستش.کلاٌمی خواستم بدونم اگه شمامی خواستین از این دو گزینه کدوم رو انتخاب می کردین.ولطفاٌدلیل بر پایه استدلالتون رو بگید تا ما هم استفاده کنیم.اینم بگم من تا حالا لپ تاپ نداشته ام برای همینم یک خوره تو خرید لپ تاپ گیج شده ام.
سلام کسی خبر داره این g73 کی میاد؟
راستی n61qفول hdنیست نه؟
راستی 5470 در حده gt330 هست؟
بخاطر f116 میگم
هنوز خبری از g73 نیست.نقل قول:
صفحه نمایش N61jq در بالاترین حالت 1366.768 میباشد.اما توانایی فول HD رو توسط خروجی HDMI داراست.در ضمن 5470 بطور کاملآ محسوسی از GT 330 ضعیفتره.اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند.شما با چک کردن لینکهای زیر همه چیز دستگیرتون میشه.
دوست عزیز احتمالآ اشکال از بازی مورد نظر شماست یا با سیستم عامل سازگار نیست و یا با سخت افزار لپ تاپ شما.نقل قول:
ای بابانقل قول:
یه صبح تا شب منتظر شدم ببینم چه جوابی می گیرم
آخر میگی مشکل از بازی یا سیستم عامله؟؟
من که مشکل رو کامل شرح دادم... در جواب اون دوستمون هم که گفت در موقع نیاز اون رو غیر فعال می کنه ، من گفتم که بازی رو خوب اجرا نمی کنه.... مثال زدم که متوجه بشید کارت گرافیک Geforce به عنوان گرافیک اصلی فعال نمی شه. حتی در موقع اجرای برنامه های گرافیکی.
وگرنه می دونم که باید بازی سالم باشه و ویندوز هم مشکلی نداشته باشه
به هر حال ممنون. ظاهرا کسی جواب این مشکل رو نمی دونه
دوست گرامی مثل اینکه ما بدهکار هم شدیم.اولآ این تاپیک جای مطرح کردن مشکلات نیست.ثانیآ دوستان لطف میکنند و نظرات شخصیشون رو بیان میکنند.ثالثـآ شما نه گفتی ویندوزتون چیه.نه گفتی بازی که نصب کردی چیه(مثلآ NFS Shift به هیچ عنوان رو سیستم شما درست اجرا نمیشه)بعد هم انتظار داری آدم بدون پرسیدن هیچ سوالی مشکل شما رو بفهمه.واقعآ که!!!:13:نقل قول:
بیخیال
اینجا جای بحث کردن نیست
ولی قبول کن جوابی که دادی رفع تکلیفی بودش
چون اصلا سوال من ربطی به بازی و سیستم عامل نداشت
حواسم هم نبود در تاپیک گفت گو و تبادل نظر، سوال نباید پرسید!!!!!
یه چیز دیگه
NFS shift رویه سیستم پایین تر از این هم راحت اجرا می شه... البته باز هم میگم بحث اصلا بازی و اینجور چیزا نیست. ولی حالا که میگی، من هم گفتم که لااقل بدونی
دوست عزیز شما کاربردتون از لپ تاپ رو نگفتید.اما در حالت کلی N61 از 1558 سرتره.به دلایل زیر:نقل قول:
CPU هر دو از یک مدل است(Core i7-720QM).مقدار و نوع RAM هر دو هم یکیه(4GB DDR3-1066).اما مقدار هارد(640)N61 بیشتر از(500)1558 است.کارت گرافیک (ATI 5730(N61 هم خیلی قویتر از(ATI 5470( 1558 است.در ضمن N61 مجهز به USB 3.0 میباشد.صفحه نمایش و کیفیت صدا و کیفیت دوربین N61 هم از 1558 بهتر است.فقط باتری 1558(9 Cell) از N61(6 Cell)l بهتر است. :20:
دوست عزیز من اول باید بدونم که سیستم عامل لپ تاپتون چیه بعد باید مطمئن بشم که ایراد دیگه ای در کار نیست بعد برم سروقت کارت گرافیک.خب اگر سوال نکنم از کجا بفهمم.حالا بگذریم.همونطور که اون دوستمون هم گفت سریهای جدید جیفورس این قابلیت رو دارن که به خاطر مصرف انرژی کمتر در مواقع نیاز فعال میشن.شما تنظیمات گرافیک رو در Device Manager حالت اولیه بزار یعنی هر دو کارت رو فعال کن.بعد هم یک بازی متوسط اجرا کن و نتیجشو بگو.در ضمن تمام تنظیمات گرافیک لپ تاپ رو به حالت اولیه برگردون.(تنظیمات Setting- display)یادتم نره بگی ویندوزت چیه.نقل قول:
ببین دوست گرامینقل قول:
ویندوز 7 نصب دارم
وقتی گرافیک Intel رو قطع می کنم کلا تصویر میره و اصلا از جی فورس تصویر نمی گیره
تویه تنظیمات از دو تا گرافیک دو تا تصویر جدا گرفتم . اگه تویه تنظیمات 7 دیده باشی یه جا داره که دو تا تصویر می گیری که رویه هر کدوم هم بزنی، شماره اون تصویر رو بزرگ نشون میده رویه صفحه
اونجا تونستم تصویر شماره 2 رو با استفاده از جی فورس بگیرم. ولی هر کاری کردم نشد به عنوان پیش فرض ازش استفاده کنم. یعنی فرض کن من بازی رو با جی فورس اجرا می کنم، ولی فقط صدای بازی میاد و تصویری که میاد مربوط به تصویری می شه که کارت گرافیک Intel داره میده. یعنی تصور کن یه تصویری هست کناره اینی که من دارم می بینم که با استفاده از جی فورس رندر می شه، ولی من نمی تونم بیارمش. بعد وقتی تصویر جی فورس رو می خوام پیش فرض کنم، یعنی همون تصویر شماره 2 که فقط صدای اون محیط شنیده می شه، صفحه سیاه می شه و کلا همه چیز میره و مجبورم برم safe mode و restor کنم
کلا یه ذره پیچیده ست این مشکل.
من با یکی از دوستان هم مشورت کردم اون هم نظرش با من یکی بود.به نظر من شما درایور کارت گرافیکت مشکل داره.درایور کارت گرافیک رو دو مرتبه نصب کن و جواب رو بگو.البته درایور قبلی رو اول کاملآ uninstall کن.نقل قول:
باشهنقل قول:
من می زنم دانلود بشه درایور جدیدش
خبرش رو میدم
ممنوون
آقا میخولستم ببینم میشه رو لین k52jr ویندوز ایکس پی نصب کرد .....؟ دوم اینکه نظرتون راجع به این مدل چیه؟
دوست عزیز این مدل در حد خودش مدل خوبیه.CPU Core i3 و RAM 4GB DDR3 و VGA ATI 5470 1GB و.....و قیمت حدود 900.000 .فقط خیلی برای بازیهای سنگین مناسب نیست.در ضمن برای این مدل خود شرکت Asus درایوری جهت WIN XP ارائه نکرده.احتمالآ برای نصب سخت افزارها تو XP مشکل خواهید داشت.نقل قول:
پس اینطور:13:.....آخه من کارم دیجیتال پینتینگ هست...ولی خوب قلم نوریم تو محیط sevenبه مشکل برمیخوره ... و من به خاطر کارم مجبورم از xp استفاده کنم ...راستی یه مدل هم دیدم n61jvکه گرافیگش برام اشنا نبود...nvidia gt 325به نظر شما این مدل چطوره؟راستی جنابvaioman مدل لب تاب شما چیه؟