دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟
با یک کابل دیگه امتحان کن اگه جواب نگرفتی ببر گارانتی چون باید رزولوشن رو اتوماتیک دیتکت کنه
سلام
خدمت همه دوستان عزیز
من چند روز پیش سفارش خرید یه تلویزیون sony 46x450 دادم و حالا میخوام یه wd tv live بخرم
آیا این دستگاه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 2TB رو ساپورت میکنه؟
کسی از دوستان از lan این دستگاه تونسته استفاده کنه ... یعنی با کامپیوتر تونسته این رو شبکه کنه ... اصلا میشه ؟
آقا من هر کار کردم نشد. شاید با ویندوز ویستا مشکل داشته باشه. راستش یه خرده خورد توی ذوقم.میخواستم شبکه اش کنم که دیگه نخوام هی با یو اس بی فایل واسه اش جا به جا کنم اما نشد.نقل قول:
فکر کنم اون پورت شبکه رو فقط واسه اینترنت گذاشته اند!
فایروال سیستم رو خاموش کنید!
برای فولدر share شده دسترسی full access تعریف کنید
داخل فولدر هر فایل ویدیویی باشه پخش میکنه
نقل قول:بالاخره پخش میکنه یا نه ... :31:نقل قول:
البته خیلی ناجوره اگه پخش نکنه ... شما این کارهائی که دوستمون گفت روانجام بدید .. شاید شد . خیرش رو هم بدید
...
جناب پیمان شما تو ویندوز Xp اینکارو انجام دادید ... میشه تنظیماتش رو بگید ..
ممنون
نشد.نقل قول:
این بار وصلش میکنم به مودم دی اس ال و بعد به پی سی و نتیجه رو میگم.
من كه مشكلي ندارم و با ويندوز 7 به راحتي هارد وسترن پلير رو رويه كامپيوتر دارم در ضمن وسترن پليرم به سوييچ وصله
سلام به دوستان گل
لطفآ یکی از دوستان عزیز لطف کنه و نحوه اتصال Hd Player رو به LCD و سینمای خانگی برای داشتن بهترین کیفیت توضیح بده.
آیا این دستگاه رو باید به lcd وصل کرد و از خروجی lcd به سینماخانگی وصل کرد یا ... ؟؟؟ :wac:
منتظر جواب شما هستم
یه سوال از کسایی که این دستگاه رو دارن داشتم. دوستان وقتی رزولوشن یه فیلم فرضا 1280*650 باشه که در حالت معمولی "فول اسکرین" کردن بالا و پایین تصویر یه خط سیاه قرار میگیره. خواستم ببینم این دستگاه میتونی تصویر رو بکشه و این نوار سیاه رنگ رو از بین ببره؟
فقط زوم داره که اونم معمولا بیشتر از اندازه ای که میخایی تصویرو بزرگ میکنه.نقل قول:
اگه منظورت اینه که مثلا 650 رو تا 1080 بکشی نه نمیشه.
اینم یه پلیر جدید: (بزودی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
اینم امکاناتش:
Product Type: Full HD Multimedia Recorder + ----T HD
System Flash (2/8/16MB): 8M
(HDD Size&Capacity: 3.5"(SATA
HDD Capacity: 3.5"(SATA)250GB/400GB/500GB/750GB/1TB/1.5TB
Size (LxWxH) : 230x165x61mm
AC adapter : Input: 100-240V Output: 12V/2A
System Requirements : PC:98SE/ME/2000/XP/VISTA/Mac OS
File System : FAT32/NTFS
Audio and Video Output
(Stereo(L/R √
(SPDIF(Coaxial √
(SPDIF(Optical √
CVBS √
SCART ×
(Y/U/V (up to 720P/1080i √
(HDMI (up to 720P/1080i/1080P) √(1080p
Audio and Video Input
(Stereo(L/R √
CVBS √
TV singal Input
--- Tuner √ ----T HD
Analog Tuner ×
(Hybird Tuner (----T + Analog Tuner ×
TV singal Recording √
Network
(Ethernet 10/100M(RJ45 √
(WIFI(optional): By external USB doungle(optional, 802.11n, TP-LINK RTL8191SU
(Ethernet function (Video streaming playback √
NAS function √
(Internet Radio (optional ×
(Yahoo Fricker (optional×
(BT download (optional ×
USB/Memory Card
(USB 2.0 device: 1 (Female-AUSB 2.0 Host: 2
(Card Reader : SD/MMC/MS (optional
Audio playback
File Format: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
Video playback
File Format : .AVI, .MP4, .MOV, .ISO (DVD VIDEO), .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB
Codec: MPEG1,
( HD MPEG2(MP@HL1080i,
( HD MPEG4 SP/ASP(720i/1080i/1080p,
Xvid,
( WMV9(up to 1080p,
( H.264 BP@L3, MP@L4.1, HP@L4.1(up to 1080p
( RM/RMVB/8/9/10(up to 1280x720@30P
High definition Video Decoding : 720p/1080i/1080P
Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
Audio/Video recording
Input √
Recorded Format: MPEG2
(Resolution : Up to 720px576@25fps(PAL( 720px480@30fps(NTSCAdjustable Video quality: HQ/SP/LP/EP/SLP
5 adjustable quality level: HQ/SP/LP/EP/SLP
(Support TV system: PAL/NTSC(SECOM Optional
Schedule recording and one button recording √
Timeshift function √
Photo
File Format : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF
Resolution : up to 1080p
Music Slideshow and Zoom √
Special feature : 1. Easy to exchange HDD
Accessory: Remote control,
( AC adapter(12V, 3A,
A/V cable,
USB cable,
User Manual,
Driver CD,
Y/U/V cable optional
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
اینم سایتش:
کد:http://www.provision.ir/fa/products/page.php?id=90
بهترین کیفیت رو با کابل hdmi دارید.شما با یه کابل اچ دی ام آی پلیر خودتون رو به تی وی وصل کنید و با یه کابل دیگه تی وی رو به سینمای خانواده.بعد خروجی صدا تی وی رو روی سینمای خانواده بگیرید.نقل قول:
دوستان عزيز دقت كنن
1- اين دستگاه به هيچ وجه پلير نيست شما وقتي ميگيد پلير يعني دستگاه شما داراي قطعاتي مكانيكي زيادي براي گردش ديسك داره حالا ديسك ميتونه CD, DVD, BD باشه.
2- اين دستگاه يك كانورتر يعني ورودي USBشما رو يا ورودي ديگشو به خروجي HDMI تبدلي ميكنه
3- فاقد هرگونه سيستم مكانيكي جهت گذاشتن ديسك هستش پس نميتونيد بعنوان يك پلير ازش استفاده كني.
4- در ضمن با يك DVD Player يا BD Player بسنجين تازه ميفهمين فاقد هرگونه امكاناتي هستش
يعني آشغاله به درد نميخوره پولتون رو ريختين دور
موفق باشين
با احترام باید به شما بگم انگار از تکنولوژی های جدید اطلاعی ندارید. Player یعنی هر دستگاهی که بتونی فایل هایی که از 0 و1 تشکیل شدن رو ترجمه کنه و پردازش کنه و به داده های با معنا برای ما پخش کنه از فیلم و موزیک و تصویر. حالا این چه ربطی به رسانه ذخیره سازی داره؟ رسانه ذخیره سازی میتونی دیسک نوری باشه یه دیسک مغناطیسی یا جدیدا فلش. مهم برای ما اینه که تا چه حدی از رزولوشن رو میتونن نشون بدن که احتیاج به پردازنده قویتری دارن. یه DVD Player معمولی که نمیتونه HD و FULL HD پحش کنه. یه زمانی ریسک های نوری نوارهای مغناطیسی رو از دور خارج کردن الانم حافظه های فلش دارن دیسک های نوری رو به حاشیه میرونن فقط بحث تکنولوژی جدیدتره و راحتی کاربر. دوستان با نظر من موافق هستن؟نقل قول:
حرف شما درسته دوست عزيز از تكنولوژي هم كاملا متوجه ميشم
ولي در كل تعريف هيچ فرقي نميكنه
چون ما هم MP3 Player داريم و هم Player با انواع و اقسام داريم.
و در ضمن توي ايران DVD Palyer معمولي اومده و متأسفانه DVD Player وجود داره كه كاملا HD و Full HD هم پخش ميكنه.
من تمامي فرمتهاي ساخت رو ميدونم چي و چجوريه من ضبط صوتي دارم كه تكنولوژي ساختش مربوط ميشه به 2007 ولي جالبه بدونين تمامي فرمتهاي صوتي رو پخش ميكنه و تعدادي هم فرمت تصويري البته بدون MKV
خود اين فرمت MKV تكنولوژي خاص خودش رو داره و متأسفانه دوستان ما و ايرانيهاي عزيز هر وقت چيزي خيلي بد باشه توي ما ايرانيها خوب گل ميكنه مثل محصولات سامسونگ كه خود اروپاييها و آمريكائيها و حتي كره اي ها هم نميخرنش چه برسه ديگه ...
الان هم اين پلير خوب داره جا ميكنه و دقيقا شد رسيور استارست
به هر نصاب يا فروشنده اي بگي آقا شما Nanoxx يا Top field داري ميگه استارست ايكس 95 دارم توپه هر كانالي رو باز ميكنه مخصوصا ....
ميدوني دوست عزيز مشكل ما ايرانيها همينه چند وقت پيش هم با يكي از دوستان سر همين قضيه كلي بحث كرديم و نتيجه بي حاصل
چون اصلا دوست نداريم بدونيم تكنولوژي ساخت اون وسيله چي هست و چي بوده و چي ميشه
و خوشبختانه خيلي از دوستان ديگه هم با نظر بنده موافقن كه ما كلا دوست داريم آشغال بخريم
تا حالا شده كسي بياد بگه چرا فلان مارك صوتي تصويري توي ايران خوب فروش داره چون يك تبليغ كوچولو ميكنه و يك چيز ضعيف از اون محصول رو تبليغ ميكنه كه يك تكنولوژي قديميه و همه فردا ميرن جمهوري دنبالش
بطور مثال خودم 4 سال دنبال BD Writer و پليرش هستم اون هم فقط ال جي چون طي تحقيقاتم به خيلي از امكانات و تكنولوژيهاي خاص رسيدم كه هيچ سازنده ديگه اي نميتونه به اون تكنولوژي برسه
ولي نتونستم بخرم چون توي ايران وارد نميشه و به دروغ ميگن مثلا سوني يا سامسونگ يا پايونير يا دنون يا هر مارك ديگه اي هستش كه الكي فقط دارن تبليغشو ميكنن حتي نميدونن فلان صدا چه مزيتي داره.
خود شما دوست عزيز دوست داري سيستمي داشته باشي كه صداي DTS HD Master Audio رو ساپورت كنه و خروجي مخصوص داشته باشه.
ولي تا حالا به سايت سازنده DTS رفتين و از تكنولوژي اين صدا خبر دارين
يك چيز خيلي ساده بهتون بگم من بيشتر فيلمهاي اريجينال DVD كه دارم با صداي DTS و خروجي رو روي اون صدا گوش ميكنم ولي خود شما ميدونيد اين صدا چه صداي وحشتناكي وقتي شما يك فيلمي مثل ريدديك يا هر فيلم ديگه اي رو با صداي DTSگوش ميكنيد از جا كنده ميشين و اين صدا به شدت دنياي واقعي فيلم رو به تصوير ميكشه
دوستان عزيز سرتون رو درد آوردم اميدوارم كه همتون موفق باشين
خيلي خوشحال ميشم توي بحث ديجيتال بتونم با همه صحبت كنم و وارد بحثها بشم.
خدانگهدار
عزیز ممنون از راهنماییت ، ولی یه سوال : سینمای خانواده که ورودی HDMI نداره و فقط کابل ساده audioL&R داره :41:نقل قول:
آیا با این ورودی توانایی پخش صدای dts رو داره و 5بلندگوی سینمای خانگی صدامیده ؟؟؟
با احترام من هم با نظر شما مخالفم.دستگاه های mp3 پلیر هم پس پلیر نیستند چون قطعات مکانیکی زیادی ندارند برای گردش دیسک؟!نقل قول:
این دستگاه disk player نیست.اما یک مدیا پلیر هست.
نقل قول:
میشه لطف کنید بفرمائید از این پس به windows media player چی بگیم
و یا تلوزیون چه نوع کانورتوری هستش
بعدش اگر این آشغاله به سطل آشغال باید چی بگیم
ممنون از راهنمائیتون
دوست من دی وی دی چه ربطی به فول اچ دی داره؟؟!!!نقل قول:
استاندارد پخش دی وی دی یا پال هست یا ان تی اس سی.پال یعنی 720*576 یا 704*576
ان تی اس سی هم 720*480 یا 704*480 هست.
حالا من نمیدونم کدوم دی وی دی هست که کیفیت تصویرش 1920*1080 باشه؟!!!
سلام دوستاننقل قول:
دیسک dvd یک رسانه هستش که میشه در ان فایلهای مختلفی در فرمتهای مختلف قابل ذخیره سازی است مثل فرمت dvd که یک فرمت تصویری با ابعاد استاندارد مربوطه که حداکثر میتونه 576*720 باشه. البته میشه روی دیسک dvd فایلهای مختلف تصویری Full HD مثلا در فرمت mkv ذخیره و تماشا نمود.
دوست عزیزنقل قول:
player یعنی پخش کننده و منظور در اینجا دستگاهی است که قادر به نمایش و پخش فایلهای صوتی و تصویری در فرمتهای مختلف از روی رسانه میباشد . این رسانه در اینجا هارد یا فلش مموری میباشد. در dvd player ها رسانه دیسک dvd است.پس لازم نیست حتما همه پلیر ها قسمت های مکانیکی داشته باشند. مثل اغلبmp3 player ها.
متاسفانه این حرفتان هم که میگویید این دستگاه کانورتر میباشد نیز اصلا درست نیست. converter یعنی مبدل.
و معمولا به نرم افزاری گفته میشود که میتواند فایلی را از یک فرمت (قالب) به یک فرمت دیگر تبدیل کند.مثل تبدیل فرمت یک فایل تصویری از AVI به فرمت MKV.در این دستگاه هیچگونه تبدیلی بر روی فایل ها صورت نمیگیرد و فقط MEDIA از رسانه خوانده شده و از طریق کابلهای AUDIO ,VIDEO...HDMI و... در TV یا مانیتور نمایش داده میشود.
خب چه ربطی داره؟:13:نقل قول:
همه اینها حافظه هستن dvd- cd- hd dvd یا بلوری.
فیلم full hdحافظه زیادی رو میگیره خب بجای یک دی وی دی رو 3تا دی وی دی میزنن.
من واقعا ربط پال و ان تی اس سی رو با دی وی دی و...نفهمیدم.
اگر واقعا اطلاعاتتون زیاده یه مقدار بیشتر توضیح بدین.:11:
رزلوشن تصوير ربطي به نوع ديسك نداره، فقط پهناي باند ديسك مهمه كه دي وي دي بيشتر از پهناي باند مورد نيازو داره.نقل قول:
اگه بخاطر حجمش ميگي خوب يه چيز ديگست!
ایشون راجب آپ اسکالینگ صحبت می کنه
حق با دوست ماست آپ اسکالینگ ربطی به دیسک نداره
گفتتون درسته ولی استاندارد دی وی دی توانایی پخش فایل mkv رو نداره.ولی دی وی دی پلیر با قابلیت پخش این فرمت هست.یه چیزی مثل همین پلیر وسترن دیجیتال.نقل قول:
استاندارد هر دستگاه با توجه به نوع دیسکش تعیین میشه.یعنی دستگاه باید بتونه اون دیسک رو بخونه.(خب معلومه دیسک مولتی مدیا نه دیتا)نقل قول:
شما وقتی مثلا یه فیلم 15 گیگی رو میکنین 3 دی وی دی از مولتی مدیا بودن خارج میشه و دیسکی که شما رایت کردین میشه دیتا دیسک(نه مولتی مدیا).
فقط مشکل پهنای باند نیست.فاکتورهای زیادی هست که نوع تصویر,رزولوشن و در نتیجه نوع دیسک مورد استفاده رو تعیین میکنه.نقل قول:
برای تعیین استاندارد اندازه تصویر هم به پهنای باند رسانه مورد نظر نگاه نمیکنن.مهم توانایی دستگاه هست نه حجم و نه پهنای باند.
فناوری دی وی دی مربوط به سال 1995 هست و نمیتونه فایل های بزرگ مثل اچ دی رو هندل کنه.
درسته.آپ اسکیلینگ یا همون آپ کانورتینگ (که با ارورهای زیادی همراهه) فقط میتونه سایز تصویر رو با افزایش یا بدون افزایش کیفیت بیشتر کنه و ربطی به دیسک نداره.نقل قول:
دوستان جواب پست 258 سوال منو لطفآ کامل جواب بدن.
سپاس
شما تعريفتو از HD چيه؟ منظورتون از فایل های بزرگ اچ دی چيه؟تا اون جايي كه ما ميدونيم به ويديوها با سايز 720*1280 و1080*1920 ميگن HD. حالا اين ويديو ميتونه فيلم باشه با حجم چند ده گيگي يا كليپ و موزيك ويدئو با حجم كمتر از 1گيگ كه ميشه رو DVD زد و با پلير مناسب پخش كرد.نقل قول:
ما حرفمون سر ديسكه، منظور شما از دستگاه چيه؟نقل قول:
برای تعیین استاندارد اندازه تصویر هم به پهنای باند رسانه مورد نظر نگاه نمیکنن.مهم توانایی دستگاه هست نه حجم و نه پهنای باند.
بهتره بحث در مورد DVD و Player رو کنار بذاریم. همه دوستان میدونن که پلیر چیه و رسانه ذخیره سازی چیه و غیره. اون دوستی هم که گفت این دستگاه یک پلیر نیست بحث علمی نکرد یه بحث عوام گونه بود.
میخواستم از کسایی که این دستگاه رو دارن بپرسم این دستگاه با پخش فایلهای MKV FULL HD و کلا فایلهای Full HD مشکلی نداره؟ آیا ازین لحاظ تفاوتی بین نوع معمولیش و Live وجود داره؟ منظورم قدرت پردازشه
چون اگه نوع معمولیش با آپدیت خوب جواب بده نیازی به خریدن نوع Live ندارم دیگه :31:
اگر معمولی می خواین بگیرید جنریشن 2 رو بگیرید ک فول اچ دی و دی تی اس 2 کاناله رو ساپورت می کنه
ولی من خودم لایو دارم می گن سرعتش از معمولی ها بیشتره واقعا هم خوبه
معمولی جنریشن 1 هم فول اچ دی هست ولی دی تی اس رو فقط میشه با دیکودر اکسترنال گوش داد.نقل قول:
منظورم از دستگاه همون پلیر بود.بله میشه این جور فایل ها رو زد رو دی وی دی و باز کرد ولی این دیگه نمیشه استاندارد دی وی دی.پلیرها هم برای خوندنش الگوریتم دی وی دی رو استفاده نمیکنن.:10:(دقیقا مثل کاری که قدیما دیتا رو رو نوارهای مغناطیسی ضبط میکردن.معلومه که این دیتا رو نمیشد با ضبط صوت معمولی خوند.)نقل قول:
نه مشکلی نداره.چیپشون هم یکیه.فقط اگه خاستی معمولی بگیری بهتره نسل 2 بگیری که ساپورت DTS داره.اگه سینمای خانگی داری میتونی نسل 1 بگیری و صدای DTS رو بدی به دیکودر سینمای خانگی.ولی در کل نسل 2 بهتره.نقل قول:
ببخشید این رو می پرسم از کجا میشه فهمید جنریشن 1 هست یا 2؟ روی جعبش میزنه؟ چون من شهرستانم احتمالا از اینترنت بخرم پس باید قبلش با فروشگاه تماس بگیرم و بپرسم؟نقل قول:
ای بابا چرا اینجا به جای جواب دادن به سوالها فقط باهم بحث و سفسطه میکنن بعضی دوستان.
آخه یکی جواب منو بده که چطور میشه از5تابلندگوی سینمای خانواده صد اگرفت ؟
من از خروجی HD Player با کابل HDMI به ورودی LCD زدم و از خروجی صدای LCD با کابل 2فیشه (Audio Left&Right) به ورودی سینماخانواده زدم و از AUX صدا میگیرم .، ولی فقط از 2تا اسپیکر جلو صدا دارم :41:
لصفآ Help me
WD TV Live HD Media Player با زیرنویس فارسی مشکل نداره ؟
بالاخره اون رای ها جواب داده یا نه. زیرنویس فارسی به مدل های جدید این دستگاه اضافه شده؟
حداکثر ظرفیت هارد اکسترنال که به live می خوره چنده؟
live فایل iso. هم پخش می کنه؟
بچه من هرکارمیکنم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده.
حتی فایل srt رو با نرم افزار subtitle creator به فرمت sub تبدیل کردم اما بازم نشد :41:
ضمنا من تازه همین امروز دستگاه box office گرفتم. از کیفیت و همه چیش راضیم فقط گیر زیرنویسم :41:
چه کنم ؟
فعلا ساپورت فارسی نداره.تو سایتش نظرسنجی گذاشته (برای زیرنویس فارسی هم هست).هر کدوم بیشتر رای آورد تو فیرم ویر بعدی اصلاحش میکنن.نقل قول:
(یکی دو صفحه قبل لینک نظر سنجی رو گذاشتم.)