تا یه حدودی حرفات رو قبول دارم حامد !! ولی چرا همه عاشق آی8910 اچ دی یا آیدو هستن ؟؟
چرا نوکیا یه همچین چیزی رو نزده ؟؟
در صورتی که سامی و سونی اینا رو زدن !!
Printable View
تا یه حدودی حرفات رو قبول دارم حامد !! ولی چرا همه عاشق آی8910 اچ دی یا آیدو هستن ؟؟
داری تند میری!نقل قول:
بالاخره یه سال یه شرکتی رو بورسه یه سال هم یه شرکت دیگه!
شما هم نباید توقع داشته باشی که بیاد همه چیو تو یه گوشی بذاره!
اگه میبینی oled تو سری اکسپرس موزیک نمیزاره برای اینکه سیاستش درسته! اگه اینکار رو بکنه قیمت گوشیهاش میره بالا اونوقت هدفش از بین میره!(هدف از تولید سری اکسپرس موزیک کشوندن خریدارهای ام پی تری پلایر به سمت موبایله!)
راجع به فیلمبرداری هم گفتی که ال جی 120 میگیره! درسته بالاخره هر شرکتی باید تو یه مورد سرآمد باشه دیگه مگه غیر از اینه!
راجع به چیپ هم باید گفت که چون چیپ خیلی به باطری فشار میاورد این کار رو کردن! اگه چیپ میزاشت و باطریش نصف روز دووم میاورد اونوقت خود شما میومدی میگفتی نوکیا گندشو در آورده با این باطریاش!
راجع به 5800 هم اصلا با لغات بازی نکردم مگه غیر از اینه که 5800 اکسپرس موزیکه؟ میشه بپرسم چرا شما این گوشی رو اکسپرس موزیک به حساب نمیاری؟مگه چی کم داره؟
چون کاملتر هستن.نوکیا هم اون مدلی که صفحه اول هست با lcd ی3.5 اون هم معرفی کنه میشه جزء همینها.نقل قول:
آقا تسلیم من دیگه حرفی ندارم.ایشالا 2010 گوشی 10مگا پیکسلی میده نوکیا/2012 هم گوشی چیپدار/2014 هم اکثر گوشیهاش میشن oled/
دلممون به سیمبین خوش بود که دیگه همه دارن سیمبین میزنن
بيچاره همه به اين نوكيا گير دادن ......
بابا هميشه كه خوب بوده حالا يك بار يكم نرمال بشه بده.......
درسته.انتظار ما بالا رفته.همین حالا گوشی های high end نوکیا تقریبا جدید ترین امکانات رو دارن.
ولی صفحه oled ارزون تر از tft در میاد!نقل قول:
مشخصات N86 در قالب یک عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک عیب هم این oled ها دارن اون هم زیر نور خورشید خوب دیده نمیشننقل قول:
اگه میبینی oled تو سری اکسپرس موزیک نمیزاره برای اینکه سیاستش درسته! اگه اینکار رو بکنه قیمت گوشیهاش میره بالا اونوقت هدفش از بین میره!(هدف از تولید سری اکسپرس موزیک کشوندن خریدارهای ام پی تری پلایر به سمت موبایله!)
ولی در مورد i7110 که oled ه gsmarena گفته خانایی خوبی زیر نور خورشید داره
مشکل oled اینه که عمرش کمتر از tft ه ولی در زمینه های دیگه بهتره
درسته
عمرش کمتره
ولی نه خیلی کمتر
چون اگه اینطوری بود تو گوشی ها به کار نمیبردن
مثلا tft بخواد 10 سال عمر کنه اینا 6-7 سال عمر میکنن
مزایاش خیلی بیشتره
یکی سبک تر شدن گوشیه
مصرف خیلی کمتر باتری هست
یکی هم رنگ های زنده تره
و چیزای دیگه
کی یه همچین حرفی رو زده؟نقل قول:
سونی یه ال سی دی 11 اینچی با تکنولوژی oled ساخته که قیمتش 6000 دلار هستش اونوقت کجای این قیمت ارزونه؟بد نیست بدونی oled چون تازه اومده فعلا هزینه ساختش خیلی گرون تموم میشه در حالی که tft جا افتاده!
کلیپ رسمی N86 8MP
شاد باشیدکد:http://webcast.nokia.com/CCUIv3/frameset.aspx?ticket=678-750-7186&target=en-default-&status=ondemand&browser=ie-11-0-0-10-0&stream=flash-video-200
حامد جان اون مربوط به لایه ضد انعکاس رو صفحه نمایشهنقل قول:
نه جنس اون
مثلا تی اف تی ها سامسونگ نسبت به نوکیا زیر نور خورشید نا خوانا بودن !
نقل قول:
او ال ای دی تکنولوژی روز دنیاست و عمر تی اف تی تموم شده
اینو کلوپش گذاشتم اینجا هم میزارم:
آقا همین الان یه چیز جالب کشف کردم..اینطور که به نظر میاد...دوربین 86 میتونه در حال فیلمبرداری عکاسی هم بکنه...یعنی داری فیلم میگیری یه صحنه جالب ناک میبینی ازش عکس میندازی ...:31:
و همینطور که گفته شده...تنها لنزیه که لنزش متغیر هست..و انگار زاویه دیدش کم و زیاد میشه..:8:کد:http://www.symbian-freak.com/news/009/02/nokia_n86_officially.htm
کسی چیزه دیگه فهمید بگه...
همون طوری که از عکس مشخصه
جنس بدنه این گوشی جاذب اثر انگشت نیست !
حالا هی ایراد بگیرید چرا نوکیا 20 مگاپیکسل نمیزنه!!نقل قول:
یه 8 زده هر چی تکنولوژی بوده چپونده توش!
عکسهای لایوش بهتره باووووووووو ! :31:
قیافش بدک نیست ..
Nokia N86 hands-on with video!
کد:http://www.engadgetmobile.com/2009/02/17/nokia-n86-hands-on/
ببخشید چه تکنولوژی جدیدی ؟ :دینقل قول:
یه 8 زده هر چی تکنولوژی بوده چپونده توش!
"مخلصيم" آخرش يادت رفت! :دینقل قول:
ببخشید چه تکنولوژی جدیدی ؟
من كه اينو ده بار ديگه ديده بودم انگارنقل قول:
قیافش بدک نیست ..
گیر نده! در مثل مناقشه نیست!نقل قول:
بالاخره اینهایی که گذاشته نوآوری محسوب میشه دیگه!(حداقل تو موبایل ها!)
واسه خودش ( نوکیا ) آره ولی در عرصه موبایل خیر !
مخلصیم .
اینو کی بهت گفت آق پوریا؟نقل قول:
سونی یه ال سی دی 11 اینچی با تکنولوژی oled ساخته که قیمتش 6000 دلار
این اسمش lcd نیست. خودت داری میگی oled بعد میگی lcd؟
2000دلاره نه 6000دلار
هزینه ساختشم جدیدا اومده پائین
در ضمن هزینه ساخت سایزهای کوچیکش(برای موبایل و اینا) خیلی خیلی کنتره برادر
-----
این n86 تکنولوژیه جدیدش چیه؟
نقل قول:..کد:.تنها لنزیه که لنزش متغیر هست..و انگار زاویه دیدش کم و زیاد میشه
من که سراغ ندارم تو صنعت موبایل
کسی همچین چیزی تولید انبوه کرده باشه
شما سراغ دارین
سعید بارسلونا تکنولوژی تو صفحه قبل پست یونس نهفته !:31:
در مورد اون lcd و oled راست میگی من اشتباه کردم!نقل قول:
اما قیمتش رو مطمئنم 5999 دلاره!
---------------------
حالا کلا سعید جان 2000 دلار! فکر میکنی برای یه مانیتور 11 اینچی رقم مناسبیه؟
علی جان موقعی که سامسونگ تشخیص چهره رو گذاشت روی g800 کسی اومد گفت نوآوری هستش ؟
به نظر من چیز شاخی هم نیست این امکان . مگه چندبار اتفاق میفته که در هنگام فیلمبرداری بخواین عکس بگیرین ؟
حتی به خودش زحمت نداده یه تشخیص چهره یا لبخند به دوربین اضافه کنه .
در کل از دید من به شخصه فکر میکردم اولین 8 مگاپیکسلی نوکیا خیلی بهتر از اینها باشه .
به امید کرولا .
مخلصیم .
دوستان اگه دقت کنید فاصله کانونیش متغییره ،
یعنی اینکه : یا ذوم اپتیکال داره یا ، واسه واید و ماکرو کردن هست...
بالاخره هر شرکتی یه ترفندی واسه فروش رو گوشیهاش اضافه میکنه!نقل قول:
نوکیا الان یه 8 کم داره با ال سی دی 3 یا 3.2 که انشاالله کرولا خواهد بود
ولی اگه اونم باز شبیه 85 یا 81 بود دیگه واقعا باید قید این برند رو زد چون یا خودش رو مسخره کرده یا ما رو !!!! ؟
اینطور که از این لینک برداشت میشه...دوربین گوشی عالیه...حتی در نسخه آزمایشی...کد:http://www.engadgetmobile.com/2009/02/17/nokia-n86-hands-on
نقل قول:
The camera we played with seemed a little glitchy in operation -- it's still pre-production -- but the images were excellent.
باید منتظر باشیم و عکسهاش رو خودمون ببینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلی نداره وقتی دیذاین ، دیذاین موفقی هست بیاد اون رو تغییر بده...نقل قول:
ولی اگه اونم باز شبیه 85 یا 81 بود دیگه واقعا باید قید این برند رو زد چون یا خودش رو مسخره کرده یا ما رو !!!! ؟
واقعا دول اسلایدر یکی اذ بهترین مکانیذمهای استفاده شده در موبایل ها بودو و خواهد بود..
پس شما فن بو های سامسونگ چی کاره این ؟؟:31:نقل قول:
نظر شخصی شما محترم ولی اسمایل شات به نظر من کارایی اش کمتر از عکس واید انداختنه
یه نکته جالب
آنطور که نوکیا ادعا می کند باریک ترین اسمارت فون دنیاست چرا که قطر E55 تنها معادل 9.9 میلیمتر
در ضمن n86 به هیچ وجه همون کرولا نیست
چون نه خبری اذ او.اس جدید هست
نه صحفه نمایش 3اینچی
دوستان فهمیدم قضیش چی بود..
این لنز دقیقا" مثه چشم انسان ساخه شده ... که در محیط های کم نور لنزش باز تر میشه تا نور بیشتری جذب کنه (مثه چشم ما تو محیط تاریک) و تو محیط های پر نور دریچه رو تنگ تر میکنه تا نور کمتری به لنز برسه و عکس خیلی روشن نشه ...
نقل قول:
this shows that the n86 is the first phone with variable aperture. This should allow it to keep the aperture opened for low-light photos but close it when there is plenty of light
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این عکسهای پست اول همین صفحه رو ببینید....رو گوشی زده:
N85 8MP
من صبح به علی گفتم باید این گوشی رو N85 8GB نام گذاری میکرد...حالا میبینیم....85 شد...:31:
نقل قول:
دوستان فهمیدم قضیش چی بود..
این لنز دقیقا" مثه چشم انسان ساخه شده ... که در محیط های کم نور لنزش باز تر میشه تا نور بیشتری جذب کنه (مثه چشم ما تو محیط تاریک) و تو محیط های پر نور دریچه رو تنگ تر میکنه تا نور کمتری به لنز برسه و عکس خیلی روشن نشه ...
اینم خدمت اقایون که ادعا می کنن این گوشی مشخصه جدیدی نداره...
اين هم يكي ديگه از سوتي هاي نوكيا :دینقل قول:
آقا این عکسهای پست اول همین صفحه رو ببینید....رو گوشی زده:
N85 8mp
بونس جان منظورت mp 8 هستش دیگه!نقل قول:
من صبح به علی گفتم باید این گوشی رو n85 8gb نام گذاری میکرد...حالا میبینیم....85 شد...
------------------------
ویرایش: دیدید گفتم تو همین تاپیک آخر فروم باز میشم!
این پست 1000 من در پی سی!
به نظر شما این 86 , مشکیش بهتره یا سفیدش ؟