سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده . این لپ تاپ یه کیفی تو باکسش داشت که البته به درد حمل نمی خوره . در این کیفه یه صفحه آهن ربایی هستش . اینکه لپتاپ همیشه تو همچین میدانی باشه ، ایراد نداره ؟
سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده . این لپ تاپ یه کیفی تو باکسش داشت که البته به درد حمل نمی خوره . در این کیفه یه صفحه آهن ربایی هستش . اینکه لپتاپ همیشه تو همچین میدانی باشه ، ایراد نداره ؟
درسته یه کیف کلاسوری هستش و منم انداختمش یه گوشه ولی از لحاظ میدان اهنربایش فکر نکنم اسیبی به لپتاپ بزنهنقل قول:
راستش من به شخصه احساس خوبی ندارم از اینکه یه میدان مغناطیسی نزدیک موبایل,کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ من باشه.حتی خود نمایندگی هم توصیه کرده که در صورت استفاده از اسپیکر جداگانه,ان را با فاصله از لپ تاپ بگذارید.نقل قول:
حالا اگه کسی اطلاعات کاملی در این زمینه داره توضیح بده.
این Dell Servis Center برای من 8 تا Alert داده نمیدونم برای چی هستن دوستان اگه اطلاعی دارن بگن چون فکر کنم باید Delet بشن !؟
Diego جان سلام من از اون اررور Macafee عکس گرفتم همون طوری که گفتم آپدیتم می کنم پیغام میده Program آپدیته حالا نمیدونم واقعا آپ میشه یا نه چون macafe توی ایران فکر نکنم به این راحتی ها آپدیت بشه هر کاریم میکنم Fixed میزنم درست بشو نیست :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله منم همیشه یه پیغام در مورد mcafee میده . فکر کنم همینه . به نظرم باید رجستر بشه .
====================
در مورد اون کیف ، اون کیف که استفاده نمیشه . اگرم استفاده میکتی زیاد نگران نباشین . چون اگه اون آهن ربا ها رو لپتاپ تاثیر چشمگیری میزاشت خود شرکت دل یه فکری به حالش میکرد .
==================
مک آفی حدود 3 تا 4 سالی هست تحریم شده روی ایران ... نمی تونی آپدیتش کنی حتی بعد رجیسترنقل قول:
ماله منم همیشه یه پیغام در مورد mcafee میده . فکر کنم همینه . به نظرم باید رجستر بشه .
باید بری جدیدترین SuperDAT رو از سایت های دیگه پیدا کنی برای ورژن مک آفی 11 یا 12 و اونوقت اپدیت کنی
من میتونم Databas آپدیتشو از یه جای دیگه بگیرم اما چجوری و چگونه وارد program کنیمش یه کم گیچ می کنه اگه شما بلدی لطف کن بذار اموزششو یا راهنماییمون کنید چون اگه این جوری باشه بدرد نمی خوره حالا نمیدونم دوستانی که 1530 دارن پاک کردن Macfee یا نهنقل قول:
این مک آفی به این سنگینی که آپدیت نمیشه و همیشه مشکل داره و به صورت رایگانه ، واقعا برای چی میخواهید ؟ این همه آنتی ویروس
من بودم پاکش می کردم
وقتی SUPER DAT رو دانلود کردی خودش یه برنامه است نصب میشه و همون لحظه فایلهای آپدیت definition و engine رو آپدیت میکنه
این مک آفی به این سنگینی که آپدیت نمیشه و همیشه مشکل داره و به صورت رایگانه ، واقعا برای چی میخواهید ؟ این همه آنتی ویروس
من بودم پاکش می کردم
وقتی SUPER DAT رو دانلود کردی خودش یه برنامه است نصب میشه و همون لحظه فایلهای آپدیت definition و engine رو آپدیت میکنه
من که تا حالا همیشه از مک آفی استفاده کردم همشم آپدیتشو از دوستام میگرفتم نصب میکردم .
حالا شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدین ؟ سنگینیش مهم نیست ، می خوام کارش عالی باشه.
===============
راستی ، ویندوز آپدیت چطوری غیر فعال میشه ؟ دیگه حسابی کفریم کرد .
پیشاپیش از کمکتون ممنون
بالا بری ، پایین بیای فقط NOD32
برو کنترل پانل بخش windows updateنقل قول:
راستی ، ویندوز آپدیت چطوری غیر فعال میشه ؟ دیگه حسابی کفریم کرد .
پیشاپیش از کمکتون ممنون
سمت چپ گزینه change setting و گزینه آخر یعنی never check رو تیک بزن و تایید کن
ممنون از سوال خوبتون دقیقا منم همین سوال داشتم چون میدونید با وجود این فلش ها یا کول دیسک های موجود آدم نمیتونه اطمینان کنه به Macafee که خود شرکت Dell گذاشته روی لپ تاپنقل قول:
به نظر من Nod32 نصب کنید.تو ایران هم نمایندگی داره.با سریال اختصاصی و معتبر میفروشن.چون اگه crack کنیدش توی آپدیت به مشکل میخورید.
دوستان باتری 6 Cell برای 1530 چنده قیمتش کسی اینجا هست که استفاده کنه؟
یعنی ازش استفاده نکنم ؟ من اکثرا می ذارم داخل اون .:13:نقل قول:
البته مغناطیسش خیلی ضعیفه و همونطور که گفتم نظر شخصی من هستش و ممکنه که اشتباه باشه.نقل قول:
ضمنا اون به نظر من لیاقت جابه جا کردن این موجود عزیز رو نداره! حتما فکر خرید یک laptop carrying case گرون قیمت باشید.
مــرسی از جوابگوییتون .:20:نقل قول:
من از این کیف برای حمل استفاده نمی کنم . وقتی خونه است میذارم داخلش .
فکر نمی کنم اگه مشکلی داشت می ذاشتنش رو باکسش .شایدم داره !:13:
ممنون .
آقا ما اون قدر پول نداریم که سریال اصلی بخریم باور کن این لپ تاپ تمام پولامونو تخلیه کرد:31: یه نفر بخره ما هم استفاده کنیم شریکینقل قول:
ورژن 3.0.621.0 کاملا کرک و آپدیت میشه .:31:نقل قول:
(فقط بعضی وقتا 30 تا 50 درصد CPU رو اشغال میکنه که باید توی تاپیک خودش بحث بشه،گفتم که نگین چرا همون موقع نگفتی:27:)
دوستان من مشکل با تایپ کردن فارسی با صفحه کلید لپ تاپ دارم آیا برچسبی هست که برای 1530 باشه و این برچسبا صدمه که نمیزنن به صفحه کلید؟
از لحاظ آسیب که خیر چون پرینت لیزری شدند کیبورد ها و با یک چسب فزرتی خراب نمیشن !
اما به نظرم برچسب شفاف بخرید و کلش رو نزنید روش ... یکم وقت و حوصله بزارید و با یک چیزی خود حرف رو برش بدید و یه گوشه کیبورد بچسبونید ... اینطوری نه چسبش اثری باقی میزاره نه بعد مدتی بلند میشه و خیلی هم شیک تره
از لحاظ آسسب که خیر چون پرینت لیزری شدند کیبورد ها و با یک چسب فزرتی خراب نمیشن !
اما به نظرم برچسب شفاف بخرید و کلش رو نزنید روش ... یکم وقت و حوصله بزارید و با یک چیزی خود حرف رو برش بدید و یه گوشه کیبورد بچسبونید ... اینطوری نه چسبش اثری باقی میزاره نه بعد مدتی بلند میشه و خیلی هم شیک تره
سلام دوستان
از دیروز هر فایلی که می خوام با بلوتوث بفرستم این پیغامو میده .
لطفا راهنمایی کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ميخوام بين دو لبتاپ dell XPS1530 و Latitude D830 يكي رو انتخاب كنم و ميتونم تا 1800000هزار تومان هزينه كنم
مشخصات مورد نياز:
1- به تازگي در رشته سخت افزار كامپيوتر قبول شدم و به برنامه نويسي PLC كه يك نوع برنامه نويسي براي كنترل تجهيزات صنعتي علاقه دارم ، به همين دليل احتمالا به پورت Serial نياز خواهم داشت .
2- به زيبايي و جزابيت لبتاپ هم اهميت ميدم
3- كيفيت LCD و امكانات مولتي مديا هم برام مهمه
4- به قدرت كارت گرافيك و پردازشگر ، هم براي نرم افزارهاي 3ds max ، autoCAD ، VB.Net و هم بازي هاي سنگين گرافيكي نياز دارم
5- درضمن نميخوام مثل HP 1070 زود گرم كنه و عمرباتريش هم كم باشه
به طور كلي اگه ّFullPort بودن Latitude D830 و زيبايي ظاهري dell XPS1530 رو در نظر نگيريم و با توجه به نيازهاي ذكرشده بالا شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
HP 1070 دیگه دورانش سر اومده ( از وقتی سری جدیدش اومده بازار)
فقط dell XPS1530 :
داغ نمیشه
باطری توپ
مولتی مدیا که آخرشه
خوراک بازیهای سنگین
سلام علی جاننقل قول:
بالاخره گرفتی ؟
راضی هستی که ایشالا ؟
:40:
به به سلام devil جان عزیز ، خوبینقل قول:
سلام علی جان
بالاخره گرفتی ؟
راضی هستی که ایشالا ؟
والا سفارش دادیم بیارن هنوز نیومده .
راستی تو نرم افزار الکل رو نصب کردی ؟
پارتیش چی ، کردی ؟ با چی ؟
مبارک باشه علی جان :10: چه رنگی سفارش دادی :31:نقل قول:
این نرم افزار الکل چه دردی دوا میکنه؟:10:
قربان شمانقل قول:
مبارک باشه علی جان چه رنگی سفارش دادی
این نرم افزار الکل چه دردی دوا میکنه؟
ممنون
قرمز
در مورد الکل : توی یه تایپیک چندتااز دوستان پس از نصب این نرم افزار لپ تاپشون چت کرده !!! بعضی ها مشکلشون سخت افزاری و بعضی نرم افزاری !!!
می خواستم بدونم چه جوریاست ؟؟؟؟
آقا ما شانس نداریم احتمالا یکیه ماهم بکنه چت مت :41: چون من شهرستانم خراب بشه کی حال داره بفرسته تهران برای گارانتینقل قول:
راستی بگو علی ببینم با چه کانفیگی سفارش دادی و با چه گارانتی و در اخر چند قیمت برات تمام شد؟:10:
نه علی جان نصب نکردمنقل قول:
یعنی نیاز نشده
پارتیشن بندیم که خود شرکت امرتات کرده بود:10:
دوستای عزیز لطفا راهنمایی کنین .نقل قول:
9 ماه پیش اولین xps دار فروم بودیم.یادش به خیر:31:اگه این فروم و کاربرانی مثل رجیستریوزر جان و persia جان نبودن معلوم نبود الان با چه لپ تاپی اینجا پست میدادم(احتمالا سونی:2:)
خوشحالم که روز به روز داره به تعداد xps دارهای فروم اضافه میشه:10:
راستی خواستین بگیرین فقط قرمزش رو بگیرین:31:
با بالاترین کانفیگ ( اونکه 2.6 هستش نه ) در واقع یکی مونده به آخر .
گارانتی زیگورات
در اومد : 1,700,000
آقا من تمام زندگیم با الکله،برنامه هام،فیلمهام و ... .یعنی 1530 با الکل مشکل داره؟تا 1 ماه دیگه میحوام بخرم.:19:
واقعا خیلی فرق می کنن باهم که 100 تومان گرونتره سی پی یو 2.6 با 2.5 ؟ یعنی ما اشتباه کردیم 2.5 گرفتیم؟نقل قول:
ببخخشيد اگه سوالم ابتداييه.......دوستان لپ تاب dell:d830 بهتره يا m1530 xps؟؟؟؟؟؟؟؟ كدومشونو بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟ممنون
خیر مشکلی نیست ... نسخه سالم و صحیح اش رو نصب کنید مشکلی ندارهنقل قول:
آقا من تمام زندگیم با الکله،برنامه هام،فیلمهام و ... .یعنی 1530 با الکل مشکل داره؟تا 1 ماه دیگه میحوام بخرم
دوستان اینجا بحث در مورد XPS 1530 , XPS M سریس هست نه لپ تاپ دیگه ... انجمن مشاوره خرید و فروش تشریف ببریدنقل قول:
ببخخشيد اگه سوالم ابتداييه.......دوستان لپ تاب dell:d830 بهتره يا m1530 xps؟؟؟؟؟؟؟؟ كدومشونو بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟ممنون
ممنون
اون 2.6 ، بالای 1,900,000 هستش .نقل قول:
ارزش نداره ،
از یکی پرسیدم می گفت احتمالا اون 2.6 ، OverClock میشه که گرونتره .
منم 2.5 رو گرفتم .