نه بابا کاشکی دختر بود :40:نقل قول:
دوستمه :2:
نه بابا کاشکی دختر بود :40:نقل قول:
دوستمه :2:
همون 01/0 کار خودشو کرد!
میگم حسن جون برو بهش خط کشه (BL40) رو نشون بده ببین چی میگه! :دی
ممنوع الورود شد این گوشی رفتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چی شد ؟چه زمانی میاید؟
معلوم نيست...هر وقت خدا بخواد...:31:نقل قول:
ظاهرا این گوشی در بازار دیده شده
قیمت 450 تا 600
خدایش 600 خیلی ستمه گوشی که 320$ قیمت داره.
کسی خبر دقیق تری داره؟
اینا قاچاقیه! :دی همیشه اولش همینطوره فروشنده ها میدونن یه عده حوصله صبر کردن ندارن اینجوری قالب میکنن به مردم! باید صبر کرد تا این گارانتی لعنتی(!) بیاره با قیمت درست حسابی.نقل قول:
ظاهرا این گوشی در بازار دیده شده
قیمت 450 تا 600
خدایش 600 خیلی ستمه گوشی که 320$ قیمت داره.
کسی خبر دقیق تری داره؟
توی علائدین با قیمت590 چوق مشاهده شد فقط هم یه مغازه اونم توی همکف داشت........:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سايت GSM هم قيمت زده 600 ، يكي از دوستام هم تو آرياشهر ديده اين گوشي رو 650
خیلی گرونه...ارزش خرید نداره با این قیمت...قیمت جهانیش حدود 300 تومنه...
آره نامردا! نمی دونم چرا فقط این الجی رو تو ایران اینجوری میفروشن!
تنها راهش اینه که یه نمایندگی درست و حسابی واسش جور شه وگرنه میشه تک فروشی که اونم هر قیمتی طرف عشقش بکشه
میده
دوستان بياييد با هم جمع بشيم يك نمايندگي گوشي هاي الجي در ايران راه اندازي كنيم، مگه چه چيزمون از اين كامتل كمتره، گوشي هارا كه دير وارد ميكنند، بعد هم نميتونند تعميرش كنند، ماكزيمم كاري كه بلدند انجام بدهند، فلش كردن و يا ماكزيمم تعويض برد سيستم گوشي است!!!
اين كارها را اين داداش كوچولوي 10 ساله ي من هم ميتونه انجام بده!!!
چه كساني آماده هستند نمايندگي درست و حسابي الجي در ايران را راه اندازي كنيم، اعلام كنه......
من حاضرم :دی
منم حاضرم!
لا اقر اولین کسایی هستیم که BL40 رو تو ایران میبینیم:27:
نمایندگی شیرازشم بدین به من :27:
حالا که اینجوریه من هم هستم بخش ویوتی اینا رو بدین به من بابا خود کامتل هم کار خاصی نمیکنه که خیلی شاخ باشه تازه خودمون حمایت فروم های مختلف رو هم داریم چونکه مردمی هستیمحالا اسمشو چی بزارین؟ولی در کل این کامتل گ ن د زده به الجی
نقل قول:
اتفاقا خيلي خوبه، تازه نمايندگي ما تم هم روي ويوتي نصب ميكنه!!!:31:
منم حاضرم! نمایندگی قم رو بدید به من! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ما هم به یه نون و نوایی برسیم!
يه تاپيك جداگانه برا اين كار بزنيد...اما چه اسپم بازاري شده ها...:31:
منم با اين كار موافقم...يه اسم هم براش انتخاب كنيد...
بزاریم پارس تل و دوستان خوبه :دی
نقل قول:
به نظرم اسمشو بذاريم آنتي كامتل بهتره!!!
خلاصه هر چی میزارین بزارین زودتر من تحمل ندارم
بزارید حاج حسین (خودم) و پسران! :دی
توي Gsmarena نوشته فيلمبرداري رو با فرمت 3gp ذخيره ميكنه !!! خوب اينطوري كه افتضاحه !
سلام- دوستان اگه به این راحتی میتونید نمایندگی ال جی رو بگیرید !!! ما هم هستیم-
سلام دوستان .نوکیا و سامسونگ و اچ تی سی 1 ما بعد معرفی داخل بازار ایرانن ولی این کامتل 8 ماه که گذشت میاره تا قبلیارو بفروشه گوشیهای قاچاق الجیم که کمه کامتل کلی حال میکنه. فکر کنم باید یه طومار یا چندتا ایمیل به سایت الجی بزنیم یه کاری واسه نمایندگیش انجام بده .نمیدونم چه طور کامتل سونی اریکسونو موتورولا رو سریع میاره ولی .............
فکر کنم صدامون به گوش کامتل رسید:دی
جالبه گفته جدیدترین گوشی:دی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدترین گوشی تلفن همراه ال جی وارد بازار شد
موبنا- جدیدترین گوشی ال جی با نام KM900 Arena برای اولین بار با گارانتی رسمی وارد بازار تلفن همراه شد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، این مدل ال جی که یکی از جدیدترین گوشی های این برند قرار دارد برای اولین بار با گارانتی شرکت پارس کامتل و با قیمت 418 هزار تومان در بازار عرضه شده است..
فکر کنم قیمت جهانیش 390 تومان بود. خوبه بد نیست با این قیمت اگه بیاد. شاید بخریم! :دینقل قول:
و با قیمت 418 هزار تومان در بازار عرضه شده است..
قيمت جهاني اين گوشي الان حدود $315 هست يعني چيزي در حدود 320هزار تومان!!!نقل قول:
ضمنا در رنگ هاي مشكي، نقره اي و صورتي!!!
الان در بازار جهاني اين گوشي با رنوار معمولي (KC910) هم قيمت است. ولي از از KC910i در حدود $20 ارزانتره.
[HTML]http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KM900-BLACK.HTML[/HTML]
[HTML]http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KM900-DUSTY-PINK.HTML[/HTML]
[HTML]http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-KM900-SILVER.HTML[/HTML]
واااااااااو! دمت گرم بابا! :دی دیگه بهتر، که ارزونه (از یه لحاظ دیگه بدتر، که تو ایران گرونتره!) :دینقل قول:
قيمت جهاني اين گوشي الان حدود $315 هست يعني چيزي در حدود 320هزار تومان!!!
براي شروع عاليه قيمتش !!راستي اين گوشي فرمت WMV رو ساپورت ميكنه ؟؟؟و اينكه ضبط فيلمبرداري در فرمت 3gp چقدر به كيفيت پخش فيلمبرداريش لطمه ميزنه ؟
در مورد سوال اول...خير...ساپورت نميكنه...در مورد سوال دوم هم درست نميدونم...ولي فكر كنم 3gp يه سقف مشخصي داره براي كيفيت...كه از اون بالاتر نميره...اگه MP4 بود...بهتر بود...نقل قول:
بالاخره بصورت رسمي در بازار ديده شد:
قيمت را خودتون ببينيد با گارانتي پارس كامتل!!!
[HTML]http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-LG-KM900%20Arena[/HTML]
جان مجتبي من توي اين فكرم كه چقدر اين پارس كامتل قيمت هاش نزديك به واقعيته و چقدر به فكر مردم هست كه قيمت اين گوشي را رند نكرده و حتي بخاطر هم وطنانش حاضر نشده هزار تومان روي قيمت گوشي بگذارد!!!
تازه امروز اومده بد هم نیستش:دی!
کوکی وقتی اومدش 240 بودش الان شدش 180:27:
اتفاقا اصلا خوب نيست؛ گوشي را 120هزار تومان گرانتر ميفروشند بخاطر چي؟:41:نقل قول:
چرا عادت كرديم به گرون خريدن و اينكه بگيم بد نيست، اولشه و .... مثل رنوآر كه تا همين چند وقت پيش هم بعد از يكسال ورودش به بازار قيمتش به 420 هزار هم رسيد!!! فكر ميكنيد چند سال ديگر بايد منتظر بنشينيم تا اين گوشي قيمتش برسه به همين $315؟:46:
ازطرفي مطمئنا تا يكسال ديگر هم از گوشي هاي جديد ديگر الجي توي بازار خبري نخواهد شد تا كامتل اين گوشي هاشونو به خورد مردم بدهند...:41:
من همين الان ميخوام به الجي ايميل بزنم و از كامتل به شركت الجي شكايت كنم كه گوشي را بعد از 7 ماه وارد ايران كرده اون هم با قيمتي كه 7 ماه پيش داشت!!!
مگه مردم پول اضافي دارند بريزند توي حلق يك مشت آدم كه بلدند براي پولدار شدن خودشون، مردم خودمونو سركيسه كنند؟؟؟
من انقدر ايميل ميزنم و از اين كامتل شكايت ميكنم به شركت الجي كه بالاخره نمايندگي خودشونو عوض كنند و از اين پارس كامتل بگيرند...:21:
بهتره شما هم همين كار را بكنيد و ايميل بزنيد....
یک متن درست کنید ما ایمیل کنیم
نقل قول:
شما اينو مطمئن باش حتما تاثير داره؛ دوستان ديگر از ماجراي خراب شدن گوشي ويوتي من و درگيري اي كه با شركت كامتل داشتم با خبرند و ميدونند تا به الجي كره ايميل نزدم، گوشيمو سالم تحويل ندادند...
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=316940[/HTML]