تصحیح شد.نقل قول:
شاد باشی:40:
تصحیح شد.نقل قول:
سلام
میشه تفاوتهاش رو توضیح بدین مرسی
نقل قول:یه سری تغییرات تو 5800 در صفحه نمایشگرش..نقل قول:
- To improve the horizontal to vertical NOKIA 5800 screen problem
- NOKIA 5800 to improve the horizontal screen open "turn preview" issue
- To improve the NOKIA 5800 in the evening when the text mode
سلام آقا یونس
من این برنامه رو روی 2 تا n97 و یک 5800 امتحان کردم ، روی هر 3 تا گوشی مشکل داشت .
مشکلش این بود که نوشته های روی کلید های برنامه قاطی پاطی شده بود.
لطفاً کمک کنید.
فکر کنم از 2 ورژن قبلی این برنامه استفاده کنین، مشکلتون حل بشه :)نقل قول:
سلام
برای ایران باید چه کدی بدیم ؟ در ضمن من نقشه ارمنستان روهم میخوام چه کار باید بکنم ببخشید میشه حالت ناشیانه بگید
دوستان من 5800 دارم اما وقتی برنامه رو باز میکنم بعد از 3 ثانیه میره !
میشه یه توضیح بدی که هرکدوم از لینکا برای چیه؟نقل قول:
برو به قسمت
Application>Location>Positioning>Positioning methods
حالا اینجا ببین فقط گزینه Assited GPS فعال باشه.
اگه بازم درست نشد هر کدوم برنامه ها را ببین جداگانه تنظیماتشون درسته یا نه.
در مورد گارمین هم فکر کنم تموم مراحلی که گفته شده را نرفتی.
نقل قول:
شما باید اون فایلی که از لینک بالا دانلود میکنی را تو خود مموری کارت گوشی Unzip کنی.یه فایله به نام
Garmin.بعد خود Garmin Mobeli XT.sis تو گوشی اینستال کنی.
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم درخصوص نصب این ورژن گارمین "GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW.rar" توضیح بدید چون از قرار معلوم فایلی جهت setup نداره(وقتی که اون extract میکنی) در ورژن قبلی زمانی که روی فایل zip کلیک میکردید محل نصب فلش مموری میخواست و سپس بقیه مراحل میخواستم بدونم برای این نسخه باید همه فایلهای extract شده رو، روی گوشی بریزم بعدا نصب کنیم چون در اینجا هم فایل "Garmin_Mobile_XT_v5[1].00.60.sis" را به جای فایل "GarminMobileXT 5[1].00.50.sis" داده شده است پس فایلی sisکه در پوشه هست برای چه کاریه ؟ اگه میشه مراحل اولیه که همون نصب رو فلشه هست رو واضح و دقیق توضیح بدهید ممنون میشم.
کسی نیست یه توضیحی درباره لینکهای بالا بده؟:19:نقل قول:
هرکدوم از لینکها مربوط به چی هستن
:26:
نقل قول:
من 5800 دارم گوشي من اصلا حالت Data Transfer نداره.
چي كار كنم؟
باید بزارید حالت mass storageنقل قول:
---------------------------------------------------------------
من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
ممنون ......................
مال من دوتا شماره 10 رقمي داره. يكي پايين اون آدرس سايتس يكي هم كنارش نوشته IMSI. حالا كدومو بايد وارد كي جن كنم؟ من دومي رو زدم ولي بازم وقتي باز مي كنم گزينه هاي رجيستريشن رو داره. منم كانكتينگ رو مي زنم.نقل قول:
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
توي settings\system بخش remote GPS نداره اصلا!! همينطوري هم كه نقشه لود نميشه و به ماهواره وصل نميشه.نقل قول:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
منم همين كار رو كردم نوشته ها به هم ريخته. نكنه به خاطره اينه ريموت جي پي اس پيدا نميشه؟نقل قول:
من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
شـــــایـــــد !!! مال منم هیچی پیدا نمیکنه ! :41:نقل قول:
سلام دوستان خوبین ببخشید سئوال دارم . میخواستم ببینم که برنامه کارمین راههای درون شهری رو نشون مید.
فقط شهرهایی که در پست اول ذکر شده.نقل قول:
سلام
اولا نرم افزار خیلی توپیه دمتون گرم...مرسی
دومورد:
اتو این نسخه پست اول که دانلود کردم نوشته بودین قابلیت 3بعدی داره چجوری میشه فعالش کرد؟
قابلیت این رو داره که کوتاهترین مسیر یا کم ترافیک ترین رو پیدا کنه؟
دوستان....من همه کارای پست اول رو مو به مو انجام دادم.....
ولی متاسفانه وقتی میرم داخل برنامه همه چیز به هم ریخته است و میگه no map!
کجا اشتباه رخ داده؟؟؟ :دی
گوشی هم 5800
فکر کنم ای ابن قسمت مشکل دارم! راستی گوشیم هک و اینا نشده هاااا :دی مال اون نباشه!نقل قول:
اين فايل رو كه extract كرديد يه فولدر به اسم garmin به شما ميده محتويات اون رو به طور كامل داخل رم گوشي بريزيد...
سلام من با توجه به اینکه تمام این مشکلات را به هنگاه نصب داشتم و البته با راهنمائی دیگر دوستان تونستم حلش کنم فکر کردم که نکات ریز نصب برنامه را یکبار دیگر یادآور بشومنقل قول:
1- برنامه را در شاخه اصلی مموری بریزید و مراحل نصب را طبق آموزش دوستان انجام دهید
2- پس از دریافت نقشه و extract کردن آن در کامپیوتر محتویات پوشه garmin ره بجز پوشه appsکپی کرده و سپس در مموری در پوشه garminجایگزین کنیدreplaceکنید
3- موقع ساختن فایلها به پسوند unl حتما دقت شود که پس از باز کردن برنامه notepadو ثبت سریال موقع ذخیره کردن در قسمت پایین برنامه حتما در نوار save as type گزینه all files انتخاب شود .
4- بجای عدد800 حدد2526را در قسمتustom mapset> map unlock codeرا وارد کنید (ثبت کیجن )
با تشکر از کلیه دوستان
سلام
ميشه نقشه هاي ديگه رو بهش داد؟
داداش نفشه ها کجان بیچاره شدم
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز...فقط همین نقشه ها باهاش سازگاره...
تو پست اول ضمیمه شده دوست عزیز...:10:نقل قول:
بعد از كلي كلنجار رفتن با اين گوشي نا اهل ضمخت:2: تونستم اين برنامه رو نصب كنم و بزور:thumbsdow انتن GPS بهش بشناسونم و نقشه هارو بريزم يك چيز عجيب پيش اومد كه تو كله پستا نخوندم:whistle: اونم اينه كه وقتي نقشه رو ايران مياد و كمي زوم ميكني 1- نقشه عجيب غريبي شبيه بوركينا فاسو نشون ميده اما با اسامي شهرهاي ايران وبعد زوم بيشتر ميكني برنامه هنگ ميكنه 2- هيج چيزي جز مقداري خط زرد و بنفش نشون نميده و يك ماشين
ريست و فرمت هم كردم چند ورزن برنامه هم ريختم اما نشد كه نششششششششششد :37:
راهنمايي كنيد يا لطف كنيد بگيد نقشه هاي خود نوكيا را از كجا دانلود كنم :42::42:
كسي نبود جواب ما رو بده لطفا ؟؟
من تو 5800 نصبش کردم ولی وقتی اجراش میکنم 1لحضه آرم گارمینو نشون میده و میاد بیرون از برنامه.
چکار کنم؟
سلام بچه ها من تازه 5800 خریدم و نمیدونم از کجا میشه جی پی اس رو فعال کرد واصلا طرز کارش رو بلد نیستم
راستی برنامه گارمین رو دارم ولی نصب نمیشه چون نمیدونم چی جوری تو مود دیتا تراسفر بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تو قسمت یو اس بی فقط چهار گزینه وجود داره (پی سی سویت-مس استرونگ-ایمیج ترانسفر-مدیا تراسفر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
data Transfer همون Mass Storage هست.نقل قول:
راستی برنامه گارمین رو دارم ولی نصب نمیشه چون نمیدونم چی جوری تو مود دیتا تراسفر بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تو قسمت یو اس بی فقط چهار گزینه وجود داره (پی سی سویت-مس استرونگ-ایمیج ترانسفر-مدیا تراسفر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام من نصب کردم ولی نمیدونم چرا میگه no map
صفحه سیاه میاد....
لطفا راهنماییم کنید...............ممنون
واسه مشهد نیست؟
اگه علامت آنتن گوشی برنامه میاد کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال ها رو پیدا کنه..نقل قول:
فقط خیابون های اصلی هست فعلا"...نقل قول:
شاد باشید:40:
رو 5530 نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر دوست عزیز چون GPS نداره...!نقل قول:
سلام ... من نصب کردم ولی یه مقدار منو ها از لحاظ گرافیکی مشکل دارن ... وصل میشه به ماهواره و نشون میده خیابونا رو ولی توو منوها یه مقدار ناسازگاری گرافیکی انگار هست ... 5800
این به خاطر اینه که تمام فایلها رو روی فایلهای اصلی برنامه ریختید !نقل قول:
سلام ... من نصب کردم ولی یه مقدار منو ها از لحاظ گرافیکی مشکل دارن ... وصل میشه به ماهواره و نشون میده خیابونا رو ولی توو منوها یه مقدار ناسازگاری گرافیکی انگار هست ... 5800
حتی قبل از اینکه فایلهای نقشه رو بریزم و پس از نصب همین مشکل رو داشت ... البته حاد نیست و میشه استفاده کرد .نقل قول:
این به خاطر اینه که تمام فایلها رو روی فایلهای اصلی برنامه ریختید !
بچه ها يه نگاهي دوباره به اين پست من ميندازيد؟ من هنوز مشكلم حل نشده. اگه بريد رو پست اصلي خيلي ممنون ميشم. ;4219315نقل قول:
مرسي.
مشکل منم هستنقل قول: