مدل 6930 خوبه؟
قیمتش حدوده 680 تومن توی پاساژ پارسیان بود
مدل 6930 خوبه؟
قیمتش حدوده 680 تومن توی پاساژ پارسیان بود
سامان جان جواب سوال من بود؟نقل قول:
اخه چرا نيست؟
ميشه يه مدل معرف كني براي گيم با i7
ممنون
سلام دوستان من یه سوال حیاتی داشتم
یه لپ تاپ زیر یه تومن با cpu amd turion x2 , به بالاcache 2 ,اled ایسر باشه یا مارک دیگه میتونید به من پیشنهاد کنید؟؟؟؟
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن
ایسر 5741Gنقل قول:
دوستان عزیز در مورد 5535 کسی میتونه به من مشاوره بده؟
سلام دوستان
این عددی که بعد از مدل پردازنده میاد (430M) نشونه چیه ؟ با تشکر
سلام دوستان من امروز بعد از کلی جستجو وخوندن تاپیک های شما عزیزان توی اصفهان 5741G رو خریدم.
اما کلی سوال دارم لطفا کمکم کنید:
1-من دستگاه ام بدون سیستم عامل بود و روش win7 32 bit نصب کرد اما فروشنده میگه چون ویندوزش اورجینال نیست برنامه های فابریکش کار نمیکنه.مثلا من نمیتونم وب کم رو اکتیو کنم و یا کلیدهای Fn کار نمی کنند. اما یه نفر دیگه با من همین دستگاه رو با win7 64 bit اورجینال خرید و تموم برنامه هاش کار میکرد. لطفا راهنمایی کنید.
2-رم دستکاه من 4G است و من تا حالا فمر می کردم ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رو بیشتر ساپورت نمیکنه، اما از من با اینکه ویندوز 32 بیتی است داره ساپورت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.
3-بلوتوث دستگاه اکتیو هست و گوشیم رو پیدا میکنه اما گوشیم اون رو پیدا نمیکنه و نمی تونم فایلی رو ترانسفر کنم.لطفا راهنمایی کنید.
4-سی دی همراه دستگاه من نیست و فروشنده گفت باید درایورها رو از نت دانلود کنم بذای نصب بعذی ویندوز.لطفا راهنمایی کنید.
مبارک باشه چند خریدی ؟نقل قول:
سلام دوستان من امروز بعد از کلی جستجو وخوندن تاپیک های شما عزیزان توی اصفهان 5741G رو خریدم.
اما کلی سوال دارم لطفا کمکم کنید:
1-من دستگاه ام بدون سیستم عامل بود و روش win7 32 bit نصب کرد اما فروشنده میگه چون ویندوزش اورجینال نیست برنامه های فابریکش کار نمیکنه.مثلا من نمیتونم وب کم رو اکتیو کنم و یا کلیدهای Fn کار نمی کنند. اما یه نفر دیگه با من همین دستگاه رو با win7 64 bit اورجینال خرید و تموم برنامه هاش کار میکرد. لطفا راهنمایی کنید.
2-رم دستکاه من 4G است و من تا حالا فمر می کردم ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رو بیشتر ساپورت نمیکنه، اما از من با اینکه ویندوز 32 بیتی است داره ساپورت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.
3-بلوتوث دستگاه اکتیو هست و گوشیم رو پیدا میکنه اما گوشیم اون رو پیدا نمیکنه و نمی تونم فایلی رو ترانسفر کنم.لطفا راهنمایی کنید.
4-سی دی همراه دستگاه من نیست و فروشنده گفت باید درایورها رو از نت دانلود کنم بذای نصب بعذی ویندوز.لطفا راهنمایی کنید.
1- خوب معلومه اونی که ویندوز داره تمام برنامه هاش هم روش نصبه من خودم ویندوز 7 64 بیتی روشه تمام برنامه ها و فانکشن هاش هم روش نصبه ! شما باید بری برای ویندوزش هم درایورها و هم برنامه های خود ایسر رو دانلود و همه رو نصب کنی ... حتی بهتره بایوس هم آپدیت کنی ... از اینجا :
کد:http://us.acer.com/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3750&sp=page15e&ctx2.c2att1=25&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3750&CountryISOCtxParam=US&ctx1g.c2att92=453&ctx1.att21k=1&CRC=2054404012
2- اخوی ساپورت میکنه ولی توی سیستم پروپرتیز برو نوشته 3GB usable :دی
در ضمن ویندوز های جدیدتر بعضی هاشون پچ مایکروسافت هم برای اصلاح این موضوع دارند
3- وقتی بلوتوث روشنه و آیکونش پایینه وارد setting بشو و discovery رو روشن کن (تیکی به نام allow داره باید بزنیش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بالا راهنمایی و ادرس داده شد
موفق باشید - تیم لپ تاپ انجمن
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
کد محصول پردازنده مثل T4400 و M500 و ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردين بايد درايور همه برنامه ها رو نصب كنيد، اين كار رو كرديد؟
من يه win 7 64bit كرك شده ريختم، الان هم همه برنامه ها كار ميكنه.
2- شما ويندوز 64 بيتي چرا نميريزين؟بهتره كه!
3- بايد تو تنظيمات بلوتوثش گزينه اي كه لپ تاپ رو براي دستگاههاي ديگه Discoverable يا Shown ميكنه رو انتخاب كنيد تا دستگاههاي ديگه هم بتونند اين دستگاه رو شناسايي كنند.
4- مدل دستگاهتون چيه؟ من 5471رو هفته پيش خريدم CD درايوهاش هم همراهشه.
مبارکتون باشه.نقل قول:
جواب رو که دوستان دادند.
اما چند تا نکته تکمیلی.
کمپلت وین پاک کن یه سون 64 بیتی بخر نصب کن رو سیستم برای پارتیشن بندی هم از hernes bootcd استفاده کن.
اگه cd driver نداری برو به سایت سازنده و مدل ویندوز و سیستمت رو مشخص کن و درایور هاتو دانلود کن.
ازآخرین کرک های معتبر که در بخش ویندوز 7 همین فروم هست استفاده کن برای اکتیو کردنش.
سلام خواهش ميکنم دوستان اين رو جواب بدين!
قيمت ايسر ايسپاير وان الان چه قدر شده؟
مدل جديدتري ازش اومده؟از ديگر شرکت ها چي نت بوک هايي اومده؟
:10:
سلام ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
متین جان دستگاه من مدل 5741G هست و کانفیگ اون:
Cpu:i5, Ram 4G, HDD:500,VGA: ATI 5470اول اینکه خودشون ویندوز 32 بیتی ریختن و گفتن رم 4 رو هم ساپورت میکنه
1- شما میگه 64 بیتی کرک شده ریختی یعنی توی سایت مایکروسافت آپدیت میشه؟
2-در مورد بلوتوثش اون گزینه اش درست اما ارور میده که درایور موبایلم رو نمیشناسه و توی لپ تاپم نصب نیست.
3-از کجا ورژن ویندوزم رو میتونم ببینم و آیا میتونم آپدیتش کنم؟
4-توی جعبه دستگاه من سی دی نبود.آیا میتونم با شما در تماس باشم و شما دی وی دی رایت شده درایور ها و ویندوز 64 بیتی خودت رو برام ارسال کنی؟
5- در مورد وب کم چیکار کنم؟ چه جوری فعال میشه؟
با تشکر
نقل قول:
سلام ROTEALجان ممنون از راهنمایی شما.من باید بگم که :
1-هاردم که 500G و پارتیشن بندی شده که درایو C رو 60گیگ کرده و یه درایو 100گیگ و 2تا هم درایو 150گیگی.این خوبه یا باید تغییرش بدم؟
2-توی سایت ایسر رفتم اما درایور وب کم رو نداره و وب کم من اکتیو نیست.چیکار کنم؟ در ضمن اگه همه درایور ها رو روی یه DVD بریزم همیشه میتونم از اون استفاده کنم؟
3-توی ویندوز لطفا توضیح بدید که کرک چیه و اکتیو کردن ویندوز جریانش چیه؟
سلام.نقل قول:
مال من هم دقيقاً همين كانفيگه.
ببين دوستان من رو راهنمايي كردند. براي زير 3 گيگ رم، شما بايد 32 بيتي نصب كني، اما براي بالاي اين مقدار، 64 بيتي سريعتره. اين به اين معني نيست كه نميشه 32 بيتي نصب كرد. ولي خب 64 بيتي سرعت كارش خيلي بيشتره.
1- بله، من رفتم يه نسخه OEM Activated به راهنمايي دوستان گرفتم 6500 تومان. به راحتي نصب و آپديت شد.
2- من با k750 و n97 امتحان كردم، يعني يه مدل جديد و يه مدل قديمي. البته وقتي كه موبايل رو ميشناخت، به اينترنت وصل شد و درايوهاش رو از طريق اينترنت آپديت كرد و گفت الان آماده است و بعد ديگه مشكلي نداشت. شما مدل گوشيتون چيه؟ شايد به اينترنت وصل نميشين، شايد هم درايوهاش رو درست نصب نكردن براتون.
4- مشكلي نيست، اما من تهرانم. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي داريد من ازش يه ايميج بگيرم آپلود كنم شما دانلود كنيد، با پست و اينا احتمال شكستن CD هست. من پيشنهاد ميكنم شما يه سر تو بازارهاي لپتاپ شهرتون بزنيد، حتماً درايوش هست. اون طرف هم احتمالاً CD درايوهاتون رو بلند كرده كه بهتون نداده. اگه لپتاپتون گارانتي هست، ميتونيد به نمايندگيش هم بريد CD درايو ها رو بگيريد. البته گارانتي نباشه هم ميدن احتمالاً. در هر صورت اگر ديدي گير نياوردي، من دارمش.
5- وب كم هم درايوش رو كه ريختي، يه برنامه اي نصب ميشه روي ويندوز به اسم Acer Crystal Eye كه همون وب كمش هست.
موفق باشي.
سلام دوستان یه اتفاق:
امروز صبح از ساعت 10 تا ساعت 5/3 بعدازظهر لپ تاپ یکسره روشن بود و داشت کار می کردو این آخری ها به برق وصلش کرده بودم و داشتم نرم افزار روش نصب می کردم که در حین نصب یه لحظه صفحه سیاه شده و بعدش صفحه بصورت آبی برفکی و خط خطی درآمد و ری استارت شده و دوباره و سه باره و پشت سر هم تا ویندوز بالا میامد همون حالت میشد و ری استارت میشد تا اینکه من دکمه پاور رو 5 ثانیه نگه داشتم تا خاموش شد. فکر می کنید مشکل چیه کمکم کنید.
الان دارم با PCخونه می نویسم.
5535 spire کسی اطلاعاتی در موردش داره؟؟؟
سلام دوستان خبري نبود؟!نقل قول:
آسپایر وان که کانفینگ متنوعی نداره همش همونیه که تو سایت سازگار هست تفاوت تو رنگشه.نقل قول:
اگه قصد مینی لپ تاپ داری یه مدل اسوس هست که بدنه ی تمام آلومینیومی داره و جدیده.
سلام ميشه بگيد قيمتش چه قدر شده؟نقل قول:
مدل هاي جديد رو با ذکر مدل فقط نام ببريد!
سلام دوستان اگه لطف کنيد پاسخ بديد ممنون ميشم!نقل قول:
:10:
اگر برای وب گردی میخوای apple ipad بگیر البته اگر وایرلس داری.نقل قول:
samsung n210
asus eec 1005
asus eec 1008
aspire one
آقایون و یا خانوما سلام. من میخوام مدل acer aspire as5740g بخرم با مشخصات :
intel core i3 330-m
ati 5650
ram 3 gb ddr3
البته مشخصاتو خیلی مطمئن نیستم . میشه یه توضیحی بدید . برای بازی میخوام(ساختن و بازی کردن) بنا بر این کارت گرافیک خیلی مهمه بیشتر از 800 تومنم نشه.
ممنون
لطفا اگه لپ تاپ دیگه ای با مشخصات بهتر و همین قیمت سراغ دارین معرفی کنین. باهر برندی
شما اگر بتونی 80تومن بزاری رو بودجت 5741G میتونی بخری با این مشخصات:نقل قول:
cpu: i5
ram 4gig ddr3
hdd: 500gig
grafic : 5650 512 gddr3
5740 هم گزینه ی خوبی هست اما توصیم 5741 با کانفینگ مشابه هست.
الان این مدل و از کجا میشه خرید با این مشخصات..نقل قول:
اگه سایت یا آدرس نمایندگی تو مشهد میدونی واسم PM کن..
چون همین مدل ولی با این مشخصات رو الان دارن میدن 830 تا 860
Aspire 5741G Core i5 -4GB -500 GB -434G50Mn VGA 5470 512MB
ممنون...
فکر میکنم گرافیک رو اشتباه نوشتم. همون 5470 باید باشه.نقل قول:
این کانفینگ هم 3 روزه که اومده:
آدرس هم پ.خ شد.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=970
موفق باشید
با سلام من حدود 5 ماهه که دنبال یه لپ تاپ حدود 900 می گردم می خواستم بدونم که بین این 3 مورد کدوم بهتره
البته من بیشتر کارم با اینترنت و فیلم و کمی نرم افزارهای مهندسی برق و بازی هست.
asus k52jr , acer aspire 5741G , dell insprion 1564
خواهش میکنم جواب قطعی و منطقی بدید.
مسلما ACER 5741Gنقل قول:
CPU بهتر.
BUS 1066MHZ که ASUS 800 هست.
'گرافیک هردو یکسان میباشد.
صفحه نمایش اسوس LED نیست.
قیمت :870 تومن.
اسوس : خدا تومن:31:
acer 5741g با کانفیگ بهتر هم سازگار آورده
هاردش 640 و گرافیکش 320M GT
قیمت هم 900
بهترین چیزیه که الان میشه خرید
320M بهتره یا 5470? فقط چیزی که هست و در notebookcheck.net چک کردم اینه که 5470 از DirectX 11, Shader 5.0 پشتیبانی میکنه و 320 از DirectX 10.1, Shader 4.1 !!! ولی در بقیه موارد 320 سر هست. حالا بنظرتون کدوم کارایش بالاتره ؟ آیا مهم اون 2 مورد که گفتم ؟
اگه اشتباه نکنم 320 128 بیتی هست و 5470 64 بیتینقل قول:
کسی از دوستان نمودونه که غیر از سازگار کدوم شرکت 5741g میاره؟ من میخوام حتما ویندوز داشته باشه
توی گوگل سرچ کن اما خب چه کاریه که حتما باید اورجینال باشه....یه پول زیادی هم بابت ویندوز بدی در حالی که میتونی یه نسخه oem 64bit بخری و بزنی به سیستم.حتی آرم acer یا هر لپ تاپ دیگه ای که داشته باشی رو my computer میاد.:20:نقل قول:
این نسخه oem چنده؟ آخه تا جایی که من یکم قیمتارو دیدم ، بدون وبندوز تو لپتاپای دیگه با ویندوز دارشون حدود 20 تومن فرق داره ، اما 5741 با وبندوز پیدا نکردم .نقل قول:
سلام
من پارسال یه ACER 5739 G خریدم با این کانفیگ
cpu : core2dou T9600 2.8 1066MHz
Vga : Geforce GT 240M
ram : 4 gig ddr 3 1066
ولی تو 3D MAX از دل 1510 کم میاره
کسی میدونه مشکل از کجاست
آخرین درایور گرافیک رو مطابق نسخه ویندوز از سایت سازنده دریافت کنید.نقل قول:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
یه 3 4 تومنی هست.نقل قول:
شرکت داتیس هم میارهنقل قول:
سلام دوستان
من یک 5741 جی رو به قیمت 880 تومن خریدم بعد از مدت ها!!!!
حالا نمی دونم چرا بازی رزیدنت اویل 5 توش اجرا نمی شه .ارور دی ال ال می داد ولی دی ال ال رو هم از اینترنت گرفتم بازم نمی یاد
مشخصات سیستم : cpu cori5 2/26 -- ram 4 gig -- hard 640gigi -- vga g320 1 gig
راستی ویندوزم هم سونه 7
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. یه چیز دیگه گرافیک و کارت صداشم 100% نصبه
مبارکه ، با چه گارانتی؟ بدون ویندوز بود دیگه؟ میشه بگید از کجا خریدید ، چون منم قصد خرید همین کانفیگو دارمنقل قول: