اخرین نسخه فایرفکس برای اوبونتو رو از کجا میتونم بگیرم؟راهی به غیر از ترمینال بگین لطفا
Printable View
اخرین نسخه فایرفکس برای اوبونتو رو از کجا میتونم بگیرم؟راهی به غیر از ترمینال بگین لطفا
Moun Discover توی اوبونتو مسئولیت Software Center رو داره که میتونی توی اون دنبال فایرفاکس بگردی و نصبش کنینقل قول:
سلام بچه ها
من لپ تاپم emachines e727 هستش و کارت گرافیکم اینتل نور صفحه مانیتورم کم نمیشه نه از تنظیمات نه با کلید fn سرچ هم کردم این راه حل بود که انجام دادم ولی جواب نداد:
نقلقول
در ترمینال این دستور را وارد کنید:
کد: [انتخاب]
sudo gedit /etc/default/grub
خط مشابه این را پیدا کنید:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
acpi_backlight=vendor را بیفزایید.
مثلا به شکل زیر خواهد شد:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash acpi_backlight=vendor"
بعد از سیو کردن دستور زیر را اجرا کنید:
sudo update-grub
شاید جای مناسبی برای مطرح کردن این سوال نباشه. ولی شما درایور کارت گرافیک رو نصب کردین ؟نقل قول:
فک کنم نصب کردم توی انجمن اوبونتو یکی از بچه ها یه کد داد زدم گفت نصب شدهنقل قول:
چجوری بفهمم نصب شده یا نه؟چون فیلم مینوم پخش کنم و عکس هم میبینم
این دستور رو امتحان کنید
کد:$ xbacklight -set 50
ساده ترین روش برای فهمینش اینه که رو دکستاپ کیلیک راس کنید، بعد ببینید چیزی به اسم AMD یا Nvidia که معمولاًنقل قول:
در صدر قرار داره، میاد یانه!
نکته: لینوکس در خودش به صورت پیشفرض درایور کارت گرافیک نداره
تمام توزیع هایی که به صورت پیشفرض Xorg نصب می کنن درایور های اپن سورس رو هم نصب می کنند.
این که بپرسی درایور کارت گرافیک نصب هست مثل اینه که بپرسی کامپیوترت مانیتور داره یا نه..
Xorg بدون درایور اجرا نخواهد شد.
درایور عمومی که برای بیشتر کارت گرافیک ها پشتیبانی مینیمم و حداقل رو دارد Vesa نام دارد. اما برای کار های روزمره مناسب نیست.
درایور هایی که سازنده های کارت های گرافیک (به جز اینتل) ارائه میدهند کد باز نیست و عموما به غیر از برای بازی کردن نصب نمیشوند چون مشکلات زیادی دارند.
درایور کارت گرافیک اینتل کدباز هست و اینتل به جای ارائه درایور کد بسته مخصوص خودش به درایور کد باز کمک می کند.
:n26:
خب با چه دستوری میتونم بفهمم داریورش نصب شده یا نهنقل قول:
اون چیزی که دسوتمون توی پست بالا گفت انجام دادم توی کلیلک راست نبود گزینه کارت گرافیک
خیر گزینه ای نبودنقل قول:
دوست من خیلی کم پیش میاد که گرافیک به صورت پیش فرض نصب نباشه. اگر گرافیک نصب نباشه معمولا حتی فیلم دیدن رو هم مختل میکنه و دسترسی به رزولوشن نرمال مانیتور رو هم به شما نمیده. اگر عملکرد سیستم از لحاظ کلی مشکلی نداره حتما گرافیک نصب هستش.نقل قول:
عرض کردم خدمتتون، همین که شما وارد دسکتاپ میشید یعنی درایور نصب شده. چون اگر نصب نشده باشه دسکتاپ بالا نمی اد. دقیقا چرا می خواهید بدونید درایور نصب شده یا نه رو متوجه نمیشم. روی راست کلیک هم نباید گزینه ای بیاد طبیعی هستنقل قول:
اگه درایوری نصب نشه قاعدتا اون قطعه نباید درست کار کنه
من الآن برنگشتم به عقب ولی تا جاییکه یادمه فرموده بودین گرافیک شما اینتله و اینتل نیاز به درایور نداره
اگه گرافیک شما nvidia یا ati یا amd باشه، ترجیحا باید درایور نصب کنید
اما برای اینتل نیازی نیست
اگه nvidia باشه مطمئنا درایور شما نصب شده و اگه مشکلی باهاش دارید، یه درایور دیگهرو امتحان کنین و اگه ati یا amd هست، باید از وبسایتش درایور رو دانلود و نصب کنید.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.
من میخواستم بدونم برنامه کرک شده برای لینوکس هست؟
به صورت دقیق تر دنبال برنامه ی متمتیکا 9 می گردم برای لینوکس.
الان اوبونتو 14 دارم.
لطفا به تاپیک زیر ی سری بزنید و راه نمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک برنامه مشابه Sync Toy در ویندوز برای سینک کردن محتویات دو پوشه با همدیگه لطفا معرفی کنید. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که البته دومی توسعه فعالی نداره.نقل قول:
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان یک نرم افزار مشابه Music Brains در لینوکس میخواستم برای تشخیص آلبوم و آرتیست و نوشتن تگ فایلهای MP3 . ممنون پیشاپیش
این را امتحان کنید:mp3info
سعید جان مرسی از جوابت. برنامه ای که معرفی کردی اطلاعات فایلهای خودمون رو نمایش میده. برنامه ای که من میخوام (اگر در لینوکس وجود داشته باشه) برای نوشتن تگ روی فایلهای بی نام و نشانی هست که روی سیستم داریم. این برنامه ها از دیتابیس های اینترنتی برای به دست اوردن اطلاعات فایلی که بهشون میدیم استفاده میکنن. در ویندوز Music Brainz بسیار عالی این کارو انجام میده. در گوشی های موبایل هم حتی برنامه هایی مثل Track ID وجود دارن که نام آهنگی که پخش میکنی رو بهت میگن. حالا در لینوکس دنبال همچین برنامه ای هستم. اگر هست ممنون میشم شما و دوستان معرفی کنید.نقل قول:
زاستش بیشتر مپوزیک پلیرها چنین امکانی را دارند. یعنی tag editor هستند مثل Exaile
خود برنامه musicbrainz هست که برنامه picard جزوش هست و همین کار را میکنه.
یک چیزی هم پیدا کردم بنام easytag.
نقل قول:
تشکر فراوان سعید جان. Picard دقیقا همون نرم افزاری بود که میخواستم. شاید پستم اسپم به حساب بیاد ولی خواستم دوستان دیگر هم اگر نیاز به همچین نرم افزاری دارن بدونن که Picard عالیه. بازم ممنون.
سلام
نرم افزار کانورتر ویدیو چی هست برای لینوکس که هم تعداد فرمت هاش محدود نباشه مثلا فقط دو تا سه تا فرمت رو پشتیبانی کنه و هم کیفیت رو پایین نیاره
FFmpeg رو شما ندیدی؟:n02:نقل قول:
اینم ببین:
بابا ۴ تا این سایتاتون رو به منم بگید تو گوگل سرچ میکنم چرند میاره یاهو هم که بدتر بینگ هم مثل گوگلنقل قول:
دمت گرم کارم راه افتاد
puddletag هم برنامه خوبی برای تگ ها هست:n01:نقل قول:
دوستان معادلی برای BW meter در گنو/لینوکس هست؟ برنامه ای برای نمایش میزان مصرف روزانه حجم اینترنت لازم دارم.
خودش داره که رو قسمتی که مصرف رم و سی پی یو و .... رو نشونه میده اگر اشتباه نکنم اسمش system هست حجم مصرفیت رو اون پایین نشون میده حتی سرعت لحظه ای دریافت و ارسال رونقل قول:
من خودم از فرمان iftop استفاده میکنم.برنامه ی gnome-system-monitor هم تو تب resources مقدار ترافیک مصرف شده از زمان ورود به سیستم رو نشون میده.نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست من از پاسخت. بله در لحظه نشون میده ولی به صورت روزانه و هفتگی و ماهانه آرشیو نمیکنه. من برای ثبت مصرف هرروز و هر ماه و ... میخوام. بازم ممنون :)
* من چندساعت پیش اشتباها به جای نقل قول پست شما ، پستتون رو ویرایش کردم و ... الان متوجه شدم. پورش میخوام دوست خوبم.
ببین این به دردت میخوره؟نقل قول:
ممنون از پاسخت دوست من. دانلود و نصبش کردم ولی اینترفیسش که تحت وب هست در مرورگر من باز نمیشه :( بازم ممنون.نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
آره گرافیکیش تحت وب هست ولی خودش گفته کامند لاین هم میشه(تست نکردم)
اگه هنوز پاکش نکردی این لینک رو باز کن:
واسه دیدن manual ش اینو تو ترمینال بزن:
man bmclient
مرسی دوست من. این آدرس باز شد و اطلاعات رو نشون داد . خیلی ممنون از راهنمایی ات. چجوری به این آدرس رسیدی؟نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
اینو برای ما گذاشتندا:n02:
سلام.
دنبال یه برنامه هستم که مثل یه چیزی مثل KMPLAYER یا JETAUDIO تو ویندوز باشه. یعنی بشه با کیبورد ودیو یا موزیک رو کنترل کرد ( با کلید های جهتی جلو و عقب کردش )
فکر کنم Kmplayer واسه لینوکس هست درسته ؟
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
جلو عقب کردن که جزو امکانات استاندارد هر پلیری هست
به هر حال پیشنهاد من mplayer هست.
میتونید رابط گرافیکی smplayer رو به همراهش نصب کنید و استفاده کنید
Kmplayer برای گنو/لینوکس نیست. البته کلا پلیر خوبی هم نیست که باشه. اولا که ازاد نیست دوما پر از تبلیغاته. در مقابل mplayer هم خیلی ضعیفه
Smplayer خیلی خوبه و من ازش استفاده میکنم.نقل قول:
اون kmplayer هم که دیدید رابط گرافیکی mplayer برای میز کار kde هست:n01:
ممنون. منظورم کنترل به وسیله ی کیبورده.
:n40:
بله دیگه. کلید های میانبر قابل تنظیم٬ قابلیت فول اسکرین شدن٬ پخش زیر نویس٬ قابلیت Stay on top ٬ اکولایزر و Playlist جزو امکانات حداقل و استانداریه که همه ی پلیر ها دارن. چه برسه به پلیر قدرتمندی مثل smplayerنقل قول: