نقل قول:
آخه چه جوری یه روزه تموم کردی این بازی مخ ادمو میخوره
Printable View
نقل قول:
آخه چه جوری یه روزه تموم کردی این بازی مخ ادمو میخوره
من نمی دونم چجوری شد خیلی ها هم می گن که بازی خیلی گیر داشته.ولی من جایی بیشتر از سه چهار دقیقه نموندم.البته بگم خیلی جاها هم به نظر خودم شانسی رد کردم.واسه ی خودم هم عجیب بود!!!!!!
من هم یک روز و نصفی تمومش کردم بدون این که جاییش گیر کنم خداییش فکری نبود همش بزن و بکش بود به نظر من پرنس 1 2 3 فکری تر بودن.
هر كاری كنی يه روزه نميشه تموم كردشنقل قول:
خوب X-Men چه ربطی به پرنس داره كه اين دو تا رو مقايسه ميكنيد !!نقل قول:
نه جدا من یک روزه تمومش کردم.چون خیلی کم بود.تازه اون روز از روز پر کارم نبود.
نقل قول:نقل قول:من به خاطر در گیری های امتحانی و پروژه این بازی مدت 1 ماهی تو سیستم نصب بودنقل قول:
که یادمه حدودا 1 ماه قبل تو 1 روز نصفش و دیروز هم تو 1 روز نصف دیگش رو رفتم
تعریف های من هم بزرگ نمایی نبود
بیشتر تمجید از سازنده ها در مقابل عناوینی بود که با کلی سر و صدا وارد شدن
و تبدیل شدن به عضوی از لیست فجایع سال
ولی پدرام اگه باگ های بازی نبودن خیلی عالی میشد !نقل قول:
من خودم با بازی شدیدا حال کردم ! تنها بازیی بود که بعد از مدت ها تونست منو جذب کنه و بعد از تموم کردنش هم بازی رو ادامه دادم !
نوید جان منظورت کدوم bug ها بودن ؟نقل قول:
اخه من اصلا به bug بر خورد نکردم
البته من فقط یه مورد دیدم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم نمیدونم به این باگ میگن یا نه ! ولی من خودم کلی خندیدم ! هیچی WheelMan نمیرسه ! سوپر باگ بود ...
ولی بازم هیچی از ارزش های بازی کم نکرد !
حالا یک سوالنقل قول:
دوباره این جا رو رفتی ببینی تکرار میشه این bug یا نه ؟
من در کل بازی فقط یک بار اینقدر combo هایی که زدم پشت هم و طولانی بود که تو اخرین combo که بلند شد به هوا و وقتی کوبیدم رو زمین فرو رفتم تو زمین و وارد یک دنیای سیاه شدم که من و دشمن ها همین طوری به سمت infinite and behind پیش میرفتیم و میجنگیدیم اتمام نیافتنی :31:
خدا نکشتت پدرام : دی ! کلی خندیدیم ! نه من بعد ازین که بازی رو تموم کردن همین جوری Random مراحل رو انتخاب میکنم بازی میکنم ! حالا دوباره باید همونجارو برم ببینم چی میشه !نقل قول:
فکر نکنم تکرار بشه چون داشتم هر چی که اطرافم بودو میزدم میترکوندم بعد یوهو یه تیکه از از یه جایی چسبید بهم : دی !
مگه میشه مراحلو انتخاب کرد ؟:18:نقل قول:
من یه همچین چیزی ندیدم .
راستی اون بقیه ی لباسها به چه دردی میخورن ؟
آره فکر کنم. درست یادم نیست.ولی بازی رو که تموم میکردی میتونستی هر مرحله ای رو که میخوای بازی کنی دوباره.نقل قول:
آخرین لباس فکر کنم Black Wolverin بود اسمش اگه اشتباه نکنم ! همون مشکیه ! قدرتت یکم بیشتر میشه ! هم دیرتر از خونت کم میشه هم ضربه هات قوی تر میشن !نقل قول:
من كه تاحالا چند بار رفتم تو زمين همينجوري.
سلام
من تو اون جای که 2 تا لیزر قرمر هست و باید z و shif , movment چه جوری باید رد کنم؟
اولین جا رو رد میکنم سره اون لیزر دومیه که هیچ محافظی نسیت پشتش برم گیر میکنم..
یکی از لیزر ها رو بیار سر راه اون یکی که خودش بر میگرده قرار بده تا نتونه برگرده. البته اگه درست حدس زده باشم کجایی.
نقل قول:
یک کامپیوتر بغل در هست با اون سپرو تا آخر نزدیک در بیار.بعد از مدتی شروع به حرکت می کنه.بپر پشت سپر و باش برو.
سلام.خسته نباشید.دوستان من می خواستم این بازی رو بگیرم به نظرتون خوبه . گرافیک واسه من بسی مهم است.گرافیک و داستانش خوبه؟شما چه نمره ای بهش میدید.باتشکر:40:
گرافیکش در حد قابل قبوله به نظر من ولی از لحاظ گیم پلی خیلی توپه. داستانش هم که تقریبا همون فیلمش هست با 1 مقدار تغییرات. من بهش نمره 8.5 میدم.
بازیش خیلی جالبه . گرافیکه خوبی داره حتما پیشنهاد میکنم بگیرنقل قول:
نقل قول:تایید میشهنقل قول:
امتیاز من هم 8.5 هست
گرافیک بازی به خصوص تو بخش lighting و effect عالی کار شده به خصوص effect های ناشی از زدن combo های طولانی و پشت هم
من خودم به شخصه انتظار زیادی از بازی نداشتم برا همین وقتی بازی کردمش دیدم خیلی عالی تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم ! واقعا فراتر از انتظارم بود و برای همین یکی از بهترین ها بودش برام ...نقل قول:
امتیاز مناسب براش همون 8.5 هستش ...
اصولا بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن زیاد خوب از آب در نمیان . اما این یکی واقعا خوب کار کرده و انصافا ارزش بازی کردن رو داره .نقل قول:
سلام . بازیش از همه لحاظ عالیه چون خودم یکمیشو تو گیم نت بازی کردم !!! مطمئنم شمام خوشتون میاد !!
ولی من که دی وی دیش رو خریدم رو دستگاهم نصب کردم ارور dont send می ده !!!
بهتره از dx 10 و با درایور گرافیک اپدیت شده با برنامه ی nvidia physx و یه کارت گرافیک خفن و
یه ویندوز اپدیت شده استفاده کنین
اگه شمام نصب کردین و با این مشکل مواجه شدین حتما خبرم کنین !!
نقل قول:
دوست من هم همین مشکل را داشت.ولی به گفته خودش این مشکل همون مشکل صدای call of duty است. هر کاری که برای call کردی واسه ی همین هم انجاک بده.
با سلام من اونجایی که یکی از اون بالا موشک میزنه گیر کردم چی کار کنم؟
باید صبر کنی موشکش تا نزدیکت بیاد ، همون لحظه که خواست بهت بخوره ، X یا Z ( همون دکمه ای که دفاع میکنه ) رو بزنی که موشک برگرده طرف خودش :46:نقل قول:
تا اونجا که یادمه باید وقتی موشک بهت نزدیک میشه دکمه z رو بزنی تا موشک به سمت خودشون بره .نقل قول:
من مشکلم با نصب برنامه ی nvidia physx حل شد ! الانم دارم از بازیش لذت می برم .نقل قول:
همون کاری که واسه call of dutty کردم واسه اینم کردم جواب نداد .
به طور تصادفی برنامه ی nvidia physx رو از بازی mirrors edge که نصب کردم دیدم
این بازی x-men هم بالا می اد ! منتها dx باید ورژن 9 باشه . dx 10 ارور میداد dx 9 که وصل کردم
بازیش بالا اومد !
قابل توجه کسانی که واسه این بازی unimodem half duplex audio رو disable کردن ولی
جواب نگرفتن !!!:10:
دوستان يه جايي از اين بازي تو مراحل جنگلي يه راه مخفي بود كه به يه جايي ميرسيد كه توش به شمشير نوراني تو زمين فرو كرده بودن و كنارش هم يه اسكلت بود رو سرش هم يه علامت تعجب . من همه ي مناطق رو زير نظر داشتم يهو رسيدم اينجا ولي نفهميدم چيكار كنم و مرحله رو ادامه دادم الانم خيلي رفتم جلو ، اگه كسي با اون برخورد كرده و ميدونه چيه لطفا بگه ، اگر چيز مهمي بود دوباره بازي كنيم !
راستي ميگم غول هاش چه آسون كشته ميشن : پي رو نرمال
فکر کنم 1 اچیومنت باشه. چند تا از بچه ها هم پیدا کرده بودند عکسش رو هم گذاشته بودن.نقل قول:
فکر کنم شمشیر آرتاس بود.
سلام. مدل کارت گرافیک و سیستم عامل شما چیه؟ حالا من که کارت گرافیکم از physx پشتیبانی نمی کنه ، چه کار کنم؟:31:نقل قول:
منم اون بخش audio رو عیر فعال کردم ، ولی فایده نداشت !! در ضمن شما چه جوری بین dx9 و dx10 سوییچ می کنید؟
البرز من هم رو HD4890 این مشکل رو داشتم nVIDIA Physix رو نصب کردم درست شد.:2:نقل قول:
فقط باید download کنی.
نرم افزار رو دارم ، حالا نصب می کنم ببینیم چی می شه! راستی ویندوزت چی بود؟نقل قول:
برای من Win Seven 7100 بود.
رو ویستا هم فکر کنم اجرا کردم....
برای من Physix تو خوده DVD بود. برای شما هم باید داشته باشه.
دوستان یکی لطف می کنه لینک دانلود این بازی رو بزاره؟
آخییییییییییییشششش بلاخره این بازی رو هم تموم کردیم عجب بازی باحالی بود من که خیلی باهاش حال کردم کسایی هم که این بازی رو بازی نکردند حتما برن بازیش کنن چون خیلی توپه دم بچه های سایت هم گرم که این بازی رو توضیح دادن خیلی ممنون
راستی یادم رفت بگم که با این امتیازی که بهش دادن واقعا در حقش نامردی کردن
من توی یه جایی گیر کردم که یه طناب هست که باید بگیرمش ولی جلوش یه چیزی مثل دره هستش که کاملا سیاهه وقتی می خوام بپرم و بگیرمش میفتم اونجا مثل یه جای تاریکه هر چی میره پایین تموم نمیشه و مجبور میشم از اول بازی کنم!!!!!!!