با عرض سلام password فایلهای zip بالا چیست؟
با عرض سلام password فایلهای zip بالا چیست؟
دوست عزیز پسوورد در پست اول حرف اولش بزرگ نوشته شده خواهشا تصحیح کنید p30world نه P30world
[---------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولت متر دیجیتالی با AVR
[/QUOTE]
من واقعا به این ولت متر دیجیتال نیاز دارم،لینکش خراب!!!!!!!!!!!!!
نمیشه یه کاریش .......
تمام پروژه ایی که تو پست اول گذاشتین موقع Extarct کردن error میده،اگه میشه از اول فایل های سالم رو آپلود کنید!
دستتون درد نکنه ... میشه پسوردشو بگین؟
پسوورد ها اسم سايت هستند ( احتمالا)کد:www.p30world.com
براي كساني كه ميتونن مدارهاي ميكرو ( avr ) رو درست كنن و پروگرام كنن طراحي ولتمتر كه چيزي نيست ! ( با adc ميكرو ! )نقل قول:
من واقعا به این ولت متر دیجیتال نیاز دارم،لینکش خراب!!!!!!!!!!!!!
نمیشه یه کاریش .......
کد هایی که گذاشتید باید کجا بذارم جواب بگیرم داخل نوار آدرس میذارم نمیشه
سلام .....من می خوام یک ساعت باسون سگمنت بزرگ بزارم با at mega8l لطفا کمک کنید
با سلام کسی میتونه درباره برنامه این ولتمتر با زبان c توضیحی بده که چگونه کار میکنه و توضیحی درباره خطهای برنامه بده ممنون میشم خیلی اورژانسیه .
اینم لینک دانلود برنامه با فایل پروتیوس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam dustan
man barnameyi ejrayi be zaban proteus mikhaham lotfan komamkam konid.
سلام دوستان خسته نباشید من پروژه یه ساعت با avrرو میخوام که به زبان cنوشته شده باشه
اگه روی تابلو روان هم باشه خیلی خوبه
اگه میشه در این مورد کمکم کنید
فایل پروتوس را که اجرا می کنم پیغام DSO.DLL میده و چند تا سوال دیگه هم داشتم.اگه کسی میتونه کمکم کنه
مرصی واقعا واسه پروژه ممنون :31:
سلام به همه
من دوست دارم با avr كار كنم
از كجا شروع كنم
من برنامه نويسي بيسيك و كمي پاسكال و دلفي و كمي هم c رو بلدم
از الكترونيك خيلي كم سر در ميارم
حالا چه كار كنم
كمككككككككككككككككككككككك كككككككككككككك كنيد
سلام کسی اینجا هست که بتونه کمکم کنه؟؟
سلام
من یه پروژه با 8051 میخوام که با استفاده از وقفه خارجی صفر و یک و یه 7seg mpx4-ca باشه به طوری که اگه وقفه خارجی صفر فعال باشه به عدد سون سگمنت یکی اضافه کنه و اگه وقفه خارجی یک فعال باشه از عدد فعلی سون سگمنت یکی کم کنه و در صورت غیر فعال بودن عدد روی سون سگمنت ثابت بمونه. خیلی فوریه. کمکم کنین.
شرمنده بعضی از فایل ها پسورد دارن و پسوردی که گفتین بازشون نمی کنه مثل پروژه شماره 34 تون.
اگه میشه پسورد صحصی برنامه رو بزارین
سلام، من ميخوام پروژه چراغ راهنمايي رو دانلود كنم اما لينكش فعلال نيست. من چيكار كنم؟
سلام به همگی
من بر نامه ی شماره ی2 مولد موج سینوسی رو دانلود کردم اما می خوام تغییراتی توش ایجاد کنم فرکانسش رو به 1مگاهرتز برسونم ودامنش هم بین 50میلی ولت و 10 ولت باشه چه تغییراتی باید توش بدم ضمنا از این قسمت های برنامه زیاد سر در نیاوردم ممنون می شم راهنماییم کنین
unsigned char scan_key(void)
{
unsigned char i=0,j=0,key_ctr_temp=0,key_temp=0,scan_code[4]={0xFE,0xFD,0xFB,0xF7};
for (i=0;i<4;i++)
{
keypad_PORT|=0x0F;
keypad_PORT&=scan_code[i];
delay_ms(5);
//key_temp=keypad_PIN;
if (keypad_PIN<0xF0)
{
key_temp=keypad_PIN;
for(j=0;j<key_ctr;j++)
{
delay_ms(key_delay);
if(keypad_PIN==key_temp)
key_ctr_temp++;
}
// if(key_ctr_temp==key_ctr)
{ key_ctr_temp = keypad_PIN;
switch(key_ctr_temp)
{
case 238:
return 1;
break;
case 237:
return 4;
break;
case 235:
return 7;
break;
case 231:
return 41;
break;
case 222:
return 2;
break;
case 221:
return 5;
break;
case 219:
return 8;
break;
case 215:
return 0;
break;
case 190:
return 3;
break;
case 189:
return 6;
break;
case 187:
return 9;
break;
case 183:
return 43;
break;
case 126:
return 14;
break;
case 125:
return 24;
break;
case 123:
return 34;
break;
case 119:
return 44;
break;
default:
return 255;
break;
}
}
}
}
return 255 ;
}
//////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////
unsigned int get_num(unsigned int min, unsigned int max)
{
unsigned int numb = 0;
unsigned char _num, _x = 0, _key;
_num = 0;
do
{
lcd_gotoxy(_x, 1);
_key = scan_key();
if (_key != 255)
{
delay_ms(5);
_key = scan_key();
if (_key != 255)
{
switch (_key)
{
case 1 : if (_x < 4) {_num = 1; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("1"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 2 : if (_x < 4) {_num = 2; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("2"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 3 : if (_x < 4) {_num = 3; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("3"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 4 : if (_x < 4) {_num = 4; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("4"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 5 : if (_x < 4) {_num = 5; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("5"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 6 : if (_x < 4) {_num = 6; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("6"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 7 : if (_x < 4) {_num = 7; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("7"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 8 : if (_x < 4) {_num = 8; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("8"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 9 : if (_x < 4) {_num = 9; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("9"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 0 : if (_x < 4) {_num = 0; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("0"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 43 : if (_x > 0) {_x--; lcd_gotoxy(_x, 1); lcd_putsf(" "); numb = numb / 10; delay_ms(150);};break;
case 44 : if (numb < min) {numb = min; }; if (numb > max) {numb = max; }; break;
}
lcd_gotoxy(_x, 1);
}
}
} while(_key != 44);
//numb = max-min;
return numb;
}
سلام به همگی
من بر نامه ی شماره ی2 مولد موج سینوسی رو دانلود کردم اما می خوام تغییراتی توش ایجاد کنم فرکانسش رو به 1مگاهرتز برسونم ودامنش هم بین 50میلی ولت و 10 ولت باشه چه تغییراتی باید توش بدم ضمنا از این قسمت های برنامه زیاد سر در نیاوردم (از این 43 و44و24و..)ممنون می شم راهنماییم کنین
unsigned char scan_key(void)
{
unsigned char i=0,j=0,key_ctr_temp=0,key_temp=0,scan_code[4]={0xFE,0xFD,0xFB,0xF7};
for (i=0;i<4;i++)
{
keypad_PORT|=0x0F;
keypad_PORT&=scan_code[i];
delay_ms(5);
//key_temp=keypad_PIN;
if (keypad_PIN<0xF0)
{
key_temp=keypad_PIN;
for(j=0;j<key_ctr;j++)
{
delay_ms(key_delay);
if(keypad_PIN==key_temp)
key_ctr_temp++;
}
// if(key_ctr_temp==key_ctr)
{ key_ctr_temp = keypad_PIN;
switch(key_ctr_temp)
{
case 238: return 1; break;
case 237: return 4; break;
case 235: return 7; break;
case 231: return 41; break;
case 222: return 2; break;
case 221: return 5; break;
case 219: return 8; break;
case 215: return 0; break;
case 190: return 3; break;
case 189: return 6; break;
case 187: return 9; break;
case 183: return 43; break;
case 126: return 14; break;
case 125: return 24; break;
case 123: return 34; break;
case 119: return 44; break;
default: return 255; break;
return 255:
{{{
unsigned int get_num(unsigned int min, unsigned int max)
{
unsigned int numb = 0;
unsigned char _num, _x = 0, _key;
_num = 0;
do
{
lcd_gotoxy(_x, 1);
_key = scan_key();
if (_key != 255)
{
delay_ms(5);
_key = scan_key();
if (_key != 255)
{
switch (_key)
{
case 1 : if (_x < 4) {_num = 1; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("1"); _x++; delay_ms(150);}break;
case 2 : if (_x < 4) {_num = 2; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("2"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 3 : if (_x < 4) {_num = 3; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("3"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 4 : if (_x < 4) {_num = 4; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("4"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 5 : if (_x < 4) {_num = 5; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("5"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 6 : if (_x < 4) {_num = 6; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("6"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 7 : if (_x < 4) {_num = 7; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("7"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 8 : if (_x < 4) {_num = 8; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("8"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 9 : if (_x < 4) {_num = 9; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("9"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 0 : if (_x < 4) {_num = 0; numb = numb *10; numb += _num; lcd_putsf("0"); _x++; delay_ms(150);} break;
case 43 : if (_x > 0) {_x--; lcd_gotoxy(_x, 1); lcd_putsf(" "); numb = numb / 10; delay_ms(150);};break;
case 44 : if (numb < min) {numb = min; }; if (numb > max) {numb = max; }; break;
}
lcd_gotoxy(_x, 1);
}
}
} while(_key != 44);
//numb = max-min;
return numb;
}
بازم سلام
لطفا هرکی می تونه جواب حداقل یکی از سوالامو بده خیلی لازم دارم ممنون
نقل قول:
دوست عزیز فایلی که گذاشتید قابل دسترس نیست من شدید به این پروژه نیاز دارم اگر میشه لینکشو واسم ایمیل کنید:
بی نهایت سپاسگذارم
با سلام من برنامه چراغ راهنمایی را می خواهمم
ممنون میشم بهم بدی در ضمن من با چه برنامه می توانم آن را باز کنم در صفحه 1 را دانلود کرده ام ولی نمی دانم با چه برنامه آن را باز کنم
با تشکر ویزه
با سلام
من میخوام 10تا رشته رو داخل حافظه eeprom در atmega32 ذخیره کنم کسی میتونه کمکم کنه چطوری این کارو انجام بدم؟
سلام
من مي خوام صدا رو با فرمت MP3 روي MMC/SD ذخيره كنم. لازمه كيفيت ضبط بالا باشه. روي يه برنامه كار كردم ولي متاسفانه اطلاعاتي كه با اين روش ذخيره ميشن، قابل پخش با كامپيوتر يا دستگاه هاي متداول ديگه نيستن. مي خوام صدا بعد از هر بار فشردن Record تو يه فايل جداگانه با فرمت متداول ذخيره بشه و بعد بشه با يه RAM Reader به كامپيوتر منتقلش كرد. در واقع پخش صدا مورد نظرم نيست، فقط مي خوام سيگنالو با مشخصاتي كه گفتم با كيفيت بالا ضبط كنه. اميدوارم اينجا كسي باشه كه قبلا روي همچين پروژه اي كار كرده باشه.پروژه ي پايان ترممه و وقت زيادي ندارم. واقعا ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين.
سلام !!!! من مدار mp3 PLAYER با توضیحاتش و کد اون به زبان C رو میخوام......لطفا
<<مرسی>>
سلام خسته نباشید :20:من این فایل رو دانلود کردم ولی توضیحی برای این مدار توش نبود:18:من این مدار رو ساختم اما تو برنامه اش مشکل دارم(مدارم از بیرون ورودی نمی گیره:19:)نقل قول:
لطفا کمکم کنید:2:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:41:
پروژه تلفن دیجیتال به زبان اسمبلی و برای میکروکنترلر 8051 نوشته شده است . قرار بود با قرار دادن آی سی HM2007 که قادر به پردازش صوت است تلفن را طوری طراحی کنم که با خواندن نام هر فرد شماره وی گرفته شود ولی متاسفانه آی سی مذبور را پیدا نکردم و پروژه یکی از قابلیت هایش حذف شد .
در حال حاضر این تلفن دوبخش دارد : دفترچه تلفن و شماره گیری مستقیم
هنگامی که مدار روشن شود از شما می پرسد به کدام بخش قصد ورود دارید ؟
شما باید یکی از کلید های ستاره یا مربع را فشار دهید . کلید مربع دفترچه تلفن و کلید ستاره شماره گیری مستقیم می باشد . اگر به بخش دفترچه تلفن وارد شوید هر کدام از کلید ها دارای یک مخاطب است . برای مثال شماره یک شماره خودم است . شماره دو ... توجه : شما فقط از طریق کامپیوتر و تغییر در برنامه نویسی می توانید یک مخاطب را اضافه کنید که قبول دارم یک نقص محسوب می شود و باید قابلیتی مثل ثبت مستقیم هم داشته باشد ولی اگر با زبان اسمبلی کار کرده باشید می توانید متوجه شوید که چقدر چنین کاری مشکل است .
در حالت شماره گیری مستقیم هر کلیدی زده شود همان قدر پالس بر روی LED ظاهر می شود که در واقع خروجی مدار است و می تواند به خط تلفن وصل شود . البته فقط برای نمایش است و ممکن است مدت زمان پالس ها با پالس استاندارد مخابرات یکی نباشد ما 700 میلی ثانیه در نظر گرفتیم .
سخت افزار :
این پروژه شامل LCD 2*16 و یک Keypad به همرا ه یک LED که نشان دهنده تعداد Pulse در خروجی است ، می باشد .
محتوايات پوشه :
فایل هگز – فایل پروتیوس – فایل ASM – عکسی از عملی شده پروژه و مانوئل پروژه + فایل Word
و در آخر هم از کسانی که قصد دارند این پروژه را کامل تر کنند می خواهم بعد از تغییرات بهینه در آن ، برای ما ارسال کنند تا نام آنها نیز در سازندگان این پروژه ثبت شود و در اختیار عموم قرار گیرد ( به این کار می گویند کد باز کردن یک برنامه یا Open Source شدن می گویند ) .
حجم فایل: 1.7MB
کد:http://www.4shared.com/file/PMRqsB7U/89c51-Digital-Telephon-_kepad-.html
منبع:techno-electro
باسلام
کسی میدونه با stk200 میشه at mega8 رو پروگرام کرد یا نمی شه:20:
سلام در سایت دهنو کیت می تونید دانلود کنیدنقل قول:
salam,lotfan tamrin namayeshe saate digital ruye lcd ro be zabane c nezarid,tnx
کسی می تونه تو نوشتن این برنامه کمکم کنه؟
برنامه ای با کمک تایمر 16 بیتی یک موج مربعی متقارن تولید کنه . با فرکانس 5khz
سلام
دوستانی که با پسورد فایل ها مشکل دارن از این پسورد استفاده کنن:p30world
توجه کنین باید همه حروف کوچیک باشن!تو پست اول اشتباهی p رو حروف بزرگ نوشتن!
سلام عرض شد:
مهندسان گرامی که با avr کار کردن ، عارضم خدمت شما که من برنامه ای رو با .net دارم می نویسم که نیاز به ارتباط خارجی با چند دستگاه صنعتی داره ( تست روشن بودن و تعداد کارکردو....) حالا می خوام بدونم که با avr از طریق پورت rs 232 چطوری میتونم به برنامه ام دیتا انتقال بدم؟؟
با پورت موازی که به راحتی میشد پایه ها رو کنترل کرد و دیتا رو دریافت کرد. ولی توی پورت سریال دیتای ارسالی از میکرو به چه صورتی هست؟؟ به صورت بیت بیت میفرسته یا یک بایت کامل رو ارسال میکنه؟؟
یه توضیحی می تونید بدید. ممنون میشم.
اینجا خبری نیست؟؟؟
تعدادي منبع تغذيه 3 وات بسيار كوچيك موجود است اگر كسي خواست اعلام كنه.
golam tamame mataleb ke gozashtiii hich codom baz nemishan to code vision vanii dar kol bedarde khodet mikhoree :13:
سلام
خسته نباشيد.
ممنون از اين اينكه علم خود را در اختيار بقيه قرار مي دهيد. ميشه من را در چند پروژه راهنمايي كنيد.
پروژه هاي
كيپد و ال سي دي
كيپد و ال سي و دي و ترمينال
ال سي دي و ترمينال
ترمينال و موتور
اين پروژه ها بايد به زبان سي باشند. و از pic 16f877 استفاده شوند.اگر هم لازم هست مبلغي بپردازم .مشكلي نيست. من ترم آخر تحصيلم مي باشد و گير همين پزوژه هاي آزمايشگاه ريزپردازنده هستم. ممنون ميشم من را كمك كنيد.
ممنون از لطفتون
سلام بر همه دوستان
می خواستم بدونم آیا کامپایلری برای برنامه نویسی به زبان ++c برای میکروکنترلر avr سراغ دارین؟اصلا چنین برنامه ای هست؟
با سلام:
شکل شماتیک مدار را میخواستم و یک سری توضیح درباره این پرو|ه.