سایت phone arena در موردش نکات جالبی نوشته ... همینطور عکسهای جالبی هم گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت phone arena در موردش نکات جالبی نوشته ... همینطور عکسهای جالبی هم گرفته
من فکر کنم حالت مستقیم داشته باشه که روی رم بشه برنامه ها را ریخت.حالا چک می کنم.در ضمن من یه دونه M3510 هم دارم که خیلی راحت مسیر بلوتوثش را گذاشتم روی رم! سیمبین هم نیست...
اگه اینم بشه چی میشه...نقل قول:
دوستان واسه من برنامه مهم نیست
فقط سرعت گوشی و تاچ خوب و برطرف کردن نیاز های موزیکی در سرعت و کیفیت خوب هست
آیا این گوشی رو بخرم نیاز های منو برطرف میکنه .
لطفا در این مواردی که گفتم بیشتر صحبت کنید .
تو پيكسون كه ميشه ، احتمالا تو اس8300 هم بايد بشه. امتحان كن اين مسير رو ببين همچين چيزي داره يا نه :نقل قول:
menu > settings > memory settings > default memory > bluetooth
نقل قول:
دوست عزیز برنامه خوری این گوشی ضعیف هم نیست .. من نسبت به پولی که میدی میگم معمولیه وگرنه جاوا رو خیلی خوب ساپورت میکنه
در مورد سرعت گوشی هر کسی یک نوع فکری داره ! اگر مثلا هم بخوای موزیک گوشی کنی و هم بلوتوث بگیری و هم sms بخونی تاثیر انچنانی در سرعتش نداره که به چشم بیاد ... اما اگر بخوای بیشتر از این استفاده کنی فک کنم کم بیاره
تاچش که عالیه هیچ در کنارش یک صفحه کلید نرم هم داره
سرعت پخش موزیک و کیفیتش خیلی خوبه ... در مقایسه باگوشی هایی که تا به حال داشتم و دیدم ...
بازم میگم اگر برنامه برات مهم نیست ... گوشی در حد این گوشی تو بازار نیست ... اگر نرم افزار سیمبین هم میخورد !دیگه رقیب نداشت !
نمیدونم درسته یا نه (دوستان هم نظر بدن) تفاوت hd با این گوشی نرم افزار خوری و wifi و ال سی دی بزرگترش هست ... اگر این گوشی سیمبین میبود به نظر من از hd هم بهتر بود !
دلیلش صفحه کلیدشه و زیبایی بیشتر :27:
اختیار دارید! i8910 سخت افزار خفنی هم داره.نقل قول:
نمیدونم درسته یا نه (دوستان هم نظر بدن) تفاوت hd با این گوشی نرم افزار خوری و wifi و ال سی دی بزرگترش هست ... اگر این گوشی سیمبین میبود به نظر من از hd هم بهتر بود !
خوب سخت افزارش سیمبین خورش کرده ! وقتی یک گوشی میخواد سیمبین بشه باید cpu قوی تری هم داشته باشه منم همینو گفتم !
حالا جدا از اون HD حافظه 16و 8 گیگ داره و 32 گیگ مموری میخوره GPS خفنی داره با کیفیت HD فیلم میگیره صفحه بزرگتری داره اینترفیس یکم قوی تر از این Fm ترانسفر و هزاران چیز دیگه که Cpu بالا فقط یکی از تفاوتاشه با سیمبیننقل قول:
خوب اینم 32 گیگ رم میخوره ! gps اینم خفنه!
کیفیت hd فیلمبرداریش فریمش کم میشه وگرنه در 720*480 مثل هم فیلم میگیرن! (البته از لحاظ اماری و نوشتاری تا بیاد مقایسه بشه)
fm هم این داره !
صفحه بزرگتر هم که گفتم
در عوض صفحه کلید هم نداره ! که خیلی مهمه
من فکر نکنم 32 گیگ رم بخوره ! 16 گیگ باید باشه !!
تا جایی که میدونم جفتشون مثل همن!
تو خلاصه ای از writeage هم نوشته بود تا 32 گیگا بایت ساپورت میکنه
همینطور که همه جا نوشته 8910 16 گیگا بایت ساپورت میکنه ... اما میگن تا 32 هم میتونه ساپورت کنه ...
دوست عزیز چک کردی میشه یا نه؟نقل قول:
كجا اس8300 اف ام ترنسميتر داره ؟؟؟!!!نقل قول:
تا اونجا كه ميدونم اس8300 فقط اف ام ريسيور (يا همون راديو اف ام ) رو داره و اف ام ترنمسيتر (فرستنده اف ام) رو نداره.
بله درسته دقت نکردم . فکر کردم منظورشون همون گیرنده رادیوییی هستش و منم گفتم اینم گیرنده رادیویی داره !
اینم یک امکان دیگه که اچ دی بیشتر داره ! البته در مقایسه با امکانات بالا خیلی به چشم نمیاد
در مورد بلوتوث هندزفری سامسونگ کسی اطلاعاتی داره ...
کیفیتش قیمتش و اینکه از هندزفری خود گووشی بهتره یا نه؟
کیفیتش عالیه
کنترل کامل هم رو خودش داره
تنها در رنگ مشکی زرشکی موجود هستش
پایینترین قیمت موجودش هم 39000تومان است
ممنون اپوش جان ...
کسی متوجه شد اخر لنز بکار گرفته شده در 8300 , ccd هستش یا نه ؟
تو تبلیغات شرکت ccd نوشه بود .. حالا همونه یا عوض شده ؟
باسلام امروز یکی از دوستام بدون گارانتی خرید395تومن با گارانتی هم 435تومن بود
واقعا مفته ! چطور بود .. با 8510 مقایسه کردین ؟
تا جايي كه ميدونم سنسورش CCD نيست . از سنسور CMOS استفاده كردن و سنسورش دقيقا با مال پيكسون يكيه.نقل قول:
من فکر میکردم لنز 8800 ccd باشه که مثل اینکه نیست ... ممنون..
یک سوال دیگه .. جاوا هم اپدیت میشه یا فقط گوشی های سیمبین اپدیت میشن؟
اختيار داريد مگه ميشه آپديت نشن ؟
هیچ کدوم CCD نیستند !!!!
با سلام .دوست من تو پست قبلی گفتم 390تومن این گوشی رو خریده حالا میگه تو خود دفترچه و سایت سامسونگ زده کیفیت اون2560000رنگ هستش با هم شرط بستیم... میشه بیشتر در این مورد اطلاعات یا سایتی چیزی بدین .اصلا من صفحه رو نگاه میکنم خیلی شفاف میشه مگه این صفحه 256 تا باشه
منظورتون 256000 هزار رنگ کیفیت ال سی دی؟ !!!! بهش میگفتی اخه کجای اون صفحه به 256000 میخوره یک نگاه بندازه به سایتها م لازم نیس نگاه کنه .. هیچ سایتی 256000 هزار رنگ نزده و همه سایتها نوشتن 16 میلیون رنگ ... مگه دوستتون تقلبی خریده باشه!
منم تا جایی که قیمت دارم هنوز 450 هستش! شما گفتین 390
تعجب کردم ..
البته یک سوال
برای اون دفترچه فارسی داشته؟ یا دفترچش انگلیسی بوده ؟ چون الان یک سایت ایرانی دیدم نوشته 256000 رنگ!!!
:18:
اینم سایتش
ولی فکر نمیکنم 256000 رنگ باشه مگه این جدیدا که تو بازار داره عرضه میشه ... تو دفترچه من که هیچی ننوشته . اصلا فارسی نیست انگلیسیشم در مورد رنگش توضیح نداده ...
سایتهای معتبر همه زدن 16 میلیون رنگ
البته سایت سامسونگ که خودشم نمیدونه چی تولید کرده... البته متخصصین داخل ایرانش! ببینید
سیستم عامل OS
تا صبح باید خندید!!!!!
نقل قول:
رو پک گوشی بغل مشخصات اصلی که مثلا زده دایویکس ... نوشته 16m 2.8 inch ... مال صفحه ال سی دیه ... اونجا رو بخونین
در ضمن معتبر ترین سایت هم همین جاست .. تمام اطلاعات طبق گفته دارندگان و معتبرتین سایتها نوشته شده ...
از ابتدا همین تاپیکو بخونید ...
سایت خارجی هم میتونی به
مراجعه کنید
شما هم چقدر روی یک موضوع کاملا مشخص بحث میکنید!! این گوشی 100% ؛ 16 میلیون هستش
نقل قول:
انجام دادم شد ... ممنون .. بلوتوث رو هم میشه رو مموری ریخت
اين گوشي با گارانتي هاي مختلفي هست كه گرون ترينش هم مايكروتل هست ... فرقي هم با هم دارن ؟
تا اونجايي كه ميدونم گارانتي تو ايران يعني كشك (البته شنيدم كامتل فرق ميكنه ... ولي آيا كامتل s8300 وارد ميكنه؟)
حالا اصلا اين گوشي فارسي ميشه ؟يا مثل پيكسون نه ... ؟ واسه sms دادن كي بورد مجازي داره ؟ كه با استفاده از
لمس حرف مورد نظر از اون استفاده كنيم ؟
ممنون
نقل قول:
خوب کلا چون مایکروتل گارانتی خود سامسونگ هست نسبت به بقیه اعتبار بیشتری داره ...شما حتی اگه کامتل هم بود .. با مایکروتل عوض نکنید...
در این مورد نمیدونم که گارانتی چقدر بدرد میخوره (ولی بعضی وقتا مثلا بورد گوشی میسوزه که قیمتش تقریبا اندازه خود گوشی هست ..گارانتی باید عوضش کنه حالا هر گارانتی که باشه ! ولی شما نمیتونی چون قیمت خیلی بالاست
من که گارانتیو گرفتم و استدلالم هم این بود .. بالاخره با ضربو زور یا دوست و اشنا میشه یک کاری کرد ولی اگه گارانتی نباشه باید بندازی سطل اشغال ...بازم دوستان حرفه ای تر هستند .. اونهاهم نظر بدن
این گوشی از اول فارسی روش نصبه ...
صفحه کلید مجازی داره .. و فارسی هم رو صفحش به صورت مجازی ش داره ... ._برای اینکه مثلا b رو انتخاب کنی باید 2 بار رو کلید شماره 2 بزنی ... . منتها کار کردن باهاش خیلی راحت ولذت بخشه به حدی که اشتباه توش کمه و سریع هم هست ...
بر خلاف تصور خودم و تصور اکثریت(به دلیل کوچیک بود و led بودن ) باید بگم فلش این گوشی خیلی هم قویه و منو خیره کرد
در یک اتاق 12 متری از ابتدای اتاق انتهای اتاق رو گرفتم .. نتیجه :
نمیتونید تشخیص بدید که روز هستش یا شب ... با کیفیت و روشنایی بسیار بالا در حدی که فکر میکنی 2 تا لامپ روشنه (شاید یکم خنده دار باشه برای منم خنده دار بود)
در فضای باز هم میگیرم الان .. نتیجرو فردا میزارم ...
در اتاق تاریک
بقیه عکسهارو هم در تاپیک عکسها میزارم...
یعنی تاریک مطلق بود اونجا که این عکسو گرفتی؟؟؟اگه اینجوریه که خیلی عالیه
دوستان كس ديگه اي به جز آقا محمد رضا اين گوشي رو نداره ؟ همه ي زحمات اطلاع رساني رو ايشون
دارن ميكشن اگه بقيه هم دارن به ايشون كمك كنن
این گوشی قیمتش تو بازار با گارانتی اصلی تا 430هزار تومن هم رسیده
گوشی شاپ با گارانتی پارسه زده 405 هزار تومان .... چرا یه دفعه این قدر اومد پایین ؟؟
به نظرتون تا مرداد میاد روی 350 تومن ؟
نقل قول:
گارانتی مایکروتل مهمه دوست عزیز
بچه ها من خودم 3 تا گوشی سامسونگ گرفتم بدون گارانتی همیشه 30یا40تومانم ارزون تر تا حالا هیچیم نشده خدارو شکر ولی اصلا به کسی توصیه نمیکنم.بهترین گارانتی فکر کنم همین مایکروتله با کارت طلایی.