دوستان بازی که من دارم grand theft auto iv BT هستش BTبعنی چی؟ یعنی نسخه ازمایشی ؟
Printable View
دوستان بازی که من دارم grand theft auto iv BT هستش BTبعنی چی؟ یعنی نسخه ازمایشی ؟
ببین من الن بازی رو نصب کردم و همون کرکی که گفتم تو dvd بود و براش کپی کردم..نقل قول:
بعد از پچ نباید از اون کرک استفاده کنی! از کرک فدور استفاده کن یا به روش که دوستمون qo0oick نوشته از کرک رازور استفاده کن
حالا اگه بخوام پچ و نصب کنم ، یعد از نصب پچ دوباره کرک فدور رو بریزم براش.
مشکلی پیش نمی یاد..؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام من مشکل ویرایش 23 (همون ارور بلاک کردن)رو دارم هرکاری هم میکنم درست نمی شه یکی توضیح بده بدجوری این یه تیکه گیر کردم
راستی از کرک رازور دارم استفاده میکنم
فایل gta luncher رو هم دارم
چی کار کنم؟؟
vista 32bit pack1
دوستان اگه ممکنه فایل های اصلی gta iv رو که تو پست اول گذاشتید یه جا دیگه آپ کنید ... آخه من با این رپید کلی مشکل دارم !
میسی !
من بعد از حدود 10 دقیقه دچار افت فریم ریت شدیدی می شم و باید بازی رو دوباره اجرا کنم...راهی هست که درست بشه؟
اگه با اونی که توی پست اول گفته شده مشکلت حل نمیشه یه نگاه بندار ببین توی فولدر بازی فایل LaunchGTAIV رو داری یا نه! اگه داری تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بازی رو از اول نصب کنی بعد از کرک فدور استفاده کنی! حل نشد دیگه نمیدونم!نقل قول:
سی پی یوت amd ه؟نقل قول:
برای افت فریم اگه کارتتون Nvidia باشه رزولیشنو یکم بالاتر ببرید درست میشه (برعکسه)
مال من اینطوری حل شد
آره...نقل قول:
Athlon X2 4000
8600GT 256MB
178.24
می دونی راه حلش رو؟؟؟؟
این فایل رو بگیر:نقل قول:
نصبش کنکد:http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/DCO_1.1.4.zip
بهتر میشه! اما ممکنه رفع نشه!
راستی درایور کارتت هم اپدیت کن!
با اجازه مدیران
بعد از چند هفته از ریلیز شدن gta iv صبر کردم تا ببینم مشکل کرک و افت فریم و یا سیستم برطرف می شود و یا نه - دیدم تا حدودی برطرف نشده ( افت فریم و سیستم )
پس دست به کار شدم و با ابتکاری که دیروز به خرج دادم توانستم این بازی را بدون هیچ مشکلی اجرا کنم و اونم با یک فریم که حتی فکر نکنم کسی چنین فریمی از این بازی با سیستمش داشته باشد حالا چند تا عکس از ابتکارم گرفتم که براتون با کاهش کیفیت عکس ها و .... تونستم چیزی در حدود 500 کیلو در بیارم ( نصف 1 مگا ) که براتون در رپیدشیر به صورت لینک مستقیم آپلود کردم
پیشنهاد می دهم حتما این کار ها را به ترتیب انجام دهید
کد:http://rapidshare.com/files/173527014/system_of_gtaiv.rar
اقا این برنامه ای که دادی واسه amd athlon 4600 x2 هم میشه نصبید؟؟نقل قول:
3نقل قول:
video driver version: 6.14.10.6891
دوستانی که با ati تست گرفته اند ورژن واقعی درایور رو هم بذارند ! مثل اینکه این تست درست نشون نمیده !
بله! برای سریه x2 ه کلانقل قول:
اقا من نصبش کردم ولی بازم درایور سی پی یوم مال 2003 و انگاری اپدیت نشده .تو بازیم تغییری ندیدم.ولی درایور سی پی یو ویستام مال 2006 .به نظرت اگه بازیو پاک کنم دوباره تو ویستا نصب کنم بازی از اهستگی در میاد ؟؟؟
لینک کار نمیکنه.یه جا دیگه به اپ:41:نقل قول:
این اخرین درایور سی پی یو :نقل قول:
توی ویستا کندتر میشه به احتمال قوی! من هر جا رو که دیدم xp پیشنهاد کرده بودن!کد:http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/AMD_Processor_Driver_1320053.zip
تنظیمات گرافیکیت رو بیار پایین تر!
دوستان اون دسته از افراد که وقتی بازی رو نصب کردن new folderi به نامه bt واسشون درست شده بدونن که بازیشون ازمایشی هستش
دوستان من همه این کارهایی را که در پست اول گفتین را انجام دادم + پچ هم نصب کردم ولی هنوز سرعت بازی کمه و سایه ها هم خیلی بده کلا بازی گرافیکش مثل GTA SA هم نیست:41:
این هم سیستممه!
VGA: 512 8500
Ram: 2 Gig
Cpu: 3.6
سی پی یوت خیلی ضعیفه واسه همینهنقل قول:
آقایون شما که اینقدر خوب جواب میدین یک کمکی به من عاجز بدبخت کنید :دی
توی صفحه های قبل هم بود ولی کسی محلمون نگذاشت
1-هنگام ورود به بازی همون دو صفحه اول که میاد قبل از اینکه عکس راکستار بیاد
ارور میده:gta iv fatal error :resc 10
من هم ریست کردم همون جوری که گفته شده هنوز درست نمی شه
2-قبلا مشکل ویرایش 23 رو نداشتم ولی الان دارم
با اکانت ادمین وصل شدم ولی اصلا بخشی توی کنترل پنل که مربوط به مراقبت اولیا
باشه ندیدم
لطفا کمک کنید!!!
اگر این یکی اجرا نشه
به قول علی فردین توی فیلم گنج قارون:"میشینم عقده دل وا میکنم"
:دی
لطفا کمک کنید تا همه از جی تی ای آی وی لذت ببریم
سلام.
طبق معمول !
دیشب بازی درست بود , امروز بازی رو ران کردم , دفعه اول افت فریم شدید و فریز ! دفعه دوم بدون افت فریم وفریز (هنگ) و دفعه سوم افت فریم و فریز !
کسی راهی نداره ؟
سی پی یو من یه هسته ای هستش اما یه هسته مجازی داره
ht هستش منظورمه
-----
کسانی که میگن لینک دوستمون کار نمیکنه.
لینک از رپید باز :
-----کد:http://s47.eu.rapidbaz.com/get/_MiiN/1702825884
ویتامین جان مطمئنی حالت خوبه ؟ اینا چیه گذاشتی , اینا که عکس کیسه ! اونم با 100 تا هارد !!!!
بچه ها منم این مشکل رو دارم ؟چی کار کنم؟نقل قول:
Statistics
Average FPS: 15.62
Duration: 35.86 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 20
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 175.16
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
File ID: Benchmark.cli
بازی های هم مثل tomb rider underworld.nfs under cover.crysis warhead رو اجرا کردم بدون هیچ مشکلی ولی جی تی ای رو اینجوری اجرا میکنه.؟درست میشه؟
دقیقا منم همین مشکلو دارم
فکر کنم 20 -25 FPS بگیرم (بنچ مارک ندارم (گزینش بستست))
هر کاریم کردم حل نشد , خلاصه خیلی خز شده بازی دیگه برام . یا افت فریم یا هنگ کردن
Geforce 8600 Gt 512 MB
Intel 3.06 Ghz Hyper Trading
Ram : 2*512 mb DDR = 1 GB
Driver Version : 180.84
--------
یه روش داغ برای حل افت فریم
تست نکردمش ( به زودی)
بعد از اینکه بازیو اجرا کردید از تو تسک منیجر Priority رو بذار رو Above Normal
سلام من یه مشکل تو جی تی ای iv دارم بازی اجرامیشه ولی تو بازی صفحه هی دوره سرش میچرخه.باید چی کار کنم؟
یعنی هیچکس نمیتونه مشکل به این بزرگی رو رفع کنه.نقل قول:
آقا ما ویتدوزمون را عوض کردیم . ولی دوباره این ارور را میده چرا ..:13:نقل قول:
Average FPS: 9.81
Duration: 37.83 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 63%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Highest
View Distance: 10
Detail Distance: 9
Hardware
Microsoft(R) Windows(R) XP Professional x64 Edition
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT 512 MB
Video Driver version: 175.16
Audio Adapter: Realtek AC97 Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
Ram 3 Gb
دوستان عزیز در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید ,(از کرک ریزر استفاده می کنم) . حتی با پایین ترین رزولوشن و تنظیمات هم بازی خوب اجرا نمیشه و گیر داره . در صورتی که تاقبل از این تمام بازیها به راحتی اجرا می شدند . آیا اگر از کرک دیگری استفاده کنم مشکلم حل میشه ؟
بابا این rockstar خودشم نمیدونه چی ساخته.چی به چیه؟
بازی هزار تا مشکل داره.
درایور کارت گرافیکت خیلی خیلی قدیمیه!! اپدیت کن خیلی بهتر میشه بازینقل قول:
یه روش داغ برای حل افت فریم
بعد از اینکه بازیو اجرا کردید از تو تسک منیجر Priority رو بذار رو Above Normal
------
این روش تست شدس ( کاملا جواب داد !
فکر نمیکنم واسه درایور کارت گرافیک باشه؟چون سرعت بازی پایین.نقل قول:
دوست عزیز ع صد درصد مال درایورته , گرچه کارتت یکم از من ضعیف تره اما رم و سی پی یوت عالیه
ورژن 180.84 رو دانلود کن
بازی که کلا مشکل داره! اما اگه درایور جدید رو بگیر نه توی این بازی بلکه توی بازی های دیگه هم خیلی به دردت میخوره!! مثلا میتونی الان کرایسیس رو امتحان کنی!! (gta رو نمیگم چون کلا مشکل داره!) برو توش ببین چجوریه! اپدیت کن بعد ببین چجوری میشه!!نقل قول:
به درد gta هم خیلی میخوره!
شما این خبر رو از منبع مطمئنی شنیدی؟اگه لطف کنی لینک منبع رو هم بذاری ممنون می شم.نقل قول:
سلام
من وقتی بازی رو اجرا می کنم
این پیغام رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید
این بازی آرشیو ارور ها هستش
باید اسم error star میزاشتن روش
واقعا 3 روزه منو شکنجه میده
آخه این ارور بلوک شدن دیگه چه صیغه ای هستش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من ادعا حرفه ای دارم مثل خر توی گل گیر کردم واویلا به آماتور ها
منی که کمک همه میشدم توی همه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری
این بازی یه افتضاحه برای هر pc game
این همه ایراد و مشکل آخه واسه چی ؟ پس چرا gta SA این مشکلات رو نداشت
من برم 4 تا dvd رو بزنم توی سر فروشنده آخه فولدر BT میسازه که فکر کنم یعنی BETA
شما دوستان هم تایید کردید که BETA هستش ، راستی مگه این بازی مثل PES09 ورژن بتا داشته ؟
در ضمن فایل LaunchGTAIV هم در فولدر بازی هستش ، 4 بار هم آنیستال کردم دوباره نصب کردم
باز هم همین پیغام لعنتی میاد
برای منم همین ارور رو میده اعصابم رو داغون کردهنقل قول:
تازه من ادعا حرفه ای دارم مثل خر توی گل گیر کردم واویلا به آماتور ها
منی که کمک همه میشدم توی همه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری
این بازی یه افتضاحه برای هر pc game
این همه ایراد و مشکل آخه واسه چی ؟ پس چرا gta sa این مشکلات رو نداشت
من برم 4 تا dvd رو بزنم توی سر فروشنده آخه فولدر bt میسازه که فکر کنم یعنی beta
شما دوستان هم تایید کردید که beta هستش ، راستی مگه این بازی مثل pes09 ورژن بتا داشته ؟
در ضمن فایل launchgtaiv هم در فولدر بازی هستش ، 4 بار هم آنیستال کردم دوباره نصب کردم
باز هم همین پیغام لعنتی میاد
بعد از ان اینستال سیستم رو ریست میکنی؟نقل قول:
یه بار این کاری که میگم رو بکن شاید فرجی شد!
ان ایستال کن ریست کن سیستمو
با یه برنامه رجیستری رو تمیز کن (مثلا برنامه ی tune up utility یا reg cleaner )
بازی رو توی یه درایو دیگه غیر از اونی که همیشه نصب میکردی نصب کن
بعد از نصب بازی یه بار سیستم رو ریست کن
قبل از هر کرکی کرک فدور رو امتحان کن(اینجور که معلومه از عکس از این کرک استفاده نمیکنی)
این مشکل از شماست . من که همچین مشکلی نداشتم
نقل قول:
ویرایش بیست و سوم :
بعضی از دوستان با error هایی نظیر عکس زیر برخورد کرده اند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x474. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حل مشکل ابتدا مطمئن شوند یوزری که با آن در ویندوز لوگین شده اند admin است یا خیر .
بعد به این قسمت در کنترل پنل ویندوز خود بروند و در قسمتی که در عکس نیز مشخص شده است چک کنند که آیا این بازی توس این قسمت بلاک شده است یا خیر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو که من حدود 1 هفته پیش،راه حلش رو گفتم.شما باید اول کانکت بشی، بعد Rockstar Games Social Club رو اجرا کنی.بعد صبر کنی تا آپدیت بشه.(حدود 2 مگابایت دانلود می کنه.) البته نمودار رو 0% می مونه و وقتی آپدیت تکمیل شد، یه دفعه با سرعت می ره رو 100% . بعد از آپدیت شما باید لوگین کنی.برای لوگین کردن هم باید یه اکانت تو این سایت بسازی (که کاملا رایگان هستش.):نقل قول:
بعد از لوگین، فایل LaunchGTAIV رو اجرا می کنی و می ری تو بازی.یه کم صبر می کنی،بعد از این که آرم *R اومد،دکمه ی Start روی کیبورد یا کلید های ترکیبی Ctrl+Esc رو می زنی تا بازی Minimize بشه.حالا می تونی دیسکانکت بشی و روی بازی minimize شده کلیک کنی تا به حالت maximize در بیاد و بتونی بازی کنی.و بعد از این، دیگه هر وقت بخوای بری تو بازی باید این مراحل رو طی کنی.(البته دیگه اکانت ساختن و آپدیت از مراحل حذف می شه.)کد:https://socialclub.rockstargames.com/profile/register.html
موفق باشی