آهااانقل قول:
شرکت و میتونم از یه کسی بگیرم؟؟منظور فقط شرکت باشه.مثلا یه شرکتی اصلا کارش فروشگاهی اینا نیست میشه ازش استفاده کرد>؟؟به فیلم های خارجی مجوز میدن>؟؟:31:
ممنون
Printable View
آهااانقل قول:
شرکت و میتونم از یه کسی بگیرم؟؟منظور فقط شرکت باشه.مثلا یه شرکتی اصلا کارش فروشگاهی اینا نیست میشه ازش استفاده کرد>؟؟به فیلم های خارجی مجوز میدن>؟؟:31:
ممنون
یه فروشگاه ساز جدید هم دو هفته ای هست که اومده . من مشخصات کاملش رو خومندم . در واقع خودش رو با فروشگاه ساز آفتاب نسخه ی 3 مقایسه کرده . امکاناتی که من ازش دیدم کمی از فروشگاه ساز آفتاب نداره ، اگه بیشتر نداشته باشه کم نداره . قیمتش هم 50 تومن کمتر و با هاست 5 گیگ رایگان و مادام العمر میده .
این هم مشخصات کاملش
کد:http://www.bazare-iran.com/index.php?content=%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2+%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1+%D8%A8%D8%A7+%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C&im=a6105c0a611b41b08f1209506350279e&id=584
برای سامان امکانش هست ... اما برای مجوز نه ... چون سایت باید به نام اون باشهنقل قول:
فیلم خارجی هم من در جریانش نیستم
ممنون:10::10::5::5:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اگه یه فروشگاه مثه فروشگاهی که راه اندازی کردید سفارش بدم
(با هزینه هاست و دومین و راه اندازی) قیمت پیشنهادی شما چقدر است؟
با تشکر
با حق
سلام دوستان
من اسکریپت مارکت ساز نسخه طلایی رو دارم اما وقتی میخوام رو هاست نصب کنم میگه باید soap رو فعال کنم.
میشه یکی بهم بگه که از کجا و چجوری باید اینکارو بکنم؟
ممنون میشم
سلام آقا این چطور باید نصب بشه؟ دمتون گرم یکی جواب بده
یک سوال
کدوم بانک به شخص حقیقی درگاه الکترونیک میده بدون دنگ و فنگ
ملت فقط به حقوقی میده
سامان مجوز کسب میخواد برای حقیقی ها
من فروش هاست دارم
فقط می خوام پرداخت آنلاین را راه بیندازم
نه دنبال مجوزی هستم نه جواز کسب و نه مالیات دادن و اینها
سلام ...
بعضی از فروشگاه های فیلم دایویکس، به صورت خودکار قیمت کل رو محاسبه می کنن، مثلا به ازای هر 6 فیلم، هزینه ی یک دی وی دی خام رو هم اضافه می کنه و در آخر هم هزینه ی پست رو اضافه می کنه.
این مدل فروشگاه ها رو کجا می تونم پیدا کنم. ( برای خرید، نه نال شده )
مرسی
انگار هيچكدام از فعالين اين امر اينجا ديگه سري نمي زنندنقل قول:
سوال ما مونده رو زمين
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چیزی رو که شما میخواهید دارم ، بعلاوه ی هزاران امکان دیگر . در صورتی که مایل هستید پیام خصوص بدید تا کامل راهنماییتون کنم .
قیمتش هم مفته ، یعنی نصفش کردم .
با تشکر
تمامی بانک ها مجوز کسب و کار میخواند ... البته یک نگاهی به سایت پارسیان بنداز... قبلنا می گفتند 15 میلیون سفته میگیره بدون جواز و به فرد حقیقی پرداخت آنلاین را میده .. دیگه حالا را نمی دونمنقل قول:
دو تا سوالنقل قول:
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها
2. میشه لینک اون قسمت از سایت پارساین که این 15 میلیون رو گفته بدین؟
من دقیقا نمیدونم از کجا باید مجوز بگیری .. اما مطمئنا مجوز بگیری مالیات هم باید بدی .... البته خیلی ها هم دارند بدون مجوز کار می کنند و تا حالا مشکلی نداشتند
پارسیان را هم خودم ندیدم ... شنیده بودم
سلامنقل قول:
1. برای فرو.ش هاست باید از کجا مجوز گرفت؟ بدون دردسر و مالیات و این حرفها
واسه فروش آنلاین میخوای؟ باید به بانک پروانه کسب خودت رو ارائه بدی تا پرداخت آنلاین رو برات فعال کنه
ولی در کل فروش هاست مجوز لازم نداره
پروانه کسب رو برای فروشگاه هاستینگ و دومین باید از کی گرفتنقل قول:
باید ثبت شده باشی تا پروانه کسب داشته باشی مثل هر شغلی که بخوای بری سراغش برات پروانه صادر میکنند
سلام .
برای دریافت سیستم پردخت بانکی ، بانک چه شروطی میگذاره ؟
مثلا من اگه بخوام یک سری مقالات خارجی رو رو به صورت آنلاین به فروش بگذارم (تقریبا مثل سایت Civilica) مجوز لازم داره ؟
در کل بانک کاری به محتوای خرید و فروش داره یا نه ؟!
مثلا آدم که حساب باز میکنه که بانک نمیاد بگه پول از کجا آوردی ریختی به حساب ! برای سیستم پرداخت آنلاین چی ؟
سلام
قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي كنم مطالب خوبي در اين انجمن ذكر شده ولي يك سوال اضافه دارم
گوگل ادسنس و سيستمهاي تبليغي كليكي در جهت افزايش درآمد فروشگاه بر روي كدوم يكي از اين فروشگاهها ،
بهتر جواب ميده .
ضمنا اگر بشه با يكي از دوستان با تجربه مشورت حضوري يا تلفني داشته باشم ممنون ميشم.
گوگل به سایتهای فارسی تبلیغ نمیدهنقل قول:
یه شرکت ایرانی هست که در رابطه با تبلیغات گوگل کمکتون میکنه و یک واسطه فکر کنم میشه از این چیزا ;)
سرچ کن .
سلام دوستان
از کی میتونم درخواست کنم یک فروشپاه برام بسازه با قیمت ارزون؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
سلام دوستان
از کی میتونم درخواست بکنک یک فروشگاه ساده برام بسازه با قیمت ارزون؟
سلام
من تمام پست ها رو خوندم اما باز به نتیجه نرسیدم
من یک فروشگاه ساز با بیشترین امکانات و امنیت می خوام.
هزینه هم تا سقف 1میلیون هم مشکلی ندارم
کسی از شما دوستان سراغ داره؟
شما چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می کنید؟
اگه با ASP.NET باشه بهتر. آخه یه دیتابیس sqlserver دیگه هم دارم که می خوام اون رو با دیتابیس فروشگاه مرتبط کنم.
خودم هم Asp.net بلدم تقریبا. در کل با asp.net راحتر هستم.
راسی می خوام بشه توش یه کوچولو تغییر هم داد. یعنی خودشون تغییر بدن. (پولش رو هم میدماااااااا):5:
پیشاپیش مرسی:11:
سلام صمصام
من کد نمونه به زبانهای مختف از جمله PHP برای سیستم پرداخت بانک ملت را می خواستم.می تونید برام گیر بیاری.دستت درد نکند.اصلا برای بانک ملت هست ؟:20:
سلام :
من راهنمايي مي خوام راجع به چگونگي فروش اينترنتي محصولات .مرسي
سلام
از صفحه اول تاپیک شروع کن به خوندن مطالب :)
سلام استادان عزیز
بنده با کامرس oscommerce 2 یک مشکل اساسی دارم. فروشگاه دوزبانه است و اساس قیمت ها بر اساس دلار میباشد. ولی سیستم به هر دلیلی 1.6 دلار را به 20000 ریال و 1.5 دلار را به 10000 ریال تبدیل میکند. یعنی تمام رقم های زیر 1000 تومان را گرد میکند که بسیار مشکل ساز شده. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنند.
:8:
ممنون،
مسعود
سلام
در انجمن سیستم مدیریت محتوا بیان کنید :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=46
با تشکر//:40:
سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیم
اره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنم
با سلام خدمت همه دوستان و استاتید گرامی . من میخوام برنامه e-virtu که php هست رو روی یه سایت نصب کنم . کدام سایت هاست و دامین رایگان میده که بتونم اونو نصب کنم ؟ خیلی ممنون
سلام من ميخاستم فروشگاه ساز پرستا رو نصب كنم اين ارور داد چيكار كنم:41:
Allowed to open external URLs
با سلام خدمت همه . من میخوام برای شروع کار یه هاست رایگان داشته باشم که بتونم روش فروشگاه ساز فارسی که php هست نصب کنم . چطور میتونم ؟
سلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش:2:
سلام
1) مشکلاتی که در رابطه با نصب دارید لطفا تاپیک جداگانه بزنید
2) تبلیغات فروشگاه سازه دیگری را انجام ندهید
3) اسپم ممنوع
بدید براتون طراحی کنند خیلی بهتر هستشنقل قول:
سلام لطفا در مورد فروشگاه ساز های اینترنتی توضیح بدید بدرد میخوره یا نه
اگه خودم درست کنم بهتره یا این فروشگاه سازها که میگن رایگانه؟؟؟؟خیلی هم خوب ظاهر و ایناش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیم
چنین چیزی که شما میخواین امکانش نیست :) فروشگاه های بدون دردسر اکثرا پولی هستننقل قول:
اره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنم
سوال از دوستانی که تجربه راه انداختن فروشگاه دارن:
یه نفر بهم گفته براش فروشگاه راه بندازم. از اسکریپتای مجانی بهترینش کدومه؟
آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟
و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟
سلام
در مورد سوال اولت اسکریپت زیاده چون رایگانه هرکدوم به نحوی مشکلاتی دارن(میتونن داشته باشن) . از open cart بگیر و ...
آره . (تا حدودی)نقل قول:
آیا امکان این هست که در آینده راحت تبدیلش کرد به فروشگاه ساز پولی؟
بگیرید یا بدید؟ طراحی فروشگاه الکترونیکی قیمت هاش همگی بستگی به امکانات و ایده هایی داره که توی سیستم وجود داره .نقل قول:
و این که چقدر بگیرم برای راه اندازی فروشگاه و قرار دادن مطالب اولیه؟ معمولش چقدره؟
ولی اگر در کل میخوان یک فروشگاه الکترونیکی با استفاده از اسکریپت های رایگان راه اندازی کنید به طور کلی تنها هزینه ای که داره در صورت درخواست خودتون هزینه سایت و قرارداد به سیستم های پستی یا بانکی هستش ...
همین ! :)
والا باید یه فروشگاه راه بندازم ، یه سری محصولات اولیه رو هم اضافه بکنم و تنظیمات کلی مثل بخش بندی و...نقل قول:
بدون پول هاست و دومین چقدر بگم؟
مجید جان سلام
چه طوری برادر
این به نظر بد نمیاد
فروشگاه بیشتر برای قالبش و گرافیک های محصولات و ... اش قیمتش میره بالاکد:http://www.marketsaz.com
حجمه کار رو نمیدونم ولی برای شروع همون 100 به بالا بگیری فکر کنم خوب باشه
البته بستگی به مشتریش هم داره که کی باشه:31:
نظر خواهي
مي خواستم يك فروشگاه راه اندازي كنم شما كداميك از برنامه ها را پيشنهاد ميدهيد؟ قيمت كمتر از 100 هزار تومان