سونی اریکسون با گوشی جدید 12 مگاپیکسلی یه جورایی کل نوکیا رو خوابوند...
Printable View
سونی اریکسون با گوشی جدید 12 مگاپیکسلی یه جورایی کل نوکیا رو خوابوند...
نمیشه گفت کلشو خوابوند...:31: کوو تا Idou وارد بازار شه...واسه نوکیا کاری نداره...اگه بخواد بزنه میزنه...یه گوشی رو معرفی میکنه...1 ماه بعد تو بازاره...مثه 5800..هر چند ممکنه مثه 96 هم بشه...:31:نقل قول:
فقط باید منتظر بود و دید...شاید تو CEBIT یه خبرایی شد...
شاد باشی:40:
آره اگه سونی اریکسون بخواد همون برنامه xperia رو سر این در بیاره از همین الان باید شکستش رو پیش بینی کرد.نقل قول:
نمیشه گفت کلشو خوابوند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوو تا Idou وارد بازار شه...واسه نوکیا کاری نداره...اگه بخواد بزنه میزنه...یه گوشی رو معرفی میکنه...1 ماه بعد تو بازاره...مثه 5800..هر چند ممکنه مثه 96 هم بشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید منتظر بود و دید...شاید تو CEBIT یه خبرایی شد...
شاد باشی
تو تاپیک ان97 حرف از ان97 بزنید.اگه به تاخیر معنی"شکست"داده بشه که ان97 همه جوره یه شکسته بزرگه.اما من اینجوری فکر نمیکنم و اگه امکانات و ابتکارات مناسب داشته باشه با تاخیر هم میتونه فروش خوبی کنهنقل قول:
ضمن اینکه قیمت ان97 هم خیلی مسخره است.جوریه که ادم باور میکنه این گوشی فقط یک "شکسته"
قیمت:845 یورو:18::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از تاخیرها متاثر از سیاستهای کمپانی سازنده س... حتی معرفی گوشی ها هم روی برنامه س... و اینطور نیست که امروز یه گوشی رو طراحی کنن و فردا سریع همه جا معرفیش کنن. شاید همین الان نوکیا 10 تا گوشی جدید طراحی کرده و تو نوبت معرفی و تولید داره.... حالا وقتی بین معرفی و تولید یه گوشی فاصله زیاد میفته دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. مهمترین دلیلش شاخ بودن گوشیه. یعنی اگر یه گوشی تک باشه و سطحش واقعا بالا باشه برای ایجاد یک جو روانی در بازار کمپانی ها عرضه اون گوشی رو به تاخیر میندازن... اما دلایل دیگه ای هم هست مثل مشکلات فنی در تولید یک گوشی و ..... حالا اگه این تاخیر از رو برنامه شرکت باشه که هیچ ولی اگر اجباری باشه یک نوع شکسته...نقل قول:
.اگه به تاخیر معنی"شکست"داده بشه که ان97 همه جوره یه شکسته
1100 دلار واسه n97 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این گوشی 2 ماه دیگه میاد و تا قیمتش بشکنه و بشه 700 - 800 میشه 5-6 ماهه دیگه , حالا ببینید شرکت های دیگه واسه 6 ماه دیگه چه چیزهایی دارن وارد بازار میکنن و نوکیا داره چی وارد میکنه
نوکیا واقعا پر رو شده و زیادی روی اعتماد علاقه مندانش حساب کرده
گفتیم دوربین 5 گذاشته که قیمت نهایی واسه خریدار کمتر بشه اما انگار .... شورش رو در اورده
این چه گوشی است:18::18::18:
من چند رور پیش ان 95 ام رو فروختم با 50 تومان ضرر :41:
می خواستم 5800 بخرم تا یک تنوعی بشه برام بعد ان81 و ان95 کشویی
این رو که دیدم دیوانه وار عاشقش شودم با اون صفحه نمایش بزرگش که حال میده برای بازیهای انگیج
من که فعلا یک 1100 میخرم تا این بیاد
واسه ورود گوشي به بازار هنوز خيلي زوده!!!
شركت نوكيا همچين ريسكي رو نمي كنه !!!
با نگاهي به ركود اقتصادي در جهان ورود چنين محصولي در جهان فقط يك امصا براي تعطيليه موبايل فروشي ها & نمايندگي ها & شايد هم نوكيا باشه !!!!
دوستان بعضیها میگن تعدادی n97 تو کشور دبی با قیمت 1.300 تومن به صورت محدود به فروش میرسه.
البته خودم میدونم هنوز coming soon هستش ولی خواستم بدونم این جریان حقیقت داره؟
ان 95 هم چند ماه قبل از اینکه بیاد تو علا الدین فروخته میشد منتها fake version هاش نه اصلیش.نقل قول:
این هم همون داستانه.
الان تو بازارهست ؟قیمت چنده؟؟؟:11:
خیر..هنوز وارد بازار نشد....انشالله اردیبهشت میاد...نقل قول:
ای بابا
من تازه گوشیمو عوض کردم
حالا دوباره باید بشینم تا 97 بیاد
فقط نوکیا
با این گوشی دیگه سونی اریکسون بره گاو بچرونه.
اون موقع که نوکیا داشت 1100 رو میزد سونی اریکسون هنوز متولد نشده بود.
از همین الان مطمئن باشید که n97 بازار گوشی های هوشمند رو میترکونه.
گوشی خودم n95 هستش ولی دارم وسوسه میشم!
اقایون اساتید این
ان97
ویندوز موبایل داره یا سیمیبن هست ؟
این نکته خیلی مهمه ها دقت کنید
چون گوشی فقط نوکیا به شرط اینکه یکم بروز باشه و دوربین 8 روی این ان97 بزنه دیگه محشره ویندوز موبایلم بخوره به به من حاضرم 900تمن بخرم
نه دوست عزیز سیمبین s60v5 یا همون 9.4 روشه.نقل قول:
دوربینشم 5 مگاپیکسله.
پولاتم خرج نکن ورشکست میشی:31::46:
سلام نخواستم حال گیری بشه ولی خیلی ببخشید که می گم n97 اولین گوشی تاچ اسکرین نوکیا نیست و حدود 4یا 5سال پیش یه گوشی به مدل 7710 اومد که اون هم تاچ اسکرین بود و اون اولین گوشی تاچ اسکرین نوکیا است . با تشکر
n97 اولین گوشی سری n نوکیاست . 7710 سری 90 بود .نقل قول:
من حاضرم پای Omnia HD پول بدم تا این ... عین گوشی های قبلی اش هست هیچ چیز جدید و قابل توجهی نداره !
با تایید حرف آقا مجید.نقل قول:
اگه اونجوری که شما حساب می کنی باشه ان97 چهارمین گوشیه تاچ نوکیاست.
7710 . 6708 . 5800 و ان97
شما omnia hd با اون همه امکاناتو با N97 مقایسه میکنی.:18:نقل قول:
N97 به نظر من ارزش خریدن نداره!
سلام دوستان این سئوال برام خیلی مهمه
آیا گوشی omnia hd حسگر چرخش اتوماتیک تصویر داره یا نه ؟؟؟؟
و خروجی تلوزیون داره یا نه ؟؟
خیلی مهمه مخصوصا حسگر چرخش اتوماتیگ صفحه .
یک سئوال
صفحه نمایش oled بهتره یا TFT ؟ چرا؟؟
شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه n97 اومده!درسته؟
تو اروپا داره شروع میشه گویا...نقل قول:
کسی نمیدونه n98 کی معرفی و عرضه میشه؟
سلام دوستان
کسی نمی دونه n98 کی معرفی و عرضه می شه ؟ n97 اگه توی اروپا عرضه اش شروع شده با شه که عالی لطفا جواب بدین
سنسور چرخش صفحه یا همون شتابسنج داره ولی خروجی تی وی نداره.نقل قول:
اینم از اون حرفا بودا؟ :31:نقل قول:
سلام دوستان
کسی نمی دونه n98 کی معرفی و عرضه می شه ؟ n97 اگه توی اروپا عرضه اش شروع شده با شه که عالی لطفا جواب بدین
شتاب سنجش omnia hd مثل شتاب سنج نوکیا n97 عمل می کنه ؟
فکر کنم گوشی omnia hd دو کلیکه با شه صفحش درسته و روی oled اثر انگشت می مونه یا نه ؟
اولا تازه معرفی شده . مگه تولید شده که کسی بدونه دابل کلیک هست یا سینگل کلیک یا اثر انگشت روش می مونه یا نه.نقل قول:
دوما اینجا تاپیک ان97 هست نه امنیای اچ دی.
موفق باشی.
ولی شایعاتی که شنیدم مبنی بر این بود که 3 نفر مختلف توی کرمان/دوبی/فرودگاه دوبی 97 دیدن...:31:نقل قول:
ان 97 کی می یاد؟
اردیبهشت؟
سلام اون طور که گفته می شد سه ماهه ی اول سال 2009 قرار بود بیاد اما الان هنوز نیومده :41::41:اما مطمئن باشید که توی خرداد واوایل تابستان خواهد اومد .:20::20::27:نقل قول:
موفق باشید :46:
قربانتان:40:
سلام دوستان
بگو چي شد؟ امروز باn97 كار كردم
احتمالا ميدونيد كه تو اروپا قبل اينكه يه محصول وارد بازار بشه به صورت عمده قبلش تعداد محدودي پيش فروش ميشه.مثلا من خودم تيغ فيوژن رو قبل اينكه بياد بازار برام اورده بودن
بگذريم.اين بنده خداي مايه دار 650 يورو خريده بود از اسپانيا گوشيش رو.550 يورو خودش.50 يورو بخاطر پيش فروش و 50 يورو بخاطر رنگ سفيدش!!! فوق العاده شيك بود.كشوي گوشي مشكل نداشت و خيلي روون بود.جوي استيك گوشي درسته سمت چپ بود ولي كار كردن باهاش راحت بود و اينكه تاچش از 5800 خيلي نرمتر بود و از همه عجيبتر سرعتش خيلي بالا بود!!!
تجربه من در 1دقيقه كار كردن با اين گوشي :دي
سلام بر دوستان. اين اولين بست من در اين فرومه. حدود ٣ ماه كه عضو شدم. ولي فقط تابيك ٥٨٠٠ و ان ٩٧ رو خوندم. از فروم و اعضاش خيلي خوشم اومده. ولي اي كاش تكليف اين تابيك روشن ميشد.
سلام
ببخشید وقتی تاریخ release تازه ماه Juneهست، چطور ممکنه که الان وجود داشته باشه و منتظرین که الان وارد بازار بشه؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟
الان ماه April هستیم، بعدش May ، تازه بعد میریم تو June!
اینم لینکش:
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n97-2615.php
خدا زنده نگه داره این چینی هارو که بازار همه جای دنیا رو به هم ریختن .... یکی از رفیقام که رفته دبی بخره !!!!!!!!
سلام به همگی .
CPU این گوشی به صورت رسمی منتشر شد
از نوع ARM 11 و فقط قدرت 434 مگاهرتز .کد:http://www.forum.nokia.com/devices/N97
تبریک به نوکیا !!!!
سلامنقل قول:
434 مگاهرتز مگه کمه
الان 5800 با همون سیستم عامل 369 مگاهرتز هست که کاملا روون هست.
در ضمن سرعت وکارایی گوشی به خیلی از چیزایه دیگه هم به غیر از سیپیو ربط داره.
دوستان عزیز کسی از زمان عرضه دقیق گوشی خبر داره ؟؟؟؟؟خواهشا" تاریخ میلادی نگین شمسی باشه..............