کار کرده ی کدوم بهتره 206 تیپ 5 یا پرشیا ؟
Printable View
کار کرده ی کدوم بهتره 206 تیپ 5 یا پرشیا ؟
بدون شک تیپ 5 زیر 100 هزار تا البته .
منم میگم تیپ 5 ....
قیمت تیپ 5 مدل 84_83 حدودا چند ؟
نظر من هم روی تیپ 5 هست.
قیمت تیپ 5 تمیز 83-84 الان بین 11-12 تومن هست.
:11:
مطمئنا تيپ 5
امكاناتي كه تيپ 5 داره خيلي بيشتر از پرشيا ست.
مثلا چه امکاناتی ؟نقل قول:
دلیل اسرارتون روی تيپ 5 چیه ؟
خلاصه و مهم هاشو میگم:
ترمز تیپ 5 abs هست ولی پارس نیست.
ترمز های عقب و جلوی تیپ 5 دیسکی ولی پارس فقط جلو دیسکی
قدرت موتور تیپ 5 تقریبا 10 اسب از پارس بیشتر و به 110 اسب رسیده.
شتاب تیپ 5 تقریبا 9.5 ثانیه هست و مال پارس تقریبا 12 ثانیه.
مصرف سوخت تیپ 5 کمتر از پارس هست.
===
البته هندلینگ پارس ظاهرا بهتره.
فضای داخلی و فضای صندوق عقب در پارس بیشتره.
در کل پارس بارز ترین مزیتش به تیپ 5 همین خانوادگی بودن (فضاهای بیشتر) هستش و در بقیه موارد تیپ 5 سرتر هست.
===========
پیشنهاد من:
اگر برای خانواده (بیشتر از دو نفر) میخوایید استفاده کنید، پارس بگیرید. (چرا که در تیپ 5 واقعا فضای مطبلوبی برا دو نفر به بالا طراحی نشده)
اگر برای استفاده مجردی و یا 2 نفری میخوایید بی شک تیپ 5.
=========
اینم یادم رفت بگم که قطعات تیپ 5 از پارس گرونتره.
فکر کنم 84 تمیز یکمی بیشتره تا 13 هم میرسه اگه زیاد کار کرده نباشه و تمیز باشه.نقل قول:
تیپ 5 هم به نظر من بزرگترین مزیتش اینه که تا همین سال 84 اینا هنوز اکثر قطعاتش فرانسوی هست و کیفیت خوبی داره و به راحتی خراب نمیشه و اگر واقعا با ماشین مدارا بشه تا 100 هزار تا فقط باید روغن عوض کنی ولی اگر به خرج بیفته خوب اذیت میکنه , مگه جلو بندی که کلا تو 206 با این وضع خیابونا اگر مراقب نباشی هر 1-2 ماه باید یبار ببری تعمیر مخصوصا تو تیپ 5-6 کلا زیر بندی ماشین کاملا متفاوت با تیپ های دیگه و ماشین خیلی خشکتره که تو دست انداز ها اذیت میکنه و بد میکوبه اینم به نظر بزرگترین ایراده این ماشینه ولی در عوض همین باعث میشه تو سرعت های بالاتر ماشین پایدار تر باشه .
اگر بخوام مقایسه کوتاهی با زانتیا 2000 داشته باشیم , ترمز های ماشین واقعا خوبن تا آخر فشار دادن ترمزها در حالت معمول جرات میخواد حتی از ترمزهای زانتیا میتونم بگم یدرجه کاملا بهتره ABS ماشین خیلی عالی کار میکنه خیلی بهتر از زانتیا و با کوچکترین لغزشی وارد مدار میشه , شتاب گیری ماشین تو دنده 1-2 شاید به اندازه زانتیا 2000 خوب نباشه ولی تو 3 به بعد اگر دور موتور رو خوب عوض کنی کاملا با زانتیا برابری میکنه از سرعت 180 به بعد هم سبکتر بودن ماشین به کمکش میاد و میتونه شاید با اختلاف کمی زانتیا رو بگیره البته اینو تست نکردم یکی بهم میگفت ولی تو سرعت های مثلا 70-90 به بعد اگر خوب دنده بدی کاملا مثل زانتیا میره تست شده . امکانات ماشین تهویه خوبی داره تمام اتومات خیلی بهتر از زانتیا هست , 2 تا ایربگ جلو هم که جفتشون دارن سیستم صوتی زانتیا Mp3 میخوره و قابل کنترل از رویه فرمونه ولی برای 206 فقط Audio میخونه و کنار فرمون کنترل میشه که خوب اکثرا عوضش میکنن , صندلی های زانتیا یکمی بهتر و راحتر تره و کلا زانتیا ماشین راحتریه بدون شک کمک های خیلی خوبی داره فضایه خیلی بزرگتری داره البته 206 خیلی ماشین تو دستیه و بره تو تهران و ترافیکاش خیلی خوبه که زانتیا خیلی اینطوری نیست , مصرف زانتیا خیلی بیشتر از 206 مخصوصا تیپ 5 هست (حتما میدونید تیپ 5 کمترین مصرف رو بین 206 ها داره ) تقریبا صدی 9 میسوزونه ولی زانتیا راحت 12-13 میسوزونه پرشیا هم فکر کنم 11-12 میسوزونه البته اینم مهم که چقدر به ماشین گاز بدی چون کلا 206 مخصوصا 5-6 خیلی خوب گاز میخورن و مثل پرشیا و سمند و زانتیا نیستن که در دور موتور پایین کار کنن خیلی سریع دور موتور تو 206 پر میشه و اگر بخوای دور موتور بالا رانندگی کنی مصرف تصاعدی بالا میره .
ولی کلا 206 مخصوصا بدون صندوق خیلی ماشین خانوادگی نیست هم بخاطر فضاش کمتر هم بخاطر خشکی ماشین (البته تو تیپ 5-6 تو تیپ 2 ها من تست کردم دقیقا یه درجه نرم تره) . در اخر میگم اگر بتونین هزینه کنید یه تیپ 6 هم بگیرید خوبه مخصوصا بره تهران واقعا دنده اتوماتیکش رانندگی راحت تره .
خوب دیگه تقریبی گفتیم 83-84. یعنی توی این مدلا اگه بگرده حتما یه تمیز گیرش میاد. حالا یا 93 یا 84. که طبیعتا احتمال 84 کمتره. ولی غیر ممکن هم نیست.نقل قول:
نقل قول:
مصرف تیپ 5 به طور ترکیبی در هر 100 کیلومتر 6.5 لیتر هست.
مصرف زانتیا به طور ترکیبی در هر 100 کیلومتر 9-9.5 لیتر هست. (فکر کنم دقیقا 9.1 باشه)
مصرف پارس به طور ترکیبی در هر 100 کیلومتر 9 لیتر هست.
=========
راستی سعید جان، گفتن اینکه میتونه زانتیا رو بگیره و ... فقط در صورتی درسته که راننده ها در یک سطح باشن و پیچ هم جلوشون نباشه. چرا که اگه یادت باشه، زمانی مد این بود که 405 با زانتیا کل مینداختن و کل زانتیا رو میزدن. در صورتی که همه ما میدونیم شتاب زانتیا توی هر سرعتی از 405 بهتره و در کل هم از 405 20-25 کیلومتر بیشتر میره (البته توی واقعیت)
مصرف تو جاده همونیه که شما گفتی ولی مصرف داخل شهر به صورت معمولی تو ترافیک گیر نکنی همونیه که گفتم 206 تیپ 5 تقریبا 9 تا میسوزونه اینو خودم بارها اندازه گرفتم زانتیا هم راحت 12-13 میسوزونه اینم اندازه گرفتم . هندلینگ هم زانتیا عالیه هندلینگش ولی بخاطر کمک هایی که داره سره پیچ ها یکمی تیزی و احساس پیچ رو منتقل میکنه شاید بیشتر از 405 و سمند و پرشیا .نقل قول:
نقل قول:
مصرف سوخت 206 تیپ 5 (لیتر در هر 100 کیلومتر) :
مصرف در شهر: 8.6
مصرف در جاده: 5.1
مصرف میانگین: 6.4
مصرف سوخت پارس (لیتر در هر 100 کیلومتر) :
مصرف در شهر: 13.2
مصرف در جاده: 6.8
مصرف میانگین: 9.1
مصرف سوخت زانتیا (لیتر در هر 100 کیلومتر) :
مصرف در شهر: 13.5
مصرف در جاده: 6.5
مصرف میانگین: 9
====
منبع: مجله ماشین.
===
البته سعید جان یکی از دوستان میگفت که من تیپ 5 دارم و 100ی 12 میسوزونه.
ولی در مورد پارس و زانتیا مطمئنم همینه ، چرا که خودم دیدم و پرسیدم. تیپ 5 رو نه دیدم و نه پرسیدم. ولی بعید میدونم اینم نادرست باشه.
خوب منم همنیو گفتم مصرف تو شهر همونه دیگه . با این حال مثلا من مسیری که میرم دانشگاه بیشترش اتوبانه ولی همون 9 میسوزونه البته 9 که میگم اگر زیاد گاز ندی و متعادل رانندگی کنی ولی مثلا تو جاده مصرفش واقعا کم میشه دقیق حساب نکردم حقیقتا ولی مثلا تقریبا با 1.5-2 خط بنزین که حدود 10-13 لیتر میشه تا چالوس رفتم با یه باکم تا مشهد با سرعت 100-120 میشه رفت البته من نرفتم ولی دوستان رفتن .
حالا از سوختش که بگذریم میگن موتور 206 زود خراب میشه مثلا اگه تسمه پاره کنه بلافاصله سوپاپ کج میکنه .
به نظر من فقط بايد دنبال سالمش بگردي. ممكنه يه 206 كلا 50تا كار كرده باشه ولي چجوري كار كرده باشه؟
ميتونم يه 206 بهتون نشون بدم كه فقط 25000تا كار كرده ولي بايد جلوي پيكان 75 لنگ بندازه.!
سلام
امکانات این ماشین رو میخواستم و شکل ظاهری
وقیمتش تو بازار و کمپانی
بهتره از سایت ایران خودرو بری پیدا کنی من که9 تازه میشنوم .
سلام. پرشیا سفارشی شنیدیم، ولی پرشیا تیپ 5 نه.
206 تیپ 5 هم هست ولی ... :12:
میگن پرشیا سفارشی موتور 1800 زانتیا روش هست و یکی از موفق ترین ماشین ها هم هست..
اطلاع دیگری ندارم..
اون که دیگه ELX میشه . پرشیا تیپ بندی نداره حداقل تا الان که نداشته شاید جدیدا ایران خوردرو خواسته دوباره استعدادهاشو نشون بده .نقل قول:
همش شایعه و بازار داغی هست ، موتور زانتیا نیست فقط سرسیلندر زانتیاسنقل قول:
سر سيلندر زانتياهم نيست چون 16 سوپاپه ميگن مثل زانتياستنقل قول:
نه بابا هست
چون داخل دعوتنامه ما نوشته پارس سفارشی کلاس5 درضمن elx نیست.
نقل قول:
میگن پرشیا سفارشی موتور 1800 زانتیا روش هست و یکی از موفق ترین ماشین ها هم هست..
اطلاع دیگری ندارم..
نقل قول:
همش شایعه و بازار داغی هست ، موتور زانتیا نیست فقط سرسیلندر زانتیاس
پارس elx موتورش موتور زانتیاست.نقل قول:
سر سيلندر زانتياهم نيست چون 16 سوپاپه ميگن مثل زانتياست
ولی نه موتور زانتیا های 2000. موتوری که روی زانتیا های سری اول (1800) سوار بود الان روی پارس elx استفاده میشه. قدرت موتورش 110 اسب هست. و 16 سوپاپ.
اونی که سر سیلندرش عوض شده، روا هست. که همون موتور پیکان هست ولی سر سیلندر آلومینیومی.
:12:
آخه تو كار آموزي اوساه گفت ماهم هرچي گفتيم باور نكرد منم گفتم شايد من اشتباه كنمنقل قول:
اطلاعات خوبی دستگیرم شد
با سلام به همگی
من یه نظر سنجی میخواستم در رابطه با عنوان تایپیکم ...
این قضیه خیلی حیاتی هستش و جواب درسته شما خیلی بهم کمک میکنه.....
و همونطور که از عنوان تایپیک معلومه میخوام بدونم خرید پژو 405 مدل 85 بهتره یا پژو پرشیا مدل 82
فقط خواهشن در صورت اینکه اطلاع دارید جواب بدید و اگه میشه با دلیل عنوان کنید و از جواب هایی که علاقه ای هستش خود داری کنید....
ممنون میشم در نظر خواهی هم شرکت کنید.....
خوب تا ماشینو نبینیم که نمیتونیم نظر بدیم
مخصوصا ماشین کارکرد
باید خیلی حواستو جمع کنی تا سرت کلاه نزارن
پسط بالا خيلي خوبه روش فك كن :31:
به نظر من اگه نو تر باشه بهتره ولی بازم باید دید تا نظر داد
من که میگم پژو 405 مدل 85 چون زیر 85 هرچی ساختند ایراداتی داشت که موجب چند مورد
آتش سوزی بودیم که حتی اخبار ساعت 2 هم چند وقت پیش ها به اطلاع مردم رساند؟
موفق باشی دوست عزیز.
دوست خوبم؛ اینو در نظر داشته باشید که ماشینی که مدلش 82 هست، 6 ساله که داره کار میکنه؛
استهلاک قطعات، عمر مفید موتور؛ و موارد دیگه ای در این امر موثر هستند.
در کشورهای اروپایی، اگه یه ماشینی 5 سال از تاریخ تولیدش بگذره دیگه اجازه ی عبور و مرور نداره. حتی اگه استفاده نشده باشه.
به نظر من 405 با مدل 85 بهتر تره.
هر چند که پرشیا کلاس بالاتره. :31:
البته به سلامت ماشین هم بستگی داره. اگه واقعا هر دو در یک سطح باشند، (که به ندرت اتفاق میافته) اونوقت قاطعانه میشه گفت که پرشیا بهتره.
موفق باشید :11:
با سلام:11:نقل قول:
خیلی به شرایط شما ربط داره!
اگه شما یه جوون ماشین باز و فنی هستید پارس 82 برای شما بهتره چون 5 سال کار کرده و نیاز به رسیدگیش بیشتره در عوض قیافه داره و جوون پسند تره!
اما اگه از ماشین فقط توقع خوب راه رفتن داشته باشید و زیاد نمیخوان وقت رو رسیدگی به ماشین بزارین 405 مدل 85 خیلی مناسب تره چون نو تره!
این مقایسه واسه شرایط مساوییه یعنی سالی 30 هزار کارکرد و بدون تصادفه !
قیمت این دو تا ماشینم تو شرایط یکسا ن تقریبا مساویه و بین10،000،000تا 11،500،000 تومانه!
البته باید توجه کنید 405 خیلی بازار بهتری داره تا پارس مدل پایین و موقع فروشش راحترید.
سلام.
اگه هر دو تا تمیز باشن به دلیل زیر 405:
405 مدل 85 و پارس مدل 82 تقریبا تفاوتی در امکانات و ایمنی و .... ندارن پس چه دلیلی داره که ما بریم 3 مدل پایین تر بخریم؟؟
که به قول دوست عزیزمون عمر مفید قطعات و ... هم موثره. درست مثل اینه که بگیم 405 مدل 85 با 11 تومن بهتره یا پارس مدل 85 14 تومن؟؟ که قطعا جواب من باز هم 405 خواهد بود.
البته دوست من ممکنه 405ی که شما توی ذهنتون باشه خیلی درب و داغون باشه و پارس خیلی تمیز. که در این صورت جواب بالعکس میشه.
:12:
به نظر من اگه 405 تمیزی هست 405 رو وردار.
توحید جان کمی با این قسمت مخالف که نه این قسمت رو کلا نقض میکنم ماشینی که سنش بالا میره تیو کشورهای اروپایی و آمریکا هزینه نگهداریش بالا میره (بر خلاف اینجا که مکانیکهامون واقعا کار بلد و با قیمت مناسب کار میکنن)نقل قول:
اونجا وقتی مدت گارانتی ماشین تموم میشه دیگه واسه مالکش صرفه اقتصادی نداره .
به نظر من مونده ماشین رو چه کسی نگه داشته و چجوری نگهداریرده چه سبک رانندگی داشته .
البته من 405 رو توصیه میکنم چون در کل ماشین اصیلتری هستش.
من عشقم اینه یه 405 برای خودم داشته باشم و خرجش کنم
باور کنید ماشینه دیگه ای هم نمیخوام!!!!!!
فقط 405 !!!
چون بنده خدا رو 17 - 18 ساله دارن میسازن!!!
مکانیک ها هم راحت تر باهاش کنار میان!!!
اصالتم که از سر و روش میباره
با این که ما خودمون 405 داریم اما من پرشیا رو ترجیح میدم چرا ؟
به خاطر اینکه خیلی خشک تر از پرشیاست
ما وقتی این ماشن رو گرفتیم تا آوردیم دمه خونه رادیاتورش سوراخ بود نشتی داشت
هر چند ماشینای ایرانی یه جورایی همشون ایراداتی دارن اما من حتم دارم از این ماشین تا دلتون بخواد دزدی میشه هر سال یه چیزی کمتر اما اون وقتایی که این ماشین اومد ایران حرف نداشت ته ماشین بود
منظورم 10 سال پیشه که مدل 2000 بود
اما از پرشیا نه
یادش بخیر 2 سال پیش بود
عید بود
بالای گردنه ی هزار چم بود
برف بود
405 بود
ماشین حالش بد بود
3 ماه بود تحویلش گرفته بودیم
فشنگی ماشین از کار افتاده بود ، خلاصه ما شب رو بالای گردنه سپری کردیم
هیچ ماشینی نتونست از گردنه بالا بره
همه برگشتن