به نظر من از لحاظ قيافه پارس بهتره !!!
عزيزم پس اينا رو چه طوري باز كنيم !!!
Printable View
به نظر من از لحاظ قيافه پارس بهتره !!!
عزيزم پس اينا رو چه طوري باز كنيم !!!
بابا بخدا سمند خوبه !!! مگه چشه !!!
هیچی بده مگه ایران خودروی ملی داره ...؟
در ضمن برای مادر بزرگت هم صلوات فرستادم .
لینکش کو پس ؟؟!!
سمند تنها خودرو ايراني است كه علاوه بر گذراندن تست هاي تصادف از بغل، تست مقاومت سقف در برابر واژگوني را كه از الزامات مهم استانداردهاي آمريكا و حوزه خليج فارس به شمار مي رود، تامين كرده است.
\\\مگه ایران خودروی دیگه ای غیر از سمند هم داره؟ \\\ اوه یادم نبود پیکان هم داره !!!
سمند بده! سمند بده! ( بنا به درخواست بالا)نقل قول:
بعد از گذشت حدود نیم قرن از عمر صنعت خودروی کشورمون, ماشینی داریم که کمتر ارز یک چهارمش ایرانیه و بهترین افتخارمون کسب استاندارد حوضه خلیج و کشورهای عربیه. چرا برای خودمون ارزش قائل نیستیم؟! به ما گفته می شه که نباید خودمون رو با اروپا مقایسه کنیم. سوال من اینه. چرا نباید؟؟؟ من نمی پذیرم که یک اروپایی ارزشش از من بیشتره. من انتظار دارم در مقابل پولی که می دم جنس خوبی تحویل بگیرم. آلمان بهع از جنگ جهانی با خاک یکسان شد. تعداد زنان 3 برابر مردان بود. امریکا و روسیه تمام دانشمندان آلمانی رو بردن. حتی کارخونه هاشونو از پی کندن و بردن. بعد از نیم قرن, صنعت خودروی آلمان دنیا رو تصخیر کرد. ( پورشه, بنز, ولکس واگن, بی ام و). ما همه چیز داشتیم و هیچی نشدیم. چرا؟ چون خریدار راضی بود. نیازی به کیفیت بیشتر نداشت. این طور تربیت شده بود که واسه خودش ارزش کمی قائل باشه.
من متون رو نخوندم ولی اگه توی دنیا برای خرید فقط سمند باشه من ترجیح میدم پیاده بگردم !
نكنه انتظار داريد ايران اولين خودروشو چيزي شبيه ريونتون بزنه !!! آره اگه اينطوري بزنه شما ترجيح ميدي ديگه پياده نگردي !!!
قابل توجه شما دوست عزیز : ایران و کره تقریبا همزمان با هم صنعت خودرو سازی رو شروع کردن. امروز پس از گذشت 50 سال ، این کجا و آن کجا. تو همین سایت یه مطلب خوندم در مورد لامبورگینی. اولین لامبورگینی توسط شخصی به همین نام که مکانیک تراکتور بود ساخته شد. میتونی اولین اتومبیل یه مکانیک رو با اولین اتومبیل صنعت خودرو سازی ایران مقایسه کنی.نقل قول:
نقل قول:
عزیزم اینجا ایرانه و خیلی از مردم این کشور توان خرید ماشین های گران قیمت رو ندارن مگر ایران خودرو مغز خر خورده ماشین های گرون قیمت تولید کنه و بعد روی دستش بمونه مثلا همین سریر من که هنوز تا حالا یکیشم توی شهرمون ندیدم...
البته حرفتون هم تقریبا (خیلی کم ) تایید میشه... !نقل قول:
اگه ايرانخودرو مردم رو كمتر سر كيسه بكنه مردم توانشو دارن وقتي يه 206 7 8 تومني رو 15 ميده خب معلومه مردم توانشو ندارننقل قول:
ايرانخودرو 50 سال ديگه هم نميتونه ماشين روز اروپا بسازه( مونتاژ نه) حالا چه مغز گاو بخوره چه خر
[quote=Vallio;2962737]عزیزم اینجا ایرانه و خیلی از مردم این کشور توان خرید ماشین
خوب من فكر مي كنم ارزش پول ايران كمه كه اينطوريه !!!
بابا بالاخره اگر ما ایرانیا از این محصولات ایرانی دفاع نکنیم و نخریم این کارخونه ها راهی واسه پیشرفتشون نمی مونه و نمی تونن خواسته بلند پروازان رو اجابت کنن . خوب اگر ما الان به فکر آسایش خودمون باشیم و ماشین وارداتی بخریم ایران هیچ وقت مستقل نمی شه و ما باید برای همیشه به دیگران متکی باشیم و همین رشد فعلی هم متوقف می شه .
این پیروزی رو هم به همه تبریک می گم :11::11::11:
شرمنده
عکس رو اشتباهی گذاشتم
این هم لینک 3 تا عکس هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي. ولـــي اون پست اوليه خيلي باهال بود.....!!
بازم که عکس های کوچیکش رو گذاشتید.:41:نقل قول:
حسین جان برای گذاشتن ادرس عکس ای TINYPIC در اینجا آدرسی که توی کادر قرمز هست رو کپی و اینجا فقط پیست کن.
من این مقاله تو مجله ماشین خوندم کلا به مجلات ایرانی زیاد نمیشه اعتماد کرد و همش سلیقه ای مطلب مینویسن و هر کدوم از نویسنده ها طرفدار یک برند هستن و مطالب هم با تعصب کامل مینویسن هر چند مجله ماشین بهترینه و مجله در سطحش نداریم ولی تجربه خیلی بهتر از این جور مقایسه هاست
سلام.نقل قول:
من هم توی مجله ماشین خوندمش.
به قولت این مقایسه تا حدی سلیقه ای حست.
ولی در حال حاضر معتبر ترین منبع فارسی همین مجله ماشین هست.
واقعا مله خوبی هست.
نه منت کشی سیاسی میکنه نه ...
ضمن اینکه مقایسه هاش هم تا حد بسیار زیادی نتیجه درستی داره. چرا که دو خودرو در کنار هم مقایسه میشن. یعنی نسبت به هم سنجیده میشن.
:46:
تو این که مجله ماشین بهترینه هیچ شکی نیست اما این مجله 2تا مشکل دارهنقل قول:
یکی اینکه مقایسه هاش بستگی به جو بازار کشور داره مثلا تو روزهای نسخت عرضه سمند این خودرو و با پرشیا مقیایسه کرده بود و سمند بزنده این مقایسه بود و کلا از این جور مقایسه ها کم انجام نمیده
دومی هم اینکه بعضی نویسنده هاش به طرز وحشتناکی روی یک برند تعصب دارن
در کل مجله ماشین مقالات خیلی خوب و عالی داره و واقعا بهترین مجله ایرانه
:18::18::19::19:نه اینطوری نیست که میگید بلکه اینکه مدیران کارخانه جات تولید خودرو به فکر جیب خودشونن تا جان مردم:19::19::18::18:نقل قول:
متن بالا تقریبا تایید میشود ...نقل قول:
باتشکر
واللییو
سلام اقا یه سمند هست مدل 84 بعد این سمند گلگیر سمت راننده کاپوت جلو صندوق عقب شیشه جلو و عقب با چوب زدن و در رفتن
این سمند الان درست شده یعنی صافکاری شده واماده رنگ هستش یعنی رنگ هم باید خودمون کنیم
رنگش هم بژ این ماشین چند میلیون از نظر شما می ارزه
دوستان فقط سریعتر بگین
دفاع از صنعت کشور به معنی مصرف محصولات کم کیفیت نیست. در این مورد هم اتفاقا برعکسه. کمپانی هایی که به دلیل کمبود کیفیت دچار افت فروش می شن, مجبورن برای باقی موندن در کورس رقابت, کیفیت محصولاتشون رو بالا ببرم. لا اقل اگه نمی تونیم خرید نکنیم, تشویق به تولید محصول بی کیفیت هم نکنیم.نقل قول:
هیچکدوم ولی باز به نظر من خرید سورن عاقلانه تره !!
چون هم ارزونتره و هم یه کیسه هوا داره !!!! و ترمز Abs و امکانات و تجهیزات رفاهی بیشتر + تمام مشخصات فنی یکسان با پارس !
من هنوز نفهمیدم چرا نمایندگی های ایرانخودرو انقدر سنگ پارس رو به سینه میزنن ؟؟ این ماشین چی داره ؟ نکنه یه چیزایی داره که چشم بصیرت میخواد : دی !!!!!!
عجب حتما اگه تولید میشد میگفتن تلفیقی از تاریخ+فناوری
شاید در راستای هدفمند کردن نمونده از جوونیام نشونی . پیر شدم پیر تو ای جوونی میخوان این سمندهای فسیل پسند رو بیارن به جوونای بیچاره غالب کنن !!!!
دوست عزیز اینجوری که نمیشه کیلویی رو یه ماشین قیمت گذاشت باید به یه کارشناس نشون بدی بهترین کار اینه که ببری عبدل اباد اونجا خودشون قیمت میزارن .
منم تو مجله ماشین خوندمش
تا حدودی در مورد سورن حق داشتن کمی طرحش مدرنتر هستش
البته پارس محبوبتره اینم گفتن .خب به نظر منم سورن ماشین بهتری از نظر طراحی هستش .(الان که دقت میکنم )
در مورد مجله ماشین بهتره بچه ها یه بحث باز کنیم کدوم مجله خودرو بهتره (البته نظر دوستان رو جویا شدم)چ
من میتونم بگم که اونا هم نویسنده هاش سلیقه ای رفتار میکنن البته تستها خیلی بهتر از گذشته شده و حرفه ای تر هم رفتار میکنن .خلاصه مجله ماشین منبع داخلی معتبری هستش .(بی طرفترین)
الان 84 تر وتمیز چقدره؟؟؟؟؟/
یارو گفته من 9 تومن میدم می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
84 تمیز 9 تومن میارزه.نقل قول:
ولی 84 داریم 5 تومن هم نمیارزه.
بستگی به ماشین داره
البته بستگی داره خریدار از چه قشری باشه .. یعنی طرف بنگاه دار و بخربفروش باشه که به یه خط هم گیر میده میگه 100 تومن کمتر !
اگر طرف شخصی باشه بیشتر به موتور ماشین توجه داره چون میخاد خودش سوار بشه .....
باید رنگ و صافکاری خوب در بیارن وگرنه ......
درسته . منم با نظر سرشار جون موافقم !!! البته سورن قيمتش بيشتره فكر كنم !! ولي من اصلا از عقب سورن هيچ خوشم نمياد !! جلوشم كه وقتي نگاه ميكني يه ظاهر خسته اي داره !!!
محاله که یک کارخونه (حتی بی کیفیت ) همگانی شدن و استقبال مردم از محصولاتش رو ببینه و تو کارش پیشرفت نکنه . همین که از محصولات یک کمپانی استفاده می کنیم در حقیقت داریم با سرمایه ای که تو اون کمپانی گذاشتیم زمینه پیشرفتشو فراهم می کنیم .نقل قول:
نقل قول:سلام دوستان.نقل قول:
خوبید؟
دوستان توجه کنیم که ما مردم ایران بیچاره تر از این حرفاییم که بتونیم یه کارخونه رو تحریم کنیم. چرا که اقصاد ایران یک اقتصاد بسته هست. و کالا در دست دولت. کارخونه های ایرانخودرو و سایپا و ... هم دولتی هستن. و اگه ما خودروهای اینا رو تحریم کنیم اونا هم ما رو از بقیه خودرو ها تحریم میکنن. چرا که اقتصاد ایران فوق بسته هست و گمرک خیلی قوی داه و ...
منطقی ترین راهش شاید اعتراض باشه. نه تحریم.
چاره ای نیست جز بیچارگی و خرید اینطور خودروهایی با قیمت هایی اینچنینی.:41:
سلام.
بارها همگی گفتیم که خودروهای ایران چه وارداتی و چه داخلی به قیمتشون نمیارزه.
ولی ناچارن با هم که مقایسه میکنیم میتونیم بگیم کدوم به صرفه تر و بهتر از دیگریه.
در مورد این دو خودرو هم همینجوره. پارس از قدیم تا حالا قیمتش کاذب تر از چیزیه که باید میبود.
الان هم که قیمت سمند سورن و پارس تقریبا در یه رده میوفته کاملا محسوسه که سمند سورن بهتره.
پارس به نظر چیزی که بیشتر از همه ویژگیاش برجسته هست، خوشنامیش هست و بازار فروش.
:11:
آره فکر خیلی خوبیه این جوری هم مجلات داخلی که تعدادشون کم نیست بررسی و هم اینکه مطالب و بررسی هایی که مجلات انجام میدن نقد می کنیم و اگر هم شد مقایسه ای بین مجلات خودمون و مجلات معتبر مثل auto car و car and drive و... میکنیمنقل قول:
فقط یکی از دوستان زحمت تاپیک بکشه
نقل قول:موضوع ایجاد شد.نقل قول:
بحث و تبادل نظر درباره مجله های اتومبیلی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2976680#post2976680