این قسمت فوروم که برای تلویزیون و سریالاس ...نقل قول:
شاید این جا بتونی به یه جوابی برسی ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=29984
Printable View
این قسمت فوروم که برای تلویزیون و سریالاس ...نقل قول:
شاید این جا بتونی به یه جوابی برسی ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=29984
بچه ها ایستگاه های رادیو رو بیشتر با چی میگیرین؟
سلام.
امروز شبکه 5 یه فیلم پخش کرد به اسم "بازی زندگی".
کسی میدونه اسم اصلی فیلم چیه؟
Fun With Dick And Janeنقل قول:
سلام
اسم اصلی فیلم "علیه دون ها" چیه؟
.................................................. ......................نقل قول:
بازیگراش رو می شناختی ؟نقل قول:
کجایی بودش ؟
نمی دونم.... چند روز پیش تلویزیون گذاشت محصول 2000نقل قول:
.................................................نقل قول:
سلام
اسم اصلی فیلم "علیه دون ها" چیه؟
فردا جمعه ساعت 11 پخش میشه
Lorna Doone.نقل قول:
.
..
.
.
.
الان داره سریال Sherlock رو کانال 3 نشون می ده ...
فک کنم داره به صورت فیلم هم نشون می ده ! :دي
خیلی جالبن اینا ! :دي
نه عزیز همون سریالیشو نشون داد
فصل اول شرلاک 3 قسمت تقریبا 90 دقیقه ای هست
2 دقیقه هم بیشتر سانسور نداشت که بسی جای تعجبه
رفقا از سریال 45 دقیقه ای 20 دقیقه درمیارن اینجا حسابی ناپرهیزی کردن
عجیبه که من این فیلم رو ندیدم. خیلی زیبا بود.نقل قول:
طبیعیه!نقل قول:
فک کنم داره به صورت فیلم هم نشون می ده ! :دي
خیلی جالبن اینا ! :دي
یه فیلمیم بود به اسم "بازی"پخش کردن!یه بار به عنوان فیلم سینمایی 2 قسمت پخش کردن یه بار دیگه به عنوان سریال!:31:
مدیران محترم اگه میشه تاپیک مختارنامه رو باز کنن.....ترکیدیم ما...:41:
حرفای شرلوک بعضی وقتا سانسوری بودشا ! :دينقل قول:
نه عزیز همون سریالیشو نشون داد
فصل اول شرلاک 3 قسمت تقریبا 90 دقیقه ای هست
2 دقیقه هم بیشتر سانسور نداشت که بسی جای تعجبه
رفقا از سریال 45 دقیقه ای 20 دقیقه درمیارن اینجا حسابی ناپرهیزی کردن
اون یه تیکش که اون خاتومه توی ازماشگاه هی می ره آرایش می کنه هی پاک می کنه خیلی با حال بودش ...:دي
من خودم 3 تا قسمتش رو دیده بودم ... البته فصل دوش هم شروع شده ...
ویکی پدیا نوشته فصل 2 پاییز 2011 میاد. یعنی میگی زودتر میاد؟نقل قول:
آقا ما این قسمت 3 رو هیچی نفهمیدیم. این موری آرتی کی بود آخر؟ در داستان اصلی شرلوک هولمز هم یه نفر به نام موری آرتی هست. ربط این به اون چیه؟
ظاهرا شرلوک هلمز معتاد به کوکایینه. به همین خاطر فکر میکنه یه پروفسور بیگناه یه جانی خیلی خطرناک هست. اسم اون پروفسور, موری آرتی هست.
ولی تو این فیلم من نفهمیدم موری آرتی کی بود؟ همون یارو آخری که مثل شرلوک نابغه هست؟
ولی سریالش خیلی قشنگ بود..........
الانم دیدم توی imdb امتیاز 9 گرفته که خیلی خوبه.
یه نظرم پایان خوبی هم داشت.
دوستان سلام
دانلود سریال تبریز در مه برای کسانی که به این سریال علاقه داشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان: محمدرضا ورزی
سال تولید: ۱۳۸۹
بازیگران: محمد مطیع، جمشید مشایخی، محمد صادقی، محمدرضدا شریفی نیا، حسام نواب صفوی، الهام حمیدی، داریوش کاردان، رزیتا غفاری، سعید امیرسلیمانی، ارژنگ امیرفضلی، سید جواد هاشمی، ژیلا سهرابی، امیر دژاکام، شهرام عبدلی، چنگیز وثوقی، ولیالله مومنی، عنایت بخشی، رضا فیضی، امیریل ارجمند، علیرضا اولیا و علی کریمی
خلاصه: این مجموعه تلویزیونی زندگی عباس میرزا و جنگ های ایران و روسیه در مناطق شمالی کشور را روایت می کند…
«تبریز در مه» در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقهای به تهیه کنندگی علی لدنی تهیه و در بهمن و اسفندماه سال ۸۹ از شبکه یک سیما پخش گردید.
دیروز و امروز شبکه 4 ساعت حدودا 3 یه مستند شیمی پخش کرد که تاریخچه دانشمندان علم شیمی رو میگفت. کسی اسم انگلیسی اون رو میدونه چیه؟
ویرایش: خودم فهمیدم: chemistry a volatile history
ظاهرا سه قسمت داره.
سلام
پنجشنبه گذشته شبکه 1 بعد از فیلم سینمایی "پروانه ها" رو پخش کرد کسی میدونه تکرارش کی هست؟
عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند...
مشرق: شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.
در ساعت بین 10 تا 11 صبح، شبکه رادیویی جوان برنامه ای را با موضوع آشنایی های پیش از ازدواج روی آنتن داشت.
در این برنامه آن طور که مجری برنامه چند بار تکرار کرد، در مورد آشنایی های دختر و پسر تاکید می شد که قبل از ازدواج صورت می گرفت. البته آقای مجری در اواخر برنامه توضیح داد که منظور ما تنها آشنایی هایی را منظور داریم که به نیت ازدواج باشد و منظور دوستی های بدون نیت ازدواج نیست که بعضی ها تماس می گیرند و انتقاد می کنند که این دوستی ها باعث بالا رفتن آمار طلاق می شود.
عجیب تر اینکه در پایان برنامه یک خانم روانشناس نیز روی آنتن آمد و پیشنهاد کرد که بهتر است دختر و پسر قبل از خواستگاری به مدت سه ماه با هم آشنا بوده و یکدیگر را بشناسند و پس از انجام مراحل خواستگاری نیز به مدت دست کم سه تا شش ماه دوره نامزدی است که در این مدت خانواده ها با یکدیگر آشنا شوند.
این نوع از آشنایی و دوستی ها که رسانه ملی به این شکل در حال تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن است اگر چه ممکن است در جامعه ما وجود داشته و حتی در برخی اقشار عمومیت پیدا کرده باشد، اما تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن، آن هم به این شکل تبعات دیگری دارد که مدیران رسانه ملی بعدها باید پاسخگوی آن باشند.
منبع:mashreghnews.ir
:21:
:27:
یاد ساختمان پزشکان افتادم ! :دينقل قول:
اون قسمتی که رفته بود توی تلویزیون در مورد مسائل زناشویی حرف می زد ! :دي
وای من انقدر از این نوع پاراگراف ها که آخر مقاله به نارگیل اندازی ختم میشه بدم میاد.حدااقل اگه مطلبی رو نقل می کننین این آخرش رو حذف کنید.نقل قول:
این نوع از آشنایی و دوستی ها که رسانه ملی به این شکل در حال تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن است اگر چه ممکن است در جامعه ما وجود داشته و حتی در برخی اقشار عمومیت پیدا کرده باشد، اما تبلیغ و مشروعیت بخشی به آن، آن هم به این شکل تبعات دیگری دارد که مدیران رسانه ملی بعدها باید پاسخگوی آن باشند.
همین چیزا هست که رسانه ملی رو مجبور به بسته نگه داشتن هرچه بیشتر این موضوعات مهم میشه که منجر به مطرح نشدن همین موضوعات در رسانه ها میشه.
دو ، سه روز پیش یکی ار برنامه های خبری صدا و سیما یه بچه سه سالرو نشون داد که دیالوگای سریال مختار نامرو از حفظ میگفت ، خیلی ام بامزه بود ، ما ام دیدیم و خندیدیم ....
امروز دوباره خبر بیست و سی و اخبار شبانگاهی اخباری با همون موضوع پخش کردن :
تاثیر مختارنامه بر روی کودکان خردسال!!!
من یه سوالی دارم ، آیا اینکه بچه های ما از فرهنگ بیگانه تاثیر می گیرن باعث افتخاره ؟!
آیا اینکه ، نسل آینده ما بیان از - به اصطلاح- اسطوره های بیگانه ها تقلید کنن خنده دار و جالبه ؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی از نیاکان خودش (که اتفاقا خیلی خیلی خداپرست تر از بعضی شخصیت ها هستن) تاثیر بگیره؟!
چرا نباید یه بچه ایرانی ادای کوروش و سورنا و رستم و هزاران نفر دیگه رو که انقدر زیادن که حتی نمیشه اسمشونو به زبان آورد دربیاره و ازشون تقلید کنه؟!
چرا حتی یه انیمیشن هم در مورد این افراد ساخته نمیشه؟!
میگن کسی رو که لباسشو ازش بگیری هر لباسی رو که دستش بیاد می پوشه ؛
یه روز بچه های ما سوپر من میشن ، یه روز جومونگ ، یه روزم عبدالله بن زبیر !!!
.................................................. ................................................
پ.ن1:این پست صرفا نظر شخصی خودمه و قصد ندارم اونو به کسی تحمیل کنم.
پ.ن 2: من یه ایرانی مسلمانم و به مسلملن بودن خودم افتخار میکنم و به هیچ وجه عقاید عرب ستیزانه ندارم و نژاد پرست نیستم و پیامبر و ائمه عزیزمون و همینطور هموطنای عرب زبانمونو خیلی دوست دارم.
پ.ن 3: پست من کاملا اجتماعی و مرتبط با موضوع تاپیکه و به هیچ وجه 0-3-یاسی نیست ، و فکر نمیکنم دلیلی برای پاک کردنش وجود داشته باشه.
این پست اگه بخواد در موردش بحث را بیفته فک کنم تایپیک بسته می شه !نقل قول:
من خودم توی این وضع دنیا فهمیدم الکی در مورد چیزی بحث کردن هیچ سودی نداره ! مثل اینکه بری وسط یه بیابون بی آب و علف که تا 100 کیلومتری پشه هم بال نمی زنه داد بزنی کمک بخوای ! به جز اینکه خودتو خسته کنی چیز دیگه ای بهت نمی رسه ! آخرش که چی ؟
سلام
آقا یه اعتراض!
چرا دیالوگ های فراموش نشدنی برنامه های سیما نداریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزاده نامداری مجری نه چندان جوان این روز های برنامه ی "در جمع ما"
خطاب به یه خانم آلمانی :
آیا مردهای ایرانی رو دوست داری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال نکات فلسفی عمق داره و از درک من و شما خارجه! :27:
خانم آلمانی : من فقط شوهرم رو دوست دارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف این دیالوگ های ماندگار سیمایی! نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^^^^^^^^^^^^^
در ادامه پست بالایی با یه خانوم غربی سن بالای انگلیسی زبان غرقفه دار پخش مستقیم کانال 4 به مناسب نمایشگاه کتاب چند سال پیش مصاحبه میکرد
مجری به انگلیسی دست و پا شکسته گفت نظر شما درباره حضور جوانان ایرانی در نمایشگاه کتاب چیست؟!
خانوم کهنسال جوری دیگری برداشت کرد یه همچین چیزی گفت.
will i never thought Iranian girls are so Gorgeous & beautiful
و خیلی خوب پوش هستند و....
مترجم رنگش پرید و نمیدونست چی بگه ترجمه کرد :
بله جوانان ایرانی به مطالعه علاقه دارند و...
برای اینکه رستم،جلوی حاکم زمانش زانو نزد،گفت اگر کسی دست مرا ببندد سبب ننگ من است.نقل قول:
اما این عزیزان معتقدند،اگر فردی به نام فصل الخطاب گفت باید همسرت را طلاق دهی،باید بدهی.
تنها همین سریال های مذهبی میتواند اطاعت مطلق از یک فرد را از کودکی در ذهن همه القا کند و اسارت و بردگی از ما بهترون را بیاموزد.
شستشوی مغزی تمام عیاری پشت این سریال های مذهبی رسانه ملی نهفته.
دوست عزیز پست دوستمون رو خوب نخوندی....نقل قول:
شستشوی مغزی تمام عیاری پشت این سریال های مذهبی رسانه ملی نهفته.
البته من هم موافقم که درباره اسطورها کم کاری میشه....ولی شستشوی مغزی یعنی چه؟
اگه منظورتون مختارنامه هست من این شستشو رو با جان دل می پذیرم....
شستشوی راه و روش علی(ع) و مریدش مختار....
شستشوی مغزی،یعنی خوراندن هر باوری در همون راهی که شما بهش باور دارین.نقل قول:
اینکه بنده مثلا فلان فرد را قبول دارم،یعنی هر اغراق و هر دروغی به اون فرد هم نسبت داده میشه باید قبول کنم؟
در ضمن درباره اسطوره ها کم کاری نمیشه،اصلا کاری صورت نمیگره !!!
حجت الاسلام «محمدحسن راستگو» هورا کشيدن، کف زدن، اختلاط دختر و پسر و موسيقي برنامه هاي کودک را قابل پذيرش ندانست. به گزارش سايت خبري رسا رئيس مرکز تربيت مربي کودک و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به طور مشخص برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» را که صبح هاي جمعه از شبکه دوم سيما پخش مي شود، مورد ارزيابي قرار داد و گفت؛«اختلاط دختر و پسر از اشکالات برنامه فيتيله است. هر چند بچه هاي حاضر در اين برنامه کوچکند و از نظر شرعي، تکليفي ندارند و من هم انسان تنگ نظري نيستم که حجاب کامل را براي بچه هاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است که دختربچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها کار درستي نيست، از اين رو مي توان با پوشاندن لباس هاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختربچه ها، آنها را از کودکي با اين مفاهيم آشنا کرد و در برنامه هاي تلويزيوني هم مي توان آنها را از هم جدا، يا يک برنامه ويژه دختران و يک برنامه ويژه پسران توليد کرد.» اين پژوهشگر کودک و نوجوان حضور خود را در برنامه فيتيله و عمو پورنگ منتفي دانست و خاطرنشان کرد؛ «حضور يک شخصيت حقيقي و حقوقي با لباس روحانيت در چنين برنامه ها يي که همراه با تحرک وسيع و قوي هنرمندان آن است، هيچ تناسبي ندارد و تاثيرگذار هم نيست، هرچند مي توان به صورت کمکي و جنبي مثل تماس تلفني در اين برنامه حاضر شد.»
آره این برنامه فیتیله هم خیلی بدآموزی داره،مرتبا ترویج بدحجابی و بی بند و باری بین خردسالان ما میکنه.نقل قول:
من مطمئن هستم که چند تا از این خردسالان از استکبار جهانی پول میگیرند،تا فضای بین خردسالان را مسموم کند.
امروز فیلم سینمایی مسیر سبز نشون داد
خیلی وقت بود دنبال اینطور فیلمی بودم فیلم خیلی احساسی بود ادم نمی تونست ببین وگریه نکنه فکر کنم تکرارشو تی وی هفته اینده نشون می ده
از تی وی هم اینطور فیلم نشون دادن بعید
خیلی احساسی بازی کرده بودن
فیتیله قبلا نا خیلی خوب بودش الان یه جوری شده
عمو ها انگار مثل سابق نیستن
دیگه از دیدن فیتیله لذت نمی برم
شاید من بزرگ شدم
آیت الله هادوی تهرانی محتوای برخی سریالهای تلویزیونی رمضان را دور از مفاهیم دینی دانست و روحهای سرگردان را مشکل تازه تلویزیون عنوان کرد و گفت: تصوراتی که از عوالم قبل و بعد از مرگ نشان داده میشود نه علمی و نه دینی است.
آیت الله هادوی تهرانی مدرس عالی درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اظهار تأسف از ساختار بسیار ضعیف محتوایی مجموعه های تلویزیونی ماه مبارک رمضان رسانه ملی گفت: سریالهای تلویزیونی در ماه رمضان با انگیزه خوبی تهیه می شوند اما متأسفانه در تمام این سریالها ضعف جدی محتوایی را می بینیم که به دلیل این است که در هیچکدام از این سریالها از کارشناسان دینی، حقوقی، اجتماعی، روانشناسی- اجتماعی، مسائل تربیتی و... استفاده درست نشده است و بر اساس تصورات بسیار بسیار عوامانه این مجموعه ها ساخته شده است.
وی تأکید کرد: این مجموعه ها تحت تأثیر برخی آثار غربی به ویژه هالیوودی سامان پیدا کرده است و حتی باوجود استفاده از هنرمندان باسابقه و چیره دست این مجموعه ها هم به لحاظ هنری و هم محتوایی به دلیل عدم توجه به مسائل مختلف دینی، حقوقی، تربیتی، روان شناسی و... بسیار بسیار ضعیف هستند.
آیت الله هادوی تهرانی با بیان اینکه روحهای سرگردان هم یکی از مصیبتهای تلویزیون جمهوری اسلامی ایران است، افزود: سریالهای صدا و سیما پر شده از ارواح و شیاطین و فرشتگان که این خود جای نقدی جداگانه دارد.
رئیس مؤسسه رواق حکمت با اشاره به بخشهایی از یکی از مجموعه های رمضانی تلویزیون که رابطه صمیمانه دو روح دختر و پسر را به تصویر می کشد آن را بسیار زننده توصیف کرد و گفت: در بخشهایی از این سریال نشان می دهد که آن پسری که در زندگی دنیوی اش متدین بوده و با دختری که سالهای سال از نزدیک با او آشنا بوده و به او علاقمند هم بوده و رعایت حریم را می کرده حالا روح سرگردان او به راحتی یک رابطه صمیمانه را با دختری دیگر می تواند داشته باشد که این نوع نگاه نشان دهنده عدم بهره گیری از منابع دینی است.
وی تأکید کرد: تصوراتی که از عوالم قبل از مرگ و بعد از مرگ نشان داده می شود نه علمی و نه دینی است که اگر سازندگان این سریالها منابع علمی و دینی را مطالعه می کردند و یا از کارشناسان بهره می گرفتند بطور قطع مطالب دقیقتر و بهتری را ارائه می کردند نه اینکه از فیلم درجه چندم هالیوودی الگو گرفته و با گرته برداری از آن، فیلمی برای ماه رمضان تهیه کنند.
استاد دروس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که اگر انسانی در زندگی عادی و مادی خود یک انسان متدین است التزام روح او قطعا بیشتر از جسم مادی اوست؛ یکی از داستانهایی که از زندگی مرحوم شیخ عبدالکریم حائری یزدی بنیانگذار حوزه علمیه قم نقل می کنند این است که ایشان می فرمود من اگر در خواب هم با زن نامحرمی برخورد می کنم سرم را پایین می اندازم. وقتی انسانی تربیت شده که با ارزشهای دینی زندگی کند این انسان در همه عوالم چه در عالم خواب، یا برزخ و ... مراقبتهایش بیشتر است که کمتر نیست.
آیت الله هادوی تهرانی با هشدار نسبت به آثار نامطلوب تربیتی که این نوع سریالها بر آموزه های دینی جامعه می تواند داشته باشد، گفت: اصلا القایی که توسط این نوع صحنه ها متأسفانه در جامعه اشاعه می شود با ارزشهای دینی ناسازگار است و حریمهای موجود در جامعه را مخدوش می کند. قطعا سازندگان این مجموعه ها با انگیزه خوبی دست به ساخت فیلمهای ویژه ماه رمضان زده اند اما متأسفانه محصولی که تولید شده زیاد با آن انگیزه ها سازگاری ندارد و علت آن ضعف جدی محتوایی و هنری است.
منبع: مهر
نقل قول:
اتفاقا واسه بچها برنامه خیلی خوبیه خیلی شاده.بیچاره بچهای این اقا حجت الاسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه چند سالی است که رسانه ملی به جولانگاه قائلین به نظریه غیر اسلامی "جسمانیت شیطان" آن هم در مبارک ترین ماه خدا شده است.
دقیقا همان ماهی که دست شیاطین بسته است و حتی در حوزه وسوسه و وحی شیطانی نیز چندان کاری از دستشان بر نمی آید.
درد آنجاست که امروز ظهر در برنامه وزین این شبها به وضوح این نظریه مطرح و از آن دفاع شد.
در حالی که بنده به شخصه حاضرهستم با هر شخصی در هر جایی که او بگوید مناظره نمایم و اثبات کنم بر مبنای آیات الهی و روایات مستند (نه روایات ضعیف که برخی آقایان به آن متوسل) می شوند.
شیطان قدرت انجام کار جسمانی را نداشته و واضح ترین دلیل بر آن را خود قرآن عزیز طرح می نماید:
سوره ابراهیم آیه 22:
وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي فَلا تَلُومُوني وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ .
ترجمه:
و همين كه كار خاتمه پذيرد(روز قیامت)، شيطان مىگويد: خدا به شما وعده درست داد. و من نيز به شما وعده (باطل و نادرست) دادم و تخلف كردم، من بر شما تسلطى نداشتم جز اينكه دعوتتان كردم و شما اجابتم كرديد، مرا ملامت نكنيد، خودتان را ملامت كنيد، من فريادرس شما نيستم، و شما نيز فريادرس من نيستيد من آن شركتى كه پيش از اين (در كار خدا) برايم قائل بوديد انكار دارم. به درستى ستمگران، عذابى دردناك دارند.
برادران و خواهرانم همانطور که دیدید شیطان قدرت انجام کار جسمانی نداشته و تنها وعده می دهد و وسوسه می نماید و می بینید که خود را نیز از گناه گناه کاران مبرا می داند.
در واقع او فقط ایده می دهد و از طریق وسوسه ، وحی شیطانی ، تسویل، امنیه،نزغ، استزلال، استحواذ، نسیان و همز، انسان را به بیراهه می کشاند.
دوستان آنچه سریالهای سیما نشان می دهند ترکیبی از عقاید اسلامی و اسرائلیات است و با نگاه صحیح قرآنی مطابقت ندارد.
اما تمثل جنیان و شیاطین تنها بر یاران و اولیاء ایشان ممکن است و آن هم به این معنی که تنها فرد مذکور آن موجود را می بیند و دیگران قادر به دیدن وی نیستند.
تمام اینها در حالی است که باید میزان نفوذ شیاطین جنی در زندگی انسان را به دو دوره قبل از بعثت (یا تولد) پیامبر و یا بعد از آن تقسیم نمود که پر واضح است بعد از بعثت پیامبر حوزه نفوذ آنها محدودیت بیشتری یافت.
در هر حال نه آنچه در باره افراد به کما رفته می گویند صحیح است و نه شیاطینی که با کاراکتر "الیاس" ایده آن وارد سریالهای ماه مبارک شد.
خیالات و وهمیات نویسندگان و کارشناسان مذهبی برخی از این سریالها تا جایی است که برای ماست مال کردن و به قولی خوراندن مطالب کذبشان دست به داستان پردازی های هالیوودی نیز بزنند.
برای نمونه در سریال پنج کیلومتر تا بهشت ، کاراکتر امیر حسین از همراه و راهنمایش (بخوانید دوست دخترش در عالم ارواح) می پرسد :
چرا ما از دیوار می توانیم عبور کنیم ولی در عین حال می شود بر روی مبل نشست؟
کاراکتر مینا در پاسخ می گوید:
"چون در زندگی عادی عادت کرده ایم و اگر حواست را جمع کنی از این اشیا هم عبور خواهی کرد"
با این فرمول امیر حسین بر صندلی می نشیند و ناگهان از آن عبور کرده و به زمین می افتد.
بنده نیز سوالی از خانم مینا دارم:
"مگر ما در زندگی عادی خودمان از دیوار رد می شده ایم که ارواح مذکور می توانند عبور کنند و گویا عادت دارند، و دیگر اینکه لابد اگر فرد حواسش را به زمین هم جمع کند از کره زمین عبور خواهد کرد ".
در یکی از افطاری هایی که جایی دعوت بودم یکی از عزیزان همزمان با پخش سریال مذکور و متاثر از آن گفت: بیایید تا زنده هستیم همه جا را بچرخیم چون هنگام مردن و یا کما روحمان فقط اماکنی را می تواند برود که قبلا رفته باشد.
متاسفانه این تفکر در ماه خدا ، سال به سال در حال گسترش است و ارواح افراد به کما رفته وظایف عجیبی را نیز به عهده می گیرند.
از پیغام رسانی برای افراد زنده گرفته تا حلالیت طلبی و اخیرا هم رفتن به خواب مردم.
براستی چه جریانی صدا و سیمای شیعه خانه امام زمان را به این سمت کشانده است.(البته به شرطی که باز بنده را به توهم توطئه محکوم نکنند)
البته آنچه خواندید فقط نمونه کوچکی از این نابسامانی های فکری در تولیدات این سازمان است.
شاید اگر می خواستیم با امریکا یی ها پای میز مذاکره بنشینیم حاضر بودند ده ها هزار دلار بدهند تا فیلم هایی نظیر انیمیشن "ناین" "شرلوک هلمز" ، "گنجینه ملی " و اخیرا در عید سعید فطر فیلم سینمایی "Paul" از شبکه های ما پخش شود تا ما هم در جنگ نرم صهیونیستها نقشی داشته باشیم!
همه این ها در حالی است که رسانه ملی نسبت به استفاده از کارشناسان نیز سنگ تمام گذاشته و صد البته اجازه به افرادی نمی دهد تا انحرافات جدی دینی و مذهبی تولیدات این سازمان را زیر سوال ببرند و ظاهرا مهم نیست به چه قیمتی قرار است این اتفاق بیافتد؟
علی اکبر رائفی پور
منبع:
کد:http://antisemitism.blogfa.com/post-66.aspx
سلام
چند روز پیش دستگاه گیرنده دیجیتالمون را یه سرچی زدیم و متوجه شدم که یه شبکه جدید اضافه شده به اسم
bazarTV
دو سه سوال دارم راجع بهش
اولا اینکه چرا این شبکه روی شبکه 15 نیومده و اومده روی شبکه 16؟؟؟
بعد اینکه هر وقت ما تلویزیون رو گذاشتیم شبکه دیدیم برنامه نداره!!!
کسی اطلاعی داره راجع به این شبکه تلویزیونی؟
واقعا خوب اومدی