دوستان یه سوال:من پرایدمو چند روز دیگه تحویل میگیرم،میخوام بدونم که همراش چه بیمه هایی میاد؟واینکه آیا نیازه که ببرمش و بیمه های تکمیلی تری بگیرم یا همین های که روشه کافیه؟
Printable View
دوستان یه سوال:من پرایدمو چند روز دیگه تحویل میگیرم،میخوام بدونم که همراش چه بیمه هایی میاد؟واینکه آیا نیازه که ببرمش و بیمه های تکمیلی تری بگیرم یا همین های که روشه کافیه؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه
بیمه هایی که میدن شخص ثالث و سرنشین هست
بیمه ای که با خودرو میدن کامل هست
ولی نظر من اینه حتما ماشین رو تا تحویل گرفتین بیمه بدنه کنین(ضرر نمیکنی!) :11:
ممنون امیر جان.یعنی دیگه به بیمه تکمیلی برای سرنشین و شخص ثالث نیست؟بیمه بدنه فرقی نمیکنه از کدوم شرکت باشه؟نمیدونی تقریبا چقدری در می اد؟
فکر میکنم برای شما چیزی حدود 100 - 120 تومن هزینه داشته باشهنقل قول:
چون ماشین صفر هست
---------------------------
مگه اینکه خودت بخوای بیمه رو از اینی که هست تکمیل تر کنی
مثلا اگه حد نساب دادن خسارت به ماشین خسارت دیده 1 تومن باشه
میتونی به 2 تومن یا بیشتر اضافش کنی:11:
آقا یه توضیح درباره کارتکس به من میدید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه؟!!
ماشین های کارتکسی ماشین هایی هستند که شرکت به نمایندگی های مجاز تحویل میده اما مشخصات دارنده براش ثبت نشده و نمایندگی میتونه اون رو به شما تحویل بده و به نام شما مدارکش رو از طرف شرکت صادر کنه وقتی ماشین رو بدون پلاک تحویل گرفتی تا یکهفته بعد براتون پلاک صادر میشه و تا چند روز بعد هم کارت و بیمه و گارانتی به نام شما میاد درب منزلنقل قول:
آقایون سایتی هست که مصرف ماشینها رو دقیق توش نوشته باشه ؟
تقی جان سایت سازنده ها برای شرایط استاندارد تقریبا درست نوشته.
ولی حالا بگو مثلا میخوای چه ماشینایی با هم ببینی اگه شد خودم برات پیدا میکنم. ( البته بچه های هم هستن)
هوندا سیویک (2001 تا حالا)
تویوتا یاریس2006 تا 2008
سلام
سوييچ 206 من شكسته (دكمه هاش)
واسه عوض كردنش بايد كجا برم؟ (ايران خودرو يا مغازه هاي لوازم ماشين يا ...)
و ميشه بگين حدودا چقدر خرج داره؟
ممنونم
دوستان كسي جواب سوال بالا رو نميدونه؟؟
نقل قول:میتونی ایرانخودرو برینقل قول:
کلید سازی هایی که از این کارا انجام میدن بری
میتونی به دزگیری های اتومبیل هم مراجعه کنی:46:
سلام ، از دوستان کسی تجربه مصرف لنت gold داره
برای ماشین آزرا ، قابل اعتماد هست چون تقریباً یک چهارم لنت فابریک قیمتشه
با سپاس
سلام
این موتورهای دیزلی چگونه کار میکنند؟(برای خودروهای سواری)
سوختشون چیه؟
موتورهای دیزلی کوچک مثل دیزلی های سنگین هستن هیچ فرق عمده ای ندارن یعنی با متراکم کردن سوخت موجب خود اشتعالی میشن .سوخت این موتورها در اول اختراعشون بر اساس روغنهای گیاهی بود ولی بنا به دلایلی گازوئیل جایگزین شد همین الان هم گازوئیل یا همون نفت گاز سوختی عمده این موتورها هستش ولی تازگیها حرکتهایی برای جایگزینی با سوخت اصلی این موتروهای یعنی بیو دیزل در حال انجام شدن هستش.
سلام
یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه
خواستم بدونم در بین خودروهای سبک یا سنگین کدوماشون در حال حاضر کلاچشون هیدرولیکی یعنی با فشار روغن عوض میشه؟ میشه اسم ببرید.
دوست عزیز شما سوال تون رو یک جا بپرسین جواب میدن :دی
پیکان بود :دی
می خواستم ببینم چجوری میشه 0 تا 100 یه ماشین رو اندازه گرفت ؟ نه با دستگاه و اینا توسط خودمون ، یعنی اولا توی چه دور موتوری باید دنده رو عوض کنیم ، ثانیا برای شروع حرکت ( تیک آف) چیکار کنیم ؟ (اول گاز بدیم بعد پا رو سریع از رو کلاچ برداریم یا ...)؟؟
برای اندازه گیری این مقادیر یعنی اون اصطلاحی که شتاب صفر تا صد بهش میگن میشه با یه کرنومتر نسبتا دقیق و یه آدم دقیق با کمی تقریب به دست آورد ولی بهترین روش استفاده از تاخوگراف و شتاب سنجهای خاصی هستش اوایل برای این کار از چرخ پنجم استفاده میکردن ولی الان با مجهز شدن ماشیتنها به ECU با ابزارهای الکترونیکی این مقادیری رو اندازه میگیرن.در دسترس ترین روش همون کرنومتر و یه همراه دقیق هستش .
البته این ماسیل که شتاب یه ماشین چقدر اعلام میشه و شما چقدر اندازه میگیرید به خیلی چیزا بستگی داره از جمله راننده ارتفاع محل آزمایش نوع سوخت دمای هوا دمای آسفالت شیب جاده نوع آسفالت .
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم پراید توی 100 کیلومتر با سرعت 80 چند لیتر بنزین مصرف می کنه ؟
مرسی
من یه جایی خوندم بهترین سرعت برای حرکت تو جاده 90 کیلومتر هستش کمتر و یا بیشتر از اون مصرف رو تا حدی بالا میبره فکر کنم نزدیک6 لیتر نمیشه گفت چون هیچکس واقعا نمیدونه پراید چقدر مصرف تو جاده داره .
-------------------------------
سلام
این وانته تو این عکسه اسمش چیه خیلی دوسش دارم :D
این عکس ماله فیلم Gamer 2009 هستش.!
------------------------
کد:http://www.imdb.com/title/tt1034032/
کد:http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDg2MjA2ODkxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE0Mjg3Mg@@._V1._SX600_SY400_.jpg
Chevrolet El Camino
کسی میدون بهتر خودرو ساز ده گذشته کدام خودرو ساز بود
سلام
مگه گازوِِئیل بازدهش کمتر از بنزین نیست پس چرا موتورهای دیزلی مصرفی کمتر از موتورهای بنزینی دارن؟(آلایندگی کمتری هم دارن؟نه؟)
سلام
چرا هیچ شرکت تیونینگی بوگاتی ویرون رو تیونینگ نمیکنه؟
موسسه تیونینگ منصوری این کارو کرده و تونسته 108 اسب بخار قدرت بوگاتی رو افزایش بده یعنی به 1109 اسب بخار رسونده
در ضمن این شرکت اولین شرکتی بوده که اقدام به تیون بوگاتی کرده.
اینم چند تا عکس از بوگاتی منصوری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای چی شرکتای دیگه این کارو نکردن؟
اینو دیگه باید از خودشون بپرسینقل قول:
بعضی از شرکت ها فقط بر روی ماشین های خاصی کار میکنن :46:
سلام
فکر کنم خیلی نیازی هم به این کار نباشه.
میشه بپرسم به چه کاری؟؟نقل قول:
نقطه ی اوج گشتاور پایین باشد بهتر است یا بالا.
همین تیونینگ کردن بوگاتی.نقل قول:
خوب هدف درآمد زایی و به رخ کشیدن شرکت های تیونینگ هستنقل قول:
و اینکه مثلا بوگاتی من تیونینگ شده شرکت منصوری هست و از بوگاتی شما سر تره
شتاب بیشتری داره و احتمالا تاپ اسپید بیشتری هم خواهد داشت
شاید هم سبک تر باشه!
این چیزی که میگم ازدرست بودنش 100% اطلاع ندارم ولینقل قول:
اگه اوج گشتاور تو دور های پایین باشه فکر کنم برای شتاب گیری بهتر باشه
ببخشيد اين سوال رو ميكنم . !!! واسه سمند ال ايكس چراغ عقب اسپورت هست ؟؟؟؟
چند وقت پيش يه پارس ديدم رنگش سفيد بود !!! خدايي خيلي هم خوشگل بود .
بعد نگاه به چرا هاي عقبش كردم ديدم LED ولي طرز چينش چراغ هاش خيلي جالب بود .
اگه درست ديده باشم چهار رديف LED داشت كه دو رديفش ماله چراغ ترمز بود . يكيش مال راهنما بود . يه رديفش هم مال دنده عقب بود . وقتي راهنماي ميزد خيلي خوشگل ميشد !!! حالا ميخواستم ببينم از اين چراغ ها واسه سمند ال ايكس هست ؟؟؟
ميشه قيمت هاشونو بگين !!!؟؟!!؟
سلام
گشتاور به اندازه موتور ربطی داره؟
یه جایی نوشته بود هر چی سوپاپ ها و سیلندر ها بزرگتر باشه(اندازه موتور)گشتاور هم بیشتره،مثلا کامیون ها گشتاور زیادی دارن و ماشین های فرمول یک قدرت بالاشون به دلیل دور موتور بالاست.
بزرگترین خودروساز دنیا چیه؟
این رابطه درسته؟
سلام
اول پراید صندوقدار اومد یا بی صندوق؟
دوستان من به نظرم میرسه کیفیت بنزین جایگاه ها با هم فرق میکنه ، مثلا بنزین معمولی پمپ بنزین آپادانا از بنزین سوپر پمپ بنزین یوسف آباد بهتره. یه نفر دیگه رو هم شنیده بودم همینو میگفت . حالا به نظر شما درسته یا توهم منه ؟
نخیر توهم شما نیست!نقل قول:
شما بیشتر سعی کنید از جایگاه های دولتی سوختگیری کنین
توی کرمانشاه هم بارها و بارها این اتفاق برای منم پیش اومده
مثل هوا زدن - آشغال زیاد - قاطی بودن مقداری آب در بنزین
به سوال اگه گاز ماشین تخت باشه مصرف سوخت هم بشتر می شود یا نه
مثل مصرف سوخت توی دور موتور 20 هزار بیشتر هست یا تو 5 هزار
البته موتور های دیزل منظورم