عيد شما هم مبارك خواهش ميكنم قابل نداشت
Printable View
عيد شما هم مبارك خواهش ميكنم قابل نداشت
ببینم این تاپیک فعاله یا نه؟؟؟؟ :biggrin:
اگه گلوساری انگلیسی به فارسی فرخ بیک روی بابیلون نصب باشه.اگه کلمه dictionary رو تایپ کنید>>عکس جناب
فرخ بیک هم ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشيد اگه چيزي در مورد دستورات debug داريد ممنون ميشم
دربازيsolitaire براي اينكه ورق ها رو تك تك رد كنيم بايد در ابتدا يا حين بازي سه كليدAlt+Ctrl+Shift را با همديگر نگه داريم.
براي اينكه منوهاي office را فارسي كنيم (بصورت دستي ) روي tool bar كليك راست ميكنيم و روي گزينه coustumize كليك ميكنيم در همين حالت روي هر كدام از منو ها كه خواستيد كليك راست ميكنيم يك منو باز ميشود كه در يكي از گزينه هاي آن نام آن منو را به همراه علامت (& ديده ميشود كه نشانه خط زير حروف براي استفاده از كليدهاي ميانبر است) كه ميتوان اسم منو را پاك كرد وهرچي دلتون ميخواد بجاش بنويسيد.حالشو ببريد ولي حق كپي رايت را رعايت كنيد
spy جان كجائي كه اين تايپيك بدون شما تعطيل شده
نمي دونم چقدر تكراري
حتما ديديد وقتي كه مي خواهيم با دكمه print screen از روي يك فيلم در حال پخش عكس بگيريم بعد از paste كردن تصوير سياهي رو خواهيم داشت براي رفع اين مشكل به control panel\display\settings رفته سپس دكمه advanced رو فشار دهيد بعد به سر برگ troubleshoot رفته سپس hardware acceleration رو none كنيد و بعد ok كنيد خوب حالا مي تونيد با print screen از هر جاي ويندوز حتي فيلم ها عكس بگيريد
ضمننا از همه افرادي كه براي اين تاپيك مطلب نوشتند تشكر مي كنم كارتون عالي
تاپيك خيلي خيلي باحاليه
فعلا دو سه تاشو خوندم
وقتي ديسي شدم همه رو ميخونم
دست همه تون مرسي
يه ميانبر برا پوشه يا برنامه يا فايل دلخواهتون تو شاخه Windows بسازيد و مثلا اسم اونو بزاريد www
Run رو از استارت منو اجرا کنيد:
فقط "www" رو تايپ کنيد و Enter بزنيد.
همونطور که قبلا برا باز کردن نوت پد مي نوشتيد notepad حالا براي برنامه جديدتون هم بنويسيد www
enjoy!
قفل كردن يك folder به وسيله خود ويندوز
با سلام به همه بر و بچز (s جمع بعد از ch همانطور كه ميدانيد z تلفظ مي شود) خوش تيپ و كاردرست
ديشب كه داشتم با ويندوز ور مي رفتم اتفاقي به يه كد جالب بر خوردم كه باعث مي شه كه يك فولدر قفل بشه و وقتي بخواهيم انرا باز كنيم پيام dont send erroe ظاهر ميشه و نه تنها فولدر باز نميشه بلكه پنجره ان نيز بسته ميشه! جالبه كه با اين كار حتي امكان كليك راست و انتخاب فولدر مورد بحث هم ممكن نيست!!پاك هم نميشه!!!
اما روش كار :
كافيست كه در جلوي اسم فولدر كد مقابل را وارد كنيد: {0cf32aa1-7571-11d0-93c4-00aa00a3ddea}.
بيرون كروشه يه dot و نقطه اول داخل كروشه صفر هستش
تذكر : بهتر اول روي يه فولدر جديد اونو امتحان كنيد
منتظر نظرات فني شما هستم
اميدوارم تكراري نبوده باشه . lessمخ شما (حامد)
نقل قول:
ديشب كه داشتم با ويندوز ور مي رفتم اتفاقي به يه كد جالب بر خوردم كه باعث مي شه كه يك فولدر قفل بشه
شما اتفاقي به اين كد برخورد كردين نه؟ :happy:
جواب نداد! من آزمايش کردمنقل قول:
نوشته شده توسط mrhbk36
سلام بچه ها اينو خوندين
ابتدا تلوزيون رو با كنترل خاموش مي كنيم
بعد اين دكمه ها رو ميزنيم
display را 2 بار
بعد عدد 5
+ volum
بعد power رو مي زنيم
منم همين كارو انجام دادم اما بعدش ميدونين چي شد؟
بيشتر تنظيمات به هم ريخت . حالا شما كه اينو ياد ميدين وقتشه يه كم به من انتي شوك بدين و بگين چه طور ميشه تنظيماتو به حالت پيش فرض كارخانه برگرداند.
فقط خواهشا سريعتر
مرسييييييييييييييييييي :weird:
جواب نداد!نقل قول:
نوشته شده توسط mrhbk36
سلام
نمیدونم کسی اینو مطرح کرده یا نه,ولی گفتنش ضرر نداره.اینم یه مخفی تو بازیه Pinball
توپهای اضافی: اگر عبارت 1max را تایپ کنید Pinball به شما یک توپ اضافه برای ادامه بازی خواهد داد.
قابل توجه اینا:نقل قول:
نوشته شده توسط MrSobhani
این دستور فقط group policy های لوکال رو آپدیت میکنه(refresh) اونم به صورت فوری.نه هیچ کار دیگه ای
اون عکس میاد بعنوان عکس خواننده گوشه مدیا پلیرنقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
این مسیر رو طی کننقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
run>cmd>sfc /scannow
بعد cd ویندوز رو هم بذار.
این دستور تمام فایلای سیستمیت رو با فایلای روی cd چک میکنه. اگه تغییری کرده باشن یا خراب شده باشن replace میکنه
پست های پشت سر هم ادغام شد
Harry Potter
--------------------------------------------------------------------------------
سجالب بود مرسي از شمانقل قول:
لام
نمیدونم کسی اینو مطرح کرده یا نه,ولی گفتنش ضرر نداره.اینم یه مخفی تو بازیه Pinball
توپهای اضافی: اگر عبارت 1max را تایپ کنید Pinball به شما یک توپ اضافه برای ادامه بازی خواهد داد.
برای ایجاد یک پوشه بدون اسم و آیکون ایجاد کنید:
1-اسم پوشه رو جای خالی225 بگذارید(225 )
2-روی پوشه راست کلیک کرده و در پنجره ویژگی ها وارد قسمت سفارشی شوید و روی کلید تغییر نماد کلیک کنید و از پنجره باز شده یک نماد بدون تصویر انتخاب کنید Properties>Customize>Change Icon
یه مخفی باحال برا گوشی موبایل
اگه میخواید جواب کسی رو ندید و برای همیشه از شرش خلاص بشید خیلی راحت شماره های زیر رو وارد کنید
و اگر میخواهید از این حالت خارج کنید #67# رو بزنیدکد:*67*09112000000#
حالا این شماره ها چیکار میکنن؟ وقتی کسی تماس گرفت و شما دلتون نمیخواد باهاش حرف بزنید کلید رد تماس رو بزنید به اون طرفی که داره بهتون زنگ میزنه این پیغام رو میده" مشترک گرامی شماره ی مورد تغییر یافته است، لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با 118 تماس بگیری" و اون طرف هم گیج میمونه که بابا من خودم ازش این شماره رو دیروز گرفتم؛ امکان نداره عوض بشه. به همین راحتی شما میتونید از شرش خلاص بشید.
**فقط باید موقع زنگ خوردن کلید رد تماس رو بزنید تا اون پیغام براش خونده بشه**
دوست من سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud khan
فايلت خرابه و نمي آيد
اين كه الان نوشتي يعني چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط abbas13677_2005
من هر كاري كردم جواب ندادنقل قول:
نوشته شده توسط mrhbk36
به موضوع خيلي جالبي اشاره كرديد ولي مشكلي كه اينجا بوجود مياد مربوط به بازيهاست. اگر كاري كه شما گفتيد رو انجام بديم اكثر بازيهاي سه بعدي رو اجرا نميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_azad
آقا من زدم هيچ اتفاقي نيفتادنقل قول:
نوشته شده توسط iceage_2098
Harry Potter
فقط اسم فایلها و فولدرها مخفی میشه .
نمي دونم چرا تو كامپيوتر من جواب نميده .من هرجور كه بگيد تست كردم كار نميكنه؟؟؟
تو ويندوز ايكس پي كار ميكنه فقط.
كليد شيف و آلت و كنترل و پرينت اسكرين رو همزمان فشار بديد و اگه پيغام داد اوكي بزنيد و نتيجه رو ببينيد.
آقا مرسي حل شد جالب بود .دمت گرم
یعنی نزدیک امتحانها یه نفری سیم کامپیوتر رو قایم میکنه تا spy موقع امتحانا زیاد با کامپیوتر کار نکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط blacksun
alt+shift+prtscn
ok
:)
به این شاخه در ویندوز xpخود برید و فایل هایی که مبینید با یک برنامه مثل note pad یا world باز کنید البته خودم نمیدونم این کار به چه دردی میخوره البته منبع انگلیسیش گفته اینها فایلهای سری هستند
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\etc
دوست من اول سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Ali_Reza_Nazari
دوم هم فايل سالمه من الان چك كردم
نقل قول:
نوشته شده توسط karimi_1366
سلام دوست عزيز
ميشه بگين كجاش بايد اينو تايپ كنم ؟
سلام به همه ي برو بچز
يه مخفي از بازي Solitaire .
alt+shift+2 = Winning
چطور بود. :puke:
نقل قول:
نوشته شده توسط Erfaan
منظورت چي بود ؟ :rolleye:
يعني اين كليد ها رو از كيبوردت تو ويندوز بزن و بعدش اگه پيغام داد اوكي و بقيش رو ببينيد. اگه خوشتون نيومد دوباره اين عمل را تكرار كنيد تا به حالت قبل بازگرديد. :)
هم بازي pinball جالب بود هم solitare
دمتون گرم بازم از اين چيزها بگذارين
حالا فهميدم كه تو پين بال چطور ركورد ميليوني مي زنن
نقل قول:
نوشته شده توسط Erfaan
هيچ پيغ1مي نيومد. بنویس که چی میشه
===========================
اگه دوست دارین که با فشار دادن کلید(ها)یی برنامه مورد علاقتون در هر جای ویندوز باز بشه از اون برنامه یه shortcut درست کنین بعدش برین properties شو وا کنین.از اونجا تو قسمت shortcut key اون کلید یا کلیدایی رو که دوست دارین باسش تعریف کنین و ok بزنین.
حالا هر وقت اون کلیدا رو فشار بدین اون برنامه اجرا میشه.
===========================
اگه کیبوردتون کار نمی کنه يا اصلا حال نميكنين باهاش تايپ كنين میتونین برین از توي منوی Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility برنامه ی On-Screen Keyboard را اجرا کنید و با mouse تایپ کنین.
یه راه دیگشم اینه که تو run تایپ کنین OSK و ok .
تموم.
پست های پشت سر هم ادغام شد.
لطفا قوانین را رعایت کنید!
Harry Potter
اونی که گفته بود ctrl+shift+printScreen رو بزنین بعد یه پیغام میده توجه کنه : به جای ctrl باید alt رو فشار بدیم . دیگه از این اشتباها نکنی هاااااااا.نقل قول:
نوشته شده توسط Erfaan
سلام عزيز مي توني بگي كجاي بازي پين بال بايد تايپ كنم تا بهم يه توپ اضافي بده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نکته سنجيت منو کشته :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط nasambros
همونطور که مي بينيد :
:tongue:
حالا ميگم چطور ميشه ويندوزتون
وقتي alt +shift+printScreen رو ميزنيم و به پيغام اوکي ميديم Theme ويندوز به گرافيک سبکتري تبديل ميشه که قابل تنظيم هست!
برای درست کردن shortcut در حین dragging کردن موضوع کلید alt فشار بدین .
برای copy کردن در حین dragging کردن برنامه ی دلخواهتون کلید ctrl را فشار دهید.
بابا اين تاپيك حيفِ
يكي بياد يه چيزي بنويسه توش.
مگه اسپایا تموم شده. کجایییییییییییییییییییییی ن ! :blink:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nasambros
يه مخفي از خود P30\/\/ORLD
با اجازه ي admin ها.
بريد به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بريد پايين پايين
اونجايي رو كه با مستطيل زرد رنگ مشخص شده، click كنيد.
حالا مي تونيد پايين تر هم بريد.
خوش باشين،
©م.م.©