سلام آقایahriman323
میخواستم بپرسم آیا شرکت شاتل مودم planet وایرلس را هم ساپورت میکنه؟
نظر شما در مورد این نوع مودم چی هست؟
بازم ممنونم
Printable View
سلام آقایahriman323
میخواستم بپرسم آیا شرکت شاتل مودم planet وایرلس را هم ساپورت میکنه؟
نظر شما در مورد این نوع مودم چی هست؟
بازم ممنونم
دوستان منظور از پینگ چیه؟ (تو فلان سایت یا سرور)
یک سر به تاپیک مقالات یا بخش مقالات می انداختید زودتر به نتیجه می رسیدید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاع ندارم ساپورت کنه ولی بعضی از دوستان از این مودم با شاتل استفاده میکنندنقل قول:
میتونی از طریق لایو چت از شاتل بپرسی!
بنظر من اگه مودم نداری و میخوای مودم بخریasus بگیر
توی لینک پایین-پایین قسمت پرسش و پاسخ...
کد:http://www.shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR
نقل قول:
از راهنماییتون واقعا ممنونم.................:11:
دوستان سلام
من مدتي از شاتل استفاده ميكردم قطعي زياد داشت وسرعت دانلودش هم حداكثر به 14تا15ميرسيد.رفتم سراغ ايمن نت گفتند سرعتش بهتره 128گلد گرفتم اولش خيلي خوب بود سرعتش بين 25تا40بود حدود 2ماهيه كه خيلي افتضاح شده هرچي تماس ميگرم اصلا جواب نميدن اگر با مكافاتي جواب بدن ميگن مشكل از طرف مانيست از طرف خودته!!!؟؟؟سرعت دانلود اومده بين4تا 10هستش،
صفحات دير بازميشه
ميخوام برم جايي ديگه راهنمايي كنيد كجا بهتره؟؟پاس آنلاين يكي از دوستام گرفته ناراضيه ،بعضي ها ميگن هميارنت خوبه؟
سركار ما با مخابرات كلبه هستش ...ممنون
سلام دوستان موضوع از این قراره که ما الان 6 ماه هست اومدیم خونه جدید(بگید مبارکه)ولی اینجا خطش pcm هست و نمیشه adsl گرفت تا حالا چند بار هم رفتیم مرکز امیر کبیر(مرکز تلفنمون) ولی جواب درستی ندادن و میگن نمیشه میخوام ببینم کسی اشنا نداره کار مارو راه بندازه؟شیرینیش هم محفوظه
پیش شماره 842
كسي نيست جواب مارابده؟؟!!
اکانت پرميوم يا فرينقل قول:
اگه داريد فري دانلود مي کنيد که کلا بي خيال اين نوع دانلود
اکانت راپيد شير بدون پوينت يا با پوينت خريداري کنيد و بعد با قابليت رزيوم دانلود کنيد
این مورد رو akhoond راهنمایی کردن می تونی از روشی که akhoond گفته دونبال کنی تا به نتیجه بررسی ( تعداد زیادی از بچه ها از همین روش PCm رو برداشتن.:46:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کسی مرکز فیاض بخش ، از شاتل سرویس گرفته؟ از سرعت راضیه؟
جدیدا خیلی خراب شده
کسی مودم وایرلس D-Link داره؟ اگه هست از کدوم شرکت سرویس گرفته؟
من مودم asusدارم ، میخوام بفروشم وایرلس بگیرم ، اما شاتل میگه D-Link رو ساپورت نمیکنه
اگه کسی دی لینک داشته باشه و شاتل باشه خیالم راحت میشه و تعویض میکنم
ممنون
سلامنقل قول:
چرا از access point استفاده نمی کنی که دیگه نخوای مودم وایرلس بگیری!
اره شاتل D-Link را تایید نمیکنه! ولی بعضی از دوستان D-Link و استفاده میکنن و مشکلی ندارن ول یاصلا توصیه نمیکنم D-Link بخری برای شاتل! چون اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست!
شما فکر کنم قبلا همیار داشتید؟! الان هم شاتل دارید یا همیار یا...؟!
تا انجا که من اطلاع دارم فعلا مرکز دستغیب و مدرس مشکل پهنای باند داره شاتل!
سلام .
ابتدای شماره تلفن منزل ما 8329 هست . بنظرتون از کدوم سرویس و کدوم نمایندگی استفاده کنم بهتره ؟ راستی ما اینجا مستاجر هستیم نیاز به مدرک خاصی برای 512 هست ؟
سلامنقل قول:
832 مرکز سلمان داره مرکز امیر کبیر هم داره؟!:18:
شرکت هایی که ساپورت میکنن 832
شاتل
صبا نت> توصیه نمی کنم!
امین نت>اصلا توصیه نمی کنم!
پارس انلاین
فن اوا
لاوان
همیار
داتک خبر ندارم!
اکثر شرکتها یک نمایندگی بیشتر ندارن!
برای 512 کاری به مستاجر بودن نداره!
اکثر شر کتها برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا شرکت یا... داشته باشی!
من 14 ماهه از شاتل دارم و کلا راضی هستم و شرکت خوبی هست! قبلش هم صبا و امین داشتم! و البته نامه می خواهد برای بیشتر از 128!
همیار مثل اینکه نامه نمی خواهد!
اگه خواستی از شاتل بگیری بگو بهت کارت تخفیف بدم 10 هزار تومان تخفیف بگیری!
سلام .
جناب اهریمن من می خوام فردا از شاتل اینترنت بگیرم .
این کارت تخفیف رو چطوری بهم می دی عزیز؟
سلام پیغام خصوصیت را چک کن!نقل قول:
در ضمن مرکز مخابراتت دستغیب یا مدرس نباشه!
ممنونم از لطفت دوست عزیز .
مرکز مخابراتمون امیرکبیر هست . فکر نکنم مشکلی داشته باشه :)
خیلی دستت مرسی !!!
به نظر شما مودم از خودِ شاتل بگیرم ؟ ( خودش SMC Wireless داره میگه 75 تومان )
یا اگه نه چی بگیرم ؟ضمنا شاید تابستون هم بخوام لپ تاپ بگیرم ، برای همین گفتم wireless باشه بهتره
پشتیبانی تهران میگه مودم های SMC تحت ساپورت پشتیبانی تهران نیست! ولی گفت می توانید با نماینده خود شیراز صحبت کنید ببینید آنها ساپورت می کنند یا خیر!نقل قول:
به نظر من asus بگیر! am604g قیمتش هم حود 95 هست فکر کنم اگه گیر بیاد:31:
البته شنیدم مودم های smc مودمهای خوبی هستن!
اگه خواستی از شرکت بگیری یک مقایسه کن ببین قیمتش گرون نگن!:27:
من smcتك پورت از آرانيك گرفتم 45تومان ........ فكر كنم 4پورتش بود ميگفت 60تومان
با سلام خدمت شما دوستان من حدود سه ماه پیش اشتراکم با صبا نت تمام شد امروز رفتم که باز یه اشتراک سه ماه با سرعت 128 بگیرم مسئول نمایندگی صبانت تو شیراز گفت : که تعرفه عوض شده و قدیم 46.100 بود حالا سه ماه با سرعت 128 در میاد 39.500 ولی جالب اینجا بود که گفت: 10.000 تومان هزینه رانژه اولیه هست که به مبلغ فوق اضافه میشه یعنی کلا" 49.500 ولی چون تو مشتریم هستی برای شما 45.000 تومان . دوستان حالا یه راهنمایی کنید ببینم جریان این 10.000 تومان رانژه چیه !!!!!!!!!:41::41:
با سلام خدمت شما دوستان من حدود سه ماه پیش اشتراکم با صبا نت تمام شد امروز رفتم که باز یه اشتراک سه ماه با سرعت 128 بگیرم مسئول نمایندگی صبانت تو شیراز گفت : که تعرفه عوض شده قدیم 46.100 بود حالا سه ماه با سرعت 128 در میاد 39.500 ولی جالب اینجا بود که گفت: 10.000 تومان هزینه رانژه اولیه هست که به مبلغ فوق اضافه میشه یعنی کلا" 49.500 ولی چون تو مشتریم هستی برای شما 45.000 تومان . دوستان حالا یه راهنمایی کنید ببینم جریان این 10.000 تومان رانژه چیه !!!!!!!!!:41:
:31:نقل قول:
خوب شما 3 ماه اکانتت را شارژ نکردی قطع رانژه شدی باید دوباره رانژه بشی!
سلام....حالم گرفته شد..
یه چند روز تلفن ما قطع بود و از 750 به 753 تغییر کرده...شرکت امین نت هم گفته که 753 رو ساپورت نمیکنه :(
میشه بگین چه شر کت هایی خط 753 رو ساپورت میکنن یا خواهند کرد؟!!
سلامنقل قول:
من فکر کنم تنها شرکتی که 750 را ساپورت می کرد همون امین نت باشه!
به همیار تماس بگیر ببین ساپورت می کنه!
شاتل نوشته:
وصال 750-751-752-753-754 (بهزودي)
ولی معلوم نیست چند سال دیگه(شوخی):31:
ممنون....لاوان هم گفته بود که بهد از عید شاید ساپورت کردیم....یعنی من یه نوروز بدون اینترنت دارم؟!! :41::41:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییت
همون دی لینک و گرفتم اما وقتی مشکلی به هم میزنم نمیگم مودمم اینه که الکی بندازن گردن این
من قبلا امین نت داشتم که افتضاح بود ، فرار کردم :31:
بالا هم گفتم ، من دی لینک گرفتم راضی هم هستمنقل قول:
asus فقط یه مدل بود اون هم 130 تومن بود!!
این دی لینک حدود هشتاد هست ، و به صرفه تره و خوب هم جواب کار آدم و میده
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک 7 ماهی هست که از لاوان استفاده کردم و بسیار خوب بود اما متاسفانه تو پست چند ماه پیشم هم همین جا گفتم جایی که شلوغ بشه کم کم افتضاح می شه . من دیروز زنگ زدم اکانتم رو نمدید کنم دیدم به به قیمتاش ماشا ... جای اینکه ارزون کنند گرونش کردند . مثلاٌ قبلاٌ 256/256 با 20 گیگ 27.00 تومن بود حالا کردنش 42.500 تومان . والا دندون تمع پارس آنلاین هم اینا از پشت بستن با این کارشون . جالب بود من قبلاٌ نامحدود ازشون گرفته بودم 256/128 38.000 تومان حالا هم دیگه نا محدود نمیدن تا اطلاع ثانوی تا قیمت جدید بیاد . دیگه خدا می دونه اونا چه قیمت هایی باشن .
isp های دیگه افزایش قیمت نداشتن ؟؟؟؟ دیگه وقتش هست کم کم کوچ کنیم از لاوان .
سلامنقل قول:
کاملا موافقم ، شاتل ما هم تعداد یوزر هاش زیاد شده سرعتش افت کرده(اما مثله اینکه فقط همین چندتا مرکز هست)هرچند با این افت سرعت ، باز بهتر از جاهای دیگه مثل امین نت هست
شاتل که افزایشی نداده
این هم از قیمت های صبا:
[HTML]http://www.sabanet.ir/sevice.asp[/HTML]
کسی سرویس یک مگ صبا رو استفاده کرده؟
فکر کنم نوروز که هیچ چند ماه بعد از نوروز هم باید صبر کنی!:31:نقل قول:
ولی اگه مشکلت جدی باشه و بیان تست کنن چی!:31:نقل قول:
من اگه بودم asus یا level1 3com zyxel paradyn billion usrobotic می گرفتم!
AM604g را میگی 130 بود اگه این قیمت تهران 95 تا 99 تومان هست با گارانتی دالای...
اره چون سرویس ها share هست وقتی یک مرکز تعداد کاربرها زیاد بشه در ساعات ترافیک شبکه افت سرعت پیدا میشه! مگر این که پهنای باند مرکز را افزایش بدن! برای همین وقتی می خوایید سرویس adsl بگیرید باید علاوه بر شرکت به ترافیک مرکز هم توجه کرد!نقل قول:
بجای اینکه اون 20% کاهش قیمت که قرار شد لحاظ کنن را لحاظ کنن تاز گران هم کردن:31: نه من ندیدم جایی افزایش قیمت داشته باشه!
اره امین نت که اصلا حرفش را نزن!( شنیدم جدیدا با دانشگاه شیراز قرار داد بسته می خواهد اینترنت مخصوص بده به اساتید:27: )
خودم هم همون اول امین داشتم بعد صبا الان هم که شاتل!
سلام.قیمت هر یک گیگ برای شرکت پارس انلاین چنده؟
بین 3 تا 9 تومن به اعضای هر گیگ بسته به نوع سرویسی که گرفتن.نقل قول:
لطفا گزینه داتک ( ماتریکس ) هم اضاف بشه
من ازشون سرویس دارم واقعا عالیه
سلام دوستان
من میخام اینترنت adsl بگیرم به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم
میخام سرعتش(256به بالا تا ببینم چقدر این جیبمون همت کنه) بالا باشه ولی ترافیک مثلا 2 گیگ هم کفایت میکنه در ضمن مرکز مدرس هم هستم
ممنون
یا علی
سلام
من شاتل وامين نت امتحان كردم تعريفي نداره يكي از دوستانم پارس آنلاين گرفته راضي نيست ولي شنيدم صبانت وهميار نت خوبه دوستانيكه صبانت وهميار نت دارن بهتر ميتونن نظر بدن
البته بنظر من خدمات خوب هر isp بستگي به اين داره كه شما تواونجا آشنايي پيدا كني اونوقت خدماتش حرف نداره چون بيشتر به مشتركيني اهميت ميدن كه يا مشتري دائمي ، يا شرط بالا كه گفتم داشته باشن.
نه اشتباه فکر میکنی!نقل قول:
اون که شما میگی درست نیست!
بستگی به ترافیک مرکز مخابراتت داره!
دوستان ما رو هم در یابیدنقل قول:
برای مرکز مدرس پیش شماره 7212 لطفا بگین چه شرکتهایی پشتیبانی میکنن ممنون
یا علی:11:
شاتلنقل قول:
صبا
امین نت که بیخیالش شو...:2:
فن اوا
فکر کنم همین 3تا باشن!
سلام
من از لاوان سرویس نامحدود می گیرم ازش راضیم ولی قیمتاش یه کم بالاس!!!
الان 256 دارم و با 33.1 دانلود می کنم
قبلا هم که 128 داشتم با 20 دانلود می کردم
لطفا لاوان رو اضافه کنید!!
کسی از داتک گرفته؟!!!کد:http://loveon.ir/price.html
نامحدوده یا حجمی؟؟!!
سرعت دانلودش برای سرویس های مختلف معمولا رو چنده؟؟؟!