این نسخه که شما داری، Technical Preview هست و همونطور که می بینی Expired شده و دیگه قابل استفاده نیست.
باید از نسخه نهایی برنامه استفاده کنی که تحت عنوان Final یا RTM ارائه میشه.
Printable View
این نسخه که شما داری، Technical Preview هست و همونطور که می بینی Expired شده و دیگه قابل استفاده نیست.
باید از نسخه نهایی برنامه استفاده کنی که تحت عنوان Final یا RTM ارائه میشه.
سلامنقل قول:
چه اروری می ده ؟
شاید مشکل از ویندوز شما باشه .
موفق باشی
مرسی حدس می زدم
کسی نبود جواب بده ؟
:19::19:
با سلام
من ویندوز سون نصب کردم و سپس مجموعه آفیس را اما وقتی که word را باز میکنم configuration progress را اجرا میکنم و بعد از مدتی انگار چیزی را نصب میکند ورد باز میشود البته هر کدام از برنامه های مربوط به آفیس را باز میکنم همین مشکل را دارند با اینکه من هیچ آفیس دیگری روی دستگاهم نصب ندارم و چند بار هم با سی دی های مختلف نصب کردم باز هم افاقه نکرد و همینطوری است اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم.
سلام
من برنامه microsoft visio 2007 را دانلود کردم که متاسفانه اسپانیولی هست (نمی دونم چرا ننوشته بودند !!)
حال می خواهیم زبان برنامه را تغییر داده و به انگلیسی یا فارسی برگردانیم اما LIP فقط روی مجموعه آفیس کار می کند و این روی این یکی جواب نمی ده!
پک زبان یا شیوه ای برای درست کردنش زبان این برنامه نیست ؟؟
با سلام -ویندوز سون دارم-افیس 2007 نصب هست-ایا این امکان وجود داره افیس2010 هم نصب کنم ؟
میشه. مشکلی هم نداره .... البته تا جایی که من تست کردم و استفاده کردم.:11::11:نقل قول:
شما هم روی ویندوز سون چک کردید ؟نقل قول:
نقل قول:
تاریخ سیستمت رو یه ماه ببر عقب
گاهی جواب میده
امتحان کن، ضرر که نداره!
نتیجه رو بگو...
دوستان اخر معلوم شد که افیس 2010 و افیس 2007 کنا رهم میشه کار کرد یا نه ؟
نقل قول:
آره دقیقا. رو 64 بیتی و 32 بیتیش ... :11::11:
سلام
من نرم افزار Microsoft Office 2010 Professional رو از همین سایت دانلود کردم
ولی نصب نمیشه
یعنی نصب میشه ولی آخراش که نصب میخواد تموم شه این پیغامو میده:
Microsoft Office 2010 Professional encountered an eror during setup
اگر ممکنه کمکم کنید
یکی منو کمک کنه :41:
این آفیسم نمیدونم چه مرگی گرفته نصب نمیشه :41:
یعنی نصب میشه ... نصبش تا تهش هم میره ولی دوباره برمیگرده عقب و همه چیرو پاک میکنه :41:
کمک :41:
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
آفیس 2010 دارم
با سلام
دوستان من با آفیس یه مشکلی پیدا کردم که وقتی با کلیک راست زیر تاچ پد لپتاپ کلیک راست میکنم منو ظاهر میشه ولی دوباره محو میشه.ولی وقتی دکمه کلیک راست بین Ctrl و Alt رو میزنم منو باقی میمونه و میشه ازش استفاده کرد.
این مشکل فقط تو آفیس 2010 برام وجود داره
با بابیلون تداخل داره...از تو آپشن برنامه های آفیس قسمت add-ins می تونی حذفش کنی.نقل قول:
سلام بچه ها
من نمی تونم آفیس 2010 رو نصب کنم همش می گه dll پیدا نمی کنه !
این رو دیگه تازه خریدم!
ویندوزم 7 ، 64bit هست !
WIN 7 Home Pre 64 B دارم كه در نصب آفيس 2010 با پيغام خطاي
Microsoft Office 2010 uncountered an error during setup
را مي دهد و خارج ميشه . راهنماييم كنيد
منم نسخه ی 7 Ultimate رو نصب کردم 64 بیتی و دقیقا این مشکل رو دارم.نقل قول:
WIN 7 Home Pre 64 B دارم كه در نصب آفيس 2010 با پيغام خطاي
Microsoft Office 2010 uncountered an error during setup
را مي دهد و خارج ميشه . راهنماييم كنيد
ولی کسی نیست کمک کنه :41:
سلام
من هنگام نصب افیس این خطا رو میگیرم. 2 تا نسخه از وطن دانلود و دانلود ها گرفتم که جفتش همین خطا رو میده . من قبلا رو ایکس پی نصب کردم ولی الان نمیشه . نسخه 32 بیت.
اینم عکس خطا:
خیلی ضروریه و عجله دارمکد:http://up.--------.com/Files0/da45a6a1e8cc4bd4b295.jpg
سلام دوستان.
میخواستم ببینم نرم افزاری که از مایکروسافت آفیس قدرتمند تر باشه هم هست؟
من آفیس 2010 رو سیستمم نصبه. مشخصات سیستمم هم پایین نیست. با این حال مثلا یه سند 300 صفحه ای رو که تو word باز می کنم و حدود 1000 تا هم endnote دارم. خیلی کند عمل می کنه. یعنی وقتی دارم یه پی نوشت جدید میزنم کلی طول میکشه تا یه بار دیگه صفحه بندی کنه و بره پایین محل پی نوشت. یا وقتی میخوام ذخیره کنم کلی طول میکشه تا ذخیره بشه.
می خواستم ببینم نرم افزاری قوی تر نیست که بشه با هاش سریع تر کار کرد؟
ممنون
آفیس 2010 با ویندوز 7 سازگا رهست یا نه
آیا مشکل از خود آفیس است یا از رایانه
یه مقدمه در موخره میگم : من و دوستم با هم نصب کردیم من در 7 اون در اکس پی اما هر دو با 7 مشکل داریم
در ورد که اصلا کلیک راست موس کار نیمی کنه اما از صفحه کلید کار میکنه
در وان نت بسیار قاطی می کنه و صفحه همیشه روان است و در جتیجایی خطوط دچار مشکل میشه
یه ورزن دیگه هم از آفیس نصب کردن همین مشکلات دوباره امد مجبور شدن 2007 نصب کنم
کسی با publhsherکار نکرده من مشکل باهاش دارم
سلام
میخواستم یه روش بهم بگید که با اون بتونم با فشار دادن کلیدی خاص عمل خاصی انجام بشه ..... مثلا با زدن space در محیط power piont بتونم save as انجام بدم .....با تشکر
سلام
پاک نشدن افیس 2007
ظاهرا خوب کرک نکرده بودم
الان پاک نمیشه
نه با ویندوز
نه با Advanced Uninstaller PRO 10
نه با Perfect_Uninstaller_6.3.3.8
وقتی میخام پاک کنم این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام 2010 نصب کنم
الان نمیدونم چرا منوهاش بی رنگ شده و نمیاد ، شاید قضیه اکتیو کردنش باشه
ممنون میشم
هنگامي كه مي خواهم اين نرم افزار را نصب كنم با ارور زير مواجه مي شوم
سلام
مشکل از زبان گرفته زبان وسندوزت چیه؟یا زبان برنامه چیه؟
زبان برنامه انگليسي و زبان ويندوز انگليسي است.
سلام خب من به یه مشکل عجیبی بر خوردم !!!!اینو یه جای دیگم گفتم اما مثکه این تایپیک دقیقا مربوط به همین مشکل منه !!!
این که من آفیس 2010 رو نصب کردم. بعدش سریال هم داشت دادم .داستان کرک آفیس مثکه اینطوریه اول باید سریال بدی بعد کرک نصب کنی . دیگه نوبت نصب کرک بود. این کرک ها رو اغلب هم توی نت دارن هم توی اون دی وی دی که من خریدم بود .
الان مشکل من دقیقا اینه که وقتی کرک اجرا میشه یه ارور و خطایی میاد میگه که اصلا هیچ محصولی از آفیس 2010 تو سیستم شما نصب نیست که بخواد کرک بشه !!!
شاید به این خاطر باشه که من آفیس رو توی درایو سی نصب نکردم توی درایو اچ نصب کردم. چون درایو خود ویندوز یعنی همون سی اصلا جا نداشت .
این هم ارورش :
الان به نظرتون چاره چیه ؟نشستم آفیس نصب کردم بعد میگه اصلا آفیسی نصب نیست که بخواد کرک بشه !! یه کرک از توی نت هم دان کردم اونم همین خطا رو می داد .
ویندوز من 7 هستش .
من افیس 2010 دارم فعال نمیشه میشه بگید با همین کرکی که بالا دوستمون گفت چطوری کرک کنم مرحله به مرحله برام توضیح بدبد ویندوزم xp sp3هستش 1 یا2روز دیگه هم آفیسم از کار میفته کرک و که میزنم ارور میده 5 با تلاش یا همون attempداره ولی نمیتونه فعال کنه یه کمکی بکنید ببینم گره کار از کجاس (km سرویس نصب نمیشه این ارورو میده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کمک کنید
من یک office دانلود کردم که به صورت 8 پارت 100 مگابایتی هست
این فایلها با پسوند iso هست
چطوری میتونم این فایلهارو به هم بچسبونم
با win rarاول اکستراکت یا بازشون کن البته همه 8تیکه باید تو یه فولدر باشه بعد فایل با فرمت iso رو هم میتونی با نرو تو cdرایت کنی وهم با برنامه power archiverاون رو باز کنی بریزی تو یه فولدر ویا تو یه درایو مجازی لودش کنی:8:نقل قول:
reinstall کن بعد دوباره پاک کن ببین درس میشه یانه:46:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مشکل راست کلیک بخاطر یه سری add on ناسازگار با آفیس پیش میاد. مثلا بابیلون. غیر فعالشون کن. مشکلت حل میشه.
برای غیر فعال کردن باید بری به این آدرس:
file>options>add-ins
پایین پنجره گزینه COM Add-ins رو انتخاب کن و go رو بزن. بعد add in مشکل دار رو غیر فعال کن.
موفق باشید.
سلام.
این مشکل بخاطر .Net framework پیش اومده. هر چی فریمورک دارین آنینستال کنین و این ورژنو نصب کنین:
.Net Framework 3.5 SP1
اگه همین ورژن رو سیستمتونه بازم پاکش کنین و دوباره نصبش کنین.
سیستمو ریست کنین و نصب آفیسو از اول شروع کنین.
سلام
تقویم فارسی برای ms project 2010 می خواهم؟
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام
مشکل در نصب OFFICE 2010 !!!
من دو تا DVD آفیس 2010 خریدم ، موقع نصب آفیس تمام مراحل نصب انجام میشه ولی در آخر نصب که باید پیغام complete باید بجاش پیغام زیر میاد !! و یعنی که اصلا نصبی انجام نشده !! خلاصه اعصاب ما رو ریخته بهم ( هم روی ویندوز 7 که رو لپ تاپ نصبه و هم روی ویندوز xp که روی pc نصبه در آخر نصب پیغام زیر میاد )
منتظر راهنمایی دوستان هستم ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بـا تــشــــکــــــــــــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت مدیریت تایپیک و سایر همکاران
بنده با آفیس 2007 و برنامه ورد اون عمل تایپ رو انجام میدم متأ سفانه امروز به دلایل نامشخص با این نرم افزار دچار مشکل شدم بنده 12صفحه را تمام و بدون مکس تایپ کردم و خواستم برای رفع خستگی کمی استراحت کنم و دوباره ادامه بدهم اما وقتی برگشتم برنامه بسته شده بود و بنده قبل از رفتن ذخیره سازی نکردم و موقع اجرای فایل اصلی 12صفحه که بنده با هزار بدبختی به تایپ کردنش نشسته بودم نبود و 3صفحه که قبلاها تایپ شد بود فقط موجود بود حالا من موندم و هزار جور غصه حالا یاد شما عزیزان افتادم و خواهشم اینه که مرحمت فرمایید راهی روشی به من بنده ناتوان ارئه کنید تا 12صفحه مذکور را بازیابی کنم
از ایزدمنان طلب توفیق دارم
من موقع نصب office 2010 با این ارور روبرو می شوم.
ERROR 25004: The product key you entered cannot be used on this machine.
This is most likely due to previous office 2010 being installed.(system error:1073422308
در صورتی که سریال برنامه رو هم از سایت مایکروسافت گرفتم. هر سریال دیگری رو هم استفاده می کنم همین طوره.
باید چی کار کنم؟