سلام . من دیروز backflip خریدم و یکسری برنامه هم توش ریختم . چطوری میتونم از برنامه هام بکاپ بگیرم و کسی میدونه چطوری باید به 2.1 اپدیتش کنم ؟ الان 1.5
Printable View
سلام . من دیروز backflip خریدم و یکسری برنامه هم توش ریختم . چطوری میتونم از برنامه هام بکاپ بگیرم و کسی میدونه چطوری باید به 2.1 اپدیتش کنم ؟ الان 1.5
سلام مبارکتون باشه . گوشی خوبی خریدی
واسه آپدیت هم یک سری به اینجا بزن . یکی از دوستان آموزشش رو گذاشته . فقط با مطالعه کافی اینکار رو بکن که مشکل پیش نیاد و تو دردسر نیفتی . بک آپ هم قبل فلش زدن از رامت بگیر .
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=123622
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=151934
سلام فارسی ساز واسه A45
کسی سراغ داره؟
مرسی عزیز جان
متاسفانه این 2تا تاپیک کمکی به من نمیکنه چون ورژن دستگاه من از سری BLUR نیست و اپدیت برای سری BLUR امده ):
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من 2 تا مشکل خیلی بزرگ دارم !
اولیش اینه که وقتی به کسی زنگ میزنم بعد از 13 ثانیه ارتباط قطع میشه و وقتی کسی بهم زنگ میزنه بعد از زدن گزینه answer
گوشی هنگ میکنه ! خودتون ببینید که گوشی نو خریدین و اینطوریه ... خیلی حال گیریه
اما مشکل دوم که خیلی خیلی عمومی هم هست اینه که شبکه WIFI این گوشی فقط با سیمکارتهای AT&T اکتیو میشه و کار میکنه .
خوندم که اگه ورژن گوشی به 2.1 اپدیت بشه این مشکل حل میشه . الان 1.5
رو پیدا کردم که توضیحات کاملی به نظر میاد که داده . اما من سر در نمیارم و ممنون میشم اگه فرصت داشتید یک توضیح مختصری بنویسید که من چطوری باید این کار رو انجام بدم .کد:http://www.techgeekguy.com/2011/02/update-motorola-backflip-motus-mb300-froyo-2-2-1-cyanogenmod-6-1-2-jit-multitouch-compcache/
خیلی خیلی ممنونم ازتون
سلام یک نرم افزار روی وی تری ایکس ریختم که برای آلارم دادن بود حالا که از روی مموری پاکش کردم بازم زرتوزرت آلارم میده و اعصاب آدمو خورد می کنه چطوری می تونم پیداش کنم و پاکش کنم
ببین این یک رام کاستون 2.2.1 هست . و به نظر میاد رام خوبی باشه و امکانات خوبی به گوشی اضافه میشه .نقل قول:
مشکل قطع شدن تماس و هنک کردن هم با فلش زدن رام جدید باید حل بشه .
روش نصب رام هم خیلی راحته :
1- برنامه ریکاوری رو دانلود و نصب میکنی روی گوشی
2- کاستوم رامی که لینک گذاشته رو دانلود کن و همونطور که دانلود کردی کپی کن تو گوشی .
3- برنامه gapps رو دانلود کن و اون رو هم مثل رام دانلودی بریز تو گوشی .
4-شماره 4 رو نمیخواد چون یک کیبورد azerty هست و به کار ما نمیاد .
5- یو اس بی درایور موتورولا رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
6- برنامه آندروید sdk رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
7- قبل از فلش زدن از رامی که الان روی گوشیت هست بک آپ بگیر .
این ها همه مواد اولیه بود که بتونی رام مورد نظر رو فلش بزنی .
نصب رام هم مراحل جداکانه داره .
این بالایی ها رو که دانلود و نصب و کپی کردی بگو تا ببینیم باید چیکار کنیم .
سلام به دوستان عزیز ... یه سوال داشتم کسی هست که از Xt701 بجز کاستوم رام های DroidX و Blackpattern کاستوم رام های دیگه ای هم سراغ داشته باشه ؟
هر چی تو نت می گردم هیچ کاستوم رام جدید برای Xt701 نیست ... خسته شدم ... یه چند تا سایت چینی هست ولی زبونشون آدمی زادی نیست ... !!!
اگه کسی لینکی ، چیزی داره یه کمکی به ما بکنه ....
سلام عزیزنقل قول:
دمت گرم (: این کارها رو انجام دادم و شد 2.2.1
اما مشکل هنگ گوشی حل نشد که نشد . الان نزدیک 15 یا 16 روزه که دست شرکتش دادم که درستش کنن ... اما انگار بلد نیستن و الان من دست از پا درازتر ... هی میگن امروز ... فردا ... امروز ... فردا
احتمالا دارن صبر من رو آزمایش میکنن .
بهم گفتن که میخواستن برشگردونن به 1.5 اما زدن همه چی رو پروندن و الان دارن سعی میکنن که برشگردونن
موبایل من موتورولا w388 هستش
من چند روزه نه میتونم sms بفرستم نه دریافت کنم وفتی میفرستم میگه خطای ناشناخته
حتی sms هایی که قبل ها دریافت کردم رو هم برام نمیاره تا بخونمشئن پیغام میده ناموفق
اول فکر کردم از حاقظه جانبیشه فرمتش کرئم چند ساعتی درست شد ولی بعد باز روز از نو روزی از نو
حتی عکسهای سیو شده در حافظه جانبی رو هم نشون نمیده میگه فرمت ناشناخته است
الان حافظه جانی رو در اوردم ولی بازم sms نه میتونم بفرستم نه دریاغت دارم حتی اسم اس های ماههای گذشتم رو هم باز نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
خوب گوشي رو كلا فكتوري ريست كن . بازم درست نشد بايد فيرمورش رو دوباره بدي فلش بزنن . تعميرشون راحته
از لحاظ قدرت سخت افزاری PHOTON قوی تره یا DROID 3؟ توی پردازنده های موبایل به ترتیب کدوما بهترن؟
دقیقا" نمیدونم جوجو جان .نقل قول:
من فکر میکدم فوتون و آتریکس قویتر باشن اما وقتی مشخصات دروید بیونیک رو دیدم شک کردم .
آخه موتورولا تویه دروید بیونیک که جدیدترین گوشیش هست هم از سخت افزاری مشابه دروید 3 استفاده کرده .
فکر کنم مقایسه پردازنده ها یک جایی تو سایت هست .
میگم حتما موتو یه دلیلی داشته که رم دروید 3 رو 512 گذاشته! من دروید 3 رو دوست دارم ولی بخاطر رم 512 یه جورایی دلمو زد:41:وبه همین دلیل به فوتون پناه بردم(ببینم میتونم بخرمش)! صفحه نمایش دروید 3 گوریلا هستش؟
میگم حتما موتو یه دلیلی داشته که رم دروید 3 رو 512 گذاشته! من دروید 3 رو دوست دارم ولی بخاطر رم 512 یه جورایی دلمو زد:41:وبه همین دلیل به فوتون پناه بردم(ببینم میتونم بخرمش)! صفحه نمایش دروید 3 گوریلا هستش؟
دروید بیونیک واسه ما که جواب نمیده! میده؟
ببين فوتون گوشي خيلي خوبيه به نظر من . و اگر موجود بود شايد من به جاي آتريكس ميخريدمش .البته همين آتريكس هم گوشي توپيه و همين 1 روز كه دستمه حرف نداره .
اما در مورد درويد 3 !! فكر نكنم الان 512 رم كم باشه و البته حتما" دليلي داشته كه موتورولا اين كا رو كرده و گرنه براي موتورولا 1گيگ رم از قبل در گوشيهاش استفاده ميكرده . كه تعدادشون هم كم نيست .
در مورد ال سي دي هم الان تمام گوشي هاي آندرويدي موتورولا از شيشه هاي گوريلا استفاده ميكنن .
اتریکس گرفتی؟؟ مبارکه! سخت افزار فوتون بهتره یا دروید 3؟:31::5:اگه دوربین اتریکس 8 بود میگرفتمش(بهترین گوشی 2011 شد؟)
آره . مرسي
اگر دوربين برات مهمه صبر كن واسه درويد 3 .
هرچند دوربين 5 آتريكس هم خيلي خوبه . و از 5 هايي كه قبلا" داشتم بهتر عكس ميگيره .
آک خریدی؟اپدیت شده؟ باطریش چجوریاس؟ droid 3 که تو سایت ebay هس 550$
آره . رامش 2.2.2 هست و فكر كنم تو پاييز 2.3.3 براش مياد . باطريش هنوز درست تست نكردم چون 2روزه خريدم و همش سرم تو گوشيه .نقل قول:
به نظر من زياد تو نخ دوربين موبيل نباش . آخرش دوربين موبيل برات دوربين حسابي نميشه حتي اگر 12 مگاپيكسلي باشه .
چند گرفتی؟از کجا؟اینجور که من فهمیدم مثل اینکه سخت افزار اتریکس بهتره از لحاظ مصرف کم باطری! وسخت افزار دروید از لحاظ دوربین و مالتی مدیا قوی تره! حالا اگه دوربینش بالا باشه ضرر نداره
کیفیت دوربین گوشی های موتورولا حرفی واسه گفتن ندارن :41:
droid bionic انلاک میشه؟
کد:http://www.ebay.com/itm/NEW-Motorola-Droid-Bionic-4G-3G-Verizon-Android-NO-Contract-Touchscreen-/150663386030?pt=Cell_Phones&hash=item23143cd3ae
دوربینهای موبایل کلا" در مقابل دوربینهای معمولی حرفی برای گفتن ندارن . موتورولا هم گوشی هاش دوربین خوب داره و بد هم داره . مثل همه برندها .نقل قول:
کسی خبر داره این دروید بیونیک کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه
بعد از مایلستون یک دیگه هیچ گوشی اون کیفیت لازم رو که میخوام تا حالا نداشته منتظر این بیونیک هستم که شکر خدا وزنشم خوب و سنگینه
متاسفانه دروید بیونیک فقط برای اپراتور وریزون آمریکا کار میده و اصلا" GSM نیست .نقل قول:
شما میتونی به آتریکس یا دروید 3 فکر کنی . و حتی فوتون
سلام به عزیزان
من 1 مشکلی دارم . من backflip خریدم 3 ماه قبل که با وجود اینکه گوشی نو بود ، ولی دارای مشکلات عدیده ای بود که دوستان عزیز با یکسری از مشکلات در پستهای قدیمی آشنا شدند و دیگه سر عزیزان رو درد نمیارم .
نمایندگی موتورلا دبی گوشی رو به اندورید 1.5 که بصورت پیشفرض روی گوشی نصب بود برگردوند . ولی متاسفانه چون وایرلس این ورژن کار نمیکرد من گوشی رو به 2.3.4 تغییر دادم . خدا رو شکر تقریبا همه چی مرتبه الا این موضوع که ......
یکسری از برنامه ها روی این ورژن کار نمیکنه ! و من الان میخوام بدونم که چطوری باید این برنامه ها رو روی گوشی نصب کنم !
مثلا از برنامه بازار ، گوگل مپ گرفتم ولی نصب نمیشه و خیلی برنامه های دیگه . ایا راهی وجود داره که بشه این برنامه ها رو به گوشی حالی کرد . مثل ساین که در سیمبیان بود ؟
ارادتمند همگی و ممنون بخاطر راهنمایی ها
من پس از نصب سیانوژن رو گوشی موتورولا دفی دیگه نمیتونم اس ام اس ارسال کنم؟ از کدوم
قسمت گوشی میتونم این مشکل رو حل کنم؟
من تا حالا همچین مشکلی نشنیده بودم ! شاید مشکل از سیم کارتت و تنظیمات مسیج باشه . بعید میدونم ربطی به رام داشته باشه .نقل قول:
حالا واسه اطمینان یکبار فکتوری ریست کن ببین چی میشه . اما با فکتوری ریست اطلاعاتت پاک میشن . پس قبلش یک بک آپ بگیر .
سلام
گوشی من دیفای ئه ، رامش هم 2.2.2 , بعد از نصب یکی دوتا نرم افزار الان خاموش روشن که کردم گوشی بالا میاد و آرم قرمز موتورولا رو هم نشون میده اما رامش رو نمیتونه بالا بیاره و رو آرم آندروید میمونه همینجوری ! چیکارکنم ؟
احتمالا" چیز اشتباهی نصب کردی که اینطوری شده .نقل قول:
ببین اول چک کن که باطریت شارژ داشته باشه . بعدش اگر باز هم نشد موقع روشن کردن کلید پاور و کاهش صدا رو با هم بگیر میره تو منوی ریکاوری . و از اونجا گزینه های wipe cash و wipe data رو انجام بده . ممکنه با این کار ها درست بشه . اگر نشد باید رام عوض کنی . به کلوپ دیفای هم میتونی مراجعه کنی :
درست میشه اصلا" نگران نباش و حول نکن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437481&page=269
سلام گوشی فوتون می خوام بخرم می خواستم ببینم چطوره آیا خوبه
قطعا" فوتون جزو گوشی های خیلی خوب موتورولا هست . میشه گفت آتریکس هست با دوربین 8 و ال س دی بزرگتر .
چه قیمتی میخواین بخرین ؟
سلام
بچه ها نظرتون راجع به defy چیه ؟
فقط یکی جریان این لنز قرمز و سبز رو برام توضیح بده
فرقشون چیه و کدوک بهتره
میخوام این گوشیو بخرم ، به نظرتون گوشی خوبیه ؟
دوست عزيز از تو بخش پرسشها هم سوال ميكردي جواب ميداديم . نياز نبود 2تا تايپيك مختلف بزني .
ديفاي گوشي خيلي خوبيه و تو اين رنج قيمت بهترينه
. لنز سبز و قرمزش هم اونقدرها تفاوت ندارن . البته ميگن لنز قرمزها فيلم برداري بهتري دارن با آپديت .
ولي من خودم لنز سبز داشتم و خيلي راضي بودم .
سلام
من میخواستم گوشی GLEAM بگیرم, خواستم بپرسم الان تو بازار پیدا میشه؟
قیمتش در چه حدوده؟
+ ببخشید تایپیک قیمت گوشی های موتورولا رو ندیده بودم, اگه خواستید نظم تایپیک بهم نریزه همونجا جواب بدید.
ممنون
بچه ها به نظرتون آتریکس خوبه؟
من قبلا دیفای داشتم که خب دزدیدنش
از همه چیزش راضی بودم و به 2.2 هم آپدیتاش کرده بودم
تنها مشکلش نداشتن دوربین دوم بود که متاسفانه defy+ هم همون مشکل رو داره
چه گوشی ای( موتورولا) پیشنهاد میکنید تو همون مایه ها؟
راستی موتورولا گوشی دیگهای نداره که مثل دیفای مقاوم باشه؟(ip64)
آقا کسی ex119 یا 115 رو نداره به من بگه وقتی داری بایه خط صحبت میکنی اگه کسی به اون یکی زنگ بزنه چی میشه؟
میگه خاموشه
یا اشغال میزنه یا پشت خطی
کلا" بله گوشی خوبیه . سرعت و قدرت خوب . کیفیت ساخت خوب .و ....نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
موتورولا اکثرا" گوشیهاش مقاوم هستن . اما مقاوم مثل دیفای قفط دیفای و دیفای پلاس .نقل قول:
شما اگر بگی چقدر بودجه داری میتونم بگم چیا بهترن براتون
یه دست دوم خوب و ترو تمیزش رو تا چه قیمت میشه ردیف کرد؟ آتریکسرو منظورمه