نقل قول:نقل قول:
چند روز ديگه وارد 18 ميشي نه؟!
آره ديگه ميشه...
يا حق (:
تایید می شه.نقل قول:
خوب حساب كن ديگه.
16 اذر ميري تو 18 سال.
پس ميتوني ثبت نام كني.
البته باید گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی پایان خدمت داشته باشی.
موفق باشی
نقل قول:نقل قول:
چند روز ديگه وارد 18 ميشي نه؟!
آره ديگه ميشه...
يا حق (:
تایید می شه.نقل قول:
خوب حساب كن ديگه.
16 اذر ميري تو 18 سال.
پس ميتوني ثبت نام كني.
البته باید گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی پایان خدمت داشته باشی.
موفق باشی
بله، شما 16 یا 17 آذر برو ثبت نام.نقل قول:
نقل قول:نخیر دوستان. ایشون 16 آذر 18 سالشون تموم میشه. نه اینکه وارد 18 بشن. و برای ثبت نام باید 18 تموم بشه. نه اینکه شروع بشه. در واقع باید وارد 19 شد.نقل قول:
:12:
من روز تولدم رفتم ثبت نام
گفت برو جشن تولد بگیر بعدا بیا!!!!
اقا امیر جدی ی پس من 17 برم که ضایع نشم ...........
امير جان بايد كيك و شمع و... ميبردي همون جا!!! دي:
آره اشكان جان
روز بعدش برو...
موفق باشي
يا حق (:
اووووووووه من اينو نديدم!نقل قول:
ایشون 16 آذر 18 سالشون تموم میشه. نه اینکه وارد 18 بشن. و برای ثبت نام باید 18 تموم بشه. نه اینکه شروع بشه. در واقع باید وارد 19 شد.
مرسي فرشاد جان
تو همين شك داشتم كه متاسفانه...
حيف شد كه ):
آره درست ميگه داش فرشاد
منم جريانم همين جوري شده بود
...حدود شش ماه الاف شدم...
يا حق ):
باید یک روز از روز تولدت بگذره تا ثبت نامت کنن! یعنی تو 17 ام به بعد میتونی بری برای ثبت نام!
اقا این چه وضعیتیه!
من زنگ زدم پیگیری گواهینامه یکبار میگن مدارکت نیست !
من 25 روز پیش امتحان قبول شدم میگن مدارک 3 اذر رسیده!!
بعد میگه فعلا نمیاد چون تاییدیت نیومده!!
بعد زنگ زدم اموزشگاه میگه ما فرستادیم!
من نمیدونم چرا واسه دوستم در عرض 15 روز میاد ولی واسه من اینجوری:((((
اینجا ایرانه عزیز ، برو خدا رو شکر کن ماله من رو میخواستن باطل کنن!!!! که به یه زوری نذاشتم!نقل قول:
اقا این چه وضعیتیه!
من زنگ زدم پیگیری گواهینامه یکبار میگن مدارکت نیست !
من 25 روز پیش امتحان قبول شدم میگن مدارک 3 اذر رسیده!!
بعد میگه فعلا نمیاد چون تاییدیت نیومده!!
بعد زنگ زدم اموزشگاه میگه ما فرستادیم!
من نمیدونم چرا واسه دوستم در عرض 15 روز میاد ولی واسه من اینجوری:((((
پیگیرش شو ، برو راهنمایی رانندگی بخش صدور گواهینامه ، تلفنی که زیاد جواب درست و حسابی نمیدن! باید حضوری بری تا جواب درست و حسابی بت بدن
حیف اینجا جاش نیست وگرنه 2 صفحه ..... به کل ............... میدادم...
من وقتی خواستم برم گواهی نامه بگیرم اون موقع میگفتن متولدین 67 احتیاج به گواهی تحصیلی و پایان خدمت ندارن.. و میتونن راحت برن گواهی بگیرن..
من هم متفرقه درس میخوندم و گواهی نداشتم .. بعد از اینکه تمام کلاسها رو رفتم و امتحان آیین نامه هم دادم یک دفعه گفتن دستور از بالا امده که تماما باید گواهی اشتغال به تحصیل یا پایان خدمت داشته اشن.. منم که نداشتم و حدود 1 سالو نیم گرفتن گواهی نامه افتاد عقب..
1)این گواهینامه های یکساله موقت یا اصطلاحا ب 1 : اگر در طول یکسال بعلت تخلفی بارز باطل بشه آیا طرف فقط باید آیین نامه رو دوباره امتحان بده یا اینکه امتحان عملی شهر رو هم دوباره باید امتحان بده؟؟:13:
2)چه تخلفاتی باعث باطل شدن گواهینامه یکساله میشه؟
-آیا تخلفات ساده مثل رد شدن از چراق قرمز و نبستن کمربند نیز گواهینامه رو باطل میکنه؟:13:
نه باید امتحان تو شهرم بدی..نقل قول:
سه بار که جریمه بشی .. البته تخلفهای خفن مستقیم باطل می کنند..
اینجوری نوشته ولی فکر نکنم برای این کار گواهی رو باطل کنند.. فکر کنم هر تخلفی که می کنی یک سوراخ از گواهیت مکنند.
خب اگه اینطور باشه در صورت تخلف سنگین و گیر پلیس گواهی نامه رو بهشون نمیدم
ماشین رو هم که سندش بنام پدرم هست و وکالتی بنامم کرده
فوقش میگیرن ماشینو میخوابونن چند روز و 50 تومن جریمه میکنن! بهتر از اینه که گواهی نامه رو سوراخ و باطل کنن و دوباره برم برای امتحان شهر و آیین نامه...
درسته؟
البته این که فوقش نیست. اگه بخوای فوقش رو در نظر بگیری بیشتر از اینا اذیتت میکنن.نقل قول:
ولی خوب اینم راهیه:46:
از کجا باید بفهمی که خلاف کردی یا نه؟:10:
گواهینامه رو پانچ مکنن (سوراخ میکنن). یا به قولی اگه خلافت خیلی خفن باشه گواهینامه رو میبرن. :46: اگه خلافت خیلی خیلی خفن باشه خودت رو هم میبرننقل قول:
در صورتی که بگیرند و گواهیتو بخوان .. هم اونها متوجه میشن هم خودت :31: ولی اگر رد شده باشی که دیگه نمیتون بفهمن تو خلاف کردی فقط شماره ماشین رو یاداشت می کنند که اون هم به احتمال زیاد باباهه گیره:8:نقل قول:
از من میشنوین خلاف خفنی کردین .. فرار کنید.. البته اگر 100 درصد مطمئن بودین که پلیس خودتو نمی گیره..
خوب من معلوم شد مدارکم 3 اذر رسیده تهران
ولی به یکی زنگ زدم گفت تاییدیت نیومده؟!
مگه میشه ؟ اخه از اموزشگاه میره رانندگی اونا چک میکنند اگر ناقص باشه نمیفرستند تهران
ایا ممکنه همه مدارک جز تاییدیه بره؟!!
زنگ زدم اموزشگاه گفت 1 ماهی معمولا طول میکشه گواهیت بیاد
در کل میشه 8 روز دیگه که میشه 1 ماه و هم چنین 15 روز بعد از رسیدن مدارکم 3 اذر
حالا به نظر شما ممکنه راهنمایی رانندگی بدون تاییدیه مدارکم رو فرستاده باشه؟!
یا اینکه نه مدارکم رسیده دیگه حله
مرسی
اینقدر سخت نگیر
من و دوستم دقیقا با هم قبول شدیم
من 14 بهمن متولد شدم
و تاریخ صدور گواهی نامم 14 اسفند هست و 17 اسفند اومد در خونه
ولی دوستم حدود 15 روز بعد گواهی نامش اومد!!!
همه برای گواهی نامه ذوق و شوق دارن
انشا الله که همه چیز درسته
فکر کنم که مدارک رو به کامپیوتر میدن و از طریق شبکه ارسال میکنن(فکر منم)
پس نباید زیاد نگران باشی
کسی سایتی ، بروشوری ،چیزی سراغ نداره که توش نوشته باشه چه خلاف هایی گواهینامه رو باطل میکنن؟
یک بار سرعت غیر مجاز گواهینامه رو باطل میکنه یا 3 بار باید باشه؟!
چطوریاس ؟! اطلاعات دقیق رو لطفا بذارید آخه من جای پیدا نکردم!
فقط لطفا از "و..." استفاده نکنید و همه چیز رو کامل بگید :دی
اگر سه بار کارهای زیرو انجام بدی گواهیت باطل میشه..
البته اگر تخلفت خفن باشه همون بار اول کارت تمومه..نقل قول:
حركت در بين خطوط، تجاوز به سطح گذرگاه عابر پياده، تجاوز از سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز، انجام حركات مارپيچ و نمايشي، عبور از چراغ قرمز، عبور از محل ممنوع، استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي، عدم استفاده از كمربند ايمني توسط سرنشينان و توقف در محل هاي غيرمجاز
اگه هر کدوم رو یه بار انجام بدیم هم باطل میشه؟؟!!!یعنی 3 تا و هر کدوم یه بار :دینقل قول:
اگر سه بار کارهای زیرو انجام بدی گواهیت باطل میشه..
نقل قول:
حركت در بين خطوط، تجاوز به سطح گذرگاه عابر پياده، تجاوز از سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز، انجام حركات مارپيچ و نمايشي، عبور از چراغ قرمز، عبور از محل ممنوع، استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي، عدم استفاده از كمربند ايمني توسط سرنشينان و توقف در محل هاي غيرمجاز
البته اگر تخلفت خفن باشه همون بار اول کارت تمومه..
خوب من که ذوقه گواهی نامه گرفتتم ! زنگ زدم اموزشگاه واسه پیگیری گفت افسر تایید کرده چند روز دیگه میاد!
تهران گفت مدارکت 3 اذر رسیده ولی تاییده افسر نیومده امروزم اموزشگاه گفت افسر تایید کرده ..حالا خدا میداند کی میاد!
8 روز دیگه میشه 1 ماه پس از قبولی توی شهر!
دعا کنید بیاد که مردم از بی گواهینامگی:دی
دعا کنید :31::40:
من که از هرکدوم از اون خلافا 2 تا دارم!!!
یعنی دیگه باطل شد؟؟؟!!!
فکر نکنم
همین دیروز به خاطر حرکات نمایشی کلانتری بودم که با غلط کردم و... ماست مالی شد!!!
به گروهبانه میگفتم جناب سرهنگ!!!
یه حالی میکرد!!!
نه بابا فرقی نمیکنه هر کدوم دوست داشی میتونی انجام بدی فقط جمعش باید به 3 برسه..نقل قول:
اگه هر کدوم رو یه بار انجام بدیم هم باطل میشه؟؟!!!یعنی 3 تا و هر کدوم یه بار :biggrin:
:27:
در صورتی باطل میکنند که توی گواهیت یک سوراخ بزنن و وقتی شد 3 تا سوراخ اونوقت کارت تمومه..نقل قول:
من که از هرکدوم از اون خلافا 2 تا دارم!!!
یعنی دیگه باطل شد؟؟؟!!!
فکر نکنم
همین دیروز به خاطر حرکات نمایشی کلانتری بودم که با غلط کردم و... ماست مالی شد!!!
به گروهبانه میگفتم جناب سرهنگ!!!
یه حالی میکرد!!!
جدی میگی؟
یعنی من العان گواهی نامم سوراخ نداره
هیچ مشکلی نسیت؟؟؟!!!
آخه تا دلت بخواد خلاف کردم!!!
باور میکنین یه بار با 4 خلاف همزمان گرفتنم!!!
سرعت غیر مجاز!!!
انجام حرکات مارپیچ!!!
صحبت کردن با موبایل!!!
نبستن کمربند ایمنی!!!
احیانا الان زنده ای؟؟!!! یا به رحمت خدا رفتی؟؟؟ :دینقل قول:
سرعت غیر مجاز!!!
انجام حرکات مارپیچ!!!
صحبت کردن با موبایل!!!
نبستن کمربند ایمنی!!!
=====
یعنی اگه خلاف کنیم و سوراخ نکنن میتونیم 3 بار دیگه خلاف کنیم؟؟ یعنی حتما باید 3 تا سوراخ رو گواهینامه بشه تا باطلش کنن؟؟
آخه یادمه رفته بودم راهنمایی رانندگی یه یارویی اومده بود ،گواهینامش باطل شده بود ولی سوراخی توش ندیدم!!!!
Terovaمطمئنی تو؟
خوش بحالتون گواهی نامه دارید صفا منه بدبخت الان 24 روزه امتحان دادم گواهیم نیومده پول ماشینمم جور داره میشه ولی گواهیم نیست:41::41::41:
بابا اینقدر سخت نگیر
مهم قبول شدنت بود که قبول شدی
دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره!!!
حالا مثلا گواهی نامه داریم چه گلی به سرمون زدیم؟؟؟!!!
من وقتی گواهی نداشتم تند وتند بهم گیر میدادن!!!
حالا که گرفتم یکی نمیگه که گواهی نامت کو!!!!
بابا امیر جان مرسی از امید دادنتنقل قول:
والا نمیدونم کی میاد فقط امید دارم مثل خودت 1 ماه بیاد:20:
امیدوارم!
من قبل از عید بود که امتحان دادم وقبول شدم آموزشگاه هم گفت ما مدارک رو میفرستیم و بعد از 15 تا 20 روز گواهیت میاد..
تقریبا 16 -17 هم فروردین بود که زنگ زدم اموزشگاه و گفتم این گواهی نیومد..:19:
اونها هم گفتن تازه 14 دهم مدارک رو پست کردن ..:18: من هم چون زیاد به گواهی اهمیت نمیدم چیزی بهشون نگفتم..:8:
تقریبا وسط های اردیبهشت بود که گواهیم اومد..
بابا موقع امتحان شهری یارو به اعتماد به نفست نمره میده
اگه حل کنی یا پارک دوبل بد بزنی میگه خوش اومدی
آره بابا
terova جان من مدارکم 3 اذر اومده تهران پرسیدم و افسرم چند روز بعدش تایید کرده حالا اینطور که به من گفتن!نقل قول:
راستی عشقس miror edge تو امضات:31:
من که برای امتحان رفتم یک افسر بد اخلاقی گیر ما آمده بود که اصلا رحم نمیکرد یک چند نفر جلوی من بودن که همشون رو رد کرد تمام امتحان ها هم ازشون گرفت و آخریم همشون رو رد میکرد البته اون ها هم زیاد راننده نبودن..نقل قول:
بابا موقع امتحان شهری یارو به اعتماد به نفست نمره میده
اگه حل کنی یا پارک دوبل بد بزنی میگه خوش اومدی
آره بابا
دیگه داشت کمکم دل من هم شور میزد که نوبت من شد منم که تا حال سوار پراید نشده بودم .. و دستم بهش عادت نکرده بود..
یکمی که رفتم افسره گفت خوب حالا از سر بریدگی دور بزن و یکمی جلوتر پارک کن .. بعد یکدفعه گفت خوش آمدی برو قبول شدی..:18:
منم دیگه داشتم از تعجب شاخ در میوردم و فقط گفتم ممنون و در رفتم..:31:
ولی آخری نفهمیدم چی شد که از من هیچ کدام از اون امتحان های معروف رو نگرفت..:19:
شرايط شركت درآزمايش ها وصدور گواهي نامه ( گواهي نامه ب ـ 1 ) .
1ـ حداقل 17سال تمام
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي ورواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي
3ـ قبول شدن درآزمون هاي آيين نامه ومهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوط ، اين نوع گواهي نامه براي درخواست كنندگان دراولين مرحله با اعتبار موقت يك ساله صادر مي شود ودرمدت ياد شده دارنده آن مكلف به رعايت محدوديت ها وشرايط ويژه اي مي باشد كه درصورت رعايت آنها ورعايت مقررات اين آيين نامه ومرتكب نشدن تخلف ، به گواهي نامه رانندگي با اعتبار موضوع تبصره ( 6 ) اين ماده تبديل خواهد شد . شرايط و ضوابط مربوط به رانندگي با گواهي نامه موقت ونحوه تبديل آن ، به موجب دستورالعملي است كه به پيشنهاد راهنمايي ورانندگي وتصويب وزير كشور، مشخص واعلام مي گردد .
شرايط شركت درآزمايش ها وصدور گواهي نامه ( ب ـ 2 ) .
1ـ حداقل 21 سال تمام
2ـ سپري شدن حداقل دوسال تمام از تاريخ دريافت گواهينامه رانندگي ( ب ـ 1) .
3ـ ارائه گواهي سلامت جسمي ورواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي
4ـ قبول شدن درآزمون هاي آيين نامه ومهارت عملي رانندگي باوسيله نقليه مربوط .
متن آیین نامه راهنمایی و رانندگی :
و اینجا :کد:http://www.ketabeavval.ir/Information/465.aspx
البته در آدرس دوم حداقل سن برای اخذ گواهینامه ب 1 را 18 سال تمام ذکر کرده!کد:http://www.hoqouq.com/law/article282.html
متن کامل آیین نامه جدید رو نتونستم از روزنامه رسمی ( معتبرترین سایت متن قوانین ) پیدا کنم
در ضمن دوستان گفته بودند کسانی که تازه گواهینامه گرفته اند نمیتوانند تا مدتی در جاده های بین شهری تردد نمایند!
این خبر پایه و اساس درستی نداره و کاملا تکذیب میشه !
چی چی رو پایه اساس نداره؟؟؟!!!
اتفاقا پایه اساس داره ناجور!!!
تا یه سال یعنی تبدیل به 5 ساله حق رانندگی خارج شهر از شهر و نداریم.
من خودم از فرمانده راهنمایی رانندگی شهرمون پرسیدم
تازه یه چیزایی در باره 12 شب به بعد هم شنیدم!!!
ب-2 ینی پایه 1؟ یا نه چیزه دیگست؟نقل قول:
امیر جان منم شنیده بودم گیر میدن ولی الان با اینکه 3 ماهه گواهینامه گرفتم ولی 2-3 بار پلیس راه نگهم داشتن و گواهیناممو دیدن چیزی نگفتن در مورده تاریخش! البته به روم نیووردم ولی خیلی واسم جالب بود!نقل قول:
دقیقا همینطوره
ب-2 یعنی پایه 1
من حتی تو جاده جریمه شدم با 113 تا سرعت
شروع کردم پرو بازی در آوردن
گفت برو بچه خیلی دارم بهت لطف میکنم که ماشینو نمیخوابونم
گفتم چرا گفت به خاطر گواهی نامت!!!
یه بارم پلیس راه جلومو گرفت نشون دادم گفت نباید از شهر خارج بشی
چون پلیس راه یکم نزدیک به شهره حدود 15 دققیه فاصله هست با پرویی گفتم من که هنوز خارج نشدم!!!