درست عمل نمیکنیوگرنه دلیلی نداره که نشناسهنقل قول:
Printable View
درست عمل نمیکنیوگرنه دلیلی نداره که نشناسهنقل قول:
یه گیم پد خوب که بشه اکثر بازی ها مخصوصا resident evil 4 رو باهاش بازی کردزیر 10000 تومن چی صلاح می دونید .لطفا با عکس باشه:20:
همون طرح ps2 ها عالی هستند تکی هاشون 5 یا 6 تومنه جفتی 10 - 9 تومن همه جا اکثرا از همینا هست اسماشون طرح ps2 ساده هست آنالوگ دارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام . با عرض شرمندگی . کسی میتونه محبت کنه یه بار یه devdata برای این گیم پد برای من بنویسه برای 08 . من چند بار سعی کردم یه چیزی بنویسم اما موفق نشدم . این آدرس اون نرم افزار آلمانیه که گیم پد رو برای 08 کانفیگ میکنه . من سعی کردم ترجمش کنم ولی یه چیزاییش برام مبهم بود .اگر کسی لطف کنه فایل devdata رو با این مشخصات برای این گیم پد بنویسه :کد:http://rs76.rapidshare.com/files/139728124/config1d.rar
پاس معمولی 3
پاس در عمق 1
شوت 4
سانتر / تکل 2
سرعت R1 که میشه دکمه شماره 6 گیم پده
عوض کردن بازیکن L1 که میشه دکمه شماره 5 گیم پده
کنترل سرعت (همون C روی کیبورد) L2 که میشه دکمه شماره 7 گیم پده
دکمه Z روی کیبورد که فکر کنم همون cancel dummy باشه R2 که میشه دکمه شماره 8 گیم پده
شیفت : دکمه شماره 10 که روی تصویر مشخصه کدومه .
اسکیپ (استپ وسط بازی) : دکمه شماره 9 که روی تصویر مشخص شده
آنالوگ راست هم که داره . ببینم بالاخره میشه این تکنیک های فیفا با گیم پد اجرا کرد یا نه !!
اگه محبت کنید این چند خط devdata رو برای من بنویسید برای 09 هم من یه الگو دارم که ازش استفاده میکنم .
و در آخر اینکه فیفا ویبره ی این گیم پد ها رو میشناسه و قابل استفاده هست یا خیر ؟
از دوستان به خاطر روده درازی خودم عذر میخوام . ممنون میشم اگه دوستی کمک کنه .
تنها راهش استفاده از مشابه برنامه آلمانی هست که برا 08 بود متاسفانه برای 09 برنامه مشابه نیومد اون فایل Excel هم درست نیست شما از devdata های موجود توی تاپیک استفاده کن یکیش جواب میده بالاخره
krauser جان ممنون . من روی آوردم به روش آزمون و خطا . این نرم افزار آلمانیه متاسفانه روی ویستا ران نمیشه . یه ایکس پی گیر آوردم همین طوری یه کد نوشتم ببینم چی میشه بعد تست کنم تا اون چیزی که دلخواه خودمه از کار درآد . یه کارایی کردم حالا ولی هنوز فیکس نیست . فقط یه چیزی ، وقتی آنالوگ دسته رو روشن میکنی چهار تا کلید جهت نمای گیم پد از کار می افته باید با آنالوگ چپ بازیکن ها رو هدایت کرد . نمیشه کاری کرد که وقتی آنالوگ روشن هست جهت ها از کار نیفته ؟
بعد برای ویبره چی ؟ فیفا ویبره این گیم پد ها رو میشناسه ؟
البته شرمنده که اینقدر زود سوال بی مورد پرسیدم . جواب سوالمو گرفتم تقریبا . باید تو تنظیمات فیفا move player رو روی digital تنظیم کنی اگر روی analog باشه اون مشکلی که من گفتم پیش میاد. ببخشید . در ضمن اگر موفق شدم یه devdata خوب برای گیم پد خودم بنویسم حتما آپ میکنم که اگه کسی مثه این گیم پد داشت بتونه ازش استفاده کنه
در هر صورت از devdata های موجود تو تاپیک هم میتونی استفاده کنی شاید یکی بخوره به دسته ات ولی اگه چیز خوبی نوشتی آپ کننقل قول:
هر چی مدل و مارک فرمون Wheel تا سقف 30 تومن هست میشه معرفی کنید ؟!
عزیز من اینجا تاپیک هست فروشگاه فرمون که نیست تازه کلی مدل توی دنیا هست با انواع قیمت شما توی شهرتون برو یه گشتی بزن ببین تو بازار چی پیدا میکنی مارک و قیمتش رو بگو اینجا راهنمایی کنیمنقل قول:
ببخشید پس اینجا باید بحث کنیم چطوری با گیم پد فیفا بازی کنیم ؟! ؟
شما چندو قت پیش گفتید چند مدل Wheel معرفی میکنید که نکردید
من مدل مد نظرم FGW-850 فراسو هست
نظرتون چیه ؟ کسی خریدتش ببینه چطوریه ؟
نظرتون در مورد Logitech Formula Vibration چیه ؟ دنده و پدال داره ؟
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel چطور ؟
دوست عزیز باور کن این روزا سرم شلوغه حق با شماست قول داده بودم چند مدل تو تاپیک بذارم البته سر قولم هستم این مسئله دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نهنقل قول:
در مورد پرسش شما:
اونچه که مسلم هست لاجی تک سلطان بی چون و چرای قطعات سخت افزاری نظیر گیم پد و ماوس و کیبورد و غیره هست بخصوص در مورد گیم پد معلومه که بهتر از فراسو هست ولی یکی از مسائلی که مطرحه صحبت قیمت و موجودی هست این روزا لاجی تک اصل به این راحتی ها گیر نمیاد تازه اگه هم بیاد قیمتش واقعا نسبت به مدلهای چینی بالا هست اگه از من مشاوره می خواهید باید بگم اگه قیمت براتون خیلی ملاک نیست دور فراسو و سایر مدل ها رو خط بکشید و لاجی تک رو توی اولویت قرار بدید در غیر اینصورت میتونید فراسو یا مدلهای دیگه ای که حتی از فراسو هم قیمتشون پایین هست خریداری کنید.
در ضمن دوست عزیز من هیچ وقت نگفتم که اینجا مختص فیفا هست خوبه میبینید که تاپیک استیکی (مهم) هست این کاربران تاپیک هستند که سوال های مختلف می کنن حالا دلیل نمیشه شما خودتو اینقدر ناراحت کنید و تقصیر ها رو بندازید گردن من در کل من درخواست ها و پرس های دوستان و کاربران محترم انجمن رو معمولا بی جواب نمیذارم و اگه از دستم کوچکترین کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم. در مورد گیم پد سوالی دارین بازم بپرسید تا در حد توان کم و راهنمایی کنم.
مخلص همگی... یا حق
گیمر و سربلند باشید
راستی . فقط لاجی تک فرموناش کلاژ دارن ؟ فراسو کلاژ نداره . پس چطوری دنده داره ؟ یعنی نیاز به کلاژ نداره یا اتوماته ؟ اگه اتومات باشه که دکوری میشه :دی
مارک های ارزون تر چیه ؟ اصلا تا 35 یا 40 تومن یه ست کامل (فرمون - پدال - دنده) پیدا میشه ؟
---------------
formula vibration feedback wheel لاجتیک هم دنده نداره ؟
نقل قول:
نه فکر نمی کنم کلاج داشته باشن فراسو ها البته مطمئن نیستم.
مدلهای ارزون توی بازار زیاده ایامی مختلفی دارن که در واقع مونتاژ هستند و با یه اسم تقلبی روانه بازار میشن برای نمونه می تونم از دیاموند یا آپولون اسم ببرم که همگی چینی هستند ولی شما اگه زیاد کیفیت برات مهم هست و به این گیم پد خاص علاقه داری هر طور شده لاجی تک تهیه کن تا خیالت راحت باشه
Steering Wheel TRUST Compact Vibration Feedback GM-3200 چطوره؟
کلا TRUST چطوره ؟ بعد از لجتیک حرف دومو میزنه ؟
بدون تحقیق نمی تونم جواب بدم تحقیق می کنم در این مورد جواب میدم بهت حجت جان (چیزی در مورد این مارک به گوشم نخورده):10:نقل قول:
ولی اگه خودت فکر می کنی چنین مدلی قابل تایید هست و تحقیقاتت کافی هست با در نظر گرفتن قیمت می تونی اون رو هم کاندید کنی. البته من بازم یه تحقیقی می کنم نتیجه رو بهت اعلام می کنم. خوش باشی رفیق
تحقیق کردید ؟
راستی . مرکز فروش این فرمونا و گیم پد کلا کجاست ؟
پاساژ یاران توی صادقیه میاره ؟
بخدا وقت نکردم میزارم تو تاپیک در ضمن من از تهران نیستمنقل قول:
سلام به همه.
يه سوال كوچيك داشتم كه تقريبا به اينجا مربوط ميشه.
من دارم بازي هاي پلي استيشن 1 رو روي كامپيوترم اجرا مي كنم.
همه چيش درسته فقط گيم پدهام رو نميشناسه.
مونم مشكل از تبديل كننده است يا از گيم پدها؟
كسي راهي بلده بگه.
سلام
با این دسته لاجیتک میشه بازیهای اکشن اول شخص مثل کرایسیس وارهد ، fear یا farcry 2 یا ... رو هم بازی کرد ؟
Game Pad Logitech ChillStream
به نظرم از هیچ کدوم شما از epsx 1.6 استفاده کنید و یا از emuraiden استفاده کنید و تنظیمات دسته رو اعمال کنید انشاله درست میشه اگه نشد احتمالا دسته هاتون ساپورت نمیشه که یه ذره بعید هست چون دلیلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
در مورد این مطمئن نیستم ولی دسته طرح 360 فراسو برای وارهد شناخته میشد ولی برای اول شخص استفاده از گیم پد اصلا توصیه نمیشه
قول داده بودم که محوریت بیشتری روی فرمان ها داشته باشم بنا به درخواست کاربرها این صفحه خاص رو به معرفی گیم پدهای wheel اختصاص میدم و هر روز با معرفی یک فرمان در خدمت شما خواهم بود.
Racing Wheel Farassoo FGW-810 فرمان بازي فراسو اف جی دبلیو 810
Features:
2 Axis Joysticks, D-Pad and 10 Independent Action-Controlled Button. Inlaid Vibrator Motor Makes Game more Realistic.Wheel has 180° Veer Angels.Foot Pedal is Equipped with Spring-Accelerating Control and Brake Control, Making your Driving more Realistic.
Wheel Layout :
No.1 : Gear Shift No.2 : Right DirectionNo.3 : Programmable Keys No.4 : Left Direction
No.5 : Programmable Keys
No.6 : Mode (Analog/ Digital)
Pedals Layout :
No.1 : Gas PedalNo.2 : Brake Pedal
No.3 : Floor Mat
Physical & Mechanical Characteristics :
Wheel Rotation : 180 degreesDimensions : 344.2(W) x 269.5(L) x 280.5(H) mmNet Weight : 1.6 Kg
Electrical Characteristics :
Compatibility: PlayStation®/PC USBInput Power: 5.0 VDC. 170mACable Length: 2.0m
System Requirements :
Pentium® Processor or Compatible64 MB RAMDirect X7.020MB of Available Hard Disk SpaceCD-ROM DriveWindows® 98/ 2000/ ME/ XP
قيـــــــــمت تقریبی : 30,000 تومان
Racing Wheel Farassoo FGW-850 فرمان بازي فراسو اف جی دبلیو 850
Features:
Play Station® 2/PC USB Compatible. F1Style and Standard Manual Transmission Shift Options. Sensitivity Dial for In-game Adjustment . Lap-mount and Table-mount Options with Traction Tape to Avoid Sliding.Analog Control Stick Mounted on the Wheel for Use with Games.Gripped and Weighted Pedals with Precise Analog Control. Fully Rubberized Steering Wheel with Ergonomical Designed Grip and Weight.Realistic Vibration Feedback for Effect-feeling on Every Crash, Bump and Turn .
Wheel Layout :
No.1 : Gear Shift
No.2 : Steering Sensitivity AdjustmentNo.3 : Rubberized Steering WheelNo.4 : Analog Control StickNo.5 : Buzzer
Pedals Layout :
No.1 : Gas Pedal
No.2 : Brake PedalNo.3 : Floor Mat
Physical & Mechanical Characteristics :
Wheel Rotation : 200 degreesDimensions : 78(H) x 43.5(W) x 39(L)cmNet Weight : 3.52kg
Electrical Characteristics :
Compatibility : PlayStation®/PC USBInput Power : 5.0 VDC. 170mACable Length : 2.0m
System Requirements :
Pentium® Processor or Compatible64MB RAM20 MB of Available Hard Disk SpaceCD-ROM Drive
Direct X7.0Windows® 98 / 2000 / ME / XP
قیمت تقریبی : 40.000 تومان
آقا من در حد 15 الی 20 هزار تومن یه جفت گیم پد می خوام با طرح ps که با داداشم PES بازی کنم.... آیا با این بودجه میشه یه چیزی پیدا کرد که یکی دو سال دووم بیاره؟؟؟
شما با 9 تومن هم میتونی طرح ps2 بخری (توی پاساژ فلیپس و همینطور خیام جنوبی نرسیده به فلکه جهاد هم هست) ولی اگه میخوایی یه جفت با دوام گیر بیاری میتونی از دسته های فراسو استفاده کنی البته طرح ps2 (البته یه ذره فرق میکنه قیافه اشون) بله با این بودجه میتونی چیز با دوام بخرینقل قول:
Logitech Formula Vibration لاجیتک فرمولا ویبریشن
Cruise to victory with the Logitech Formula Vibration Feedback Wheel! Pull out the extendable wings to kick back and race with the wheel in your lap, or attach the included suction cups for a rock-solid driving experience on your desk. The included software allows you to tweak your wheel for maximum performance, and the 12 programmable buttons, wheel mounted paddle shifters, responsive gas and brake pedals, and dual vibration motors help you feel like you're really on the racetrack.
Productbeschrijving
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel - set van stuur en pedalen
Type apparaat Set van stuur en pedalen
Gewicht 2.5 kg
Connectiviteitstechnologie Met bekabeling
Aantal knoppen 12
Voorzieningen Programmeerbare knoppen, terugkoppeling
Garantie van de fabrikant 2 jaar garantie
قیمت تقریبی محصول : 45.000 تومان
formula vibration feedback wheel فرمان بازي فورمولا ويبريشن فيدبك ويل
General
Device Type
Wheel and pedals set
Colour
Black
Input Device
Compatible Game Consoles
PC
Connectivity Technology
Wired
Buttons Qty 12
Pointing Device / Manipulator 8-way D-pad
Features Programmable buttons, vibration, feedback, sensitivity adjustment
Interfaces 1 x USB - 4 PIN USB Type A
Software Included Drivers & Utilities
OS Required Microsoft Windows 98/ME/2000/XP, Microsoft Windows Vista
System Requirements Details Windows 98/2000/ME/XP - Pentium - RAM 64 MB - HD 20 MB
Service & Support 2 years warranty
Service & Support Details Limited warranty - 2 years
قیمت تقریبی محصول : 54.000 تومان
دستت درد نکنه ولی این آدرسایی که دادی مال کدوم شهره؟؟؟؟
سلام.من یک مبدل دستهps به pc گرفتم مدل PU205(بازرگانی دیاموند) ولی دسته ی پلی استیشن ام رو نمیشناسه. لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن پورتهای USB اش کار میکنه و چراغ دسته ام هم روشن میشه.
سلام.
من ي گيم پد طرح ps1 بدون شوك و ساده دارم.اون devdata ي مربوط به دسته خودمم گذاشتم.دكمه هام درست شدن اما تو بازي به هر بازيكني كه پاس ميدم بر ميگرده چند قدم عقب و بعدشم دكمه sprint رو كه ميگيرم با سرعت برميگرده عقب.من چي كار كنم؟ :((
راستي دستم diamond e. ارزونم خريدمش.اون devdata اي كه 50 كيلوبايت بود رو هم چند تاشو كپي پيست كردم اما فرقي نكرد فقط جاي دكمه ها عوض شدن.
لطفا كمكم كنيد.
خوب devdata با دسته شما متناسب نيست من اوايل همين تاپيك يه devdata ساختم براي بدون شوك از اون استفاده كننقل قول:
سلام.نقل قول:
اوني كه شما گفتينو استفاده كردم با اون اصلا fifa اجرا نميشه.
تمام كارايي كه گفتينم كردم.هم اون دو تا فايل از input پاك كردم هم اينو كپي كردم توي user.
اما با اين جديده اصلا اجرا نميشه.
چي كار كنم؟ :(
این دسته فراسو رو دیدید ؟
کپه دسته 360 !
بی سیم !!!
23 هزار تومن !!!!
من اگه این رو تهیه کنم میتونم جای دسته 360 توی بازی ها استفاده کنم ؟
لینک مشخصات :کد:http://www.farassoo.com/product/gamepad/fgp-666.htm
منم خريدم ولي سيم دار هست كلا خوش دست نيست من كه دستم به ps2 ها عادت كردهنقل قول:
سلام گیم پد من twin usb vibration gampad هست و دوقلو
همه یشفشها رو استفاده کردم نشد اون فیلی هم که برای دو قلو ها اوابل فروم دادید دانلود نمیشه میشه یکی دیگه بذارید
با تشکر
از وقتي كه اين remapdevdata اومده هركس ميتونه براي خودش devdata بسازه لينك دانلودش توي همين تاپيك اومده. حتي با اين نام هم توي تاپيك فيفا 09 هم هستنقل قول:
سلام
این طرح ps2 که میگین
اینه ؟
راستیکد:http://www.farassoo.com/iran/product/gamepad/fgp-421.htm
این جفتش رو کسی قیمت داره ؟
ممنونکد:http://www.farassoo.com/iran/product/gamepad/fgp-660.htm
تقريبا بله اون اولي طرح ps2 هست با كمي نو آوري ولي طرح ps2 اصولا كپي خود دسته ps2 هستنقل قول:
اون دومي هم جفتي نداره اونا دسته هاي طرح 360 هستند كه داراي اسلايدر هستند من 7 8 ماه پيش 15 تومن خريدم الانم نبايد ارزونتر از 13 يا 14 تومن باشه قيمتشون نميدونم شايدم گرونتر شدن ولي من همين رو 15 و پونصد گرفتم 16 تومن ميگفت پونصد تخفيف گرفتم بازم سوالي هست در خدمتم
من دسته هاي پلي استيشني شوك دار دارم.
توي fifa 09 وقتي انالوگ روشنه جهت ها از كار ميافته و بايد از جوي استيك سمت چپ بجاي جهت ها استفاده كرد .
آيا راهي هست كه وقتي انالوگ روشنه جهت ها هم كار كنه ؟؟؟
خير متاسفانه راهي نيستنقل قول: