نقل قول:
دیروز جمهوری بودم پاساژ شرکا یه فروشگاه روبروی نمایندگی فیلیپس دی وی دی فیلیپس 5965 داره هر کس میخواد بره تا تموم نکرده
Printable View
نقل قول:
دیروز جمهوری بودم پاساژ شرکا یه فروشگاه روبروی نمایندگی فیلیپس دی وی دی فیلیپس 5965 داره هر کس میخواد بره تا تموم نکرده
ممنون از راهنمائیت، اما من درایو DVD دارم فقط برای پخش فایلهای MKV و DivX یکم مشکل دارم :11:نقل قول:
راستی مشخصات دستگاه رو پیدا کردم که میتونین در سایتش به آدرس زیر ببینین :
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=572[/HTML]
توی سایت YouTube هم معرفی جالبی ازش دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست :
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=j3mXZazm6Zw[/HTML]
خروجی های دستگاه هم اینطوره :
یک پورت Coaxial - یک پورت اپتیکال (SPDIF) - یک خروجی صدای استریو - یک خروجی HTMI - و دو خروجی USB یکی در جلوی دستگاه و یکی در پشتش
اما حالا از کجا میشه تهیه کرد ؟ اگر آمار دارین من میخوام لطفا".
سلام به دوستان.
من دودل شدم بين خريد 2 تا dvd player يكي سامسونگ با خروجي كامپوننت به قيمت 95000 و يكي مارشال با خروجي hdmi به قيمت 65000 .
دوستان اگه ممكنه من رو راهنمايي كنن.
سلام دوستان
من ميخوام يک ست تلويزيون و سينماي خانگي بگيرم
در اين تاپيک من به اين نتيجه رسيدم که dvdplayer يا پايونير بگيرم يا فيليپس
حالا سوال من اينه که آيا تو ايران LCD و سينماي خانگي هم از اين 2 مدل تو تهران وجود داره ؟
اگر هست ممنون ميشم راهنمايي کنين
بخصوص آيا سينماي خانگي هم مثل dvd player هاشون قابليت زيرنويس فارسي داره ؟
ممنون
سلام ارزون ترين dvd پليري كه تو بازار هست و كه فقط بتونه mp3 بخونه چنده
با سلامنقل قول:
بچه هایی که گرفتن میگفتن تو پاساز ایران طبقه دوم،و پایتخت و پاساژ کامپیوتر شهرک غرب ( روبروی میلاد نور ) شایدم تو ولی عصر بشه پیداش کرد .
لطفا اگه رفتینو گرفتین ادرس وشماره تلفنشو به منم بدین (من شهرستانم ،ادرساشو ندارم)
ولی اگه پیدا نکردین تو این سایتتضمینی واستون میفرسته ،اگه هزینه ش واستون مهم نیست از این طریق چیزی حدوده 180 تومن تموم میشه (با هزینه گمرک و ترخیص) . تو پاساژ ایران 150 تومن گرفتن.کد:www.original4u.com
در ضمن این درایو dvdکه گفتین چن قیمته؟از طریق usb به wd وصل میشه؟
آقا كسي نيست به ما جواب بده!!!!!
ضمن تشکر،نقل قول:
اما من تو سایتی که معرفی کرده بودی چیزی ندیدم . اگر میشه بیشتر کمکم کن :11:
سلام دوستان
من ميخوام يک ست تلويزيون و سينماي خانگي بگيرم
در اين تاپيک من به اين نتيجه رسيدم که dvdplayer يا پايونير بگيرم يا فيليپس
حالا سوال من اينه که آيا تو ايران LCD و سينماي خانگي هم از اين 2 مدل تو تهران وجود داره ؟
اگر هست ممنون ميشم راهنمايي کنين
بخصوص آيا سينماي خانگي هم مثل dvd player هاشون قابليت زيرنويس فارسي داره ؟
ممنون
راهنماشو خوب نخوندین.نقل قول:
اول باید ثبت نام کنین بعد اگه جنستون تو لیستش نبود یه لینک از معرفی کالاتون به میلشون بفرستین تا بعد از محاسبه قیمت توسط شرکت (با احتساب هزینه گمرک) جواب میلتونو بدن و در صورت تمایل شما نسبت به واریز مبلغ اقدام کنین (حداقل خرید 165 تومن،زمان تحویل 15 روزه)
لینک معرفی کالا:
کد:http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=572
شما 25 صفحه بحث کردین بهترین و کاملترین ( از لحاظ ساپورت فرمت و زیرنویس ) و با قیمت مناسب الان چه مدل و مارکی هست ؟
به نظر من که پیگیر بودم (البته نه در حد دوستان دیگه) اگه پیدا کنی 5996 philips
ممنون این قیمتش چنده ؟نقل قول:
حالا این که میگین گیر نمیاد بقیه هم نظر بدن
ظاهرا 120 تومن ،ولی اگه پایونیر 410 رو هم گیر اوردین در حد همین فیلیپسه (اینم تو همین رنجه قیمته)نقل قول:
توي همينجا من خوندم که پايونير - زيرنويس ها رو در صورتي نشون ميده که با برنامه به فيلم اضافه شده باشهنقل قول:
آيا اين صحت داره يا اينکه زيرنويس بصورت srt يا sub/idx هم کنار فيلم باشه (فارسي ) بازم ميخونه ؟
من ديروز رفتم پايونير 600 خريدم. زيرنويس فارسي srt و sub/idx رو از رو فلش پخش نكرد. اصلاً هنگ كرد! ولي اگه به فيلم add كني پخش ميكنه.نقل قول:
130 تومن- نمايندگي پايونير
با اين اوصاف بايد فقط دنبال فيليپس بگردم .نقل قول:
توي اين مارکهاي چيني توي بازار . کدومشون زيرنويس فارسي srt و sub/idx رو درست نشون ميدن ؟
مبارک باشهنقل قول:
ولی من بازم فک میکنم شاید فیلیپس از نظر ساپورت کردن فرمت ها قویتر باشه ولی از بعد صدا ونصویر به پای پایونیر نمیرسه
مبارک باشهنقل قول:
ولی من بازم فک میکنم شاید فیلیپس از نظر ساپورت کردن فرمت ها قویتر باشه ولی از بعد صدا وتصویر به پای پایونیر نمیرسه
من یه مدل از فلیپس میخوام که به تلویزیون معمولی وصل کنم کاری به صدا و تصویر ندارم
فقط فرمت های مختلف را ساپورت کنه و زیر نویس فارسی بخونه و فلش هم بهش وصل بشه ؟ از 5965 مدل پایینتری داره که این کارها رو بکنه؟
مدل 3260 که نمایندگیش دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Review rated by 2 Ciao members on average: somewhat helpful
I searched the internet for a decent divx player that had a USB connection. Philips dvp3260 has USB 2.0 support. I found out that this product was a good one. It was very cheap and I decided to buy it. The player is small, didn't encounter any sort of problems. If you'll buy this dvd player, make sure that you have the latest firmware. Search for the latest on the philips support page. It really enhances the quality, the first softwares had issues with USB playback and the 1 second delay .srt bug. I use a personalized firmware, with bigger fonts. It was a good decision to buy this unit, I have absolutely no complaint. I use a 4gb Kingston flash pen. Nice remote, phlips had some nasty remote designs. Also, cd ripping feature. I don't use this, but it's a nice feature for this price range.
ممنون از راهنماییتون این مدل قیمتش چنده ؟
کسی این 3260 را داره مشکلش و عیبش چیه ؟
این مدل فیلم و زیر نویس جدا بریزی رو فلش میخونه؟
با سلام و تشکر از دوستان و اساتید
من بعد از دیدن این فوروم و استفاده از تجربیات دوستان دستگاه فیلیپس dvp5996k/98 را خریدم.
ولی مشکلی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند، هر چند دقیقه یک بار تصویرقطع و وصل میشود ( خیلی سریع) یعنی تصویر تلویزیون سیاه میشود و بعد بر میگردد فرقی هم ندارد که از دیسک استفاده میشود یا از usb
اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم.
اگر از کابل اطمینان دارید دستگاه مشکل داره حتما ببرید گارانتی..نقل قول:
میشه بگید از کجا خریدید؟لطفا آدرس و تلفن فروشگاه رو برارید.
من از کابل کامپوننت استفاده میکنم فکر نمی کنم مشکل از اون باشه
آیا شما تا به حال این مشکل رو دیدین؟
من از نمایندگی پارس الرمس کیش خریدم 120 تومن
از پاسخ شما متشکرم.
سلام ، بالاخره پس از تحقیقات بسیار یک عدد dv-410 pioneer خریدم به قیمت 110 تومان و از شر این LG dv9450 که داشتم که مزخرفترین در بازار است که از روز اول که گرفتم یک دیویدی کامل و درست نتونستم باهاش ببینم و قتی هم به شرکتش میگفتم جوابشون این بود که باید دیویدی اورجینال بزاری تا مشکلت حل بشه راحت شدم در ضمن این LG رو هم نفروختم انداختم توی خیابون و 5 بار به نیت 5 تن از روش با ماشین رد شدم حالا فیلم داغون کردنشم براتون Attach میکنم .
خوب حالا تستهایی که من روی Dv410 کردم رو در اختیارتون قرار میدم که اگه خواستین بخرین...:
اول از همه اینکه کیفیت صدا و تصویر حرف نداره
2 - همه DVD ها رو راحت و بدون مشکل میخوته
3 - فایل Divx و Wmv رو میخونه ( فایلهای Wmv رو در صورتی که استاندارد باشن میخونه نه این Wmv هایی که این فیلم ایرانیها رو باهاش تبدیل کردن)
4- فایل Srt رو میخونه البته اگه فارسی باشه درست نشون نمیده و فونتشو نمیشناسه (مشکل)
5 - فایل Sub/idx رو به کل ساپورت نمیکنه چه فارسی چه انگلیسی
6 - فایلهای Mpg - Vob - Dat رو ساپورت نمیکنه ... البته VOB و Dat رو تو لیستش میاره ولی Error میده
7 - هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه به شرطی که فورمت هارد FAT32 باشه و پارتیشنش هم Primery باشه
8 - زیرنویس فارسی رو در صورتی که با AVIAddXSubs چسبانده شده باشه رو میخونه ( این مزیت رو همه دستگاهها از جمله این Lg که من قبلا" داشتم رو ندارند)
9 - قابلیت آپدیت فریمور رو دارد که یکسری از اشکالهای اساسیش حل میشه( اگه خواستین آخرین فرمورش رو دارم ، براتون روی سایت بزارم)
10 - در صورت آپدیت فریمور این امکان هم اضافه میشود که رنگ و ضمینه زیرنویس را به دلخواه عوض کنید و همینطور بتوانید آن را جابجا کنید.
11 - از لحاظ خواندن از روی USB هم سرعت بالایی دارد.
12 - در هتگام دیدن عکس آهنگ هم میتوانید گوش دهید.
13 - بیخودی پول اضافه بابت خرید مدلهای DV600 , DV610 نپردازید ... تنها تفاوتش با اونها اینه که اونها پورت Optical برای خروجی صدای 5 کانال دارند و دوم اینکه فایلهای Dvix اورجینال که چند زیر نویس دارد را نشان میدهد(قابلیت تعویض زیرنویسهای Divx) , اینکه سیدی صوتی را به Mp3 تبدیل میکند. مگرنه از لحاظ کیفیت و پخش فرمت یکی هستند.
اگر باز هم سوالی داشتید مطرح کنید نا راهنمایی کنم.
سلام.نقل قول:
من بعد از آپدیت این گزینه را که شما هم ذکر کردید تست کردم و انجام نداد.
10 - در صورت آپدیت فریمور این امکان هم اضافه میشود که رنگ و ضمینه زیرنویس را به دلخواه عوض کنید و همینطور بتوانید آن را جابجا کنید.
از اونجا که براي من خواندن زيرنويس srt , sub/idx فارسي/ انگليسي مهمه ، پس اين دستگاه متاسفانه بدرد من نميخوره :41:نقل قول:
حالا کدوميک از فيليپسها خروجي 5.1 ديجيتال داره ؟ و براي اينکه بتونم اونو تبديل به يک سينماي خانگي کنم چه آمپلي فايري پيشنهاد ميکنين ؟
من سامسونگ DVD Recorder HR775 دارمنقل قول:
همه DVD ها رو پخش ميكنه حتي DVD - RAM
فايل هاي DAT رو پخش ميكنه
در هتگام دیدن عکس آهنگ هم میتوانید گوش دهید.
زیرنویس فارسی رو در صورتی که با AVIAddXSubs چسبانده شده باشه رو میخونه
قابلیت آپدیت فریمور رو دارد
سیدی صوتی را به Mp3 تبدیل میکند.
فایل Srt رو میخونه
هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه
پورت Optical برای خروجی صدای 5 کانال داره
فایلهای Dvix اورجینال که چند زیر نویس دارد را نشان میدهد
تازه به اضافه هزارتا چيز ديگه كه اين پليرهاي فيليپس و پايونيير ندارن.
حالا بگيد چرا اينقدر تو اين تاپيك از فيليپس و پايونير تعريف ميكنيد و به وجود مقدس سامسونگ توهين مي كنيد ؟ :31:
بازم ميگم اگه كسي اين دستگاه رو خواست ، مي فروشمش چون به پولش احتياج دارم.
دوست عزیز همه این چیزها که گفتی درست ولی از لحاظ کیفیت صدا و تصویر پایونیر حرف اول رو میزنهنقل قول:
دوم اینکه pioneer قابلیت خواندن wmv رو هم داره که فکر میکنم فعلا" تنها دستگاهی باشه که تو بازار wmv پخش میکنه.
دوست عزیر شما که گفتی firmware رو آپدیت کردی میخواستم بپرسم چه ورژنی رو ریختی باید ورژن 2.2 رو بریزی از سایت prioneerfaq.com
دوست عزیز شما درست میگی اگه اینطوری حساب کنی مارشال هم همه این امکانات رو داره ولی پایونیر از لحاظ کیفیت صدا و تصویر حرف اول رو میزنه و در ضما" فکر میکنم فعلا" تنها پلیری که wmv رو پخش میکنه pioneer استنقل قول:
سلام
بنظرتون بین
lg 6350
lg 5350
jvc 470
کدوم بهتره؟
نقل قول:
آخه کدوم فیلیمی تو فرمت Wmv هستش...همش DivX هستش
در ضمن در مورد اینکه کیفیت صدا و تصویرش بهتر از سامسونگ یا مارکهای دیگه است ، با سند و مدرک و ارایه لینک از یه سایت معتبر حرف بزنید.
در ضمن پایونیر Dat پخش نمکینه ولی سامسونگ میکنه..... درضمن با تکنولوژی AnyNet با LCD هاش هماهنگ میشه
راستی پایونییر ریموت کنترل جهانی داره ؟؟؟ ( سامسونگ داره ها )
بله دوست مننقل قول:
StM V2.2 27 Jan 2009 08:33
چرا راه دور میری؟؟من هم lg دارم هم pioneer .نقل قول:
در مقایسه lg هیچی نیست.....
من pioneer رو به یه آمپ وصل کردم که با 4 درجه وولوم ساختمون میلرزه و واقعا از کیفیت تصویر و شفافیت صدا لذت میبرم ولی lg در همین شرایط صدای خس دار و تصویر مات داره...البته شما تا این محصول رو در کنار دیگر برندها تست نکنید متوجه فرقشون نمیشید.ما قصدمون تبلیغ نیست چون ضینفع نیستیم و فقط میخواهیم دوستان از بهترین بهره مند شوند.
سلام
من رفتم پاساژشرکا نمایندگی فیلیپس نه 5986 داشت و نه 5995 و نه 5965 .
فقط مدل 3260 داشت که اونم میخواست به قیمت 5965 (85000) به ما بتپونه . ازش خوشم نیومد آدم چاچول بازی بود.
نمایندگی پایونیر هم رفتم آدمای باحالی بودن .بهشون میگفتم فلان چیزو ساپورت میکنه ، هی میگفتن نه!
میگفتم از رو دی وی دی سابتایتل srt رو می خونه میگفت نه! می پرسیدم اون یکی رو چی ؟ میگفت نه!
آخرش پرسیدم اصلا میخونه ؟ یکیشون گفت نه اون یکی هم گفت دی وی دی بیار برات امتحان میکنیم.
ولی در کل از صداقتشون و اینکه قیمتش رو زیاد بالا نگفت خوشم اومد. تا جایی که داشتم خر میشدم برم بگیرم!
ولی یه ندایی اومد گفت ابراهیم نرو! منم برگشتم.
حالا از شما پیشکسوتا میخوام بپرسم چیکار کنم .
تو یکی از این پستا یه دوستی نوشته بود از چابهار میتونه بفرسته . امکانش هست برای من بفرسته؟
محل سکونت؟شماره تماسمو واسط میل کردم؟نقل قول:
نمیدونم ، ولی من امتحان کردم هم رنگ زیر نویس رو میشه عوض کرد هم رنگ زمینه زیرنویس رو البته اینمنقل قول:
بگم که فقط فایلهای Srt این خاصیت رو دارن چون همونطور که میدونید زیرنویسهایی که به فیلم چسبیده شده به صورت متنی نیستند و عکس هستند پس نمیتونید تغییری درش ایجاد کنین
آقا اين مدل 3260 فرقش با 5995 چيه ؟نقل قول: