:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟:blink:
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟:blink:
از یه مغازه دار (لیست قیمتهاش رو که یه شرکت پخش براش می آره نگاه کرد و گفت با مزدش می شه 30 تومن )
نقل قول:
من بهت چی گفتم....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم برو از مغازه دار قیمت بگیر...؟
گفتم برو یه شرکت که نماینده رسمی نوکیا هست!
این مغازه دارها 30 تومن ازت می گیرن و یه صفحه نمایش بی کیفیت مزخرف می اندازن روی گوشیت. بعد اون وقت مدام باس حسرت بخوری که پول چه چیز مزخرفی رو دادی ( عین من!!! )
قیمت اصلیش معادل 70 - 80 تومنه! حرف گوش کن!!! :5:
ببینم اصلا دلیل این اتفاق چیه بعد از عوض کردن صفحه نمایش ممکنه بازم خراب بشه ؟
اگه 6220 اینطوریه ردش کنم بره ؟؟؟!
اگه صفحه نمایشش رو بخرم خودم می تونم عوض کنم ؟ منظورم اینکه لحیم کاری نداره ؟
متاسفانه 6220 ضعف صفحه نمایش داره. در حقیقت آسیب پذیر ترین نقطه این گوشی صفحه نمایشش هست. اگر ازش درست نگهداری نکنی، ممکنه دوباره تکرار بشه...نقل قول:
نقل قول:
آره! اما مسأله این جاست که صفحه نمایش اصل بگیری. نه قلابی؛ چون اون مغازه دارهایی که من دیدم، صفحه نمایش مزخرف چینی ( تحت لیسانس نوکیا نیست! ناشناخته هست ) که خودشون می خرن 20 تومن رو بهت می اندازن 50 تومن!!! :13:
درضمن، صفحه نمایش توی یه قاب فلزی سواره که جدا کردنش از بدنه گوشی دردسره. خطر پاره شدن کابل فلت صفحه نمایش ( همون کابلی که به بورد وصله ) هم خیلی زیاده... حرف گوش کن. ببر یه شرکت گارانتی ( مثلا اتصالات ) بده اون ها برات عوض کنن. این جوری اگه صفحه نمایش بلایی سرش بیاد، گردن خودشون هست و یکی دیگه برات می اندازن... :46:
گوشی من گارانتی نداره !
سلام
میگم دوستان من کلید 3 و 9 گوشیم ( N82 ) از کار افتاده . حدودا 3 هفته هست که از کار افتاده . . .
مشکلش چیه ؟؟ چیکارش باید بکنم ؟؟
اگه باید بدم درست کنن حدودا چن هزینش میشه ؟؟
مر30
گارانتی هم داشت باز هم ازت پول می گرفتن !! :27: چون صفحه نمایش جزو گارانتی محسوب نمی شه. برای این می گم ببر شرکت چون اطمینانش بیشترهنقل قول:
ایراد از کیت صفحه کلید هست. اگر گوشیت گارانتی داره، ببر گارانتی مفتی برات درست می کنن. در غیر این صورت احتمالا 30 تومنی هزینه دارهنقل قول:
نه بابا گارانتی نداره !:41:نقل قول:
30 تومن هزینه بر میداره ؟:13::41:
هیچ کاری دیگش نمیشه کرد ؟؟:13:
:11:
پس باید فعلا با گوشیم بسازم چون در دوران بی پولی به سر می برم
خودم کشتم 240 پول گوشی دادم (6ماه پیش) حالا دوباره باید پس انداز کنم ولی کلا گوشی از چشمم افتاد می فروشمش یه مدل دیگه می خرم !!
فکر نکنم... حیف شد! اگه گارانتی داشت سه سوته و مفتی حل می شد... :41::13: 3250 من سه بار کیت جوی استیکش از کار افتاد، یک بار برام مفتی عوض کردن، دو بار هم برام مفتی درستش کردن...نقل قول:
همینه دیگه...! می خوای زیاد پول ندی میری بدون گارانتی می گیری؛ بعد کیفوری که چه مفت خریدی...! :31: دریغ از این که ممکنه یه بلایی سر گوشیت بیاد که برای درست کردنش باس پول بسرفی :45:
حالا مهم نیست... ناراحت نباش رفیق؛ جونت سلامت :10: اگه آشنا داری ببر پیشش نشونش بده؛ شاید اوضاش به این بدی هم نباشه، بشه با 5 - 6 تومن سر و تهش رو هم آورد :46:
چرا عزیز دل من؟؟؟ :10: 6220 گوشی خیلی ماهیه. رفیقم داره و خیلی هم ازش راضیه. تنها بدیش همین صفحه نمایشش هست که باس حسابی در نگهداریش دقت کنی. گوشی خیلی خوبیه... به نظر من نگهش دار :46:نقل قول:
ببینم هر صفحه نمایش مخصوص یه گوشی هست یا نه یه صفحه نمایش روی چند مدل گوشی نصب می شه !
اکثر صفحه نمایش ها با هم یکی هستن. اما برای این که شیر تو شیر نشه، نوکیا سوکت های این ها رو مختلف می زنه ( تا به این روش مثلا هر صفحه نمایش ویژه خود گوشیش بشه! ) :27:نقل قول:
برای نمونه صفحه نمایش N82 و N79 یکی هستن. فقط سوکت هاشون فرق می کنه...
یه گوشی نوکیا 5300 هست که واسه یکی از سیمکارت هاش کد امنیتی گذاشته شده
و حالا فراموش شده
با سیمکارت های دیگه خوبه
بنظرتون سیمکارت رو بشکنم یکی دیگه از مخابرات بگیرم درست میشه؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
سلام دوستان
گوشی من n85 هست وقتی دیدم صدای handest یاهمون کپسول گوشی خراب شده فوضولیمون گل کرد و قاب رویی گوشی رو باز کردم وقتی دیدم عوض کردنش کار من نیست پس اومدم قاب رو ببندم که دیدم جای انگشتم روی محافظ شیشه ای lcd مونده. با دستمال کاغذی پاکش کردم ولی الیاف دستمال روش موند بعدهم یه خش سطحی با ناخن روش افتاد بعد که قاب رو بستم دیدم بعله چشمشون رو هم کور کردیم.لطفا راهنمایی کنید چه جوری میتونم قاب رو مثل روز اولش کنم؟
دوستان من گوشی رو 5پنج ساعت گذاشتم تو فریزر خیلی بهتر شد دوباره گذاشتمش تو فریزر الان 24 ساعته دارم می رم ببینم چه طور شده!!
نقل قول:
بره مخابرات ببینه می تونن بهش کد رو بگن؛ اگه شد که چه بهتر ولی اگه نشد درخواست یه سیمکارت تازه رو بده که خرجش فکر کنم می شه 9000 تومان (فکر کنم!). نیازی هم به شکستن سیمکارت نیست چون خود مخابرات می سوزوندش!!! :31:
آخه بچه...! چرا در کاری که بلد نیستی فضولی می کنی؟؟؟؟ :27:نقل قول:
می خوای یه بار بندازش توی ظرف اسید ببین چجوری می شه بعدش فکر درست کردنش باش :38:
شوخی کردم:10:
درباره اثر انگشت؛ شیشه شور هست. آروم و خیلی کم اسپری کن روی صفحه محافظ و بعد سریع روی محافظ رو با دستمال تمیز کن. مراقب باشه به جاهای دیگه قاب نرسه؛ چون خطر پاک کردن رنگ قاب گوشی رو ممکنه داشته باشه.
درباره خط افتاده هم شرمنده؛ کاریش نمی شه کرد :41:
و اما درباره چشم کور شده نفهمیدم چیه؟ منظورت اینه که صفحه نمایش رو هم ترکوندی؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جلّ الخالق!!! خوبه... امیدوارم درست بشه :16:
کسی اینجا مشکل برفکی شدن صفحه و اومدن خطوط موازی تو 5800 براش پیش نیومده؟...
از وقتی فیرمورم رو با FOTA آپدیت کردم اینطوری شده... میگن مشکل سخت افزاریه... ولی من اینطور فکر نمیکنم چون یه درگیریی با light sensor داره...
سلام... ببین از این ها به نتیجه ای میرسی؟؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3691743&highlight=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+5800#post3691743
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3693736&highlight=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+5800#post3693736
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3716310&highlight=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+5800#post3716310
نقل قول:
اینو تو تاپیک 6220 بهم گفتند انجامش دادم الان 90 درصد سیاهی ها محو شدند و فقط یه لکه ی کوچیک مونده
دوباره گذاشتمش تو فریزر!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقی از این خنده دارتر ندیده بودم :27:
بگذریم... تجربه جالبی شد ها... :46::40::10:
خودم به شخصه روی ال سی دی تست کردم
با سشوار پشتشو داغ کردم واون لکه بزرگتر شد وبار دوم عکسشو انتخاب کردم یعنی گذاشتمش تو فریزر ولکه باندازه قبلیش برگشت .
ولی دوستانی بودند که از این روش جواب گرفتن ومشکلشون کلا حل شده.
گوشی روکه باز کرده بودم چند تا عکس گرفتم که براتون میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال سی دی 6220 قیمت گرفتم 18-22 -30
فروشنده میگفت تو کیفیت رنگ با هم تفاوت دارن
کسی پیشنهادی نداره چیکار کنیم؟
اگه 30 تومن خرجش باشه همین الان درستش می کنم و لی این دوستمون می گه تقلبی هست و اصلی نیست !!!
جالبه انگار لکه ی گوشی شما هم سمت چب بالای صفحه هست !!!
من فردا دارم می رم گوشی رو بدم تعمیر گاه (تو قم شرکتی چیزی سراغ ندارید ؟) اگه شرکت معتبر سراغ ندارید می برم پیش همون که ازش خریدم !!!
DariushGreat
ممنون از لینکها...ولی واسه من مثه اون مورد نیست...وقتی key gaurd رو میکشم پائین...یه مدت خطهای موازی میان و صفحه نویزیه بعد چند ثانیه درست میشه و در طول مدتی که صفحه روشنه درست کار میکنه... فکر کنم باید یه بار فلشش کنم...
خوب می خوای شما هم یه 24 ساعت بگذار توی فریز ببین شاید درست شد :blink:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ال سی دی بی کیفیت 30 تومنی رنگش خیلی مات تره و وضوح چندانی - به ویژه در زیر نور زیاد مانند تابش آفتاب - نداره :13:
نقل قول:
خوب یه تاکسی سوار شو بیا تهران :31: اون وقت ببر یکی از شرکت های طرف قرارداد نوکیا. به احتمال قوی هم گوشیت یه هفته می مونه توی فهرست انتظار و بعد درستش می کنن. اگه ببری پیش اون کسی که ازش خریدی، ممکنه باهات گرون حساب کنه و صفحه نمایش اصلی رو نندازه :41:
یه بار فلش کن. اگه مشکل کماکان باقی مونده بود، یه بار یه 24 ساعت مانند دوستان بگذار توی فریزر ببین درست می شه :14:نقل قول:
دوستان نمایندگی نوکیاتو قم رو پیدا کردم (رو به روی پاساژ الزهرا یه تابلوی نوکیای بزرگ هست اونجا)
رفتم اونجا گوشی رو نشون دادم گفت ال سی دی بهش فشار اومده شکسته و اون مایع ریخته تو ال سی دی با فریزر هم درست نمی شه بعد هم گوشیم رو تحویل دادم پنج شیش دقیقه ای عوض کردم تحویلم داد !! کلا 35 تومن گرفت تخفیف هم نداد هرچی التماسکردم گفت قیمت ها مون شرکتی هست و مقطوعه!!
راستی اینم بگم که رنگها تغییری نکرده مثل قبله البته واسه من بهترم شده چون قبلا یکی از پیکسل ها خراب بود و رنگ سیاه رو آبی نشون می داد
سلام
من گوشیم 6630 هست. چند وقت پیش توی سایت یوتیوب یه فیلم دیدم که راجع به 6630 موزیکال بود؛ اما سیستم عاملش Symbian 9.1 بود. مگه ممکنه؟ :blink:
نه بابا میترسم یخ کنم.نقل قول:
خوب می خوای شما هم یه 24 ساعت بگذار توی فریز ببین شاید درست شد :blink:
ال سی دی که نمایندگی هم ارائه میده 30 تومنی هستش وتوبازار بهترینه .درضمن تفاوت 30 با 22 تومنی اونقدر کمه که تا کنار هم نذاری عمرا" متوجه بشی که چی به چیه..نقل قول:
ال سی دی بی کیفیت 30 تومنی رنگش خیلی مات تره و وضوح چندانی - به ویژه در زیر نور زیاد مانند تابش آفتاب - نداره
آخه خودم یکی گرفتم وعوضش کردم فقط یکم مات تره ولی بنظرم رنگهاش بیشتره...
الله اکبر :18: جلّل خالق!!! :18:نقل قول:
این غیر ممکنه. من رفتم و برای چندتا گوشی رو دیدم؛ واقعا افتضاح بود!:13:نقل قول:
ظاهرا که بله... امکانش هست.نقل قول:
مثل این که 6630 موزیکال یه همچین سیستم عاملی داره :دی
نگفتی اگه ریست کنم چینقل قول:
بره مخابرات ببینه می تونن بهش کد رو بگن؛ اگه شد که چه بهتر ولی اگه نشد درخواست یه سیمکارت تازه رو بده که خرجش فکر کنم می شه 9000 تومان (فکر کنم!). نیازی هم به شکستن سیمکارت نیست چون خود مخابرات می سوزوندش!!!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سیمکارت هم ریست میشه؟ :18:نقل قول:
ببخشین مثل اینکه خوب توضیح ندادم، شما هم کامل نگرفتین مشکل من چیهنقل قول:
مگه سیمکارت هم ریست میشه؟
برا گوشیه کد کذاشته شده
اما فقط با یه سیمکارت مشکل داره با سیمای دیگه خوبه
کمک کنی ممنون میشم
شما چند بار پین کدت رو اشتباه بزن ازن Puk می خواد که اونو تو سند تلفن نوشته وقتی وارد کنی پین کد حذف می شهنقل قول:
آهان! :دینقل قول:
نقل قول:
اگه فقط برای یه سیمکارت بازی در میاره، همین کاری که رفیقمون گفت بکن...
سپس بره توی تنظیمات و وارد بخش امنیتی بشه و گزینه مربوط به درخواست پین کد در صورت تغییر سیمکارت:46: رو غیر فعال کنه
نه دوست من منظورم این بود که وقتی قاب رو بستم از اون طرف lcd تار شده بود و هیچی پیدا نبود.نقل قول:
دوست عزیز من خودم میتونم کپسول رو عوض کنم؟