خوبه به نظر من که اسمش عوض شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوبه به نظر من که اسمش عوض شه
سلام دوستان
به sam fisher عزیز برای تعویض اسم تاپیک گفتم .
انشاله زحمتشو می کشن.
این لینکش بورو دانلود کننقل قول:
کد:http://quice.indomit.ru/?act=1
نقل قول:
2.4.3 البته این خواست پلیرهاست هروقت بخوان به 3.1.2 آپدیت میشه خوب فغلاً که نخواستن
سلام دستت درد نکنه من دان کردم.نقل قول:
ولی خیلی پیچیدست بابا.:19:
میشه یه اموزش سطحی بدی که ما بفهمیم چه جوری کار میکنه.:31:
متشکرم.:11:
Good Job , Very Very Niceنقل قول:
سلام دوستان.
اینم کد های هر شغل:
202 :ENGINEERING
164:BLAKSMITHING
186:MINING
773:INSCRIPTION
171:ALCHMY
333:ENCHANTING
182:HERBGATHERING
755:JEWELCRAFTING
165:LEATHERWORKING
393:SKINNIG
197:TAILORING
158:MILLING
سلام به همه
ممنون که جوابمو دادین:41:
بابا ترو خدا یکی لینک mangos رو برای patch 3.0.9 بزاره من که هر کا ر میکنم نمی تونم دانلودش کنم.....
اگه می شه یکی برام upload کنه....ممنون میشم
نقل قول:کد هر شغلی رو میتونی داخل بازی با استفاده از دستوره .lookup skill X حالا X میتونه اسم هرکدوم از شغلها باشه به راحتی در بیاری موفق باشینقل قول:
این یه برنامه خیلی راحت و ساده است ، هر چیزی که بخوای روش کاری انجام بدی یا تغیرش بدی یا پاکش کنی توش هست البته نا گفته نمونه که این نرم افزار بدرد سرور های پدر مادر دار میخوره ، ما و همکارها به سرور هایی که mysql و بقیه چیزهاشون رو خودش هست به عبارتی فول ستاپ میگیم سرور بی پدر مادر امیدوارم که سرور شما پدر مادر دار باشهنقل قول:
خیلی ممنون . واقعا" ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکشنقل قول:
کد:http://filebeam.com/4b98c87677aeb779c088b3523e10d859
سلام بچه ها.
من میخوام اکانتی که تو سرور 2.4.3 ساختم بیارم تو سرور 3.0.9
باید چه کار کنم.لطفا راهنمایم کنین.
متشکرم
با تبریک خدمت دوستان و تشکر از Sam Fisher 09 عزیز
تاپیک مهم شد!!!
دوستان لطفا به تلاششون ادامه بدن منم به زودی (بعد از امتحانات) با موارد جدید در خدمتتون هستم.
مرسی از همه دوستان
منظورت و واضح تر بگو ؟؟؟:44::29:نقل قول:
خوب دوست عزیز شما برای ما یه سرور پدر مادر دار بزارین تا ما هم استفاده کنیم:31::31:نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه سرور رو سیستمم درست کنم که فقط خودم آف لاین بازی کنم
فقط هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دارم
ساده ترین راه و مطمئن ترین راه چیه؟
اینارم که گفتین خوندم چیزی حالیم نشد
فقط بگین چی دانلود و نصب کنم !
ممنون از همگی
سلام دوست خوبم:11:نقل قول:
منظورم اینه که من یه اکانتی توی سرور 2.4.3 ساختم با یوزر پس m که توی این چند تا هیرو داشتم حالا سرور رو عوض کردم به 3.0.9 میخوام با همون اکانت قبلی کار کنم چطوری اکانت رو به 3.0.9 انتقال بدم.
ممنون میشم اگه کمکم کنین:11::20:
دوست عزیز اینو دان کننقل قول:
کد:http://filebeam.com/88b48655b26bf323ef86cbff15861444
سلام دوستان مندانلود کردم ولی وقتی می خوام realm start کنم این error میده باید چی کار کنم؟کد:http://filebeam.com/e96ea7e8521c515c872db836a7e2fda9
سلام به همه دوستان.یه مشکل!!!!
وقتی میخوام سرور رو دوباره راه بندازم در قسمت realm که میزنم این پیغام رو میده
This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
کسی میدونه مشکل از کجاست؟:9:
ممنونم که جوابمو دادیننقل قول:
چطوری میتونم ایتم روی باس اضافه کنم و چطوری میتونم درصد دراپ را تغییر بدهم
با تشکر:11:
سلام عزیزنقل قول:
برای اضافه کردن ایتم به باس باید از این دستور استفاده کنی:
که اول باید باس رو انتخاب کنی و بعدش هم کد ایتم رو به جای x بزنی.کد:.npc additem x
برای تغییر درصد دراپ هم باید از تو SQLYog قسمت item loot template (یه همچین چیزی بود) اون باس و آیتم رو پیدا کنی و درصدش رو تغییر بدی.
البته چون خودم سرور و بازی رو ندارم مجبورم حدودش رو بهت بگم. خودت باید کمی بگردی. ولی کار سختی نیست.
منم همچین مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنیدنقل قول:
خيلي خوب بود. ممنونم
نقل قول:نقل قول:
.net ه ورژن 3.5 نصب کنید .
سلام دوست عزیز میتونی لینکش رو بزاین؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اجازه
از اینجا می تونی دانلود کنی. توی اکثر سی دی های نرم افزار های جدید هم موجوده:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en
ممنونم دوست عزیز ولی من برای SP3 میخوام.نقل قول:
همه اینا برای SP1 هستن
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودمم ویندوز SP3 دارم. این SP1 که نوشته مربوط به خود .net framwork هست. و ربطی به ویندوز شما نداره. (همانطور که برای ویندوز SP میاد برای .net framework هم SP های جدید میاد.)
خلاصه اینکه همین درسته و من هم خودم دارم از همین استفاده می کنم.
اگر منظورت نوع اکانت که تو قسمت ی که اکانت و می شه ادیت کرد بورو و اکانت تو از 2 بکن 3 !نقل قول:
رنک و نمی گما اااااا یه چی دیگه داره اونو بکن 3 !:40::11:
و اگر منظورت اینه که 2 تا سرور جدا گونه داری و از اون یکی میخوای بیاری این یکی که امکان نداره !:5:
اگرم بشه من نمیدونم چون تا به حال نخواستم این کارو کنم !:13::18:
ولی در کل من بازم منظورتو واضح نفهمیدم !:41::41:
سلام .
کسی هست ساخت quest رو بتونه اموزش بده یا راهنمای کنه باید از کجا ساخت و چطوری روی npc گذاشت؟
سلام دوست خوبم:11::11:نقل قول:
منظورمو واضح تر میگم.:20::20:
مثلا شما توی یه سرور با پچ 2.4.3 یه اکانتی داری و توی اکانت شما مثلا یه mage و pladin داری. حالا سرور پچ رو به 3.0.9 تغییر میده ولی شما با همون اکانتی که در پچ 2.4.3 داشتی میتونی در پچ 3.0.9 با همئن هیرو ها هم بازی کنی.
ایا سرور برای این کار چه کار میکنه دوباره همه اکانت ها رو میسازه؟:18:
چطوری اکانت رو از 2.4.3 به 3.0.9 انتقال داده:9:
دستت درد نکنه کارم راه افتاد.نقل قول:
ولی از قرار معلوم من هر وقت بخوام ویندوزم رو عوض کنم باید دوباره 53 مگابایت دیگه بزام دان بشه.
اما این خیلی بده
الگي وقتتو نو رو mongos طلف نكنيد. ascent يا arcemu بهترينن هم كار باهاشون راحته هم از ارور هاي فضايي خبري نيست
نقل قول:
پس بگذار واسه دانلود.
:46:
اين برا پچ 3.0.9
نقل قول:
کد:http://filebeam.com/3754dbfb7ad44fd4961bad67bfbd1da0
:31:اگر منظورت اینه چه جوری این کارو می کنه منم نمیدونم :31:نقل قول:
ولی تا اونجا که گشتم واستون فقط فهمیدم با آپدیت کردن ورژن سرور از یکی از قسمت های SQL یه چیزی راجبه اکانت و اینارو می تونی ورداری و بازم می گردم براتون !:40::11:
فعلا در همین حد دستگیرم شده :41:
میزاریم دوستان نظر بدن:46:نقل قول:
سلام دادا من موقع ساخت آیتم همه کارارو کردم بعده F9 این ارور میده... می شه کمک کنیییی؟!!!؟؟؟!!نقل قول: