سلام ، من پشيمونم ، بچه ها يه مشکلی پيش اومده بود من نتونستم بيام شرمنده :40::10:
Printable View
سلام ، من پشيمونم ، بچه ها يه مشکلی پيش اومده بود من نتونستم بيام شرمنده :40::10:
ورود دکتر رو به تمام دوستداران o2 تبریک میگم....:31: :27:نقل قول:
نکات مثبت دستگاه :
طراحی ساده و در عين حال زيبا
گارانتی معتبر در ايران
پخش بيشتر فورمت های صوتی
پخش بيشتر فورمت های تصويری
پخش صدا و تصوير مناسب
ضبط صدای مناسب
استفاده بهينه از باطری دستگاه
داشتن File Browser و دسترسی راحت به فايل ها
مجهز به تايمر حرفه اي برای زمان بندی روشن شدن خودکار دستگاه ، در حالت تصوير ، موزيک و ضبط صدا
تايمر برای خاموش شدن دستگاه روی حالت خواب
اکولايزر بسيار مناسب
نمايش زيرنويس با تنظيمات مناسب
سرعت پلی بک شدن تصوير و موزيک
خروجی برای تلويزيون
استفاده از Stylus به عنوان پايه اي برای دستگاه در 3 زاويه
مجهز بهRecent Files ، برای دنبال کردن آخرين فايلهای که اجرا کرده ايد
نکات منفی :
دستگاه کمی بزرگ است (البته با توجه به 4.3" بودن LCD اين طبيعی است ، اين مشکل برای کسانی هست که به عنوان موزيک پلير اين دستگاه را انتخاب ميکنند)
عدم تجهيز به راديو
برنامه های جانبی (Home Brew) بسيار کم
عدم نمايش فايل های PDF
Possessor دستگاه در موقع نمايش فايلهای HD کمی ضعف عمل ميکند
نداشتن Theme
درست نشان ندادن زيرنويس فارسی (البته با کمی تنظيم زير نويس به صورت صحيح نشان داده ميشود ولی باز هم سايز فونت آن کوچک است)
دوستان سعی ميکنم به اين متن اضافه کنم و در مورد بخش ها توضيح بدم ، اگر سؤالی داريد بفرماييد خوشحال ميشم جواب بدم
به به به به!:18:نقل قول:
دکترخوش آومدی
آفتاب از کدوم طرف در اومده؟!
راستی بابت "معایب و مزایا" ممنون البته ما اینو ریویو حساب نمی کنیما! باید از سر تا پای عزیز دلتو آنالیز کنیا!:31:
:11:
با سلام
دیروز پایتخت بودم رفتم همان مغازه که یه زمانی نمایندگی پارسونی بود و چشممان به جمال s9 روشن شد.
متاسفانه داخل جعبه بود و قابل رویت نبود.
فعلا مدل 8 گیگ امده به قیمت 290 تومان.
من زده بود به سرم که d2 را بفروشم و اینو بخرم اما زمانی که شنیدم بلوتوسش امکان انتقال فایل را نداره فعلا بیخیال شدم،البته هدفون بی سیم هم بد نیستا.
کسی نمیدونه این d2 4 گیگ را چند می شه فروخت البته دارای (کیف چرمی،کیف شیشه ای،کابل tv out،تبدیل میکروفون)می باشد،رنگ مشکی بدون خوردگی کاملا سالم.(چه شود،شد مثل اگهی فروش ماشین!):27::27:
با تشکر
نقل قول:
با گارانتي امرتات بود يا بدون گارانتي ؟
مزاياي s9 چيه ؟ تفاوتهاي شاخصش يا o2 چيه ؟
سلام خسته نباشید.
کسی میدونه s9 با گارانتی امرتات کی به بازار میاد؟جناب ossman که خودش از امرتات با خبره لطفا کمک کنه.
ممنون.
یا حق
-طراحی زيبانقل قول:
-Sensitive
-استفاده از Theme
ولی خب فورمت های خيلی کمی رو ساپورت ميکنه
LCD کوچيکتر داره
حافظه کمتری داره
رم هم نميخوره
بله با گارانتی امرتات بودنقل قول:
امده دوست عزیزنقل قول:
شرمنده گفتم بحث archos اینجا شده ، اینجا بپرسم...
archos 5 کجا گیر میاد؟:31: گشتم نبود !! پایتخت فقط یه جا داشت اونم 7 بود که میداد 620!!:20:
کسی ندیده پس ؟!
آخه پس چی اینجا گیر میاد؟؟.................... :angry:
خب دیگه بضاعت بازار ایران همینقدره ... (و البته در سطحه بضاعت مصرف کننده اس - و این دوتا همیشه ی خدا با هم جور در میان!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...نقل قول:
تو چرا همه اش دنبال یه چیزی هستی که سخت گیر میاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... از بین همین گزینه های موجود در ایران (که انصافا همه خوب ها هم بینشون هست) یکی رو بگیر ، خلاص ..
این گزینه های موجود در ایران رو یکم بازتر میکنی؟:mellow:
غیر از o2 چه گزینه دیگه ای هست؟؟:41:
دیگه با سایز و اندازه کنار اومدم مهم نیست دیگه هر چقدرم میخواد بزرگ باشه! ولی هرچی حافظش بیشتر بهتر... archos هم که دوستان گفتن پاش به ایران باز شده و ... ولی شانسه ما .......
آقا این پلیر جدید iriver رو دیدید؟ خیلی جالبه... هاردم داره 120، 80 :31: p20 :
همون صفحه اصلیه سایتشم گذاشته ولی من هرچی تو اینترنت گشتم ازش خبری نبود!(حداقل میشه امیدوار بود چون iriver ه اگه بیاد تو ایرانم میاد! )کد:http://www.iriver.com/
Seymour جان Blockman دوست منه و قرار بود من وکال بندش باشم. اطلاعاتشم در زمینه ی Playerها کامله.
میتونم 1000 تا لینک دیگه از سایتای متال برات بزارم چون با این موسیقی ظرفیت پلیر بیشتر مشخص می شه.
بله بالاخره S9 اومد !!! اگر برین میدون انقلاب تبلیغش رو می بینید !!! همونطور که دوستمون گفت فقط 8 گیگش هست که 290 تومنه.
قیمتش خیلی بالاس !!!
برای اطلاعات بیشتر : فروشگاه نگاره ، پایتخت ؛ 54 66 79 88
کسی قیمت iAudio X5 رو داره ؟؟؟
i7 چطور ؟
x5 که تو محصولات مرتات نیست البته تا جایی که میدونم شایدم جدیدا اومده باشه...........نمیدونم!:23:نقل قول:
i7 هم که قیمتاش:
4 گیگ 149 تومن
8 گیگ 161 تومن
16 گیگ 199 تومن
البته اینا قیمتای قدیمه اینکه میگم قدیمیه برای اینه که شاید با اومدن S9 قیمتا تغییر کرده باشه البته نمیدونم باید قیمت جدید رو بگیرم.
راستی امتحانام تموم شد آخ جوووووووووون !!!:19:
راستی من نبودم تاپیک سوت و کور بوده ها! :31:
i7 هنوز موجوده ؟ ... کیفیت صداش عالیه ...نقل قول:
منظورم همین کلاسیک آیپاد ... همین مدلهای موجود cowon ... و حتی zvm که هنوزم گیر میاد بود ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....سعی می کنم باهاش تماس بگیرم ...نقل قول:
از چی پشیمونی دکتر جاننقل قول:
از اینکه نیومدی ؟ یا از اینکه o2 گرفتی؟ :21:
به هر حال خوش اومدی:40:
نقل قول:
بله منتظر ریویو هم همچنان هستیما دکتر جان
به این راحتی نمیتونی از زیرش در بری
تو این ریویو سایت anythingbutipod اومده یارو o2 رو با خاک یکسان کرده
راست میگه؟
کیفیت ویدئوش بگو چطوره
این یارو که میگه چون resolution پایینی داره اصلا خوب نیست
ولی من شنیده بودم حتی با این resolution کم از خیلی از رقیباش بهتره
مفته کهنقل قول:
160گیگ یا 320 ؟
اون Q5 بدریخت 60 گیگش این قیمته
ARCHOS که خیلی سرتره از Q5
همینو بگیر خوب:31:
فکر کنم یه کم صبر کنی بیاد
نقل قول:
این P20 که فکر نکنم حالاحا بیاد
زیادم چیز جالبی به نظر نمیاد
مثل IRIVER SPINN یه چیزی داره که میچرخه
IRIVER بره همون میکی موسشو بزنه بهتره:31:
فکر کنم P7 زودتر بیاد
به شخصه زیاد IRIVER رو نمیپستدم
نقل قول:
بله osmaan جان
بی شما صفایی نداره تاپیک:10:
راستی بچه ها
امروز اتفاقی داشتم میگشتم به یه سایتی بر خوردم
شما هم ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه اینا که انقدر ارزونه
اکثرا 100 دلار هستن
فکر کنم مثل موبایل که گوشیهای چینی و ارزونقیمت دارن اینا هم یه چنین حالتی هستش
تو ایران ازینا گیر میاد؟
ظاهرشون که خیلی قشنگه ولی قیمتشون مفته
به نظر نمیرسه که خیلی بیکلاس باشن
فکر کنم چونه بزنیم 3 تاشو 100 $ هم بدن:31:
symour جان شما نمیدونی اینا چی هستن و آیا این طرفا پیدا میشه؟
نقل قول:
320 گیگشو این قیمت میگفت! نبابا ما که شانس نداریم.... یارو هم گفت نمبارم!
آقا راست میگیاا ... اینا چه باحالن:31: بعضیاش خیلی خوشگلن...
همه چی هم ساپورت میکنن حتی lyrics !!
نقل قول:
اوه چه خوب
فکر میکرم 320 گیگش بالای 700 باشه
پس این Q5 چرا اینقدر بیخود گرونه
archos 7 که خیلی خیلی بهتره
راستی اگه پول داشتی حتما اینو بگیر
archos 5 میخای چه کنی با اون باتری افتضاح
archos 7 با این هیکل غولش چیزی حدود 10 ساعت ویدئو پخش میکنه 40 ساعت موزیک, خیلی عالیه
اگه archos 5 میخوای بگیری خوب همین o2 رو بگیر
به اون ریویو abi هم اعتنا نکن
ما میخوایم باهاش فیلم ببینیمو آهنگ رو با کیفیت توپ گوش بدیم , چیکار داریم به این که اینترفیسش خیلی خوب عمل نمیکنه:20:
نقل قول:
آره خیلی خوشگلن
شاید از دور اینجوریه
نمیدونم
آخه عجیب ارزونن , حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
تازه مارکای متفرقه معمولا حافظه بالا ندارن
نمیدونم والا , شاید 2 روزه خراب میشن که انقدر ارزونن
آره خیلی ارزونن.... از نزدیکم خوشگلن مگه اون همه عکس رو ندیدی!:31: انصافا مفته 90$-100$ بدی همه چیم داره:27:نقل قول:
اینم قضیه همون گوشی چینیاس فکر کنم......
اینورا نیست؟:20:
دیگه مارک متفرقه همینه دیگه ... اگه نتونن با امکانات متنوع که خیلی هاشون یا چندان بدرد نمیخورن ، یا طوری پیاده سازی شدن که انگیزه استفاده رو باقی نمیذارن و ضمنا با قیمت های ارزون (ثمره قطعات بی کیفیت ---> خرابی سریع) مصرف کننده رو جذب کنن که دیگه باید برن سراغ یه شغل دیگه ..نقل قول:
در مورد ارزونی ، خب البته نمی دونم شما چطوری اینا رو مقایسه می کنید ... ولی خب مثلا creative zen با اون کیفیت و اعتبار فقط 20 دلار از هر کدوم اینا در هر نوع حافظه گرونتره (چک کنید؛ مثلا نرخ های آمازون رو)
در مورد رابطه مقدار حافظه و متفرقه بودن: اینا هم نهایتا 8 گیگ بودن؛ درسته ؟ ... خب پس اون قاعده رو نقض نمی کنه ...نقل قول:
حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
تازه مارکای متفرقه معمولا حافظه بالا ندارن
نمیدونم والا , شاید 2 روزه خراب میشن که انقدر ارزونن
حالا البته اینطور که شما میگی کل بحث ویدئوش رو با خاک یکسانش نکرده … اصل انتقادی که وارده اینه که وقتی 4 اینچ صفحه داریم، واسه چی رفتین وضوح رو 272*480 در نظر گرفتین ؟ … این تو ذوق می زنه (بخصوص اگه از فاصله کم بخوای ببینی اش)... وگرنه بازم همونطور که گفتی از خیلی از مدلهای مشابه می تونه بهتر باشه یا حداقل رقابت کنهنقل قول:
نقل قول:
چرا عکساشو دیدم حسین جان , خیلی ظاهر فریبنده ای دارن
بله مثل همون گوشی های چینی هستن با این تفاوت که اون گوشیها رو نمیتونی ریختشونو ببینی از بس زشتن و بدقواره, ولی اینا از pmp های معتبر هم خوشگلترن:18:
نقل قول:
ممنون از شما seymour جان که وقت میزارین و جواب مارو میدین:40:
حرفتون کاملا متین هستش قربان ولی اینقدر ارزون ؟ اگه از پلاستیک کهنه هم استفاده کنن باز قیمتش باید بیشتر از اینا باشه
از نظر شکل ظاهری که اصلا با zen قابل مقایسه نیستن
داشتن صفحه بزرگ و لمسی (حالا بگذریم از اینکه جنس و کارایی خوبی ندارن ) فکر نکنم چیز کمی باشه
همین cowon ببینین چقدر o2 رو که خیلی از d2 ضعیفتر هستش از خیلی از جهات, گرونتر از d2 میفروشه فقط چون بزرگتره( البته اگرم غیر از این باشه آدم تعجب میکنه)
حالا درسته که شاید زود خراب بشن ولی creative هم از لحاظ ماندگاری فکر نکنم خیلی برند خوبی باشه
تازه خیلی ها تو review همین zen گفتن که جنس بدنش خیلی ارزونقیمت به نظر میاد
چند تا ریویو هم از همین ها تو youtube نگاه کردم , در ظاهر که چیزی کم ندارن , باطنشونو خدا میدونه که چطوریه
آخه 16 گیگم داره بعضی مدلاشنقل قول:
مثلا مارشال مگه 8 گیگ داره؟ :41:
پسرخاله من 2 گیگشو گرفته با صفحه 2.5 قیمت 150 تومان
قیافشو ببینی حالت به هم میخوره
اینترفیسش که افتضاح
حتی اسم آهنگهارو نشون نمیده .میزنه ترک شماره 1 2 3 ... الی آخر (خیلی جالبه:31: )
اینا خیلی سرتر هستن(حد اقل در ظاهر )
نقل قول:
خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا :31:
نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه:13:
لطفا از تجربه هایی که خودتون دارید یه مقایسه بین pmp های موجود در ایران بکنید که ما هم بدونیم کدوم با کیفیت تر و به صرفه تره؟ اولویت ها هم همونطور که خودتون بهتر می دونید بزرگی صفحه نمایش،کیفیت تصویر،پشتیبانی هرچه بیشتر از فرمت های مختلف،دوام باتری و البته قیمت مناسبه (لطفا قیمت های تهران رو هم بذارین)
با سلام
آیا برای فارسی سازی(نمایش متون فارسی) d2 کاری انجام گرفته یا نه هنوز؟
متشکرم.
PMP های موجود در بازار ایران ، تعدادشون به اندازه انگشتان دو دست هم نمی رسه .. که همین ها هم مال چندتا مارک محدود هستن که همگی خوب و معتبرن ... در مورد قیمت هم بهرحال PMP یعنی برو سمت 250 تومن (حداقل) و بالاتر ... الان مدلهای خوب cowon ، سیصد به بالا هستن ... ipod هم مدل کلاسیکش همون حدوده ...نقل قول:
اگه دنبال ساپورت فرمت های بیشتر هستی ، همین cowon مارک مناسبیه ...
والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...نقل قول:
creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...
اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...نقل قول:
خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا :31:
نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه:13:
خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ... سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... و نمونه های دیگه ...
نقل قول:
ممنون seymour جان
جواباتون خیلی تخصصی و قشنگه
بحث کردن با شما خیلی لذت بخشه
:10: Thanx Mate
راستش وسوسه شده بودم یکی از این متفرقه ها که صفحشم بزرگه (4.3 ) یه جوری گیر بیارم (البته اگه ایران باشه ) چون بودجم فعلا کمه
ولی حالا که میگین انقدر اوضاشون خرابه صبر میکنم , شاید در آینده o2 بهتر بشه از لحاظ UI
راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
اگه پول خوب دستم اومدو خواستم یه چیز گرون بگیرم حتما archos 7 میگیرم. این صفحه های کوچیک منو راضی نمیکنه:31: چیکار کنیم دیگه
دوستمون گفت 320 گیگش رو دیده 620 تومان , مفته به خدا واسه چنین جواهری , اینهمه آدم واسه اون N95 بدریخت بیش از 600 , 700 تومان دادن, این که دیگه خدای صفحه و حافظه و بدنست , یه ویدئو هم دیدم ازش سرعتش خیلی خوبه به نسبت , cowon که تو اون قیمتا هیچی نداره بخوام بگیرم جز Q5 که بیش از 400 تومان نمی ارزه به نظر من , اگه اون p5 از کره خارج میکردن خیلی خوب بود
در مورد کرییتیو هم که شما فرمودین, تعریفشو زیاد شنیدم فقط بدیش اینه که چیزی که من میخوام نداره یعنی صفحه بزرگ
یه دونه ZVW بود که متاسفانه مثل A3 از cowon خیلی بدنه گنده ای داشت یا مثل archos 605 که با اینکه لمسی بود باز اینهمه دکمه و هیکل اضافی داشت
خبر ندارین چیز جدیدی که به درد ما بوخوره در راه داره یا نه؟
هرچند که creative از اون شرکتایی نیست که مثل iriver و cowon از 1 سال قبلش بلندگو دست بگیرن بگن ملت آماده باشین ما داریم فلان دستگاه رو تا 2 3 ماه دیگه با این ضاهر و این مشخصات میدیم بیرون:27:
کسی چه می دونه؟ .. شاید هم خریدی و از o2 و zvm و ipod هم راضی تر بودی !! ... باور کن پیش میاد ... من یه zling studio بهم هدیه داده شد، توی همین تیپی بود که شما الان کنجکاوش شدی: صفحه نمایش بزرگ/ قابلیت video in !! / صفحه 3.6 اینچ / ارزون قیمت ... یعنی قیمتش 120 تومن بود (مثلا 1.5 سال پیش) ... اصلا واسه ام قابل تحمل نبود ... ولی اونی که بعدا بهش فروختم (80 تومن!) ، هنوزم داردش و ظاهرا راضیه !! ... اصلا قشنگی دنیا هم به همینه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امریکاییه ، اما درجه دوئه ... متفرقه نیست ... چون حداقل جد و آبادش مشخصه و از زیر بوته نیست ! ...نقل قول:
راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
اینی که میگی pmp یه؟ ... دقیقا مدلش چیه ؟ ... به نظرم یه کلکی تو کاره ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه - دیگه هر چی هست همیناس که قبلا، اینجا یا تاپیک های دیگه بحثش رو کردیم ... کل توی بخش mp3 player این فوروم در مورد PMP ها خوب بحث کرده ایم ... این کم پیش میاد در جاهای دیگه ... و من راضی ام .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خبر ندارین چیز جدیدی که به درد ما بوخوره در راه داره یا نه؟
خیلی ممنون از جوابتون
اگه میشه یه مقایسه کلی بین Creative ZEN Vision و Cowon O2 و Cowon A3 انجام بدین
قیمتها رو هم اگه ممکمه لطف کنید ( واینکه از کجا بهتره بخریم)
ZUNE Touch هم فکر کنم خوب باشه:31:نقل قول:
آقا من archos 5 میخواااام ..... کمک!!!:41: :mellow:
نقل قول:
اینجا تو این سایت نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کلمه pmp رو تو این سایت سرچ کنین کلی مطلب دیگه در مورد اخبار pmp های جدید نوشته , در مورد archos 7 هم نوشته بود
قیمت این pmp از coby رو زده 170 دلار:2:
همونطور که شما میگین یه مشکلی داره :5:
نکنه از این قاب عکسای دیجیتالی باشه اشتباهی فکر کرده pmp هستش:27:
بعد از مدتها سلام.
من تمd2 را عوض کردم و تقریبا پشیمون شدم. کسی میدونه که از کجا میشه تم اصلی d2 (همون آبی رنگه) رو گیر آورد؟اصلا گیر می یاد یا نه؟
ممنون
نمیدونید چه جوری میشه تم اصلی d2 رو گیر آورد؟
سلامنقل قول:
کافیه همون فیرمور اصلی d2 رو دوباره روی d2 نصب کنید
تم برمیگرده به همون تم اصی ( آبی ).
راستی چه مشکلی داشتید که از نصب تم پشیمونید؟:18:
سلام
یه خبر خوب
بعد از مدتی که خبری از آپدیت فیرمور D2 نبود بلاخره کمپانی cowon در روز 20 ژانویه نسخه جدیدی از این فیرمور رو منتشر کرد.
برای دانلود و کسب اطلاعات بیشتر می تونید به لینک زیر مراجعه کنید.
[HTML]http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=354&bmenu=support&c ategory=21[/HTML]
آقا سلام،
من امروز میخوام برای دوستم یه d2 بگیرم، میخوام بدونم تو جمهوری ام هست یا باید برم پایتخت؟ بعد قیمت پایتخت مثل خیلی چیزای دیگه غیر واقعیه یا نه؟ اگه جمهوری نماینده میشناسین بگین اگه نه پایتخت یکی رو معرفی کنین لطفا.
قیمت 16 رم اگه دارین حدودی بگین که آمارم کامل باشه d:
قبلا مرسی
آقا من عجله دارم یکی به اینجا یه سر بزنه، اجرش با seymour.
---------------------------------------
آقا مشکل من حل شد.
همونطور که گفتم درجه دوئه ... مثلا این اظهارنظرها رو ببین (هرچی تعداد ستاره ها منطقی تر داده شده ؛ یعنی محصول متوسط؛ توضیحات بهتر و باحوصله تر نوشته شده) ... ولی خب شاید نسبت به قیمتش بیرزه (مثل قضیه همون zling که تعریف کردم) و مطمئنا اینطور دستگاه ها (کیفیت پایین تر - امکانات زیادتر - قیمت پایین تر) مشتری های خودشون رو دارن ...نقل قول:
نقل قول:شرمنده .. من این دو روز اصلا آنلاین نبودم ... راستی بد نیست که نتیجه قضیه رو هم بنویسی که استفاده کنیم ... (همونطور که گفتم به "تجربیات بازار" خیلی نیاز داریم - چون من اصلا وقت نمی کنم این مدتها برم سر بزنم)نقل قول: