مقایسه ای بیت اچ دی و آیفون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مقایسه ای بیت اچ دی و آیفون
این هم چند نمونه از کیف های مخصوص HD.....کسی میدونه توی تهران میشه از اینها پیدا کرد؟
این یکی خیلی نازه:
نقل قول:
با این عکست خیلی حال کردم اینو باید بزرگ چاپ کنن بزنن سر چمران :27:
این مدل کیف ها تا 1 هفته پیش که نبود و تو شرکت تلکام می گفتن قراره وارد کنند این کیف رو..........
نقل قول:
من از آیفون خیلی خوشم نمیاد ولی این عکس خیلی بیمزست...:5:
البته میشه این رو هم به ویژگیها افزود که کاربرد آسان : سنگ: بله ، آیفون: بله ، تاچ hd : نخیر
در ضمن یادمون باشه که آیفون تو 1 سال 6 میلیون گوشی فروخت کاری که همه ویندوز مبایلها باهم یکم بیشتر فروختن...:27:
سپاسگذارم...
سلام دوست عزیز.میشه اطلاعات بیشتر بدید؟آدرس شرکت رو واسم پیغام خصوصی بزنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم یه اکسپریایی اینجا پرسه میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیکار کنیم دیگه در ضمن من n95 دارم نه اکسپریا ...
منظورم از گوشیای مبایل اکسپریا هم بود...
اونها فقط مثال بودند وگرنه خیلی چیزا رو میتونی بهش اضافه کنی:5:نقل قول:
استفاده از امکانات کامل بلوتوس -----> hd: بله, آیفون: خیر, سنگ:خیر
امکان استفاده از سیتم های عامل دیگه مثل اندروئید ----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ: خیر
تغییر اینترفیس ظاهری -----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ:باید تراشکاری بشه:31:
مولتی تاسکینگ و استفاده از چندین نرم افزار همزمان----> hd:بله, آیفون:خیر, سنگ:خیر :27:
این هم یه فایل فلش که واستون آپ کردم, میتونید باهاش HD رو از تمام زوایا نگاه کنید:
(کافیه که با موس تصویر رو به صورت 360 درجه بچرخونید.)
حجم: حدود 500 KBکد:http://depositfiles.com/files/flnomjzgz
البته مقایسه hd و آیفون کار جالبی نیست ، آخه این گوشی ها نقاط مشترک چندانی با هم ندارن .نقل قول:
اما باید پذیرفت که آیفون یک انقلاب در صنعت گوشی سازی بود و می شه گفت روند ساخت گوشیها، مخصوصآً گوشیهای سیستم عامل دار رو تا حدودی تغییر داد، جوری که شرکت اپل فقط با یک مدل گوشی جزء 10 گوشی ساز برتر و پر فروش دنیا شد.
همچنین آیفون در خیلی زمینه ها مثل صفحه و قدرت تاچ و سرعت کار و ... حرف اول رو می زنه :46:
آقایون نظرتون در مورد این تم برا تاچ فلو چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
فردا بیا !!!باید آپ کنم لینک خراب بود
اینم یه تم دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
این هم تمی دیگر
لینک دانلود:
راستی این به کارتون می یاد؟
Toch Wiz
این پست پاک شددددددددد!
رفتی صواب کنی کباب کردی..........
منم بلدم همه رو لینک یک سایت دیگه بدم.
باید دانلودش کنی و بعد اپلود کنی تو سرور خود سایت یا سایت هایه دیگه چون اینجوری بچه هایی که عصو موبایلستان نیستند به دردسر می افتند.
نقل قول:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
راست میگی اصلا هواسم به این نبود
باشه فردا میرم دانشگاه اونجا نت پر سرعت دارم ردیفش میکنم
الانم میرم لینکارو ور می دارم فردا درستشو می زارم
بعدم اینطوری نگو حالا یه لینک اشتباه دادم دیگه
مثلا خواستیم این تاپیک مفید شه نه اینکه توش فقط بحث بی مورد بکنن که آیفون بهتره یا hd
پست پاک شدددددددددد!
دوست عزیز جناب hamid..god لینک اینها باز نمیشه.
در ضمن شما میتونید به جای اینکه 10 تا پست پشت سر هم بدید همه انها رو تو یک پست جمع کنید.با این کار باعث میشین تعداد صفحه ها بالا بره و کاربرا نتونند از مطالب خوب استفاده کنند.
نقل قول:
لینکارو که فردا ردیف می کنم (اول خودم دان می کنم بعد آپ میکنم می زارم) فقط اگه می شه یه سایت آپ لود بهم معرفی کنین
اونم حرفیه ولی من خواستم صفحه سنگین نشه یه نظمی هم باشه تا اگه تو این تاپیک هم خواستن مثل تاپیک اکسپریا تو پست اول همه ی مطالب مفید رو بزارن آسونتر بتونن این کارو بکنن
یه دلیل دیگه هم این بود که من این مطالب رو به طور جدا گانه پیدا کردم
پست پاک شددددددد!
نفهمیدیم فلش داره یا نه؟؟؟؟
خیلی گوشیه کلاسیه قیمت بدون گارانتیشو اگه کسی داره بزنه ممنون میشم
فلش نداره.بدون گارانتیش هم احتمالش خیلی کمه که گیر بیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بگیرم همچین گوشی رو
به نظر شما چه طوره؟؟؟خوب هست ؟؟؟
نمی دونم والا...بستگی به خودتون داره.باید عاشق این سطح از گوشی ها باشید تا کاملا باهاش حال کنید.مثلا تمام تاچ بودنش...مثلا خیلی ها نداشتن کیبرد رو یک نقیصه میدونن ولی من یک مزیت میدونم.شما کلی مطرح کردی.وارد جزئیات شو تا بتونم کامل توضیح بدم.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا پی وان داشتم واقعا خدایی بود باهاش حال میکردم که مشکل باطری پیدا کرد ومجبور شدم بدم و یه n95 8gb بگیرم که اونم افتاد تو اب!!!!
یه n96 دارم و اصلا باحاش حال نمیکنم در کل میخوام بدونم میشه این گوشی رو با گوشی جدید نوکیا که اسمش 5800 هست کل بندازیم!!!؟؟؟؟؟؟
و میخوام بدونم که چه مزییت هایی نسبت به گوشی های نوکیا داره ؟؟؟؟
و یه عکس دیدم که کیبورد بهش وصل بود اونو خودش داره یا باید بخریم همین گوشی!؟؟؟؟
راستی کیف هاش هم خیلی مهمه چه طوریه (یه کیف میخوام که گوشی کاملا توش بره و وقتی خاصی باهاش کار کنی موبو از توش در نیاری(مثل کیف های نوکیا که اسمش ریلی بود فک کنم)؟؟؟؟ ؟
با گارانتی پرشین تله کام:840000 تومن
با گاراتنتی یاس هم 850000 تومن.
بدون گارانتی خیلی کمه...
شاد باشی:40:
من هم p1 داشتم.از اینکه ردش کردم واقعا پشیمونم.(باید در کنار HD نگهش میداشتم.)نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به شانسی که داری,از نظر تکنیکی اگه بگیری احتمالا منفجر میشه!:31::11:
در مورد 5800 که باید بگم HD پاکت پیسی ولی 5800 جزء smart phone محسوب میشه و نمیشه مقایسه کرد.چون در یک رده نیستند.(الان طرفدارای سیمبیان و نوکیا میریزن سرم)
در کل گوشی فوق العاده قدرتمندیه.(از نظر سخت افزاری)
کیبورد هم به صورت بلوتوثه.(جزء لوازم جانبی هستش که میشه جداگانه تهیه کرد.)
کیف هم براش چندین مدل هست ولی نمیدونم که تو ایران پیدا میشه یا نه.منم دارم دنبال میگردم.
دقیقا تنها چیزی که شانس ندارم از گوشیه البته انقد ازش مواضبط میکنم که حتی یه خش هم نیفته حالا باید برم تو کار مخ کارگیری خانواده :27: تا پول این اچ دی رو بقاپیم 600 دارم 250 کم دارم که ردیفش میکنم از یاس بگیرم بهتره یا گارانتی های دیگه؟؟؟؟:40::11:نقل قول:
راستی از این سنسور های چرخشی هم داره مثل n96????????؟؟؟؟؟؟؟
شما hd رو خیلی دست کم گرفتیا...:46: آره...شتاب سنج داره.نقل قول:
مگه ماشینه؟؟؟ که شتاب سنج داره؟؟؟؟
به سنسوری که شما گفتید شتاب سنج هم میگن...
تازه تو hd یه بازی هم داره که با چپ و راست کردن گوشی میتونی بازی کنی...
سپاس
اره راستی گرافیک بازی هاش در حد n-gage هست یا بیشتره؟؟؟
فونت پارسی داره مثلا اس ام اس های فارسی رو بشه خوند؟؟؟؟؟
اگه میشه نصب کرد هم یکم توضیح بدین!!!؟؟
مطمئن تاش بعد از خریدن hd کلی باهاش حال میکنی
آقای Diego یا هر کس دیگه ای که HD داره.
بلندی صدای اسپیکرش در چه حده؟
تو هندزفری چطور؟
ال سی دیش با توجه به اینکه رزولوشنش با X1 یکی هست و اندازش بزرگتر کیفیتش چطوره؟ آخه X1 خیلی عالیه.
چند بار تا حالا هنگ کرده؟
واسه اس ام اس زدن از انگشت میشه استفاده کرد یا حتما باید قلمش رو در آورد؟
قیمت روز این گوشی رو هم اگه کسی داره بگه لطفا.
ممنون.
بلندی صدای اسپیکرش زیاده.اینو هر کی شنیده تایید کرده.نقل قول:
در مورد LCD هم مقایسه نکردم.
تا امروز هنگ نداشته.
نیاز به قلم نیست.چون 3 نوع کیبرد مجازی داره.کیبرد کامل,کیبرد مدل p1 و کیبرد گوشیهای معمولی.
این هم مقایسه ای کهه سایت gsmarena داشته.نقل قول:
منبع:کد:http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300p6.php
ببین من الان x1 دارم. تو مشخصاتش زده 10 ساعت تاک تایم باطریشم 1500 میلی هست با این وجود زیر دست من 1.5 بیشتر دووم نمیاره. Hd باطریش 1350 میلی هست و تاک تایمش 6:30 با اون ال سی دیه بزرگ شارژش چطوره؟
در یک کلمه:خوبنقل قول:
نه میشه گقت خیلی خوب....نه میشه گفت عالی.....نه میشه گفت بد.
اگه x1 داری ردش نکن.
چرا؟نقل قول:
دلیل قانع کننده داری واسه این حرفت؟
من از x1 خیلی راضیم تو هندزفری صداش می ترکونه فقط صدای ضعیف اسپیکرش حالمو به هم زده از یه طرف ال سی دیه اچ دی چشممو گرفته. ال سی دیه ایکس وان واقعا عالیه . قبلا n95 8gb داشتم ل سی دیش با این که 16 میلیون رنگه در مقابل ایکس وان حرفی واسه گفتن نداره.
ال سی دیه اچ دی چطوره؟ تو کلیپهای یوتیوب که عالیه. به نظر خودت چطوره؟
از کیفیت هندزفریهاشم بگو.
اخه الان یک پاکت pc خوب داری.همیشه گوشی الانتت رو با گوشی اینده ات مقایسه کن,اگه از نظر تکنولوژی با هم فاصله داشتن اونوقت گوشیتو عوض کن.نقل قول:
lcd هم عالیه.تصاویر واقعا زنده اند.هندزفریش هم که فوق العاده است.هم کیفیت...هم بلندی صدا.