فقط شبکه های ایران رو داری یا تمام مسیرهای ماهواه ای رو هم میگیره ؟ ( ----h)نقل قول:
مشکل خاصی نداره فعلا.
Printable View
فقط شبکه های ایران رو داری یا تمام مسیرهای ماهواه ای رو هم میگیره ؟ ( ----h)نقل قول:
مشکل خاصی نداره فعلا.
این به ماهواره ربطی نداره.شبکه های داخلی رو پخش میکنه.نقل قول:
دوباره دو روزه که قطع شده و نمیتونم بگیرم.
سلام
چند تا سول در مورد ----h اين گوشي داشتم
1- اين طور كه من فهميدم اين سيستم با سيستم گوشيهاي چيني فرق مي كنه يعني تصويرش برفكي نميشه (ياتصوير داره يا نداره)و تصوير ديجيتالي داره نه آنالوگي؟
2- اين سيستم فقط در تهران كار مي كنه؟
3- اين طور كه شما توضيح داديد يعني همانند gps نمي توان از آن در زير سقف مثلا در اتاق و در حين حركت مثلا در ماشين استفاده كرد؟
4- فقط كانالهاي تهراني رو مي گيريد؟ يعني شبكه هاي شهرستاني رو نميشه گرفت؟
اگه درست حدس زده باشم پس با اين حساب اين ----h فعلا اصلا كاربردي نداره!!! :31:چون استفاده اين قابليت در خانه نيست!!! چون در خانه كه تلويزيون موجود است! بيشترين استفاده اي قابليت در حال حركت مثلا در ماشين، در شهرستانها و معمولا در جاي سقف دار مثلا در اتاق مي باشد!!!!:41:
1- تصویر دیجیتالی هست و در صورت ضعیف بودن سیگنال شطرنجی میشه.نقل قول:
2-هنوز در تهران هم در مرحله آزمایشی هستش.
شهرستانها ندارن !
3-از وقتی من گوشی رو خریدم سه روز تونستم تصویر رو دریافت کنم.
روز اول خیلی عالی بود و توی تمام نقاط منزل سیگنال بین 40 تا 100 درصد رو داشتم که تصویر بدون وقفه پخش میشد.
اما روزهای بعدی سینگنال ضعیفتر شد و گاهی شطرنجی میشد.
از اون به بعد هم که فعلا به کلی قطع شده و حتی لیست کانالها هم نمیاره.
4- اون چند روز فقط کانالهای 1-2-3-5 رو میگرفت.
----H کاربرد زیادی داره.
ولی خوب ما ایرانیها عادت داریم همه چیز رو با پایین ترین کیفیت عرضه کنیم.
اگر همین ----H با پوشش قوی روی تهران عرضه کنن تحولی ایجاد خواهد شد.
دیگه همه میتونن با یک دستگاه اکسترنال ساده توی خونه تلویزیون دیجیتال تماشا کنن و در حالت ایده آلش تمام آنتن ها از روی بام ها جمع میشه.
اگر پوشش قوی باشه توی ماشین و خونه و زیر سقف و ... به راحتی قابل استفاده هستش.چون با سیگنال 40 درصد هم به راحتی تصویر پخش میشه.
از کاربرد های دیگش هم موقع قطع برق هست که ما ایرانیها تابستونا باهاش دست و پنجه نرم میکنیم.
حالا من یه سوال اساسی دارم×!!!مگه ان 96 برای گرفتن کانالهای تلویزیونی به صورت دیجیتالی و ماهواره ای استفاده نمیکنه؟؟مگه شبکه 3 وقته پخش زمان فوتبال تصاویر رو برای ماهواره قطع نمیکنه!!!!؟؟پس اگه اینجوری باشه اگه یه موقع بخواهی یه فوتبال رو از شبکه 3 باهاش نگاه کنی عملا قادر به انجام اینکار نخواهی بود!!درست حدس زدم؟؟؟بیشترین استفاده ی تی وی ان96 قطعا دیدن یک بازی فوتبال در خارج از خونه هست!!باهاش مستند راز بقا که نمیخواهی نگاه کنی!!!!
درسته. به اینجاش فکر نکرده بودم.نقل قول:
به قول شما اصلش برای دیدن فوتبال توی خیابون و دانشگاه و ... هستش.
شبکه 3 که فوتبال داخلی رو روی ماهواره پخش میکنه.پس از این لحاظ نباید مشکلی باشه.
فوتبال های اروپایی رو قفل میکنه.
شاید بشه راهی پیدا کرد که کد کانال رو توی گوشی وارد کرد و کانال رو باز کرد.
نقل قول:
دیجتالی یعنی ماهواره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
اولا که این سیستم چیزی شبیه به سیستم تلویزیونی قدیمی هست. یعنی یک فرستنده امواج رو تو شهر پخش میکنه. به خاطر همینه برد خیلی زیادی نداره. اگه ماهواره ای بود که دیگه غمی نداشتیم.!!!!!!(البته این توضیح فقط برای ایران صدق میکنه)
ثانیا : مگه این سیستم رو خود صدا سیما راه اندازی نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی کار کاملا قانونیه. ودلیلی نداره این کارو بکنه.
خدا رو شکر که فعلا به کل قطعه.
شما این سیستم رو با ماهواره اشتباه گرفتی.
من فکر کردم منظور دوستمون اینه که صدا و سیما همون تصویری که روی ماهواره میفرسته رو برای تهران پخش میکنه و از این لحاظ ممکنه برای پخش مستقیم بازیها شبکه قفل بشه.نقل قول:
من با این دید جوابشونو دادم.
نه عزبز سیستم عملکرد --- h ماهواره ای هست ولی با بردی ضعیفتر!به خاطر همین که میگید خود صدا و سیما امواج رو در شهر میفرسته احتمالا پس از قطعی تصاویر در بازیهای فوتبال خارجی هم خبری نخواهد بود!!تا ببینیم بر و بچ تست کنند چی میشه!!!
سلام 1 سوال
اینجا تاپیک n96 هست یا مشاوره برای فعال سازی و استفاده از ----h .
این نشانه ی شکست این گوشی هست یادمه وقتی 95 اومد تا 2 ماه ملت سوال داشتن و ...
آقا این ان 96 یکسال منو سر کار گذاشت الانم که اومده یکی نمیاد با اعتماد به نفس ازش دفاع کنه که با خیال راحت برم بخرم
یکی از دوستام هفته پیش خرید حالا میگه برای وارد شدن به منو 5 ثانیه معطل میکنه برای باز کردن عکسها 5 تا 10 ثانیه که این یعنی ضعف اعصاب
دوستانی که باهاش کار کردند لطف کنند اطلاعات بیشتری بدند
این مشکلات با آپدیت کردن firmware تا حدودی حل میشه.نقل قول:
ولی زوم کردن روی عکس ها هنوز طول میکشه.
در کل N96 جزو پر باگ ترین گوشی هاست که باید حل بشه.
بعد از اپدیت هم یک باگ دیگه پیدا میکنه که صدای warning tone ها خرخر میکنه.
توی یک سایت خوندم که firmware جدیدی آماده عرضه هستش که امیدوارم همه مشکلات نرم افزاری رو حل کنه.
آقا من آخر نفهمیدم این شرکت نوکیا هدفش از ارائه همچین گوشی ضعیفی چی بوده؟
:20:
ضعیف ؟نقل قول:
این واژه خوبی برای وصف N96 نیست.
N96 نقطه ضعف داره اما ضعیف نیست.
من گرفتم دستم!روشن هم بود!همزمان ان 95 8 گیگ و ان82 هم دستم بودند به صورت روشن!!با هر سه کار کردم!!!از قسمت کی پد و اسکرول باید بگم که ان95 8 گیگ در کی پد و ان82 در اسکرول بسیار برتر از ان96 هستند!!!در هنگام کار با گوشی احتمال برخورد و تداخل دست با دکمه های مولتی مدیای بغل اسکرول ان96 بسیار زیاد هست به طوری که من توی نمایشگاهی بودم و از شانس بد سیم اصلی اسپیکر برای پخش موزیک در فروشگاه به ان96 وصل بود و چندین بار با برخورد دستم به این دکمه ی بی خاصیت اهنگ عوض شد و اعصاب ملت داغون!!!در مقایسه ی کیفیت گوشی و ساختش فقط همونجا یه تاسف برای شرکت نوکیا خوردم چونکه کیفیت ساخت این گوشی به خصوص در قسمت اسلاید از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بود!!دوربین گوشی از پشت گوشی شبیه به گوشی های چینی بود!!البته دلیل این ضعفهای ان96 رو فقط یک چیز میدونم!اینکه نوکیا با دیدن رقبایی مانند ای8510 سامسونگ میخواست قیمت ان96 رو بیاره پایین و این اتفاق دقیقا یک ماه قبل از تولید این گوشی افتاد موقعی که نوکیا سی پی یوی این گوشی رو با مدلی ضعیفتر تعویض کرد و برنامه ی فروش این گوشی رو ابتدا برای کشور هندوستان(جایی که گوشیهای ارزان بسیار بیشتر فروش میکنند)گذاشت و من به نوکیا حق میدم!ان96 قرار بود شاه دیگری از نوکیا باشد ولی سامسونگ نگذاشت!!!
داشنم میگفتم که ال سی دی های ان96 و ان95 8 گیگ برتر از ان82 بودند ولی رنگهای ال سی دی ان96 زیباتر و پر رنگ تر بودند مثل ان82 با فرق اینکه نور ال سی دی ان96 بسیار بیشتر و برتر بود در مقابل نور ال سی دی ان82!!!دوربین ان82 و ان96 رو تست کردم در شرایط اتوماتیک و یکسان و سوژه ای برابر و یکسان که به زودی همینجا اپلود میکنم!!کندی خاصی در منوهای ان96 ندیدم ولی گالری ان96 برای قسمت تصاویر بسیار به نظر پیچیده و بی ریخت شده بود!به نظر من نوکیا سیمبین 9.3 رو با این کارش شبیه جاوا کرده بود در زمینه ی گالری!!!
به طور کلی با توجه به اینکه ان96 در چین تولید میشود با نگاهی هر چند مختصر به این گوشی و مقایسه ی اون با یک ان95 8 گیگ فنلاندی متوجه اشتباه نوکیا در تولید ان96 میشیم!نوکیا میتوانست با کاهش قیمت ان95 8 گیگ هنوز هم ان95 8 گیگ را بفروشد و به جای تولید نا به جای ان96 این گوشی را در اوایل 2009 با دوربین 8 مگاپیکسل وارد بازار کند !در کل نوکیا میتوانست از نام ان96 استفاده های بهتری کنه و الکی و بی خودی لیست سری ان9 رو پر نکنه!باید دید نوکیا برای مدلهای ان97 و یا شاید ان98 چه خواهد کرد!منتظر اپلود عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96 باشید!قربان شما امین!
سلام
میشه لطفاً واسم توضیح بدین جی پی ار اس رو تو ان 96 چه جوری میشه فعال کرد؟
روی لیبل گوشی من نوشته made in finland .
چه جوری بفهمم اصله یا نه ؟
اصلا فنلاند این گوشی رو تولید میکنه ؟
اول باید تنظیمات رو از ایرانسل یا همراه اول بگیری و ذخیره کنی.نقل قول:
بعد هر جایی که نیاز به ارتباط با اینترنت باشه خودش گزینه های ارتباط رو میره (مثل wlan یا gprs) و شما هر کدوم رو خواستید انتخاب میکنید.
مثلا برای دیدن سایتها میرید توی web و آدرس سایت رو میزنید.بعد گوشی سعی میکنه به اینترنت وصل بشه.
تا اخرین اطلاعی که من داشتم این گوشی تولیدش فقط و فقط در شعبه ی چین و هند نوکیا شروع شده!بر و بچ هم گفتن که اون گوشیهای ان96ی که روشون نوشته ساخت فنلاندی فقط لیبل هست و در اصل چینی یا هندی هستند!شما به سایت نامبرینگ که من لینکش رو ندارم(از بچه های دیگه بگیرید)برید و imei گوشی رو وارد کنید 100درصد بهتون میگه گوشیتون ساخت کجاست!
این سایت رو میفرمایید ؟نقل قول:
سریال گوشی من 354863020591304 هست.کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
قبلا این سایت رو امتحان کرده بودم.ولی در مورد محل ساختش چیزی ننوشت.
حالا ما نفهمیدیم امین جان شما میگی عکسای کدوم بهتر بود؟؟؟نقل قول:
عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96
این هم از عکسها که قولشون رو داده بودم!خدا شاهده هر دو گوشی رو اتوماتیک بودند و هیچ دستی در کیفیت عکسها نبردم!همچنین نهایت سعیم رو کردم که از زاویه ای برابر و کاملا یکسان عکس بگیرم!این هم از عکسها:
عکس اول متعلق به نوکیا ان96:
عکس دوم متعلق به نوکیا ان82:کد:http://i33.tinypic.com/mskjsg.jpg
نظر شخصی خودم با اینکه دوست داشتم ان96 برتر باشه چون قرار بود مثلا شاه نوکیا باشه ولی ان82 به نظر من شفافتر و طبیعی تر گرفته و در فوکوس نیز موفق تر بوده!کلا دوربین ان96 قبلا هم گفته شده بود که از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بوده در بعضی موارد و این همش به سیاست نوکیا در فروش بقیه ی گوشیهاش مانند همین ان82 و ان95 8 گیگ برمیگرده!قربان شما!:11::11::11::46::46::46::10:کد:http://i33.tinypic.com/jtky03.jpg
لازم به توضیحه که اون سیاهی پایین متعلق به عکس ان96 مربوط میشه به اون پایه ای که برای جلوگیری از دزدی گوشی مورد نمایش از فروشگاه به گوشی چسبانده بودند و متاسفانه مقداری از جلوی لنز دوربین رو گرفته بود!!همچنین توی اون تابلو که ازش عکس گرفتم 2 تا قیمت از قیمتهای ان96 رو در هند به همراه مشخصاتش میبینید!قیمتی که این فروشگاه میداد گرونتر از بیرون بود و در بازار بیرون تا 30 هزار روپیه هم میشه گوشی رو خرید!30000 روپیه معادل تقریبا 650000 هزار تومن میشه البته با گارانتی اصلی نوکیا و 3 ماه gps رایگان!
سلام
الان به یکی از دوستانم توی جمهوری زنگ زدم گفت n96 اصل فنلاند هم رسید
این یکی n96 navigator هستش که جعبه اش هم با این چینی ها فرق میکنه
قیمت چینی بدون گارانتی 650000 تومن
قیمت فنلاند 710000navigator تومن
امیدوارم این سری اشکالات کمتری داشته باشه
n96 navigator ؟نقل قول:
تا حالا نشنیدم.
توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی در موردش نبود.
من که حدس میزنم گوشی خودم فنلاندی باشه.(مگر اینکه خلافش ثابت بشه)
هیچ جوری نمیشه به فروشنده ها اعتماد کرد.
منم ندیدم اما میگه هست تازه اومده
من خواستم هفته پیش بخرم گفت فعلا نخر همه چینی چه با لیبل چه بدون لیبل
اما امروز گفت تازه یک روزه اومده آخه میگه جعبش هم فرق میکنه ???!
واقعا عالی بود.دستت درد نکنه.نقل قول:
اول از همه بگم که توی firmware جدید روی مشکل کیفیت و فوکوس عکس ها کار شده.
کاش ورژن گوشی هم نگاه میکردی ببینی جدیده یا نه.
توی این لینک خبر مربوط به N96 رو بخون.نوشته چه اصلاحاتی انجام شده.کد:http://europe.nokia.com/A4577225
بین این دو عکس همونطور که گفتی N82 از سوژه (اون تابلو) بهتر عکس انداخته.در حقیقت N96 اشتباه فوکوس کرده.شاید به خاطر همون جسم سیاه رنگیه که گفتی جلوی دوربین بوده.
اگر به اون پایه سیاه رنگ که سمت چپ عکس هست دقت کنی میبینی که N96 اون رو واضحتر انداخته که نشون میده روی محدوده نزدیکتری از سوژه فوکوس کرده.
از فوکوس هم که بگذریم رنگ ها هم در N96 بیشتر خودشون رو نشون میدن.اما شفافیت تصویر در n82 باعث شده که در کل عکس بهتری رو بندازه.
اینم چند تا عکس از شرایط مختلف که توی گوشیم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i38.tinypic.com/k0r7zm.jpg
کد:http://i34.tinypic.com/w2d9vc.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/2yza4he.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/29e57oh.jpg
کد:http://i37.tinypic.com/j5jz4h.jpg
الان تقریبا مطمئن شدم گوشیم فنلاندی هستش.
از این سایت:
کد:http://home.web-world.ch/null/stuff/imei.php
بچه ها لیبل جعبه ان96 گوشی من زیرش برچسب خالی یه لیبل دیگه خورده !!این عجیب نیست؟نقل قول:
احتمال قوي از همون ورژن هاست كه نقشه هاي مپ مخصوص رو داره...يا چند ماه رايگان...فرقش با معمولي همينه...نقل قول:
lممنون عزیز اینی که شما گفتین مربوط به اینترنت هست من منظورم فعال کردن مکان یاب بود تو ان 96نقل قول:
خب اون GPS اسمشه...نه Gprs...نقل قول:
با گارمين و اسمارت كام ميشه...سرچ كني تو همين فروم هست...
میشه بگین یه آموزش واسه راه اندازیش از کجا می تونم پیدا کنم؟نقل قول:
smartcom :نقل قول:
Garmin :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
چند سوال در مورد ان96 داشتم...
1.صدای اسپیکر هاش مثل 5700 bass داره یعنی تاحدی میکوبه یا نه؟ با تغییر دادن اکولایزر هم اگه میشه امتحان کنید چون من صدای 6110 رو با تغییر دادن اکولایزر bass رو افزایش چشمگیری دادم.
2. بلندی صداش چقدره؟
3.تلویزیونش در ایران کار میکنه یا نه؟
4. سرعت کارش خوبه یا کند هست؟
ممنون میشم اگر به من این مشخصات رو بدید چون من معمولا آهنگ هام رو با اسپیکر گوشی میشنوم برای همین کیفیتش خیلی برام مهم هست...اگر مشخصاتش خوب باشه من هم یکی بخرم و به شما بپیوندم.:31:
1و2- از نظر کیفیت صدا فوق العاده هستش.کوبیدنش رو دقت نکردم.:31:نقل قول:
من با گوشی های زیادی کار نکردم و نمیتونم بلندی صداش به صورت مقایسه ای بگم.اینجوری میتونم توصیف کنم که صداش بلنده !:31:
3- به خاطر تلویزیونش نگیر.
این صدا و سیما معلوم نیست آخرش چی کار میکنه.
4-توی منوها و انجام کارهای غیر گرافیکی سریعه.
توی کارهای گرافیکی سرعتش متوسطه .
سلام بر دوستان.
من قبلا یا N95 8g کار کردم(حدود 2ماه)
حالا تو دلم افتاده بخرم.فرقش با N95 8G در چیه البته بجز هارد و DVB؟
سيمبين جديدتر...همين..نقل قول:
در عوض 95 چيپ و سي پي يو قويتر داره...
دوستانه میگم!یا برو برا خرید ان95 8 گیگ فنلاندی یا ان85!که به نظر من الان ان85 امکاناتش بیشتر از ان95 8 گیگ هست!البته ال سی دی ان95 8 گیگ 0.2 اینچ بزرگتره ولی در عوض ال سی دی ان85 oled هست که بسیار برتر از tft هست!همچنین سیمبین 9.3 و fm transmitter در ان85 موجوده!!