من هم هستم
Printable View
من هم هستم
سلام امیر جاننقل قول:
بچه ها سلام
من كارم درست شد و سه شنبه ميام كرمان (به كوري چشم دشمنام)
سه شنبه همين هفته 3 مرداد ماه
ما در خدمتیم ولی کاش زودتر گفته بودی گاوی گوسفندی برات سر میبریدیم
حالام اگه طالب باشی مهرداد و حسام میخوان ببرنمون سینما با اونا بریم
تعداد پست که مهم نیست مهم اینه که کی حرفه ای هست و کی یکسر تو انجمنه کراک و سریال میره پست هایه خفن میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اه نه بابا از هر چی که حساب کنیم تو بیشتر از من داری مثلا پست همکار بودن
تازه نرو با مهرداد رفیق بشو اون طرفه مایه
خودتو برای دادنه یک شیزینی تمیز اماده کن
سلام دوسته و همشهری عزیز عضویتتو در انجمن هایه تخصصی P30world تبریک میگمنقل قول:
من هم هستم
شما اگه خواستی مهله قرار مشخصه بیا سره قرار
قربانت
ده بیانقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
مهرداد مواظب باش دارن برامون پاپوش درست میکنن
ای نفسکش
فیلمش آتش بس هست ( بیا این مهردادو و حسامو تیغ بزنیم بریم )
من هم هستم
سلام به همه
بابك به حسابات مي رسم از همون حسابت تو بانك يه كمي ىلار بيار بريم يه بستني بخوريم اكه خيلي دور ورداري بايد تيغيده بشي قدم همه بر روي بابك كينك
من فارسي خراب نمي تونم بنويسم ايقدر هم به بدبختي
فردا رروز قرار هست امير اكه خواستي ميام جلوي ايستكاه ماشينها نزديك ازادي تلفن يادت نره
چی نوشتی خودت فهمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه
بابك به حسابات مي رسم از همون حسابت تو بانك يه كمي ىلار بيار بريم يه بستني بخوريم اكه خيلي دور ورداري بايد تيغيده بشي قدم همه بر روي بابك كينك
من فارسي خراب نمي تونم بنويسم ايقدر هم به بدبختي
فردا رروز قرار هست امير اكه خواستي ميام جلوي ايستكاه ماشينها نزديك ازادي تلفن يادت نره
نه مه اتش بس رو دیدم بریم سوغاته فرنگنقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
امير جان سلام با پژو ها مي آيي ديگه نه؟
اگه آره پس من ساعت 9 ميام اونجا نشنوني هم ماشينم پرايد سفيد كه جفت راهنما مي زنه
خبرشو بذار
گفتم كه ويندوزم مشكل داره نمي تونم فارسي درست بنويسم الان هخم از مجبوري اومدم 98نقل قول:
چی نوشتی خودت فهمیدی؟
جون من سينما رو بيخيال شين من از سينما متنفرمنقل قول:
نه مه اتش بس رو ديدم بریم سوغاته فرنگ
سلام به همه
الان كه من دارم اين پست رو مي دم در كنار دوست عزيزمون امير پي سي توي كافي نت نشستيم
راستي امير جون هم به همه سلام مي رسونه و تشكر مي كنه از همه دوستاني كه وقت خودشون رو براي قرار امروز گذاشتند ;) :sad:
عكسها رو هم بعدا امير جان ميذاره تو همين تاپيك
الان هم داريم ميريم درب منزل بابك كينگ تا از نزديك ملاقات كنيم
پس فعلا خداحافظ
ُسلام امیر جان
منم خیلی حال کردم امیر جان
حالا بازم شنبه یکشنبه همدیگرو میبینیم که
قربانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
شرح قرار برو بچ در مورخ 85/5/3امروز صبح ساعت 8/45 به محلي كه امير پي سي عزيز قرار گذاشته بود رفتم و بعد از 5 دقيقه ديدم آقا امير اومد بعد با هم يه گشت كوچولو تو شهر كرمان زديم و و بعد به كا في نت رفتيم و پست بالايي رو داديم بعد هم خواستيم به درب منزل بابك كينگ بريم كه از شانس بد من ماشين خراب شد و نيم ساعتي معطل شديم. بعد رفتيم دنبال بابك و با اون هم يه گشتي زديم . و اينگون قرار صبح تمام شد
:rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye: :rolleye:
قرار عصر:
ساعت 4/30 امير گفت كه ساعت 5 قرار توي پارك باغ ملي و من هم به دوستان خبر دادم و طبق معمول خودم اولين نفري بودم كه سر قرار حاضر شدم بعد كه حسام و حسين اومدند و بعد هم امير پي سي . بعد همگي به پارك رياضيات رفيم و به بابك خبر داديم كه بياد اونجا
اونجا هم بعد از كلي صحبت و عكس و .... در مورد فروم(طبق معمول) به طرف ميدان باغ ملي حركت كرديم و از اونجا به بستني و فالوده فروشي رفتيم كه تو اين هواي گرم يه حالي كرده باشيم. دوستان بايد اسم فالوده كرماني به گوششون خورده باشه بعد از خوردن هم من و امير پي سي از دوستان خداحافظي كرديم و من امير را رساندم و اينگونه قرار امروز هم بياد ماندني به پايان رسيد
عكسها رو هم امير پي سي به محض اينكه اوضاع اينتر نت خوب شد مي گذارد
با تشكر از شما كه و قت گذاشتيد و اين گزارش رو خونديد :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
ایوال از برو بچ امروز حالی دیدین
امید وارم قرار ملاقات بعدی ببینمتون
ایول عجب عکسای توپی شده
دم خودم گرم عکس آخری عالی شد
مشتاقه دیداره دوباره دوستان عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی:دی(من تا حالا کرمان نیومدم)
تو این عکس بچه ها رو معرفی میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(امیر رو خودم میشناسم:پی)
رضا جان جاي شما خالي خوش گذشتنقل قول:
به به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی:دی(من تا حالا کرمان نیومدم)
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمتم
نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به آخري چشمون :blink: به جمال بابك و مهرداد روشن شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كار ميكنيد ! آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بهتره برم پستهاي كه توي انجمن پيشنهادات دادم سريع ويرايش كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
الفين جان سلام
بچه ها قبلا هم خودشون رو معرفي كرده بودند.
به هر حال در اون عكسي كه شما فرمودين به ترتيب اين عزيزان هستند (از راست به چپ):
نفر اول روي سكو نشسته بابك كينگ - نفر دوم پايين نشسته حسام - نفر سوم پايين نشسته بغل حسام روياي تلخ هست - نفر چهارم روي سكو نشسته حسين است.
خوشبختم
خیلی دوست دارم بیام ببینموتننقل قول:
ضا جان جاي شما خالي خوش گذشت
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمت
مرسی
اينجا هم پيدات شد؟!! آهاي مردم ديگه تو خونه خودمونم امنيت نداريم آهاي مردم!نقل قول:
به به آخري چشمون به جمال بابك و مهرداد روشن شد.
بيچاره بزرگي كه به هيكل نيست به يه كم عقله تو ماها داريم و ازش استفاده مي كنيم ومتاسفانه تو از چنين نعمتي بي بهره اينقل قول:
احتمالا كار ميكنيد ! آره ؟
در ضمن همين كوچولويي كه اون پايين نشسته ترم هفتم كارشناسي مديريت بازرگانيه اون هم نه دانشگاه آزاد برا بعضي ها همون بهتر كه به هيكلشون برسندو بعدشم بعد از آخر فروم بازي برن دانشپذير فراگير بشن كه فردا امتحان داشته باشن
خب دقيقا اين وجه تمايز اونا با يه آخر فروم بازه :laughing: :laughing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن از كاربران فعال و همكاران فروم انتظار بيشتري ميشه تا از يه آخر فروم باز ...
رضا جان اتفاقا هر وقت كه اون فيلم از قرارتون بود كه مافيا برا من گرفته بود رو مي بينم و انجا كه مهدي 87 دستشو انداخته بود دور گردن تو مي گفت:اين الفين ملقب به دلفين :puke: كلي حال مي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
به شکلک دادنت دیگه چیزی نمونده دیگه آخره خطی !!نقل قول:
به به آخري چشمون به جمال بابك و مهرداد روشن شد.
احتمالا كار ميكنيد ! آره ؟
پس بهتره برم پستهاي كه توي انجمن پيشنهادات دادم سريع ويرايش كنم.
سلام...
ببخشید یه سوال فنی داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی به من بگه این خراب رفیق آرشی امیر پی سی کیه؟ خیلی دوست دارم ببینمش...
با تشکر مهران...
سلام مهران جان
خوبی آقا
اون سرتاپا آبی پوش امیره
قربانت
بابک جان قربانت...
بالاخره دیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا همه خوش هیکل یکی از یکی دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوب شد من نیومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
سلام
ما هم اومديم(قبلا هم بودم ولي بزرگان ما رو نديدند)
آقا جون من با بروبچ كرماني خيال حال ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همين ميخوام توي اين تاپيك فعاليت داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اين تاپيك رو ميبينم ياد يكي از رفيق فابريكام ميافتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه بچه كرمان بود بيچاره توي زلزله بم فوت كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام مهران جان خوبي؟نقل قول:
سلام...
ببخشید یه سوال فنی داشتم
میشه یکی به من بگه این خراب رفیق آرشی امیر پی سی کیه؟ خیلی دوست دارم ببینمش...
از اين طرفا
سلام دوست عزيزنقل قول:
سلام
ما هم اومديم(قبلا هم بودم ولي بزرگان ما رو نديدند)
اگه خودتو بيشتر معرفي كني ممنون ميشيم
خدا بخير بگذرونه خدا كنه اين تاپيك قفل يا حذف يا دعوا يا چاقو كشي يا ........ نشه چون حال و حوصله جرو بحث با ميثم و سينارو نداريمنقل قول:
واسه همين ميخوام توي اين تاپيك فعاليت داشته باشم.
خدا رحمتش كنهنقل قول:
(اين تاپيك رو ميبينم ياد يكي از رفيق فابريكام ميافتم كه بچه كرمان بود بيچاره توي زلزله بم فوت كرد
من نبودم خوب پست میدین هاااانقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم
1- نه عزيز چرا دعوا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- خدا رفتگان شما رو هم بيامورزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چاكرم امير جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي سيرجان چقدر با كرمان فاصله دارد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند كيلومتر و چند ساعت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
:cool:
به اميد ديدار :)
سلام حسام خوبي؟نقل قول:
من نبودم خوب پست میدین هاااا
من هم به حامیان رویا جون(ببخشید مهرداد )بر ضد افراده اجنبی می پیوندم
ممنون از طرفداري شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر منكرش صلوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- نه عزيز چرا دعوا ؟ من كه از قيافم معلمومه آدم منطقي هستم نه ؟؟؟
حتما مخصوصا برا تو كه امتحان داري انشاا... كه به جمع پيام نوريها بپيوندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- (پنج شنبست فاتحه يادتون نره بخونيد
عجب مملكتي شده ! بنده خدا خودش سوال مي كنه و خودشم جواب ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهران عزيز سوال كرده بود امير پي سي كيه ؟ و بابك جان هم پاسخ فرمودند
ولي اينجا يك نكته ايي داشت و اونم اين كه امير پي سي زياد هم ديدني نيست
موافقين؟
مخصوصا اگه رنگش خاكستري باشه نه امير جان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با پژو 206 تيپ 5 تخته كني 1 ساعت و 10 دقيقه.
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمننقل قول:
سلام به همه بالا برره اي ها
اميدوارم اين جمع گرم و صميمي همين جور گرم و گرم تر بشه
امير جون ما هميشه تو رو همون مدير قبول داريم تازه دارم پستهات رو تو مقالات رجيستري مي خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم :puke:
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان :biggrin: خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم :cool:
این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم خراب شدیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
خوشم اومد تو هم مثل خودمی آ ب ی آب ی . . .
پاورقی:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
سلام آقا محمد خوبي؟نقل قول:
سلام سلام
محمد اقبالي هستم دانشجو كارداني كامپلوتر دانشگاه آزاد با 29 واحد پاس شده در 4 ترم
بچه خيابان ميرزاآقاخان(بچه محل مخان خالي بستم) معروف به ممد فوت بر وزن ناصر فوت (فوت=خالي بند)
مخلص همه بچه كرماني ها هستيم
خوشحاليم كه دوست عزيز ديگري به جمع ما پيوست در قرار هاي آينده ان شاا... شما رو مي بينيم
100درصد+100درصد =امير پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این حرفا چیه امیر جون... دیگه نزنی از این حرفا والا وقتی دیدمت فهمیدم چرا اینقدر آرشی خرابت بود ما هم خراب شدیم...
ما هم اينجا خودمون يه پا پايتختيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماشالا این تاپیک اون قدر فعاله زده رو دست تاپیک برو بچز پایتخت
با 206 200 تا پر کردی؟!نقل قول:
وقتي با كولر 200 مي چسبوني پوز اكثر ماشين ها رو ميزني چه حالي ميده!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
من كه با پرايد 160تا رو با كولر پر كردمنقل قول:
با 206 200 تا پر کردی؟!
البته اینجا پلیس بزرگراه راه انداختن که حتی لایی هم نمیتونی بکشی چه برسه به ریس بازی
البته اينجا هم پليس راه انداختند نامحسوس جاده
اون همفته داشتم 160 تا مي رفتم از دور ديدم كه يك سمند سفيد شخصي وايستاده كنار جاده فهميدم خبريه اومدم رو 100تا ديدم سه تا آقا پليس نشستن توش دارن منو نگاه مي كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم مثل بچه مثبتا از كنارشون رد شدم و يه معكوس و دوباره روز از نو روزي از نو
سلام مهرداد جاننقل قول:
به به اميد آقا چه عجب يادت اومد تو اين انجمن دوستايي هم داري بابا بي خيال بيا يه سري بزن برو بچ دلشون تنگ شده اتفاقا قرار اين هفته خيلي با حال بيد مخصوصا با حضور امير پي سي مدير به قولش اسبق 4 تا انجمن
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم :sad:
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون :happy: :)
سلام آقا اميد اميد خوبي؟نقل قول:
سلام مهرداد جان
شرمنده
اين هفته اينقدر گرفتار بودم كه حتي كامپيوترمو كه پاورش سوخته بود رو فرصت نمي كردم ببرم براي تعويض !!
تازه وقتي كه درست شد و اومدم عكسها تونو ديدم كلي حسرت خوردم كه كاش منم بودم
انشا ا.. تو قرار هاي بعدي ببينمتون
ما پيش خودمون گفتيم نكنه شما هم آقا حمزه بيخيال انجمن و تاپيك و رفيق و اينها شديم ولي نه مثل اينكه حرفام اثراتش رو گذاشته انشاا... تو قرار هاي بعدي من هم شما رو ببينم
خوبم اگه این اینترنت به قوله خودت دیزلی بزارهنقل قول: