چرا كنسل بشه؟ البته اگه 3بعديش كنن خوب ميشه؟ يونس جان اون بازيه كه پيشنهاد داده بودي واس انگيج ساخته بشه به كجا رسيد چند تا نظر شدش؟ راستي خبر ندارين كسي pub mania رو پيشنهاد داده يا نه؟
Printable View
چرا كنسل بشه؟ البته اگه 3بعديش كنن خوب ميشه؟ يونس جان اون بازيه كه پيشنهاد داده بودي واس انگيج ساخته بشه به كجا رسيد چند تا نظر شدش؟ راستي خبر ندارين كسي pub mania رو پيشنهاد داده يا نه؟
من یه Worms دارم.نقل قول:
Worms 2008
جاوا هم هست. بد نیست خوبه.:8:
خدا داند...نقل قول:
فعلا" 70 تا راي داره...منتظرم دوره بعدي كه تمام نظر ها رو بازديد ميكنند ببينم چي ميگن..:20:
کجاست دقیق ادرسش منم اونجا عضضوم بگو برم رای بدم .....
نقل قول:کد:http://ngage.uservoice.com/pages/general/suggestions/35629
مثل اینکه Real Racing واسه سیمبین داره ایجاد میشه.
تو همون لینک واسه Vote طرف نوشته داره واسه سیمبین ایجاد میشه.
اینم لینک منبع:
کد:http://www.firemint.com/realracing.htm
دوستان اين خبر رو يادتونه ؟؟
تريلر بازي اومد....خيلي جاليبه...از اونجايي كه شركتش همون شركت one هست...تو اين بازي هم از شبيه ساز حركات انسان براي بازي استفاده ميكنند...كه فيزيك و گيم پلي خيلي خوبي به بازي ميده...اين كليپ رو ببينيد متوجه ميشيد...:10:نقل قول:
همچنين بازي رقص Dance Fabulous كه هم ميتونيد با آهنگ هاي خود بازي و هم آهنگ هاي خودتون كه تو گوشي داريد بازي كنيد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات به زبان اصلي:
Today in Rome, Nokia announced a new first party N-Gage dance game for release in 2009. Called Dance Fabulous, it is an innovative mobile dance and music game where players are given freedom to create unique choreographies to all the music store on their mobile device. Players are emotionally connected to their music through avatars that they create, customize and control.
Other features include customizable male and female dancers, the ability to use any music stored on your device, and one-touch gameplay. Included with the game will be custom music created by legendary Eurythmics artist Dave Stewart and performed by up nad coming singer Cindy Gomez.
The game is being developed by Digital Legends and will be published by Nokia in 2009
شاد باشيد...کد:http://uk.youtube.com/watch?v=QoWVhKBBwaI
====================
ضمنا" به احتمال 85% متال گير تا كريسمس معرفي ميشه...:8:
حاجی یونس برو این کلیپ رو که پایین میزارم ببین!!اخرش ارم ان گیج رو چه قشنگ طراحی کردن(انیمیشنش رو میگم!)!اهنگش تلفیقی از هنگ انیمیشن نوکیا در زمان بوت گوشی و ارم ان گیج هست!بیچاره ها چه تلاشی میکنند برای ساخت یک بازی(توی این کلیپ نشون میده)بعدش ما مفتی کرک شده اش رو سر 2 روز تموم میکنیم بعدش هم میگیم گرافیکش میتونست بهتر باشه!!!!
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=K683sqT2hqE&feature=channel
آره ديده بودم...الكي بهترين بازي 3D سال نشده كه...:31:نقل قول:
راستي يه سوال داشتم .
چرا N-Gage بايد بياد بازيايي رو كه قبلا" ساخته شدن ، بدون تغيير در گرافيك و امكانات دوباره واسه انگيج بسازه ؟ منظورم بازياي مثل fifa يا همين midnight pool يا brothers in arms و آسفالت و غيره هستش .
قابليت ثبت امتياز...چت در محيط آرنا...امتياز هاي پوينت...واسه بعضي بازي ها امكان چند نفره با اينتر نت..نقل قول:
ممنون
كاملا" توجيه شدم !!:20:
آقا خبری از انتشار بازی جدید نیست؟؟؟
فعلا" قرار سودوكو بياد...ببينيم تا كي ريليز شه...نقل قول:
fifa 2009
Genre: Sports
Publisher: Electronic Arts
Developer: Electronic Arts
Released: 2009
Another year, another FIFA game from EA. This will presumably involve the usual mix of teams from national leagues as well as the international level, all endorsed by the Federation Internationale de Football Association.
need for speed undercover
Need For Speed Undercover
Genre: Racing
Another installment in the best-selling arcade racing series.
Pandemonium
Genre: Arcade, Adventure
Publisher: Electronic Arts / Eidos
Developer: Ideaworks3D?
As this is from Eidos, we're assuming this is a sequel or reworking of the classic PlayStation game Pandemonium, which was also released on the original gen N-Gage. We don't know much about this though, so it's difficult to tell.
Real Football 2009
Publisher: Gameloft
Developer: Gameloft
A footie simulator from Gameloft featuring the official licence of the Spanish Liga.
Asphalt 4: Elite Racing
Genre: Racing
Publisher: Gameloft
Developer: Gameloft
Another sequel in Gameloft's extremely popular arcade driving series.
Boom Blox
Genre: Puzzle
Rather unusual this, it's a puzzle game originally released on the Wii and developed in association with Steven Spielberg (yes, that one).
Dance Fabulous
Genre: Miscellaneous
Publisher: Nokia
Developer: Digital Legends
Dance Fabulous is an N-Gage-exclusive title that uses the music tracks stored on your device with customised avatars and dance moves.
Sims 3, The
Genre: Miscellaneous, Simulation
The Sims 3 for N-Gage will presumably be a more phone-friendly version of the popular electronic dolls' house simulator.
Tiger Woods PGA Tour
A professional golf simulator, part of the long-running Tiger Woods PGA franchise.
Tomb Raider Underworld
Genre: Adventure, Shooter
Publisher: Electronic Arts / Eidos
Developer: Ideaworks3D?
Lara is back on N-Gage, in the latest episode from the life of the British amateur archaeologist.
بازی ها اکثرا قبلا بودن و حالا میخوتن برا n-gage هم بیان من که خیلی خوشحال شدم!!!
اينا كي ميان ؟
مشخص نيست ؟ مخصوصا" اون بازي pandemonium خيلي باحاله .
همشون 2009 ان
کی تا 2009 صبر میکنه آخه:19:
لحظه شماری برای اومدن بازی های جدید مخصوصا
Tomb Raider Underworld
NFS هم فکر کنم خوب بسازن
fبه نظر من که همین تامب رایدر و اسفالت 4 و اندر کاور و بهبش09 علی تر از همه هستن........
راستی یه تشکر هم واسه رفیقمون بزنید اینقدر زحمت کشیدن....
ميتوني يكم راجع بهش توضيح بدي چه سبكيه؟نقل قول:
شايد تا كريسمس هم چنتا بياد..نقل قول:
نقل قول:بهترين بازي هايي كه قرار بيان:نقل قول:
اويل
متال گير
نيد فور اسپيد
تام رايدر
و...
این متال گیر اگه مثل پکامپیوترش باشه محشره....
ولی چشم از اویل زیاد اب نمیخوره چون گیم پلیش به درد موبایل نمیخوره....
دو تا پست پشت هم...ويرايش شد...
خب اولين عكسهاي Live از بازي Real Football 2009 منتشر شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش که خیلی تغییر نکرده (یعنی فکر کنم اصلا تغییر نکرده)
یونس باور کن من علاقه ای به اسپم دادن ندارم،خیلی هم دوست دارم.:40:اینو به خاطر خودت میگم:Tomb Raider خونده میشه "تومب ریدر" یعنی مهاجم مقبره،نه "تام رایدر" که معنیش میشه سوار بر شست!:31:نقل قول:
و اینک،پس از خواندن پست 7-8-10 تا قبلی،در کف میمانیم! Nokia به شدت ترکونده،مخصوصا متال گیر رو که از بچگی بازیش میکردم و کلی هم بابت آخریش پیاده شدم.کاشکی زودتر بیاد!:19:
:31:غلط منو ميگيرن....:19::31: درسته...من همون اصطلاحي كه عاميانه ميگن رو نوشتم...:10:نقل قول:
خب ديگه اين دفعه واقعا" تسليت...
Worms World Party حذف شد...
ای وای..........
چه بد ولی نه اشکالی نداره اونقدرا هم بازی شاخی نبود....
ای ول متال گیر خیلی باحاله .........
من که هر بازی رو دان میکنم یک روزه تمومش میکنم......
ماهيگيري رو هم ميتوني 1روزه تموم كني؟:31:نقل قول:
نه انصافا 3 هفته هنوز لول 5 هستم................
خیلی طولانیه ینی حال میکنم.....
عزیزم این ماهیگیریه تمومی نداره که!من به عنوان اولین بازی انگیج ریختمش رو گوشیم 3 روز تمام زمین نذاشتم،با این حال به لول 9 هم نرسیدم لا اقل بقیه جاهاشو ببینم!نقل قول:
نقل قول:شما يه سرچي تو نت بكني نسخه سيسش رو با حجم حدود 2مگ ميتوني پيدا كني كه لذتش تمومي نداره تازه اگه با صدا بازيش كني كلي ميخندي...نقل قول:
با اينكه story نداره ولي من دو ماه تموم تقريبا هر روز بازيش ميكردم
(كوچولو هم كه بودم رو كامپيوتر زغالي نسخه پي سي رو بازي ميكردم!)
اونا تحريم و اهانت ميكنن(بعضياشون) ما هم بازي هاي كرك شدشونو بازي ميكنيم(هممون)و خودشونو زحمتشونو به باد ميديم..دي:نقل قول:
من كه اولين بار كه ان گيج نصب كردم فقط تو كف نرم افزارش بودم...در ضمن نو كيا قراره بتركونه...بسي از حذف شدن WWP رنج برديم:19: :18:نقل قول:
من روز اول تو كف گرافيك محيطش بودم روز دوم بازيش كردم...روز سوم ديدم خيلي خسته كنندس پاكش كردم:31:نقل قول:
هم چنان در حال وان بازي كردن(با بدبختي و دردسر)
امروز یه کشف جدید کردم!!اون ضرباتی که به حریف میزنیم در هر مرحله و مکانی صداشون فرق میکنه!مثلا صدای ضربات در اون پارکینگ کاملا نشون دهنده ی اینه که داری تو پارکینگ دعوا میکنی و حس توی پارکینگ بودن بهت دست میده یا توی محیط بیرون صداها فرق میکنه!دقت کنید راحت متوجه میشید!
بله...از روز اول هم كاملا" مشهود بود...:31: من كه ديگه تكي بهم حال نميده ميرم با بكس مولتي ميزنم...نقل قول:
میگم چرا این بازی سیستم راش ه م مثل اسفالت ارو20 میده دوستان هیچ کی میدونه عیب از کجاست؟؟؟
راستی این بازی تتریس باگ داره؟؟؟چون زد حسابی گوشیمو به هم ریخت تا باتری در نیوردم خوب نشد....
تتریس میگن باگ داره.من زیاد بازیش نکردم،چون از بچگی هم که با اون گیم دستیا که روش مینوشتن 999999 تا بازی که 999990 تاش تتریس بود،زیاد حال نمیکردم.خدایی بازی بس ضایعیه تتریس!
خب امروز سایت N-Gage.com کلاینت های جدید رو برای دو گوشی دیگر از سری گوشی های Nokia منتشر کرد . این 2 گوشی N78 و 6210 Navigator هستند . با اومدن این کلاینت انتظار میره مشکلات در نصب بازی های N-Gage 2 برای این گوشی ها حل بشه . اما هنوز برای سایر گوشی ها مثل N73 , N93 , N93i کلاینتی ارائه نشده .
برای N78 :
اول #0000#* رو بزنید و فیرمویرتون رو با جدول روبرو مقایسه کنید و سپس اقدام به نصب کنید :
Nokia N78
RM-235 | Supported firmware 10.136
RM-342, RM-236 | Certification Pending
برای 6210 Navigator :
اول #0000#* رو بزنید و فیرمویرتون رو با جدول روبرو مقایسه کنید و سپس اقدام به نصب کنید :
Nokia 6210 Navigator
RM-367 | Supported Firmware 3.08 (PR 1.0)
RM-408 , RM-419 , RM-386 | Certification Pending
اینو دانلود میکنم
خدا کنه با One مشکل نداشته باشه
خدایا به امید تو...
خير دوست من مشكل حل نميشه...نقل قول:
شما كلاينت رو پاك كردي دوباره نصب كني؟نشد؟