تاریخ انتشار این بازی برای PC بازها 15 سمپتامبر اعلام شده. یعنی 25 شهریور
Printable View
خوب من هم تموم كردم اين بازي رو در يك كلام عالي بود اولين بازي سال 2009 بود كه به دلم نشست يه بازي پر از نوآوري هم مراحل مخفي كاري قوي داره هم مبارزات و كمبوهاي تماشايي داره و هم اينكه بخش داستاني بازي واقعا متنوع و هر لحظه يه اتفاق جديدي تو بازي ميافته
تازه بعد تموم كردن بازي هم اون قسمت challenge كلي آدمو سرگرم ميكنه
واقعا امتيازاي بالايي كه گرفته بود حقش بود............. .
وای آخر بازیه از اونی هم که تو 360 دیده بودم بهتره .نقل قول:
دارم از خوشحالی سکته میکنم . رو سیستمم ذغالی منم نصب شد .
اصلا موقع نصب خودش گفت سیستم شما ذغالیه حالا نفتی میخواید راحت اجرا میشه یا بنزینی پر از تیک ، منم گفتم همون نفتی و بعد هم مراحل نصب رو یکی یکی پشت سرگذاشت . اینم عکسی در هنگام نصب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع ورود به بازی هم گفت درایور کارت گرافیک انویدیا رو آپ کنم ؟ گفتم نه اونم گفت خوب عیبی نداره با همین سر میکنیم .
اینم از صفحه منوی بازی :
با دسته فانتزی میشه بازی کرد و با معمولی ها فقط چپ و راست میرفت .
ببخشید عکسا رو کوچیک گذاشتم ،به خاطر مصرف کم پهنای باند بود :)
خدا رو شکر راهنمای بازی مثل : بایونیک و پروتوتایپ و ... نیست که مثلا بنویسه دکمه x رو بزنید ولی منظورش دکمه ایکس دسته ایکس باکس باشه .
صدا خنده های جوکر داره دیوونم میکنه .
توضیحات و عکس بیشتر خواستید ان شاالله شب میزارم که اینترنت رایگان دارم .
راستی اصلا هیچجاش هم ننوشته دمو یا آزمائشی و از این جور چیزا ، تا اینجاش که رفتم عین ایکس باکسش بوده . اگر هم واقعا دموش باشه ارزش داره 10 روز جلوتر . چون اینو از لینک هائی که تو پست قبلیم تو همین بحث گذاشتم نگرفتم اون لینک ها همشون ترکیدند ، این یه لینک مستقیم 8.67 گیگی بود از یه سایت خارجی که حتی صفحه اولش هم رانک نداشت و امیدی به سالم بودنش نداشتم اما خوب خداروشکر واقعی بود . حیف مجبور شدم واسه اجرای ایکس من ویندوز عوض کنم وگرنه لینکشو از تو آی دی ام در میوردم و میزاشتم دوستان دیگه هم استفاده کنند و هم نظرشونو بگن شاید اصلا این فیک باشه ، اما اینطور که من میبینم بنظرم اصله .
دسته ی فانتزی چیه دیگه؟!نقل قول:
دسته فانتزی
> فریم و کیفیت تصویر در سیستم شما چطور بود؟
راهنمای قدم به قدم Batman - AA
منبع :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/129999180/8a2f6af1/Batman_Arkha_Asylum.html
حجم : 800 کیلوبایتنقل قول:
کد:http://sims47.sub.ir/
منظورم از دسته ساده همون دسته هائیه که مثل پلی1 ساده هستند و فانتزی یعنی مثلا شوکدار ، 12 دکمه ، شیشه ای ، بلوتوثی کلا منظورم از اون خوشگلاشون دیگه که مثلا تکی شون 10تومنه و همه بازار پر هست . ( البته من گرفتم 5تومن )نقل قول:
دسته ی فانتزی چیه دیگه؟!
عالی بود اصلا یه ذره هم گیر نمیکرد و تیک نداشت البته سیستم من زیاد هم داغون نیست فقط سی پی یو کم دارم ، گرافیکم 9500 512 هست و رم هم 4گیگ سی پی یو هم تک هسته ای 3000 هست .نقل قول:
فریم و کیفیت تصویر در سیستم شما چطور بود؟
اگه اینجوریه پس چطور این دوستمون تو پی سی نصب کرده اصلا از کجا تهیه کردی منم برم بگیرم:18::18::18:نقل قول:
لینک دانلودش اومده یکی دو روزیهنقل قول:
اگه اینجوریه پس چطور این دوستمون تو پی سی نصب کرده اصلا از کجا تهیه کردی منم برم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ایشون دانلود کرده
میگم این کمبوهای بازی زدنش سخته یا راحت؟
دمو یا نسخه اصلی؟نقل قول:
لینک دانلودش اومده یکی دو روزیه
شاید ایشون دانلود کرده
نسخه اصلی اینم لینک مستقیم ترنت با حجم 7gb
کد:http://tweiran.persiangig.com/-_Demonoid.com_-Batman_Arkham_Asylum_READNFO_PC_FULL_GAME_windows_fast_upload_1745186.196%20%5Bmininova%5D.torrent
جدا متاسفم برای جامعه PC GAMER ها!(البته ما ها که تو ایران هستیم را نمیگم)فقط امیدوارم این نسخه روی PC خیلی خوب بفروشه که با توجه به اینکه لینک دانلود اومد فقط میشه افسوس خورد حاظر بودم 1 سال یا 2 سال دیرتر بازی کنم ولی نسخه PC به این شکل تجربه نشه!
واقعا این وضعیت روی PC بسیار عذاب آور هست!اگه حداقل قرار بود نسخه غیر قانونی هم میبود ای کاش 1 ماه یا 2 ماه حداقل بعد از ریلیز رسمی باشه!که سازنده ها این همه ضرر نکنند!
فقط میتوانم بگم تف به این وضعیت!لعنتی.......................
سازنده ها از روی نسخه ps3 و xb360 راحت فروشششون رو کردن پولشون رو دراوردن اونا هم میدونن که Pc وعضیتش اینجوریه که دیر تر از کنسول ها بازیو میدن بیرون که هم ضرر نکنن هم اینکه همه بتونن این بازی رو داشته باشن ...
بازیهای XBOX 360 ، PSP ، PS2 ، Wii هم به صورت غیر مجاز دانلد میشه. فقط PC این وسط مجرم نیست.
کلا این وضعیت به ضرر PC هست و به طبع این ضرر خیلی بیشتر از کنسولها هست!
با این وضعیت خود PC GAMER ها دارن به خودشون ضربه میزنن!!حداقل امیدوارم فروش بازی خیلی زیاد بشه روی PC!
بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته... شما فکر میکنی رایت کردن بازی های X360 برای همه اینقدر ساده است؟ همین مساله ی به ظاهر ساده رو خیلی از دوستان خارجی حتی نمیدونن که بازی چطور باید ایمیج گرفته بشه و رو دیسک رایت بشه.. که کاملاً هم طبیعیه و نشان از نادانی و دانش کم نیست. در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند.مثال میزنم... دیروز داشتم با یکی از دوستانم که آمریکایی هست صحبت از Arkham Asylum میکردیم که ایشون به من گفت دموی بازی رو دانلود کرده و حالا به هر دلیلی از بازی خوشش نیومده و نمیخواد 55 دلار برای بازی پول بده!. خیلی راحت!. فکر میکنی دانلود کردن بازی برای اونا کاری داره؟!.نقل قول:
خواهشاً بحث رو ادامه ندید.
ممنون
تا حالا به یه نکته ی خیلی جالب دقت کردید
( اینایی که مینویسم جنبه ی شوخی داره پس لطفا به کسی بر نخوره )
تا وقتی بازی واسه پی سی نیومده دوستان محترم پی سی باز میریزن میگن :
کی میاد؟
سیستم چی می خواد ؟
و...
وقتی هم که میاد باز یه سری بحث پرت دیگه ازقبیل :
اینایی که بالا نوشته
چطور نصب میشه ؟
کرکشو از کجا دان کنم ؟
کرک کیو دان کنم ؟
کی کرک میشه ؟
فلان مشکلو هنگام نصب دارم !
و ...
یعنی اگه واسه 1 بازی 1000 تا پست داده بشه راحت میشه 900 تاشو حذف کرد بدون اینکه چیزی از تاپیک کم بشه ...
كاربر عزيز ( gorgnamaa ) منم تا قبل از اينكه X360 بگيرم و PC Gamer بودم از اين سؤالات ميپرسيدم ... كه مربوط به
سيستم مورد نياز و كرك و ... ميشد ! بعد از اينكه X360 گرفتم چون ديگه از اين دردسر ها نداشتم وقتی
ميديدم توی يه تاپيك اينقدر سؤال در اين مورد ميشه اعصابم به هم ميريخت ولی الان عادت كردم
در اين مورد بايد به PC Gamer ها حق داد ... ( البته اينم بگم بعضی از دوستان فقط به خاطر اينكه تعداد پست ها بره بالا توی همه ی تاپيك ها مدام ميپرسن سيستم مورد نياز چيه !! )
در كل الان كه پست اول بازی شامل تاريخ انتشار ، سيستم مورد نياز ، اطلاعات خود بازی و ... ميشه انتظار ميره اين سؤالات كمتر پرسيده بشه كه متأسفانه رعايت نميشه
مردم عادی هیچ وقت از سازنده حمایت نمیکنند، براشون چون اهمیت نداره اصلاً، همه جای دنیا هم همینه؛ فقط نمیخوان کار غیر قانونی بکنن.نقل قول:
البته کشورهایی مثل ایران را اونها اصلا به حساب نمیاورند!هر چقدر هم اینجور کشورها نسخه دزدی باشه باید بلاخره در اروپا و امریکا نسخه اصلی اونقدر بفروشه که تا اون زیان را تا حد نسبتا زیادی جبران کنه!نقل قول:
بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته
چه جالب شوخی میکنی شما. بعد از این همه تذکر مدیرا نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن به شوخی هم که شده بیان حرف با ارزششون رو بزنن.نقل قول:
میدونم که الان من جواب شما رو بدم همه میان گیر میدن که دارم بحث رو شروع میکن. ولی من که شوخی تو حرفای شما ندیدم.
جوابت رو هم میدم که دیگه به شوخی نیای این چیزا رو بگی. و یاد بگیری وسط تاپیک بازی جای این بحث ها نیست.
خیلی جالبه که همه 360 دارا اون قدر با درایت هستن که این سوال رو نمیکنن و همه pc gamer ها هم حتما 1 مشت اسکل که بلد نیستن برن تاریخ انتشار بازی از گیم اسپات یا ویکی پدیا یا IGN رو چک کنن.نقل قول:
کی میاد؟
این هم 1 سوال به قول سعید اسپم بازیه چون نمیدونم چی ازشون کم میشه 1 سر برن سایت ویکی پدیا.نقل قول:
سیستم چی می خواد ؟
جالبه که من pc gamer هست ولی این سوال ها رو 1 بار هم نپرسیدم همینطور هم خیلیای دیگه.نقل قول:
چطور نصب میشه ؟
کرکشو از کجا دان کنم ؟
کرک کیو دان کنم ؟
کی کرک میشه ؟
و ...
این سوالت خیلی قشنگه. نمیدونم این سوال جز اسپم چی میتونه باشه. به جز 1 بازی که دان میکنن و ندونن چجوری اکسترکت کنن و . . .نقل قول:
چطور نصب میشه ؟
این سوال ها هم که همه 1 معنی رو میده.نقل قول:
کرکشو از کجا دان کنم ؟
کرک کیو دان کنم ؟
کی کرک میشه ؟
اگه از 1 شرکت بازی درست مثل سرزمین بازی رو بخرن هیچ مشکلی نخواهند داشت.
اگه هم کرک مشکلی داشته باشه یه سر میتونن به سایت Game copy world بزنن.
این هم بر میگرده به شرکتی که بازی رو ازش تهیه کردن.نقل قول:
ایشالا وقتی مدیر شدی حتما این ایده رو پیاده کن. مطمئن باش استقبال میشه.نقل قول:
یعنی اگه واسه 1 بازی 1000 تا پست داده بشه راحت میشه 900 تاشو حذف کرد بدون اینکه چیزی از تاپیک کم بشه ...
در کل اگه میبینین اینا همه به خاطر زیاد شدن پستشونه یا بلد نبودن سرچ.
اگه ما توی این فروم جمع شدیم واسه اینه که هم 1 چیزی یاد بگیریم هم 1 چیزی یاد بدیم.
نه اینکه اگه سوال بپرسه بیایم گیر بدیم و . . .
دلیل اینکه همه دارن سعی میکنن بخش کنسول رو جدا کنن همش همینه.
انتقادات قشنگتون رو هم میتونین تو قسمت انتقادات مطرح کنین یا توی گروه Consol vs PC .
موفق باشید.
1.من قصد توهین نداشتمنقل قول:
2.ولی نفهمیدم شما جواب کیو داری میدی ؟
اینایی که نوشتی راه حل بود واسه ملت .
3. منظورتونو از اسپم نمیفهمم .
من اسپم میدم یا بقیه . شما همین صفحه رو بخون ببین کدوم پستش به بازی ربط داره ...
من 3 ساله اینجا عضوم و با اینکه هر روز سر میزنم کلا 1200 پست بیشتر ندادم پس مطمئن باش قصدم اسپم نیست یعنی اصلا علاقه ای به پست دادنم حتی ندارم وگرنه منم الان مثل شما n تا ستاره داشتم
من اومدم یه چیزی گفتم تازه اونم به شوخی که بعضیا که پست الکی میدن به خودشون بیان حداقل یکم خجالت بکشن شما چرا به خودت گرفتی ؟
جدیدا نمیدونم چی شده هر چی میگی به 1 نفر بر می خوره ، قبلا میومدیم 1000 تا حرف میزدیم کلی می خندیدیم و دوست و رفیق پیدا میکردیم ولی الآن نمیدونم چه اتفاقی افتاده که همه تو سر و کله هم میزنن .
Batman -AA ورژن PC تو فروشگاه p30World عرضه میشه.
منم دارم راه حل ها رو برای شما شرح میدم که نگی pc gamer ها اینجورین.نقل قول:
من فقط میخوام به شما بفهمونم که اینا مشکل از pc نیستو مشکل از کاربرای pc یه.
مگه من یا خیلیای دیگه که سوال نمیکنیم ابر رایانه داریم؟؟؟
شما خوبه که دلت رو به این ستاره ها خوش کردی.:41::41: اگه کسی بخواد پست مفید بده حتی اگه 1 تازه وارد هم باشه قابل احترامه.نقل قول:
مثل شما n تا ستاره داشتم
شما که داری خودت بحث رو بدتر میکنی. نمیدونم والا کجای حرفاتون شباهتی به شوخی داشت.نقل قول:
من اومدم یه چیزی گفتم تازه اونم به شوخی که بعضیا که پست الکی میدن به خودشون بیان حداقل یکم خجالت بکشن شما چرا به خودت گرفتی ؟
اگه میخواین بحث رو بخوابونین خیلی راحت بیاین بگین این بحث ها رو توی ایت تاپیک نکنین نه که با 1 کنایه شیرین بیاین کاری کنین که منم از روی اجبار بیام جواب شما رو بدم.
اگه با هر حرفت میبینی به 1 نفر بر میخوره توی حرفای خودت دنبال مشکل بگرد.نقل قول:
جدیدا نمیدونم چی شده هر چی میگی به 1 نفر بر می خوره ، قبلا میومدیم 1000 تا حرف میزدیم کلی می خندیدیم و دوست و رفیق پیدا میکردیم ولی الآن نمیدونم چه اتفاقی افتاده که همه تو سر و کله هم میزنن .
دیگه هم بیخیال این بحث ها شیم بهتره.
منم دیگه در این رابطه پست نمیدم تا تاپیک نابود نشه.
موفق باشید.
سلام
افلاین بازا دیشب بازی دانلود شد و امشب هم ادامش دانلود میشه اگه ok بشه فردا میشه بازی کرد. دوستانی که تو کار آفلاین هستن از دست ندن.
دوست من دلیل اینکه کپی غیر قانونی در امریکا و اروپا کمتر وجود داره وجود قانون کپی رایت و جریمه سنگینیه که برای کپی غیر قانونی در نظر گرفته می شه. به این خبر توجه کن:نقل قول:
"قاضی دادگاه پرونده دانلود غیر قانونی موسیقی ، جوئل تنن باوم متهم را که دانشجوی کالج بوستون بود به میزان 675 هزار دلار جریمه نقدی، به خاطر دریافت غیر قانونی 30 آهنگ برای او تعیین کرد. این جریمه یعنی به ازای هریک از ترانه ها ، وی 22500 دلار (چیزی حدود 22 میلیون تومان) جریمه شده است.
این جریمه در مقابل با جریمه ای که برای جیمی توماس راست، در اوایل سال جاری میلادی تعیین شد بسیار کمتر است. گفتنی است جیمی برای هر ترانه مبلغ 80 هزار دلار جریمه پرداخت کرد..."
در ابتدای تمام فیلم هایی که از کمپانی های هالیوودی بیرون میاد اخطاری مبنی بر جریمه نقدی برای کپی کننده های غیر قانونی وجود داره طوری که در ازای تنها یه نسخه کپی از یک فیلم مبلغ 250 هزار دلار جریمه در نظر گرفته شده.مسلما چنین قوانین سفت و سختی برای صنعت بازی و نرم افزار هم وجود داره.
شما می گی:"در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند."خود شما تا حالا چندین آهنگ رو گوش دادی و فیلم رو تماشا کردی و بازی رو بازی کردی و نرم افزار رو استفاده کردی بدون اینکه پولش رو پرداخته باشی؟ اگر خیلی دغدغه حمایت از سازنده داشتی می تونستی به دوست امریکاییت بگی ازون طرف برات تهیه کنه و بفرسته.
اما به نظر شما آیا برای یک گروه چندین نفره فوق حرفه ای که چند سال رو صرف ساخت یه بازی می کنن کار سختیه که قفلی روی بازی بذارن که قابل تکثیر نباشه؟ در حالی که شرکت های داخلی این کار رو به سهولت انجام می دن!
خب در کشور خودشون که چنین قوانین سفت و سختی وجود داره. نکبتش هم به ایران و امثالش می رسه. اگه نبود همین انبوه بازی های کپی با قیمت 2000 تومان در بازار، الان برای بازی شمشیر نادر و سرزمین گمشده با قیمت 5000 تومان سر و دست می شکوندیم. فکر می کنید چرا چین به فکر ساختن سیستم عامل ملی افتاده؟ احتمالا از پوسته ویندوز هفت مایکروسافت خوشش نمیاد!؟
اینجاست که باید در مورد این قضیه عمیق تر فکر کرد...
داریم از بحث اصلی خارج میشیم . جای این حرفا که اینجا نیست .
من تو پست قبلیم گفتم که دانلود کردم حجمش هم 8.67 بود همراه با دوتا کرک . تو پوشه نصب یه پوشه بود به اسم کرک بعد که رفتم توش 2تا پوشه یکی به اسم کرک خالی یکی به اسم کرک تیمارستان آرخام . اولیه حجمش 10مگ و دومیه 59مگ بود ، با هردو هم بازی باز میشه . البته قبل از کرک تست نکردم ببینم اصلا نیازی به کرک داره یا نه . فقط نصبش حدود 30 دقیقه طول کشید با نصب فیزیک و دایرکت ایکس9 .
الان اونجای بازی هستم که دوتا یارو به صندلی بسته شدند بعد از نجات اونا از تو کانال میرم تو اتاق اما درش اینگار قفله ، راه رو پیدا نمیکنم . البته تلاشی هم نکردم و از بازی بیرون اومدم . به نظرم این نمیتونه دمو باشه .
والا تو همه جای پی سی ورلد نوشتن 25 شهریور میاد اما نمیدونم من چیو دانلود کردم و چی شد ، اما تو شبکه آفلاین دیگه چطوری پیداش شد ؟نقل قول:
افلاین بازا دیشب بازی دانلود شد و امشب هم ادامش دانلود میشه اگه ok بشه فردا میشه بازی کرد. دوستانی که تو کار آفلاین هستن از دست ندن.
من منظوری نداشتمنقل قول:
شما بدترین برداشت رو از حرفای من کردی .
به هر حال موفق باشی
نقل قول:نقل قول:من جای شما بودم این چند روز رو هم صبر می کردم .نقل قول:
می ترسم این همه زحمت می کشید آخرش یه چیزی مثل Assassins creed بشه که وقتی اومده بود نصف بازی اجرا نمیشد و مجبور شدیم صبر کنیم تا نسخه ی نهایی بیاد .
من هم دارم الان با آفلاین دانلود میکنم
مثل اینکه نسخه کامل بازی تو اروپا عرضه شده(28 آگوست) و این همون نسخه هست که پخش شده .
دوستان خواهشا تعصبات بی مورد رو کنار بذارن...
من دوتا چیزو درک نمیکنم:
1- تنفر پی سی گیمرها از کنسول بازها
2- تنفر کنسول بازا از پی سی بازا
مثل بچه ها میمونیم که وقتی پدر مادرا به داداش یا خواهرمون توجه بیشتری میکنن بهانه میگیریم: دی
اگر یه پی سی گیمر حسرت به دل بازی کردن متال گیر یا گیرز آف وار یا فاینال فانتزی یا فایت نایت راند یا فورزا یا جی تی آر میمونه عوضش یه کنسول باز ممکنه بدون اینکه حتی یه بار استار کرفت یا وارکرفت رو تجربه کرده باشه از دنیا بره!
اگر یه وقت یه بازی زودتر یا فقط واسه یه پلتفرم خاص عرضه بشه دفعه بعد ممکنه این قضیه برعکس باشه و تا بوده هم همین بوده و کاریش هم نمیشه کرد. اگر شما الان رو میبینید و فکر میکنید با اومدن این دوتا کنسول اوضاع اینطوری شده اشتباه میکنید. از زمانیکه اولین کنسول اومد این دعواها بوده اما اون موقع هم اطلاعات کم بود هم اینکه فروم نبود و ملت تو کوچه تو سر و کله هم میزدن.
میدونید که همیشه از بحث استقبال میکنم و تا زمانیکه قانون و اخلاق رو زیر پا نذارید جلوتون رو نمیگیرم. اما حالا بحث رو به بیراهه بردید. خیلی خوشحال میشدم که به جای این بحثها ویدئو یا اسکرین شات یا مطالب مقایسه ای تخصصی و بدون جانب داری قرار میدادید.
خواهشم اینه که این بحث رو همینجا تموم کنید تا دوستان دیگه که به این تاپیک میان تا مشکلاتشون رو مطرح کنن با مشکل مواجه نشن.
الان که گروه های اجتماعی هستن پیشنهاد میکنم اینجور کل کل هارو که البته اگر به قصد ضایع کردن طرف مقابل نباشه اونجا انجام بدید تا هم تخلیه شده باشید و هم اینکه 4تاچیز شما به طرف مقابل بفهمونید و 4تاچیزم شما یاد بگیرید.(منم بدم نمیاد بیام ببحثمتون: دی)
ممنون از توجهتون
+
اگر انتقادی نسبت به پست بنده داشتید میتونید توی پروفایلم مطرح کنید.
حجمش چقدره ؟ میخوام ببینم اونی که من دانلود کردم درسته یا نه .نقل قول:
من هم دارم الان با آفلاین دانلود میکنم
مثل اینکه نسخه کامل بازی تو اروپا عرضه شده(28 آگوست) و این همون نسخه هست که پخش شده .
فرق بین کرک 10 مگی با 59 مگی رو هم فهمیدم . کرک 10مگی رو که میذاریم وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنیم بعد از چند ثانیه وارد میشه و موقع نشون دادن آرم سازنده ایدوز و انویدیا و ... اگر اینتر رو بزنیم کنارگذاری ( Skip ) میشن اما با کرک 59مگی موقع ورود به بازی عکس :
میاد و اون آرم های اول بازی رو نمیشه بزنیم بره و نوشته های چینی به بازی اضافه میشه ، نه اینکه بهم بریزه ها ، قشنگ چینی میشه و فکر کنم چینی هم راهنمائی میکنه .
خوب بازی رو تموم کردم بازی خیلی درگیر کننده بود.حیف که چندبار گم شدم مخفی کاری نیز خیلی خوب بود.تا پشت یارو میرفتی نمی فهمید.باس ها هم خوب بودند.گرافیک و گیم پلی هم جالب بودند.وسایل بتمن هم خیلی توپ بودند.
موفق باشید.
منم بازی رو امروز گرفتم
فقط چند دقیقه اولش رو رفت
texture و lighting به شدت وحشتناک هست
من هم بازی رو گرفتم ---
بازیش 3 دیوی دی هست و 10 گیگ جا میگیره
سلام
محتوای مخفی: مشکل
این بازی برای PC اومد ؟
پس چرا من جایی ندیدم بفروشن ؟ فقط میگن به زودی ...
اره اومده من امروز گرفتم4500سه تا dvdهم هست جه زود اومد نسخه pcفکر میکردم دیگه باید برم نسخه ps3بگیرم خدارو شکر:31:
نقل قول:محتوای مخفی: بالا به پایین
با سلام.
میخواستم بدونم بازی ارزش خریدن رو داره؟ من از سبک های Farcry 2 , Fallout 3, Mirrors edge خوشم اومد حالا به نظرتون بگیرم اینو؟
سلامنقل قول:
محتوای مخفی: مشکل
ببخشید من تویه یه مرحله گیر کردم اولش چند تا آدمو میکشم بعدش دیگه هرچی میگردم جایی نیست برم یعدش رو صفحه مینویسهdont cut your self on this sharpy abserved port rait ویه نفرم پشت سره هم یه پیقامی رو بهم میده {چون بلد نیستم عکس بزارم اینطوری توصیفش کردم}واقعا گیر کردم ممنون میشم کمکم کنید:20: