آدرس سایتش اینه ؟ farsi.nokia.comنقل قول:
Printable View
آدرس سایتش اینه ؟ farsi.nokia.comنقل قول:
بله، توضیحات بیشترم که اینجاست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم این قضیه هک نشدن چیه؟؟؟!!!
اگه ورژن 10 هک نمیشه پس ورژن 11 که دیگه هیچی....
ببینم cer رو بچه های خودمون می تونن جور کنن؟! روش کارش مثله سابقه دیگه؟!!!
اون آرم و لوگویی که می گفتین نیست ولی با شماره تلفن اتصالات که توی همین صفحه است تماس گرفتم و پرسیدم . گفتن نه ان 79 و نه ان 82 هیچکدوم شون فنلاند نیست و اینا که میگن فنلانده و گارانتی اتصالات هستش همه شون لیبل هستنقل قول:
به این ترتیب مثل این که باید همون ان 79 چین رو بگیرم
یکی از فروشنده ها که چینی داشت می گفت اصلا به صرفه که همین چینی رو بدون گارانتی بگیری و اون پولی رو که می خوای بدی بابت گارانتی بگذاری برای نصب نرم افزارها . به نظر شما همین کار رو بکنم ؟
من که عرض کردم دوست عزیز، منظور از آرمم همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...
محتویات بسته فروش به نقل:کد:www.farsi.nokia.com
- دو قاب هوشمند اضافه Nokia N79 Xpress-onTM
- باتری Nokia Battery (BL-6F)
- شارژر Nokia Travel Charger (AC-5)
- Nokia Connectivity cable (CA-101)
- کارت حافظه Nokia 4GB microSD (MU-41)
- Nokia Music Headset (HS-45,AD-54)
- راهنمای کاربر
- راهنمای شروع سریع
هیچکدام از این 2 گوشی فنلاند نداره و هر دو چینی هستن و فنلاندیاش لیبله و اصلا هم نخرید چون کیفیت چینیها خیلی بهترهنقل قول:
اتصالات اینترنشنال و خدمات طلائئ نیا گارانتیهای اصلی هستن که گوشیو با ضمانت نامه رسمی 12 ماهه نوکیا میفروشن و فقط از طریق این دو شرکت هست که میتونی 100 درصد مطمئن باشی که گوشیت اصله و مشکل باتری و ... نداره
هنگام خرید دقت کنید که جعبه پلمپ باشه و کارت گارانتی اتصالات یا نیا و همچنین ضمانت نامه نوکیا رو داشته باشه و شماره سریال زیر باتری گوشی رو با هر دو کارت(اگر روشون نوشته شده) و با جعبه گوشی مطابقت بدید
یه شماره تلفن هم هست که برای اطمینان از اصلی بودن کارت ضمانت نامه رسمی نوکیا باید با اون تماس بگیرید و شماره سریال روی کارت رو براشون بخونید تا به شما بگن اصلیه یا جعلی
می گم که بهتر نیست دیگه بحث رو پیرامون کشور سازنده و گارانتی اینجور چیزا تموم کنیم، فکر می کنم به اندازه کافی سر این موارد صحبت شده...
ببینم هنوز کسی اینجا این گوشی رو نخریده؟ فریم ور 11 رو ریخته؟
آقا این گوشی رو میشه هک کرد یا نه من سرتیفیکتمو گرفتم میشه ردیفش کرد یعنی برنامه راحت بریزم
نقل قول:
هنوز از هک خبری نیست.
رنگ های تیره این گوشی هم به بازار اومده
مشکیش که خیلی قشنگه
دوست عزیز شما با همون فایل cer که دریافت کردین می تونین به sign برنامه ها بپردازین و برنامه های مورد نظرتونو نصب کنین...
گوشی چند خریدین؟ باطری چطوره؟
به بازار اومده؟ رنگ مشكي؟ عجججججججججججججب
نقل قول:
نخیر. تازه معرفی شده. البته چون چیز خاصی نداره زور میاد تو بازار.
دوستان از وضعیت باتری گوشیتون راضی هستید خوب شارز نگه میداره
سلام دوستان. كسي مفازه اي ميشناسه كه بشه موبايل هاش رو تو دست گرفت و باهاشون كار كرد؟ هر چي نزديك به سعادت آباد باشه بهتره. اگه خلافه قوانينه به id ياهوم بزنين.
اگه منظورت همین n79 هستش باید بگم که نوکیا تو پایتخت و تندیس داره گوشی های n79 , n85 , n96 رو معرفی می کنه، گوشی ها روشنن و می تونی کاملا باهاشون کار کنی...
ممنونم از توضحیت.نقل قول:
توی سایت gsmarena یک نفر که این گوشی رو تهیه گرفته ازش خیلی تعریف کرده و گفته تنها نقصش اینه که stopwatch نداره . این stopwatch چیه و دقیقا چه کاربردی داره ؟
ممنونم از توضیحات خیلی مفیدت. حتما با همین گارانتی می گیرم چون دیگه خیالم راحته که گوشی و باطری اصل هست.نقل قول:
گویا مثل این که با این گارانتی قیمتش 430 تومنه
دوست عزیز منظور از stopwatch همون کرنومتر هست، که تو اینجور گوشیا نقصی به حساب نمیاد شما خیلی راحت می تونین برنامه مورد نظرو نصب کنین یا از tracker خود نوکیا که تو سایتش هست استفاده کنین و علاوه بر زمان به کمک GPS گوشی مسافت و جهت و آیتم های دیگرو نیز حساب کنید...نقل قول:
سلام
من نزدیک به یک ماه هست که این گوشی رو خریدم
خیلی راضیم ازش
قبلش 73 داشتم که الان باتری واقعا توپ جواب می ده
معمولی استفاده کنی 3-4 روز جواب می ده
چند روزه من از صبح ساعت 8 تا 2 توی محل کار با Wlan همش باهاش دانلود می کنم - تل هم می زنم - تا شب موزیک هم گوش می دم که دیگه آخر شب 2 خط شارژ داره
اگه کسی سوالی داشت من در خدمتم
در مورد هک ، فعلا سری FP2 مشکل دارن و هک نمی شن
مطمئنا این مشکل یه زودی حل می شه
من با ساین مشکلاتم رو حل می کینم الیبته بعضی قسمت ها نیاز به هک هست مثل بازی های N-Gage
در مورد کشور سازنده ، من پینی رو خریدم و غیر از چین همه لیبل هست ، گارانتی هم نداره اما تا الان که خدا رو شکر من مشکلی باهاش نداشتم
فقط لوازم جانبیش هنوز اینجا ( شیراز ) نیومده - من کابلش رو می خوام و قاب ژلاتینیش
از نظر کیفیت جنس ، دقیقا فرقی با نوکیا های فنلاندی نداره ( تحت لیسانس نوکیا توی چین تولید می شه )
دوستان
n79 هنوز رنگ مشکیش بازار نیومده؟ در ضمن این گوشی مثل n85 مشکل نرمافزاری (ریست شدن و...) نداشته؟
من هنوز این رنگ رو ندیدم
مشکل نرم افزاری ؟! ریست شدن ؟!
همچین مشکلی وجود نداره
سیستم عامل FP2 فوق العاده قوی و بدون نقص شده
بسیاری از مشکلاتی که در سری های قبلی وجود داشت حل شده
مثلا نمایش ساعت در منو - اتصال mass storage و offline شدن ( الان offline mode نمی شه ) و خیلی از مشکلاتی که با نرم افزار باید برطرف می شد ، در این سری حل شده
من تا حالا نقصی توش ندیدم ، تنظیمات فوق العاده کامل شده و من هنوز کمی گم می شم تو منوهای تنظیماتش D:
دوست عزیز ممنون، ایشاالله که بتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم
میشه یه مقدار از GPS گوشی هم صحبت کنی؟ GARMIN نصب کردی؟ خوب کار میکنه؟
Navi Wheel تو Internet Browser کار میکنه؟!!
فریم ورتو آپدیت کردی؟ کابل TV داشت؟ (تو سایت نوکیا و ریویوها نوشته نداره ولی چند تا از بچه ها که خریدن میگن داره!!!)
شما اونموقع چند گرفتی؟
ممنون از توضیخت. یکی هم بعدش همون جا همین جواب شما رو اومده نوشته گفته که اینو میشه دانلود و نصب کردنقل قول:
دوست عزیز خدا شما رو واسه ما فرستاد . من دو تا سوال دارم :نقل قول:
1- من قبل از خرید این گوشی می خوام مطمئن بشم که این نرم افزار Total Recall 3rd Ed رو میشه روی ان 79 نصب کرد یا نه ؟ خود سایت این نرم افزار که نوشته با ان 79 هم سازگاره ولی اگه شما هم تست کنی من دیگه خیالم راحت میشه . لینکش دانلودش رو براتون می گذارم
این ترایل هستکد:http://killermobile.com/newsite/wap/TR3.SIS
خواهش می کنم این نرم افزار رو نصب کنین . اینطور که خود سایت میگه موقع ضبط مکالمه تلفنی دیگه صدای بیپ شنیده نمیشه . من می خوام مطمئن بشم که این حرف درسته یعنی این که وقتی این نرم افزار رو روی ان 79 نصب کردی موقع ضبط مکالمه اون صدای بیپ برای شما و طرف مقابل شنیده میشه یا نه ؟ در ضمن کیفیت صدا رو هم ببینین موقعی که ضبط می کنین چطوره ؟ خوبه یا نه ؟
2-یک سوال دیگه هم دارم . شما وقتی گوشی رو خریدی زبان فارسی هم توش بود ؟ منظورم هم زبان منو ی گوشی هست و هم زبان نوشتن و خوندن پیام
سلام
یه پیشنهاد برای دستان
بیخیال ان79
6220 کلاسیک ترکونده
6220 گوشی خوبیه، ولی صفحه کوچیکتر، پورت 2.5 میلیمتری، عدم وایرلس و شارژ کم ایرادای عمده این مدل هست...
خواهش می کنم
GPS مثل N82 هست و کمی طول می کشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و راه بیفته. من هم گارمین نصب کردم هم اسمارت کام. چون شیراز هستم و هنوز نقشه شیراز برای گارمین کالیبره نشده نتونستم تستش کنم اما نصب شده و برنامه اجرا می شه اما با اسمارت چندین نقشه روی گوشی دارم که خوب جواب می ده
ظاهرا Navi wheel تو اینترنت کارایی نداره اما توی منوهای اصلی ، مسیج ها ، گالری و غیره فوق العاده هست
من گوشی رو اپدیت نکردم چون ممکنه روش هک ارائه بشه و نمی خوام با اپدیت از ایم مسئله مسثنا بشم D:
کابل TV خودش داشت. من اون موقع از دوستم به قیمت عمده خریدم 395 که البته توی بازار 405 تا 430 قیمتش بود
بازم سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
من برنامه رو نصب می کنم و بعد نتیجه رو همینجا اعلام می کنم
در مورد زبان ، عربی رو داره اما فارسی نه
نقل قول:
از قدیم می گن هرچی پول بدی آش می خوری
تفاوت قیمت فاحش 150 هزار تومنی بین 6220 و ان 79 کمی گویای مسئله هست
من زیاد با 6220 کار نکردم اما نسبت به قیمت ، امکانات و برند نوکیا گوشی خوبی هست
موفق باشید
نقل قول:
راجع به اف ام ترنسمیتر هم یه توضیحی میدی؟؟!!!:10:نقل قول:
بله
فرستنده اف ام هم داره که داخل موزیک پلیرش می تونه فعال بشه و فرکانس هم دستی تا صدم فرکانس هم قابل تنظیم هست
کیفیت مطلوبی داره تا 1 متر خوب جواب میده
میشه باهاش رفت روی موج رادیو راننده های تاکسی که از رادیو استفاده می کنن d:
ممنونم از لطفت . می تونی همین الان نصب و تست کنی ؟ من همین امروز می خوام برم بگیرم .نقل قول:
در مورد زبان پس یعنی نمیشه فارسی نوشت و خوند نه ؟
یک سوال دیگه هم دارم توی سایت gsmarena نوشته این فایل ها رو MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA ساپورت می کنه . می خواستم بدونم فایل های MPEG4 رو با این گوشی نمیشه دید ؟
آقا / خانم setareh
من برنامه رو در حالت تریال اجرا کردم ( بدون نیاز به ساین نصب شد )
برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده
من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره
البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری FP2 مناسب نبوده )
در مورد سوال دومتون، من WMA رو تست کردم و جواب داد اما MPEG4 رو تست نکردم
من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه Coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست
تمام فایل های MPEG - DAT - AVI و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه
اینشا الله امروز گوشی رو بخر - مبارکت باشه :20:
نقل قول:
ممنونم از شمانقل قول:
می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره
رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .
زبان گوشی هم مثل مال شما عربی هست.
یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟
راستی مال خود شرکت اتصالات اینترنشنال دیگه این آرم رو نداره و فقط هولوگرام اتصالات اینترنشنال روی جعبه است که در جعبه رو باهش پلمب کردن . واسه اطمینان جعبه رو به چند تا فروشنده هم نشون دادم همه شون تا هولوگرام رو دیدن گفتن این خود گارنتی اصلی هست ودیگه نیازی به اون آرم آبی رنگ نیست که روش باشه چون شما از خود اتصالات اینترنشال تهران خریدیننقل قول:
دقيقاً با همين جمله ها منو خام کردن و 20 تومان پول انتی و ... گرفتننقل قول:
به نظر من که همش کلکه،چون همين برنامه ها تو اينترنت به صورت فول و آخرين ورژن پيدا ميشه