من با اين نرم افزار هم چك كردم و همون 120.1 رو نشون داد. البته در اين نرم افزار سرعت پردازنده رو 192 مگاهرتز نوشته بود كه جاي تعجبه!!!نقل قول:
Printable View
من با اين نرم افزار هم چك كردم و همون 120.1 رو نشون داد. البته در اين نرم افزار سرعت پردازنده رو 192 مگاهرتز نوشته بود كه جاي تعجبه!!!نقل قول:
يه اسكرين شات برام ميتوني بزاري؟نقل قول:
سلام.کیفیت ضبط صدا تو فیلم برداری و ضبط صدا در چه حدیه؟نقل قول:
صدای گوشی و کیفیت عکسش چطوره الان قیمتش چنده ؟ من شنیدم با پشت مشکی رنگش هم از سال 2009 به بازار میاد آیا درسته ؟
از این گوشی فنلاندیش اصلا تولید نمی شه ؟
چرا دوست من خریده فنلاندیه....
صداش دوست من میگه فوق العاده هست و مثل 5610 هست بلکه بهتر...نقل قول:
صدای گوشی و کیفیت عکسش چطوره الان قیمتش چنده ؟
کیفیتش هم خوبه اما نه در حد 82 ودر رقابت با79 هست.....
خيلي عالي نيست ، ولي مناسبه. البته دقيق چك نكردم.نقل قول:
ديروز با ن82 يكي از دوستام مقايسش كردم. بي شرف ها فاصله ي كانوني دوربين رو كم كردند ، براي همين كيفيت دوربينش از ن82 كمتره. حجم و كيفيت صداي بلند گوي ن82 هم بيشتره. اما صفحه نمايششون اصلأ قابل مقايسه نيست!!!!! كيفيت صفحه نمايش ن85 خيلي خيلي بالاتره. در ساير موارد هم ن85 بهتر بود.
مشكل اينه كه فعلأ هيچ كدون از گوشي هاي سري ان نوكيا بي عيب نيستند و هر كدومشون يك ايراد اساسي دارند!!!!
ب
فنلاندياش برچسبين!!! خودم چندتاشون رو ديدم!!!!نقل قول:
كيفيت و حجم صدا كاملأ نسبيه . كه كيفيت و حجم صداي اين گوشي حتي از ن82 هم كمتره و اين خصوصيت براي اخرين گوشي سري ان نوكيا ، بسيار شرم اوره!!!!
هيچ نرم افزار اسكرين شاتي پيدا نكردم كه به گوشيم بخوره!!!!نقل قول:
اگه پيدا كنم ، حتمأ مي زارم.
وضع باتریش چطوره ؟نقل قول:
اگر دائم ازش کار بکشی یک روز دوام میاره ؟
اینو تست کرده بودی ؟؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241160
آره! با استفاده ي تقريبأ دائمي يك روز دوام مي اره!!! مثلأ ديروز 3 ساعت آهنگ گوش دادم ، 30 تا عكس با فلاش گرفتم ، با وايرلس سعي كردم كه به اينترنت وصل شم (نيم ساعتي به شبكه وصل بود) با جي پي اس هم ور رفتم و نيم ساعتي هم فيلم ديدم و 20-30 مگ هم بلوتوث فرستادم!!!!! و كلي فعاليت ديگه !!!!نقل قول:
24 ساعت دووم آورد.
من الان دانشگام و نمي تونم نرم افزار نصب كنم ، فردا مي رم خونه و دانلود مي كنم.
فاصله ي كانوني دوربين n96 کمتره و حدود 5.2 است.نقل قول:
ان 85 در چه موردی دیگه از 82 بهتره؟؟؟؟؟؟
ینی میگینقل قول:
فنلاندياش برچسبين!!! خودم چندتاشون رو ديدم!!!!
اونا هم چینی بودن؟؟؟
پس ینی میگی اصلا فنلاندی نداره؟؟؟
سلام خوبی؟:10:نقل قول:
1-فرستنده fm
2-شارژ شدن هنگام اتصال به کامپیوتر
3- کیفیت نمایش tft است
4- باطری قویتر
فعلا اینا یادمه
سوالی داشتین در خدمتم:40:
در ضمن الان 50000t با n82 اختلاف قیمت داره و به نظرم n85 بهتره و انتخاب عاقلانه هست
البته صفحه n82 از نوع TFT و صفحه نمایش n85 از نوع OLED می باشد!نقل قول:
احتمالأ اشتباه كردي، چون فاصله ي كتنوني دوربين من 4.45 و فاصله ي كانوني ن82 ، 5.6 هست.نقل قول:
يكي از دوستان چند مورد رو گفتند كه من كاملش مي كنمنقل قول:
1_ صفحه نمايش بزرگتر
2_كليد هاي بسيار بهتر
3_روشن موندن فلاش موقع فيلم برداي
4_دكمه هاي مخصوص ان گيج
5_ نسخه ي سيمبين بالاتر
6_ناوي ويل
7_ gps قوي تر
8_حافظه ي بسيار بالاتر (البته اين رو هم بگم كه اين گوشي مي تونه از كارت حافظه ي 16 گيگي پشتيباني كنه)!!!
در صورتي كه ن82 فقط از 4 گيگ پشتيباني مي كنه
من هم همينا يادم بود!!!!
نه نه نه نه....:19:نقل قول:
1- درسته
2- دکمه های82 هم عالیه و برای sms خوراکه..بستگی به انگشتات داره..
3- در عوض عکاسیش تو شب به درد نمیخوره...حالا کی تو شب فیلم میگیره...:31:
4- شما دکمه هاشو داریدٰ ما چیپشو داریم...:27::31:
5- همون نسخه ای که با انگیج مشکل داره و هک نمیشه؟:27::31:
6- ای بدک نیست...
7- با آپدیت فکر میکنم مثل هم شن...به طوری که 82 با آپدیت در عرض 20 ثانیه وصل میشه...
8- زحمت میکشه...من الان رو 82 8 دارم...تا 32 هم مثه آب خوردن ساپورت میکنه...گوشی شما هم میکنه نترس...:27::31:
چاکرتم...ایشالله روشن شده باشی...:31::31::10:
شاد باشی:40:
این Navi Wheel چی هست ؟ چی کار میکنه ؟
چيزه جالبيه...دستتو ميزاري رو جوي استيك و فقط با لمس (نه فشار) كردن در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميچرخوني بعد تو منو ها حركت ميكني...سرعت عمل رو خيلي بيشتر ميكنه...:46:نقل قول:
سلام.فاصله کانونی دوربین n85 حدود 5.45 است این توسایت نوکیا هم نوشته!!!نقل قول:
یه نگاه دیگه به نوشته کنار دوربین گوشیت بنداز :20:
حالا قیمتش تو چه حدودیه؟
450 تومن .... بدون گارانتی
شرمنده ، اشتباه تایپی بود!نقل قول:
اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه:5:نقل قول:
1_که مورد تأییده
2_دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!! :31:
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!!:31: در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده:10:
6_هم نیاز به توضیح نداره!!!
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!:19:
سلام. دوستان من ديروز علادين بودم:
1. همشون چيني بود.
2. همه جا قيمتش 465 تومن بود.
خب دوستان بالاخره از شر این گوشی راحت شدم ولی به چه قیمتی!
به قیمتی که امروز علاالدین شده بود 420 نوش..!
با یه e71 عوضش کردم 25 تومن سر دادم(گارانتی نیا داره با کیبورد فارسی)
در آخر نصیحت واسه همه دوستانی که میخوان بخرن دارم اونم اینه که اگه از گوشی خوب مراقبت میکنن و از دستشون نمیفته هیچوقت این گوشی رو بخرن.با این روند افت قیمتی بعید نیست به 320 30 تومنم برسه تو مدت کوتاه.من خودم 7 روز پیش خریدم 480 فکر کنید چقدر ضرر دادم روش.
ایرادی که خیلی عذابم میداد لق بودن کشوش از همون اول کار نکردنش بود.
در مورد چیپ بگم
یونس جان یه بازی گلوبال ریسر رو دو نسخه با چیپ و بدون چیپ رو گذاشته بودن من هر دو نسخه رو نصب کردم:
با چیپ سرعتش 5 فرم در ثانیه بزور بود و غیر ممکن بود بازی کردم
بدون چیپ سرعتش رو حدود 20 25 فرم بر ثانیه بود
کیپدش به عقیده من معمولیه.نه خیلی راحته نه خیلی سخت
در مورد نوی ویل:دقیقا کپی برداری از روی گلید تاچ آیپاد حساب میشه.کار کردن باهاش لذت بخشه ولی نمیدونم چرا فقط تو منو و موزیک پلیر و گالری کار میکنه و هیچ جای دیگه ایی عمل نمیکنه!
نقل قول:
چیز مزخرفیه در برابر آی پاد ها ... خیلی باید زیادی لمس کنی تا کار کنه :2:
نقل قول:
خب اینکه معلومه هر گوشی که تازه میاد اولش افت قیمت زیادی داره. اول که قیمتش 580 اینا بود! تو یک هفته 100 تومان ارزون شد. اگه کسی چیز جدید میخواد باید بیخیال ایناش بشه.
اولش 800 خورده ایی بود.بعد ارزون شد دیگه رسید به این حدود گفتم نهایت تا 400 میخواد کم بشه اونم تا چند ماه دیگه نه تو یه هفته!نقل قول:
بله درسته کسی گوشی جدید میخواد باید قید افت و ..بزنه اما واسه یه چیزی که واقعا تک باشه نه این مدلی که الان 3 4 تا گوشی نوکیا کپی هم هستن.هر کی تو دستم دید با ان 81 و 96:18:اشتباه گرفت! و از همه بیشتر 5610 :13:
من برام گرون تموم میشد که 480 پول گوشی دادم با یه گوشی 230 40 تومنی اشتباه بگیرنش!
بچه ها كسي مي دونه ايني كه با كادر قرمز مشخص كردم چيه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیستمی بود واسه sharing .
سيستم جديد نوكيا براي ايميل و فروشگاه موزيك آنلاين هست...:46:نقل قول:
اون کسی که این گوشی رو با 5610 اشتباه بگیره ، وضعش خیلی خرابه!!!!!نقل قول:
قیمت فروشش در اروپا 350 یورو هست که با احتساب قسمت یورو ، می بینیم که در ایران قیمت جالبی داره!!! فکر نکنم که این گوشی هیچ وقت از 350 ارزون تر بشه !!
درسته که 3 یا 4 مدل نوکیا کپی هم هستند ولی کافیه که این گوشی رو توی یک دست و ن81 رو تو دست دیگتون بگیرید ، اون وقت احساس می کنید که ن81 با ن85 خیلی فرق می کنه.
اگه بخواین با توجه به برخورد دیگران با گوشی که تتو دستتون دارین گوشی انتخاب کنید ، کار براتون خیلی سخت می شه.
در ضمن من این گوش رو با ن81 مقایسه کردم.
برتری ن81:
1_ حجم و کیفیت بالاتر هدفون گوشی
برتری ن85
سایر موارد!!!!!!:31:
حالا ميشه با n96 اشتباه گرفت ولي n81 اصلا.تازه آدم از روي دكمه ها و صفحه ميفهمه چي به چيه
البته مردم iq بالايي دارن.من 1بار 3230 دستم بود يه بنده خدايي گفت ايول n70 خريدي؟
با 5610 اشتباه گرفتن؟ مرديم از خنده:27: خوبه نگفته طرف w910 هستش:31:
همه که مثل من و شما نیستن مدل همه گوشیارو بلد باشن.از هر 10 نفر یه نفر مدلارو حفظه و میتونه درست تشخیص بده.
ايشالله نميشه..:31::10:نقل قول:
خب واسه مني كه حدود 1 ساله 82 دارم...بايد قبول كرد نميتونم با هيچ گوشي ديگه اي كار كنم...(من راحت ترم...يه جورايي سليقه اي به حساب مياد...اون دوره اي هم كه 91 تازه امده بود من دكمه هاش خوشم ميومد...با اينكه مخالف هاي زيادي داشت..):20:نقل قول:
دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
حرف حق...:46:نقل قول:
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....نقل قول:
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..:46:نقل قول:
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!!
آره متاسفانه...اگه هك بشه منم FP2 ميگيرم..:20:نقل قول:
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!! در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده
اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟نقل قول:
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
جنجال نداره...من رو همه حرفام مطمئنم....82 و 78 و 85 و ... تا هر چي مموري MicroSD HC بياد ساپورت ميكنند...:10:نقل قول:
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!
شاد باشي:40:
الحمدالله تعداد موارد دارای اختلاف خیلی کم شد:31:نقل قول:
تعداد دفعات فیلم برداری در شب با عکس گرفتن برای بعضی ها برابره!!!:31:
حالا که کار به سخت گیری کشید پس من هم باید بگم که تعداد گوشی های ان گیج نوکیا که چیپ ندارند ،خیلی بیشتر از او نهای هست که چیپ دارند!!!! پس نمیشه گفت که نمی شه بازی کرد!!!!
فکر می کنم که ن97 که پیشرفته ترین گوشی نوکیا هست هم چیپ نداره ، پس نتیجتأ چندان چیز مهمی نبوده که این قدر بزرگش کردین و فقط باتری مصرف می کرده!!!
در ضمن اون طور که من تو چند سایت خوندم ، پردازنده ی arm 11 در پردازش 3 بعدی خیلی بهتر از arm9 هست.
سرعت اتصال به موقعیت جغرافیایی بستگی داره . و نمی شه این طوری مقایسه کرد.
واقعأ نظر دیگران این قدر براتون اهمیت داره؟؟نقل قول:
در ضمن قیمت ای 71 در اروپا حدود 60 یورو از ن85 کمتره و با قیمت 270 یورو عرضه می شه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]