باید ادیت میشد.
باید ادیت میشد.
این آندروئید هم سیستم عامل بدی به نظر نمیرسه.
حالا ببینیم چی از کار در میاد.
مصطفی بدو بیا لایو شاراپوا اومد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته شده 23-24 September یه معرفی سونی اریکسون میخواد بکنه -
@مصطفی
نمیدونم مخفف چی هستند -سعید باید بهتر بدونه ماله تصویر و این حرفا -- سعید بن شد ؟ :31:
نه !! هنوز که بن نشده :دی !!
راستی این یارو لایوه اسمش چی بود :دی ؟؟
اره این"ماریا شاشراپوا"خیلی وقته نماینده ی صلح se هست.دبلیو 580 یا اس 500 رو هنوز تبلیغاتش رو حتما به یاد دارین
بهراد ماریا شاراپوا تنیس باز اول کشور روسیه هست
یا میشه گفت یکی از مشهورترینهاش هست
من فکر میکردم خودمون چند نفریم. شرمنده!نقل قول:
سعید جون اینجا خانواده میاد قربون شکلت
عمرا اگه بن شدن منو دیدید!!!!!!!نقل قول:
سعید بن شدنت رو تبریک میگم !!
دقیق منظورشو نفهمیدم من!نقل قول:
نمیدونم مخفف چی هستند -سعید باید بهتر بدونه ماله تصویر و این حرفا
نقل قول:
سعید بن شد ؟
مثل اینکه همه منتظر بن شدن منن.نقل قول:
نه !! هنوز که بن نشده :دی !!
خیلی نامردید، باهاتون قهرم دیگه هم پست نمیدم!
میدونم !! اسمش رو میخواستم یادم بیاد !!نقل قول:
اره این"ماریا شاشراپوا"خیلی وقته نماینده ی صلح se هست.دبلیو 580 یا اس 500 رو هنوز تبلیغاتش رو حتما به یاد دارین
بهراد ماریا شاراپوا تنیس باز اول کشور روسیه هست
یا میشه گفت یکی از مشهورترینهاش هست
مرسی
آره :دینقل قول:
مثل اینکه همه منتظر بن شدن منن.
خیلی نامردید، باهاتون قهرم دیگه هم پست نمیدم!
نه !!نقل قول:
mostafa<>khan
یوزر قبلیتون بن شده؟!
این اون مصطفی نیست !! این یکی دیگست
حمید به خدا اگر این دفعه هیکارو جان معرفی نشه دیگه نه ما نه تو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EDIT :
فکر نکنم چیز مالی معرفی بشه دلتونو خوش نکنید .. احتمالا واکمن G705 معرفی میشه با بدنه استیل خوشگل با 4 گیگ حافظه فلش .
@الکس
تو این تاپیک اسپم نده :31:
پس این گوشی های خوبشون رو گذاشتن واسه پس مرگشون.
از این به بعد هم هرچی معرفی بشه که ورود به بازارش سال دیگه میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان که آبجی ماریا چیز شاخی معرفی نکرده، همش از این گوشی زپرتیا
این دفه ببینیم چه گلی به سرمون میزنه
این ریکا از چه سری هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابمان خورد شد با این هیکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایینش نوشته واکم دیگه
جنس بدنه و مدلش آدم رو یاد دوربین های دیجیتال سونی میندازه
این سه تا حالت میتونه داشته باشه
1. بدون هیچ علتی :D
2. ممکنه دوربینش هم خوب باشه
3. شاید جاییه که سونی از اریکسون جدا شده (با توجه به جنس بدنش + آرم واکمن که منحصرا واسه سونیه + نبودن اسم سونی اریکسون رو گوشی این یکی احتمالش بیشتره)
کشویی هم که هست
یعنی تا حالا بقیه واکمن ها آرم واکمن روشون نبود؟ از همون w800 و w550 این آرمو گذاشتن تا الان!
بودن
اما تا حالا آرم واکمن بدون اسم سونی اریکسون نبوده
لا اقل من ندیدم (حتی تو اینطورگوشی هایی که هنوز معرفی نشده ولی عکسشون میاد)
اما کلا همینطوری گفتم فکرتون مشغول شه :d
شاید که نه حتما این پروتوتایپ هست.
ولی به نکته ریزی اشاره کردی.ایول.
دوربین : 3.2 بدون فوکوس
ال سی دی : 2.4 اینچ
وای فای :دی
اینکه شد همون جی705 :دی
حمید هم گفت واکمن g705 معرفی میشه!
احتمالا اسمش w705
حالا ببینید کی گفتم
این پروتایپ هم عجب معزلی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره والا.هرجا کم بیاریم باید بگیم این پروتوتایپ هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این پروتایپ هم عجب معزلی شده
مثله اینکه فردا چند تا لوازم معرفی میشه و اصلا گوشی معرفی نمیشه ..w705 بعدا معرفی میشه.
آره.اگر بخوان گوشی های خفن مثل هیکارو رو معرفی کنن که معمولا major announcement میگذران.
چی می خواد معرفی بشه؟نقل قول:
آیا هدفون استریو هم معرفی میشه؟:10:
نه بابا این عکسش : ( چرم کوروکودیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و استیله ضد زنگو و این حرفا )
بیشتر تزئینات گوشی هست.
ای بابا کل عکس زذا coming soon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره یه چیزایی ظاهر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا کل عکس زذا coming soon
احتمالا می خواهد هیکارو معرفی شه.
به عکس خانم اولی نگاه کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بچه ها چشمتون روشن سه تا ساعت بلوتوثی معرفی شد با چرم کوروکودیل و پوست گودزیلا و این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Ericsson presented it to us! It’s Bluetooth Watch Collection MBW-200. Collection include: elegant watches MBW-200 Contemporary Elegance, classic watches MBW-200 Evening Classic and very beautiful watches MBW-200 Sparkling Allure. Remember collection MBW-150, that Sony Ericsson announced more than one year ago? MBW-200 is same collection, designed specially for women. First and second watches also can buy mens. MBW-200 - water resistant watches with Auto-pairing™ and long battery time. MBW-200 has small OLED-display, where you can find battery indicator, time/date and mobile number of calling person. And now more about this collection.
MBW-200 Contemporary Elegance
Elegant watches with double security clasp and stainless steel bracelet. MBW-200 Contemporary Elegance include red minute hand and crystal decor. This elegant watches you can buy with special stainless steel cas
ولی لایواشم بدک نیست ها :
MBW-200 Evening Classic
Classic watches with classic design. MBW-200 Evening Classic has simple design: black dial and black crocodile leather strap. Bonus - stainless steel case. Good present for businesswoman.
MBW-200 Sparkling Allure
Very beautful watches with nice texture. Strap - real crocodile leather. MBW-200 Sparkling Allure has rose gold hands and rose gold rim around display. Don’t forgot chrome finish of dial! Perfect present for your girlfriend
Bluetooth Watch Collection MBW-200 will be available in the stores from Q4, 2008. Thats all for today. Now wait for next Sony Ericsson announcement in October
==========================
بچه ها الکی چشم انتظلر هیکارو نباشید -- یا تو کنفرانس اسمارتفون شو که در لندن برگزار میشه معرفی میشه یا اصلا هیچی .
ساعتای قشنگی هستنا.
فکر هم نکنم قیمتشون به ساعتای رادو و امگا برسه. بخریم؟؟
خيلي خوشگلن!
يحتمل من يكيشونو بخرم
انشالا تا اون وقت پول دار شدم:31:
مي خوام وصلش كنم به X1 :31:
این ساعتها کجا واسه فروش هست؟
نمونه قبلیش هرچی گشتیم پیدا نکردم
اون مشکلیه خیلی خشکله !!
بچه ها خداییش تاحالا کسی از اینا دیده ؟؟ تو ایران ؟؟
من طلبه شدم عجیب که بخرم !! ساعت هم ندارم (موبایل که همه جا هست ساعت میخوام چیکار)
ولی واسه کلاسش هم که شده باید یدونه بخرم !!
راستی این با نوکیا هم کار میکنه ؟؟
اس ام اس میشه باهاش خوند :دی ؟؟
اون سفید آخریه صفحش خیلی توپه ولی حیف که بندش چرمیه. بریم رادو بگیریم بهتره. نخواستیم
حالا با بلوتوثش چه کارایی میشه کرد؟
اگر جای دیدی مارو بی خبر نزار:10:نقل قول:
یه مونیتور کوچولو اون پایین داره !! این ساعت با بلوتوث وصل میشه به گوشی و مثلآ اگه گوشیت زنگ بخوره شمارش رو اون پایین رو مونیتوره مینویسه !!نقل قول:
حالا با بلوتوثش چه کارایی میشه کرد؟
یا مثلآ اس ام اس بیاد اونجا میاد !! فک کنم بشه آهنگها رو هم عقب و جلو کرد
ولی اگه بشه اس ام اس خوند خیلی توپ میشه !! خوراک کلاس ه :دی
اون ساعت قدیمی هاش که خوشگل تر بودن :27:
مخصوصا دو تای اولی
اینم لینک سونی اریکسون
کد:http://www.sonyericsson.com/bluetoothwatch/
دقیقآ !!
منم میخواستم بگم قدیمیاش خیلی خشکلتر بودند !! ولی این مشکی هم بد نیستا
من عاشق آخریم !!
پسر دومیه چه باحاله. اینجا کسی دیده از اینا یا فقط باید عکساشونو ببینیم؟
همون عکساش رو فک کنم باید ببینیم :D
گرونن خوب
مثلا این مدل:
280 تا 350 دلار قیمتشه
من که نمیخرم :D