سلامنقل قول:
کادر برای من سفید هست و هیچی توش نوشته نشده .
Printable View
سلامنقل قول:
کادر برای من سفید هست و هیچی توش نوشته نشده .
سلام.زیرنویس فارسی میکشم تو km player عجق وجق نشون میده...ویندوزم سونه.توی xp بلد بودم درستش کنم ولی تو سون نتونستم.خواهشا یکی کمک کنه
اول برو تو کنترل پنل ويندوز.نقل قول:
اگه حالت نمايش روي Category قرار داره روي گزينه Change keyboards or other input methods که زيرمجموعه Clock, Language, and Region هستش کليک کن.
اگه هم حالت نمايش Category نيست، Region and Language رو باز کن.
برگه Administrative رو باز کن و روي Change system locate کليک کن. حالا زبون رو به Persian تغيير بده و OK.
سلام
راهی هست که بشه رنگ زیرنویس هایی که فرمتشون sub/idxهست رو تغییر داد من از این مسیر option -> prefrence-> subtitle processing ->font style رفتم ولی فقط رنگ زیرنویس های srt تغییر میکنه
این زیرنویسها رو نه می تونید رنگشو عوض کنید نه فونتشونو اما ....نقل قول:
با نرم افزار subtitle creator می تونید زیرنویس رو با رنگ دلخواه از نو بسازید
دوستان این آموزشهای ارائه شده بصورت فایل pdf موجود نیست؟؟؟
ممنوم
km player من فرمت flv رو نشون نمیده.کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟
سلام دوستان.
سه تا عکس زیر رو ببینید.
اولی km هستش. دومی مدیا پلیر و سومی جت آودیو...
کد:http://up.--------.com/Files2/23cb1ddc301f4d16b064.jpg
کد:http://up.--------.com/Files2/ec8d45403fb64202846d.jpg
کد:http://up.--------.com/Files2/2873c813dd0748958ee5.jpg
من پلییر شماره یکم همیشه KM هستش. ولی با فایلهای تصویری ایم مشکل رو دارم. فرقی نمیکنه چه فرمتی و چه کیفیتی.
در زووم 100 درصد همه یکسان هستن. ولی وقتی تصویر رو دو برابر یا 200 درصد میکنم به حالت بالا در میاد تصویر.
یعنی KM پلییر پیکسل پیکسل میکنه تصویر رو. من میخوام مثل مدیا پلییر باشه و پیکسل های تصویر معلوم نشه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
میدونم که با دستکاری کردن تنظیمات ویدیویی میشه درستش کرد. میشه راهنمایی کنید؟
چيجوري ميشه از صحنه هاي فيلم با Km Player عكس انداخت ؟
Right Click-> Captureنقل قول:
اونایی که جلوشون نوشته Frame عکس می گیرند (خودت دیگه امتحان کن فرقشونو ببین:31:)
سلام..
KLite رو نصب کردی؟ اگه نه؛ نصبش کن.نقل قول:
F2 رو بزن [به تنظیمات برو] و روی Reset Current Preset کلیک کن و امیدوارم درست بشه.نقل قول:
سلام
دانلود نسخه بتای 1437
تغییرات:
1. Support Multi Threads.
2. Fix SMC Codec.
3. Fix Error message Flash ActiveX not installed.
4. Add Open AlbumArt Button.
5. Fix freezing on Windows 7.
6. Support ASK Toolbar on 64bit.
دوستانی که تو ویندوز 7 مشکل داشتنکد:http://www.rapidshare.com/files/413945391/kmp.exe
این نسخه رو امتحان کنن
البته بتا هستش دیگه
نقل قول:اگر بالایی جواب نداد.نقل قول:
راه دیگر:46:
اگر تیک advanced menu رو زدی و وضعیت پخش رو perest normal یا perest quality بود و تصویر همچنان ایجوری بود برو تو video basic و انجا soften رو تیک بزن و ببین sharpen تیک نداشته باشه.باسه بعضی فیلم های کیفیت پایین که من دارم اینجوری میام این حالت رو از بین می برم.
گزینه های دیگر هم هست که می تونی بررسی کنی ببینی تصویر چطوری میشه.
سلام .
چند وقتیه km ، تنظیمات نورش اینجوری شده :(اولی km و دومی gom هست)
کد:http://up.--------.com/Files3/33fcea02a38a48caa0c8.JPG
کد:http://up.--------.com/Files3/25962e35989543f783db.jpg
این مشکل رو هم فقط در مورد فایلای avi داره و مثلا mkv رو بدون کوچکترین مشکلی نشون میده . ممنون میشم کمکم کنید .
تنظیمات نورش دستکاری شدهنقل قول:
کنترل رو بگیر دکمه وسط ماوس رو بچرخون ببین درست میشه؟
ایول . دمت گرم مهندس :10:. حل شد . ولی من تنظیماتشم ریست کرده بودم و درست نشده بود .نقل قول:
بازم ممنون :11:.
ببخشید وقتی فونت فارسی زیرنویس رو اجق وجق نشون میده چیکار باید بکنم ؟( ویندوز 7)
هزار بار این رو من تایپ کردم دیگه خسته شدم باید یه کپی ازش بگیرم :31:نقل قول:
باید برید توی کنترل پنل توی قسمت region & language بعد برید توی تب administrator و بعد change system locale... اونجا persian رو انتخاب کنید و بگذارید سیستم ریست بشه
دیگه درست شده
:10:
دوستان چطور تو km player میتونم فونت زیر نویس رو عوض کنم.
من تو برنامه crystal راحت فونت رو عوض میکنم ولی تو این برنامه نمیشه
اقا عجب نرم افزار پیچیده ایه این نرم افزار!
دیگه اینقدر هم نباید پیچ در پیچ باشه!
زیرنویس sub/idx رو چطور میشه روی فیلم dvd در حال پخش اجرا کرد؟
هرکاری کردم نشد که نشد!!
بياه، با احترام خدمت شمانقل قول:
زیرنویس sub/idx رو چطور میشه روی فیلم dvd در حال پخش اجرا کرد؟
هرکاری کردم نشد که نشد!!
البته براي Load زيرنويس ميتوني از كليد ميانبر Alt + O استفاده كنيکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=2869697&postcount=3
همچنين براي حذف زيرنويس ميتوني از Right Click > Subtitle > Close Subtitle استفاده كني دوست عزيز
سلام اگه من یه زیرنویس رو جلو و عقب کردم با فیلم اوکی شد آیا می تونم تو همین km player یه جوری اون زیرنویس اوکی شده رو سیو کنم یا نه ؟؟؟:31:
یه راهنمایی بکنید /.
سلام.من يه مشكلي دارم.وقتي برنامه رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:
The specified module could not be found
نقل قول:
یه دنیا ممنون..
آقا اونجا گفته فایلها باید هم اسم باشن! اما فیلم من avi یا divx نیست.. dvd هست! زیر نویس هم داره خودش اما زیر مانیتور پخش میشه و نمیشه دیدش!!!:18:
اینه که دانلود کردم و نمیدونم چجوری میشه هم اسمش کرد!
شما با كليد هاي Ctrl + [ و Ctrl + ] ميتوني زيرنويس رو در فيلم بالا و پايين بكنينقل قول:
من با پخش فایلهای rmvb مشکل دارم...کدک های لازم هم نصبه ولی ارور میده باز....مشکل از چیه؟
سلام من نمیتونم زیرنویس sub/idx رو پخش کنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یکی از تم های km،ظاهرا حالت البوم رو داره که میتونی تو صفحه ی اصلیش،فولدری که الز فیلم هات انتخاب کردی رو برات پخش کنه....
ولی این قابلیت(دگمه ی اد فولدر و اینا) برا من غیر فعاله...چیکار کنم؟
ارور چی میده؟تصویر یا متن ارور رو بزار.نقل قول:
پخش کننده دیگری هم داری که بتونی تست کنی؟
مسئله ات اینه روشش رو بلد نیستی یا چیز دیگری است؟نقل قول:
باسه نمایش
رو kmp کلیک راست کن و بعد بخش subtitle و بعد بروsubtitle langauge و انجا زیر نویس رو انتخاب کن ...اگر نیست تو همان بخش subtitle گزینه load subtitle رو بزن و فایل رو انتخاب کن و ببین پخش می کنه یا نه
من می خوام زیرنویس فارسی نشون داده بشه تو Km player ولی به خط ژاپنی مدل نشون داده میشه اینو از کجا بایستی درست کنم ؟؟؟:19:
باسه پخشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکلت تو ویندوز 7 هست اینو ببین
دوستان سلام
من اکثر فیلم هایی که دانلود میکنم اون قسمت سیاه رنگ بالا و پایین تصویر همیشه بزرگتر از خود تصویر فیلمه میخواستم ببینم راهی هست که بشه تصویر رو بزرگتر کرد بدون از اینکه کیفیت فیلم کم بشه ؟
شما با دکمه های Ctrl + 2 4 6 8نقل قول:
میتونید سایز تصویر رو همونقدر که میخوایید تغیر بدید
دکمه هایی که گفتم همون فلشهای جهت نما توی نام پد هستند
ویندوز من 7 هست و هیچ سازگاری با km player نداره . :41:خودم زمانی که xp داشتم فقط با این برنامه کار می کردم اما الان با vlc player دارم کار می کنم.وقتی km player رو اجرا می کنم هنگ می کنه و هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کنه.ویندوز هنگ نمی کنه فقط برنامه قفل می کنه!راه حلی پیشنهادی شما چیست؟:11:
وقتی برنامه قفل میکنه بعد از چند ثانیه یه ارور نمیاد که به یه فایل Dll ایراد گرفته باشه؟نقل قول:
اگه اینطوریه برید توش پوشه نصب برنامه و اون فایل dll رو پیدا کنید و پاکش کنید
اگه باز این اتفاق افتاد باز این کار رو تکرار کنید چون 2 تا فایل هست که باید پاک بشه
اسم فایل توی ارور نوشته میشه
من که مشکلی ندارم با 7 و km player!!!
فقط یه مشکلی که دارم اینه که وقتی این رو باز میکنم یه کانکشنی میاد که میخواد به اینترنت وصل بشه....
راستی هر کاریش میکنم میگه اخرین سنخه هستش ولی الان یه سال اتز نصبش میگذره!!!
برین تو تنظیمات کانکشنی که باز میشهنقل قول:
و never dial رو انتخاب کنید
برای دوستانی که مشکل dll دارند توی ویندوز سون یه توضیح کاملتر پیدا کردم که میگذارم شاید به درد خورد
از خود انجمن km برداشتم
اين پيغام براي اينه که اين افزونه Winamp با UAC در ويندوزهاي ويستا و 7 مشکل داره.
براي اينکه اين مشکل حل بشه دو کار ميتونيد انجام بدين:
1- اگه از اين افزونه استفاده نمي کنيد اين فايل(gen_ml.dll) رو از پوشه Plugins در جايي که برنامه رو نصب کرديد پاک کنيد
2- روي پوشه اي The KMPlayer در Program file راست کليک کنيد و Properties رو انتخاب کنيد در تب security روي دکمه Edit کليک کنيد بعد روي Users کليک کرده و در پايين Modify رو تيک بزنيد.
با انجام يکي از اين دو کار مشکلتون بر طرف ميشه.
راستش من یه فیلم دانلود کردم با فرمت wmv هست و حجم 698 مگا بایت
ولی با هیچ پلیری بازش نمی کنه
با kmplayer که بازش می کنم این ارور رو میده:
فیلم A Woman in Berlin (2009) DVDRIP هست از اینجا گرفتم از لینک های هات فایلش:
کد:http://bia2filmrooz.blogfa.com/post-474.aspx
اگه بافایلهای مشابه مشکلی نداری یعنی فایل موقع دانلود damage شده یعنی صدمه دیدهنقل قول:
فکر نکنم بشه کاریش کرد
(فقط یه نظریه بود)