دوستان من بین xps 1530 و 1070 hp موندم اخه چینی بودنش دلم را زده xps رم گرافیکش ddr3 اما زیگورات میگه ddr2
و 1070 چینیه فینگر پرینتم نداره
حالا اگه 1070 بگیریم از کجا با چه گارانتی
Printable View
دوستان من بین xps 1530 و 1070 hp موندم اخه چینی بودنش دلم را زده xps رم گرافیکش ddr3 اما زیگورات میگه ddr2
و 1070 چینیه فینگر پرینتم نداره
حالا اگه 1070 بگیریم از کجا با چه گارانتی
سلام
اولا چینی باشه مگه چین جنس خوب نمیزنه . تازه همین 1070 که شما میگی چینی هست از xps ها چه مالزی چه لهستان خیلی کیفیت ساخت جالبتری هم داره .
دوما تمام 1530 ها تا جایی که من میدونم گرافیک ddr 3 دارن .
سوما فینگر پرینت که چیزی هست واسه کلاس و امنیت همون pass بیشتره .
چهارما 1070 صد در صد بهتره .
پنجما از گارانتی ایران اچ پی ( تو گوگل سرچ کن ...... ).
شیشما موفق باشی ...........دی
اولا چین اسمش بد در رفته به خصوص توی خود آسیا و ایران و 1530 را اصولا ایرلند میزنه که یک کشور اروپائیه
دوما من از خودم نمی گم رفتم از زیگورات پرسیدم گفت با کانفیگ 3 وارد نمی کنیم
سوما واسه من فینگر پرین مهمه نه واسه کلاسش
چهارم چرا بهتره ؟
پنجما گارنتی ایارن اچ پی در مورد شرایطش هیچی ننوشته هرفی از تعویض نیست از باطری نیست نمایندگی هم توی شهرستان نداره ؟
شیشما ممنون
دوستان چرا من توی گوگل این مدل را که سرچ می کنم هیچ عکسی واسش نیست اما برای xps 100 تا صفحه میاره توی سایت خو hp هم مدل 1070 را نتوستم پیدا کنم البته سری dv5 بود
یه سوال دیگه بلوری این دستگاه فقط خواصیت خواندن دیسک بلوری داره ؟
یعنی کمبو ؟
1070 یه کانفیگ خاص از سری dv5t هست که به طور پیش فرض تو خاورمیانه ارایه می شه، اما xps 1530 خودش یه لاین لپ تاپ از دل هست واسه همینم واسه 1070 موارد زیادی تو نت پیدا نمیکنی. تو سایت اچپی خاورمیانه(امارات) رو از کشور ها انتخاب کن اونجا همه دههفتاد دهشصت و ... هستننقل قول:
آره، رایتر دیسک بلوری برای پی سی هم به صورت محدود ارایه شده چه برسه به لپتاپ پس رو دی وی دی رایت می کنه و بلو ری رو فقط میخونه... :20:
يه سري عكس از سري DV5 برات آپ كردم . حالشو ببر!:46::46::46:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/145749364/dv51070.rar.html
lممنون از راهنمایی ها تون
امروز زنگ زدم به زیگورات (تهران ) نمایندگی افهان گفت ما نمیدونیم رم های گرافیک DDR2 یا DDR3 خیلیل مسخرست نه
شماره تهران داد گفت با خانم نوروزی تماس بگیر اون می دونه
تماس گرفتم ایشون گفتند تمام رم های گرافیک XPS 1530 از نوع DDR2 نه 3 در صورتی که من توضیح دادم که این سری توی هیچ سایتی با این رم عرضه نشده ولی بعد از چند ثانیه صحبت تماسا قطع کرد
اینایی که قبل از خرید چنین برخوردی دارند وای به حال بعد از خرید و خدا نکنه کار به گارانتی برسه
جالب اینجاست که تمام فروشنده ها هم نمی دونند چه کانفیگی دارند حتی خود زیگورات تو این شرکت فقط خانم نوروزی تو بخش خدمات می دونست رو این حساب اینا روی هر دستگاه حداقل 300 می خورند 1890 به من 1530 قیمت داد با 2.6 و 6 مگ کش 4 گیگ رم البته رماشونم 667 نه 800
دوستانی که 1530 دارند از کانفیگی که دارند مطلع بشند البته الان دیگه فایدی نداره
تفاوت 1060 با 1070 فقط همیناست
1. نداشتن رام بلوری
2.گش 3 نسبت به 6
3. پردازنده از سری پایین تر
4 . 250 مگاهرتز سرعت پاین تر
5 . 1 گیگ رم پاین تر
6 . 100 گیگ هارد کمتر
تفاوت دیگه ای نداره ؟
تفاوت قیمتش با 1070 حدود 300 تا 400 تومنه من بلوری برام مهم نیست به فقط می خوام از نظر گرافیکی قوی باشه چون کارم طراحی و با عکس ها ی بزرگ سراکار دارم و نیاز به رندر گیری و ----- زنی توی مکس فتوشاپ و .... دارم
عشق بازی هم هستم
به نظر شما این 300 الی 400 را برای 1070 هزینه کنم یا 1060 بگیرم ؟
XPS M1530 گرافیکش DDR3 هست.نقل قول:
اینو یکی از اعضا (Diego ) که خودش 1530 داره گذاشته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم می دونم 3 اما زیگورات میگه 2 یعنی اینا که الان با گارانتی تو بازاره 2 جای 3 قالب می کنند به ملت شما می تونید خودتون تماس بگیرید زیگورات بپرسید
نمی دونم این همه بحث الکی برای چی راه می ندازید !!
من تقریباً روزهای اول که این تاپیک راه افتاد هروز پست می دادم و یا اطلاعات می دادم یا جوری سوال می کردم که جوابش به درد بقیه هم بخوره. الان رم 1530 چه ربطی به hp داره که گیر دادید.
خواهش می کنم با این سوالها بی خودی تعداد صفحات رو زیاد نکنید.
فکر کنم هرکس پول داشته باشه توی این 25 صفحه فهمیده که 1060 یا 1070 چه معایب و مزایایی دارن ! و بقیه سوالها بیشتر تکراری و بی ربط هستند.
تنها مطلبی که می شه اسم اون رو مشکل گذاشت عمر کم باطری dv5 هستش و گرنه نداشتن فینگر پرینت یا نداشتن بلو ری و ... هیچ کدوم فاجعه به حساب نمی یاد و تنها یک سری آپشن اضافی برای خریدار هستند . پس اگر پول دارید برید و بخرید و سوال بی مورد نپرسید ( البته اختیار با شماست می تونید بپرسید ! )
اینجا و سایت های نظیر این جا محلیه برای اطلاع رسانی بحث و گفتگو نه فروشگاهه و نمایشگاه تبلیغ یک محصول یا سایر محصولات
اگر شما دوست ندارید می تونید جواب سوالات اعضا را ندید تو بحث ها شرکت نکنید و .....
اما لطفا برای اعضا تکلیف مشخص نکنید
اینجا هیچ کس قصه نمیگه فقط ابهامات سوالات و تجربیات افراد مطرح میشه
اینام سوالات بی مورد نیست اگر از نظر شما بی مورده این نظر شخصیه شماست
تصمیم گرفتیم می ریم می ی ی ی ی خریم
دوستان به نظرتون تا سقف 1300 کدوم مدل Dv5 بهتره ؟
بین این 2 تا کدومش بهتره ؟
Hp Pavilion Dv4-1050
Hp Pavilion Dv5-1060
البته دومی با اینکه ظاهراً مدلش بالاتره ولی ارزونتره! البته از نظر سخت افزار هم اگر اشتباه نکنم یکی هستند.
من با yashm1365 موافقم؛ لطفا سئوالااتون رو تو تاپیک مربوط مطرح کننید ... ممنون:11:
یه سوال در مورد dv5 :
dv5 1060 شامل چند نوع LCD هست ؟
فقط با رزولوشن 900*1280 موجود هست؟
من یه جا خوندم که با یه نوع رزولوشن دیگه (فک کنم 1050*1650 ) موجود هست، این درسته؟
LCD ها همگی BirghtView یا BrighView Infinity هستند و همون رزولوشن استاندارد برای مانیتورهای 15.4 اینچ یعنی 1280x800. رزولوشن بالاتر از این برای کارهای عادی اذیت می کنه (کوچک شدن آیکون ها و نوشته ها در صفحه) و برای بازی هم Geforce 9600M GT توانایی اجرا کردن مناسب بازی ها رو در رزولوشن های بالاتر نداره.نقل قول:
توی کشورهایی که قابل Customize کردن هست LCD های BrightView Infinity با رزولوشن 1680x1050 هم ارائه میشن.
من میخوام یه لپ تاپ در حدود 1.100 تا 1.300 می خواستم dv5-1060 بگیرم ولی تو بعضی جاها نوشته بود که داغ میکنه و بعضی وقتها هم صفحه آبی رو که مربوط به اشکال رم است رو نشون میده به نظرتون این درسته؟واگه شما جای من بودین hp رو میگرفتین یا dell vostro 1510(2.5 6m cache)
دوستان اینجا محل خرید و فروش و مطرح کردن و غر زدن در باره مشکلات گارانتی نیست ... همانطور که معلمومه بحث و تبادل نظر در باره خود لپ تاپ ها و امکاناتشون هست نه قیمت و گارانتی
در صورت ادامه دادن علاوه بر پاکسازی کلی تاپیک ، اخطار هم داده میشه
متشکر
موفق باشید
ببین داغ کردن توی لپ تاپ ها یک واقعیته ... هیچ لپ تاپی نیست که قدرتمند باشه یعنی سی پی یو و گرافیک بالا داشته باشه و هارد پرسرعت اما داغ نکنه ، بلاخره هر چقدر قوی تر حرارت تولیدی بیشتره ...نقل قول:
من میخوام یه لپ تاپ در حدود 1.100 تا 1.300 می خواستم dv5-1060 بگیرم ولی تو بعضی جاها نوشته بود که داغ میکنه و بعضی وقتها هم صفحه آبی رو که مربوط به اشکال رم است رو نشون میده به نظرتون این درسته؟واگه شما جای من بودین hp رو میگرفتین یا dell vostro 1510(2.5 6m cache)
اگر تابحال لپ تاپ قوی نداشتید و جمع و جور ، خوب داغ کردنش یکم آزارتون میده بخصوص روی پا که باشه وگرنه کسایی که دل و اچ پی و سونی داشتند عادت دارند
در مورد BluScreen هم بستگی به نرم افزارهایی که نصب میکنید داره ... اچ پی اصلا خطاهای اینطوری سخت افزاری نداره
پس خیالتان راحت
در کل شما بین dv5-1060 و dv4-1050 کدوم رو توصیه میکنید؟
چون اینطور که من از آنچه گفتید دستگیرم شد (اگه درست فهمیده باشم) اینه که قدرت بالای گرافیش عملا (به علت وضوح پایین صفحه) بدون استفاده است!
یعنی تفاوت بین 9600gt و 9200gs بخاطر صفحه نمایش بلا استفاده میمونه؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
در ادامه صحبت J-electronic ؛
تفاوت سی پی یو ووسترو 1510 با سرعت 2.5 ،کش 6 مگ و باس 800 با
یس پی یو dv5 1060 با سرعت 2.26 ،کش 3 مگ و باس 1066 ( سنترینو 2 )
از نظر سرعت (مثلا لود ویستا ) و رندرینگ و ... چقدر هست ؟
و این سی پی یو ( 2.26 ) پاسخگویی نیاز یکی دو سال آینده هست ؟
در ادامه صحبت J-electronic ؛
تفاوت سی پی یو ووسترو 1510 با سرعت 2.5 ،کش 6 مگ و باس 800 با
یس پی یو dv5 1060 با سرعت 2.26 ،کش 3 مگ و باس 1066 ( سنترینو 2 )
از نظر سرعت (مثلا لود ویستا ) و رندرینگ و ... چقدر هست ؟
و این سی پی یو ( 2.26 ) پاسخگویی نیاز یکی دو سال آینده هست ؟
مرسی از بابت راهنماییتون bijan.htm ولی نگفتین از بین dell vostro1510(2.5/6/250 hpdv5-1060 کدومدو رو انتخاب می کنید؟
این که میگن نمیشه از تمام قابلیت کارت گرافیک 9600GT روی دی وی پنج استفاده کرد درسته؟ به عبارتی همون کارت گرافیک 9200GS علاوه بر مصرف کم تر باتری تقریبا تمام نیاز های کاربر رو بر طرف میکنه... آخه من بنچمارک خاصی واسه این دو تا پیدا نکردم که ببینم فرقشون چقدر هست... اگه این جور باشه خریدن دو وی چهار با قیمت پایین تر به صرفه تره ...
بعد هم تا جایی که من فهمیدم تفاوت DV5 1060 با DV5 1070 تو ایناست :
Cache 3 به Cache 6 که خیلیه...
Cpu 2.26 به Cpu 2.54...
رم 3 به 4 ( که به خاطر 4 شدن قابلیت Dual Channel تو این لپ تاپ ها فعال میشه که خیلی بیشتر از یه گیگ افزایش رم هست...)
خوندن بلوری در دهفتاد...
Infinity BriteView که خدایی تو زیبایی لپتاپ خیلی فرق میده...
و اختلاف قیمت 400 تومن :18:
حالا به نظر شما این اختلاف امکانات ارزش این اختلاف قیمت رو داره؟(هرچند که پول دادن به بلوری خیلی زور داره...)
سلام
باید خدمت دوستان عرض کنم که گرافیک Geforce 9600 Gt با Geforce 9200 Gs از زمین تا اسمون با هم فرق دارن .
و با اینکه 9200 از سری ***9 هست اما از گرافیک های عادی به حساب میره که مقایسش با هم رده های خودش :
Geforce 8400 Gs < Geforce 9200 Gs < Geforce 8400 Gt .
همون طور که می بینین تنها کمی از Geforce 8400 Gs قوی تر و از Geforce 8400 Gt ضعیفتر تر هست .
اينطور كه نرمافزار wPrime 1.55 نشون ميده CPU اول 10% از دومي سريعتر هستش و 40% هم بيشتر برق مصرف ميكنه كه البته اختلاف سرعت تا حد بسيار زيادي به نرمافزار هم بستگي داره. :20:نقل قول:
ضمنا جوابگو بودن CPU هم بستگي به كارت داره كه در كاربردهاي عادي (گفتم عادي ها) تا 5-4 سال كافيه. :46:
ببین این سوالو فقط خودت میتونی جواب بدی ... من که قول میدم از قدرت سی پی یو هیچ کدوم نمی تونی حداکثر استفاده رو بکنی... فقط 1060 امکانات مالتی مدیاش خیلی بیشتره و واسه ما ایرانی ها خیلی کاربردی تر به نظر می رسه ضمن این که قدرت کارت گرافیک،باس سی پی یو و قابلیت گسترش رم تا 8 گیگ و پورت HMDI و S-video که برای خیلی از دیتا پروژکتور ها و تلویزیون ها لازمه رو نمی شه تو 1060 نادیده گرفت...نقل قول:
سلام. می گم شما از کجا می دونید که عمر باطری Dv5 1070 کم است؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اولا که Dv5 - 1070 با این کانفیگ بالا باتری بیشتری مصرف میکنه .
دوما گرافیک 9600 Gt مثل چی باتری رو میخوره و در کل الان دیگه باتری 6 سل باتری ضعیفی هست وبیشتر واسه لپ تاپ های سبک و یا 13 اینچی مناسب هست و واسه لپ تاپی مثل 1070 یه عیب به حساب میاد .
راستی شما رو تو ...PER....TOOL دیدم . اونجا انگاربه جوابت خوب نرسیدی :27: اره ؟ .
آره قبلا هم گفتی ولی من میگم که یه کاربر معمولی می تونه از حداکثر قدرت این استفاده کنه؟ آخه اون جور که معلومه با این دی وی ها نمیشه بازی هایی مثل Crysis رو بازی کرد چون خیلی داغ می کنه غیر از اونم که فک کنم همون 9200 جواب بده البته معلومه هرکسی از امکانات بالاتر خوشش میاد ولی.. کو پولش... :13:نقل قول:
سلام. اونجا هم به جواب رسیدیم. داریم اطلاعات عمومی رو زیاد می کنیم ؟؟؟نقل قول:
فرق dv5-1070 با dv4-1070 دقیقا در چیاس؟
کدوم بهتره؟
فرق های اصلی :نقل قول:
فرق dv5-1070 با dv4-1070 دقیقا در چیاس؟
گرافیک dv5 - 1070 = geforce 9600 gt ولی dv4 - 1070 = geforce 9200 gs
ال سی دی dv5 = 15 inch و ال سی دی dv4 = 14 inch
وزن dv5 = 2.65 kg و dv4 = 2.3 kg
و از لحاظ هارد و رم و سی پی یو .... یکسان هستن .
دوستان من بالاهره تصمیم گرفتم Dv5 1060 بگیرم! به نظر شما ارزششو داره که 400 بزارم رو پولم و 1070 بگیرم؟؟
در ضمن شنیدم که بعد از تابستون قیمت ها میاد پایین, فکر میکنید 1070 قیمتش به چقدر برسه؟
راستی من تو سایت ایران پی اچ پی دیدم که تو لیست لپ تاپ هاش برای 1060 فینگر پرینت ننوشته بود! یعنی این مدل فینگر پرینت نداره ؟
آره داره. من خودم که dv5 1070 یه دو هفته ای می شه که خریدم و خیلی ازش راضیم. بعد هم ظاهر آنجوری که تو تاپیک ها من دیدم ، فینگرپرینت فقط برای کلاس هستش و امنیت آن از پسورد هم پایین تره. 1070 هم از نظر قطعات خصوصا سی پی یو و کارت گرافیک خیلی بهتر از 1060 است. تنها مشکل آن داغ کردن زیاد به هنگام کارهای سنگینی مثل بازی است که 1060 هم همین مشکل رو داره. پس فقط 1070نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من تقریباً در تمام روز میخوام روشن باشه اینجوری که خیلی بده! :41:
تمام روز روشن بودن با تمام روز بازی کردن فرق داره ... نگران نباشید من چند روزی یکی سفارش دادم برای دوستم از دبی آوردن اونقدر هم حرارت ایجاد نمیکنه که نگران باشید
فقط روی فرش نزارید که بتونه هوا از زیر بکشه کافیه ... خودش خنک میکنه
سلام
با تشکر از دوستان و راهنمایاشون.
من رفتم تو بازار یه تحقیقی در باره ی dv5 1070 & xps 1530 انجام بدم.
چند تا مغازه از xps 1530 بد گفتن .
گفتن خیلی خراب میشه و این حرفا.ولی خیلی ها هم تعریف کردن.
ولی تمام مغازه ها از dv5 1070 بد گفتن.
گفتن که ما کلی فروختیم اکثرا گرافیکشون سوخته از این حرفا.
من اینو تو پست خرید فروش لپ تاب دیدم.رجیستر جان جریان این که میگن کارت گرافیکی dv5-1070 میسوزه چیه؟آیا واقعا صحت داره.یا اینکه این فروشنده ها برای اینکه جنس خودشونو بفروشن میزنن تو سر جنسای دیگه؟؟؟؟؟؟رجیستر جان یا استریم جان شما ها که تو این کار خبره هستید میشه یکو درباره این مسله توضیح بدید.ممنون میشم
خیر ... به نظر شما یه شرکت میاد و لپ تاپی بزنه که کارت گرافیکش با چند ساعت بازی بسوزه ؟ کجای فروم های معتبر خارجی نوشته ؟ من که ندیدم ... گفتم قبلا مغازه دارها هزار تا چرند میگن تا جنسشون رو آب کنند... :13:
خودم فروشنده بودم و هستم می دونم چیه دیگه ... پاش بیفته برای فروش یک اچ پی 6270 کل شرکت دل رو میکشم پایین و طرف رو منصرف می کنم :31:
هم Xps M1530 گرافیک عالی داره و هم Hp 1070 و هیچ کدوم گرافیک نمی سوزونند :10:
تنها در یک صورت : فن از کار بیفته و خراب باشه که قبل از سوختن هم خاموش میشه ... اونی که میسوزونه آورکلاک کرده مطمئن باش :2:
مرسی رجیستر جان که جوابمو دادی