اره سالبر جان
ولی خوب به قول حامد برای یک commando خیلی باعث تعجبه
البته اب ها هم یک نوع تله بودن برای fail شدن تو پرش های متوالی
Printable View
اره سالبر جان
ولی خوب به قول حامد برای یک commando خیلی باعث تعجبه
البته اب ها هم یک نوع تله بودن برای fail شدن تو پرش های متوالی
فکر کنم به خاطر رادیو اکتیوی بودن آبها بود ، البته حدس میزنمنقل قول:
و نکته جالبتر این بود که حتی تو اب های عمق کم هم که به زور به گردنش میرسید هم خفه میشد
سلام دوستان بازی بد نبود دفعه اول 47 درصدش رو رفتم و رسیدم به اون قوله که هرچی ار پی چی میزنم بهش نمیخوره باید چیکار کنم
ممنون
منظورت هلی کوپتره هست؟؟؟نقل قول:
اگه اونه...برو نزدیکترین جا بهش...بعد دکمه شلیک رو بزن...ولی رها نکن...میبینی که یه نقاط سبزی میاد روش...وقتی روی اونا بری قرمز میشن...اونوقت دکمه شلک رو ول کن...:10:
چند صفحه عقبتر یکی از دوستان هم راهنمایی کردن...
مرسی گرفتم:31:نقل قول:
بروبچ....من سر یه جاییش گیر گردم!
ارور میده میاد بیرون!
پچ یا کرک جدید نداره؟؟؟
نه هیچی نمی خوادنقل قول:
شاید در نسب ایراد داشتی..
نقل قول:
شما از بازی میایی بیرون میتونه دلیلای زیادی داشته باشه که یکی شم مشکل در کرکه اگر میخواهد بازی رو دوباره نصب و از کرکی که خودم استفاده کردم اسفاده کن هیچ مشکلی نداره
کد:http://rapidshare.com/files/269355792/vty-0260.7z.html
كسي اينجا online بازي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟
من دوست دارم بازی کنم!ولی فعلا PC ندارم!نقل قول:
كسي اينجا online بازي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟
آی دی یاهوی منو Save کن...اونجا با هم در ارتباطیم...آن میشم بازی میکنیم.
نقل قول:
AT yahoo DOT comنقل قول:
sourenajan
ادت كردم...:10:نقل قول:
اینا رو باید چه جوری از بین ببرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو نزدیک و به پشتشون بزن سعی کن از دست مکانیکیت استفاده کنی..نقل قول:
برو دورشون بگرد....گیج میشن....شلیک کن به پشت کورش که قرمزه :دینقل قول:
اینا رو باید چه جوری از بین ببرم ؟
از روش کوبیدن روی زمین استفاده کننقل قول:
از تیر برق های همون جا استفاده کن و بپر رو هوا (بالا سرشون) و بعد E رو پشت سر هم بزن
دوستان یه سوال دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده
من تو تریلر بازی که برای pc بود افکت های سینمایی خاصی دیدم که برام خیلی جالب بود ولی حالا که بازی رو گرفتم می بینم اون افکت ها نیست و بازی یه حالت معمولی داره. خیر سرم رفتم یه gtx260 هم گرفتم که با گرافیک بازیها حال کنم.
به نظرتون گرافیک بازی برای کامپیوتر همینه یا سیستم من مشکل داره؟
نقل قول:
سلام شما خودتو زیاد ناراحت نکن در ضمن من هیچ وقت به تریلری که برای بازیها پخش میشه رو
قبول ندارم حالا نه همیشه چون بعضی وقتها داخل تریلر بازی یک کم اغراق در مورد بازی زیاد
میشه در ضمن بازی موتور گرافیکی نرمی داره تا روی بیشتره سیستمها راحت اجرا بشه
درست مثل crysis اما بسته به سیستم نوع خروجی وکیفیتش فرق میکنه راستی شما دوستان
این رئیس آخرو چه چوری زدین به هیچ صراتی مستقیم نیست مثل اینکه روش خاصی داره:5:
اگه منظورت اون روسیه هست این راهشه...نقل قول:
باید از دستش در بری وقتی به سمتت حمله میکنه جا خالی بده میشینه رو زمین با کمک دستت بچسب بهش و ضربه بزن....
دوستانی که بازی رو گرفتن بازی کردن لطف کنن بگن ارزش خریدن داره (ارزش بازی کردن داره) من تریلر بازی رو دیم بد نبود ولی تریلر تا خود بازی خیلی فرق
از اون جور بازی هایی نیست که رو یه مرحله گیر کنی اعصبتو خورد کنه دیگه حال نکنی بازی کنی
هیجان بازی چطور؟؟؟حرکات خاصی داره؟
سلام
من یه جایی کث یه هلیکوپتر باید از بین ببریم گیر کردم اونجا میرم یه بازوکا ور می دارم ولی وقتی به سمت اون هلی کوپتر شلیک میکنم تیرهاش کج میره خواهش میکنم راهنمایی کنید
جایی نداره که توش گیر کنی روند بازی کاملا خطیه...نقل قول:
هیجان هم چون داستان چندان قوی نداره باعث شده هیجانشم کم بشه...
ولی چون یه بازی هستش که در گذشته بازی کردیم از اون لحاظ شاید حال بده..
:10:
دوست من حتما صفحات قب رو بخون...اونجا همه چی پیدا میکنی...چون ممکن مشکل دیگران هم باشه همون سوال شما...نقل قول:
برو نزدیکترین جا بهش...بعد دکمه شلیک رو بزن...ولی رها نکن...میبینی که یه نقاط سبزی میاد روش...وقتی روی اونا بری قرمز میشن...اونوقت دکمه شلک رو ول کن...:10:
سلام
ببخشيد اين قول آخرشو بايد چطوري بكشم؟ همون كه تو يه جاي گرد هستيم بعد اون قول مي چرقه و همش يه Attack ميزنه؟
يه راهنمايي كنيد .
ممنون.
وقتی اتک میزنه دقت کن...میشینه زمین یه چیز آبی از پشتش میزنه بالا!
تیر که میزنی بهش نمیخوره! نارنجک پرت کنی از جونش کم میکنه :دی
وقتی attak زد نشست زمین با دستت پشتشو بگیر بعد spas رو بزننقل قول:
سلام
دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
میشه یه عکس بذاری ازش!نقل قول:
دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
دقیقا یادم نیست کجارو میگی :دی
سلامنقل قول:
همون اولای بازی رو میگم...اونجایی که باید به اون ستونهای سبز رنگ شلیک کنیم تا بتونیم بپریم
دوست من شما حتما اون دستگاه هایو می گی که باید updateنقل قول:
کنی اگه اونه باید با دسته مکانیکیت بگیریش بعد دکمه f رو بزن تا active بشه
این بازی به تمام معنا مزخرف و مانند بازی اخرالزمانی prototype به سطل زباله ی اینجانب منتقل شد!!!
این اولین و آخرین باری بود که به توصیه فروشنده بازی می گیرم.
در عجبم از GRIN با بازی بسیار خوش ساخت Wanted که چنین افتضاحی به بار آورده. همون بهتر که تعطیل شد!
سلامنقل قول:
100 بار f رو زدم.تاثیری نداشت...
سليقه ها متفاوته دوست من.اين بازي من رو هم زياد ارضا نكرد اما تو اين يكي دو سال عنوانهاي خيلي به مراتب بدتري هم داشتيم.مثلا همين wanted كه شما ميگي مورد توجه خيليا قرار نگرفت.در كل بازي براي سرگرمي بد نبود.:5:نقل قول:
منم درست يادم نيست كجا رو ميگي.ولي اگه كل دشمناتو نكشته باشي هيچ كاري نميتوني باهاش بكني.اول همه دشمناتو بكش.اگه عكس هم كه بذاري خيلي بهتره.نقل قول:
پی به قول دوستمون یه عکس بزار برات بگیمنقل قول:
راست کلیلک بزن رو اون آأمک قرمزا...2باز اسپیس بزن با پا برو روشون :دی
لگد بزن یعنی....دونه دونه اینکارو بکنی سبز میشه :دی
نه دوست من اینقدرها هم بد نیست(یعنی به نظر من خوبم هست)گرافیک بازی که تقریبا همه میگن قابل قبوله:5:حالا درسته بازی داستان خیلی توپی نداره ولی گیم پلی اون خیلی خوبه مخصوصا اگه یه خورده جلو بری تا قابلیتهای جدید دستش باز بشه خیلی فاز میده:46:البته خوب بازم به قول دوستمون بازی سلیقه ای هست و ممکنه یه نفر از یه بازی خوشش بیاد ولی یه نفر دیگه نه...نقل قول:محتوای مخفی:
خب ، دیروز بازی تموم شد !:31:
بر خلاف اکثر دوستان ، به نطر من این بازی ، بازی بسیار قشنگی بود . :31: گرافیکش عالی نبود ، اما خوب بود . گیمپلی هم برای من خیلی جذاب بود . انقدر حال میکردم وقتی از بالای یه ساختمون خیلی بلند میپریدم پایین ... :27: صدا گذاری هم در سطح متوسط رو به خوب قرار داشت . داستان هم کلیشه ای بود . ولی برای یه بازی امروزی خوب بود ! :5: ولی چیزی که بازی رو برای من بیشتر جذاب کرده بود ، دست بایونیک بود . ایده ای که من تا به حال در هیچ بازی ای ندیده بودم ( یا شاید هم بوده و من بازی نکردم !:8: ) شاید باورتون نشه ، ولی مراحل آخر حتی یک تیر من هم هدر نمیرفت . همه ی آدم ها رو به وسیله دستم بلند میکردم ، بعد میزدمشون به دیوار ! :18:
در کل به نظر من بازی جالبی بود . در ضمن ، این یه نظر شخصی بود ! پس لطفآ فحش ندید ! :21:
فکر کنم بازیشو تو 3 ماه تموم کردی
checkpoin هاش واقعا مسخرس
همون نمره 5/5 هم زیادیشه حتی با پارتی بازی 5/5 گرفته چون فقط نمره شرکت سازندشو بهش دادن
البته اگه پچی داشت که چک پوینتها یا سیو ها رو درست میکرد یعنی میتونستی هر موقع سیو کنی بدک نبود برای یه بار بازی کردن